World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#szeret><#szeret><#szeret><#rinya>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

bardocz
"én nekem nincs kedvem jól gamelni vele"

Jelentése: nem tudsz jól játszani vele. Azért az nem ugyan az.
Rohadjanak meg, pedig a JgP dizájnos baromi jó lett volna.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szabii98
áhh:/

I met God. She's black

ja ez lesz

WoT: Nishizumi77

Ez zseniális elképzelés!

Sajnos nem hanem Ferdinand dizájnos E-100 lesz, szerintem olyasmi lesz mint a Type E csak zárt és vastag felépítménnyel.

2 okot tudok amiért ez lehet szerintem és nem a szép kroki:
1. a kroki Jagdpantheres dizájnja elég kemény lehet szembõl azzal a döntéssel, meg 170mmes ágyú volt benne nyilán nem akarnak egy brutális TDt adni a németeknek.

2. lustaság, a ferdi dizájnt könnyebb lemodellezni mivel csak át kell alakítani a felépítményét, a többi része maradhat.

szabii98
hmm😄
és a JPanther II vajon ez lesz?

I met God. She's black

hát ha tesznek bele tier10 td-t akkor talán, amúgy a ferdinand féle felépítményt kapja a tier9es
úgy tudom de igen. végre megvettem a su-85-t is. 😊

szabii98
úgy emlékszem nem a krokesz lesz a top tier német td, ugye? :/

I met God. She's black

Amúgy majd benne lesz wotban, prémiumként, gondolom tier 4 lesz mint a hetzer.

Ez a combat position szerintem az hogy "összecsukja" magát kicsibe azt lövöldöz, mozgásnál meg visszaállítja a felfüggesztését rendes állapotra hogy mozoghasson 😄

I.C.ram
Ugyanígy nerfelték a Löwe kreditszorzóját is. Egyszercsak szinte lehetetlenné vált a 100k+-ös körök, régen meg meg egy jobb kör simán hozott ennyit, de 90+kt tuti. Most egy jobb kör 70-80k max. Mivel a legtöbb adat szerveroldali, ezért úgy állítgatják titokban, ahogy akarják, csak egy sima szerver restart kell hozzá, és kész.
Lol szép oldala van. Itt wotban szedné a 0 sebzéses criticalokat.
kicsit laposabbra is lehetett volna tervezni..xD
A személyzet fekszik benne? 😊

darki81
érdekes lánckerék 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ez azért beteg:

Ez a kép új, eddig nem volt itt 😄

Amúgy ez egy E-10 😊

Csak kicsit egérré lett alakítva 😄

darki81
én is kaptam acélfalat meg satöbbit, kis tankok nem sebeznek szinte, de a másik b1-et meg csak közelrõl lehet betalálni..
csak azért lehetne jobb az ágyúja mert sokszor volt nagyobb tier..

az hogy meg jól tudsz vele gamelni hát egészségere, én nekem nincs kedvem jól gamelni vele, mert már a kinézetétõl is hányok 😊
nekem igazából a nagyobb tierek tetszenek, azzal szeretek gamelni 😛

Bugi Misi
lol ez k*rva nagy xD

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Azt lehet mondani, hogy a Tiger I-II,E-75 vonallal nem nagyon lehet rácseszni, az a tuti tipp, én azt választanám. Persze a Tiger I-ben eltart egy darabig, amíg megszokod, hogy nem igazi nehéztankban, hanem a pontos ágyújával messzirõl támogató sniper tankban ülsz. De utána nagyon jó. A Tiger II pedig a szintjének az egyik legjobb tankja. Az E-75 is jó.

A páncélvadász vonal a Ferdinandig nagyon szenvedõs, mert a Jagdpanzer a játék legrosszabb TD-je. (nekem is van, folyamatosan Tier8-Tier9 tankok ellen megyek, a 132-es átütésû ágyúval. Aranyból 100-as legénység és fullos modulok(venti, háló, periskóp) mellett is használhatatlan)
A jadgpanther már egy fokkal jobb, mert remek ágyúi vannak, azonban furcsamód a rejtõzködési szintje egy nehéztanké, és nem egy TD-jé, ahogy a Ferdinandnak is. Rejtõzködni tehát nem lehet vele. Viszont azon a szinten bármi átlövi. Nem jó.
Persze a Ferdinand maxra fejlesztve nagyon király cucc, de odáig eljutni erõsen a rémálom kategória.

A DB-t sokan szeretik, de nagyon gyenge az ágyúja átütése abba a tierbe, szóval akkor jó csak, ha az ellen oldalába, hátába tudsz kerülni és onnan lõni õt. További tudnivaló a DB-rõl, hogy kb 26.000 XP-t kell összeszedni vele, mire rámegy a rövid 88-as, addig marad a 75mm L/70, ami nagyon kevés. Alap toronyban a lõszerkészlet is nagyon kicsi. Én nem szerettem azt a tankot, bár kizárólag a Panther megszerzéséig használtam, nem maxoltam ki.

A med vonalról meg már írtam. Ha nem akarsz E-50et (ami a legjobb Tier9es medium) akkor kerüld el. A Panther nagyon gáz, a Panther2 állítólag közepesen gáz.

ahhh B1 nagy kedvenc tankom! 😄 eddig 69 meccs alatt 97 kill, max 7 kill.
3 Top gun / 4 Sniper / 1 Védõ / 3 Acélfal / 1 Szárnysegéd 😊
yo kis tank az... csak tudni kell vele gamelni 😛😛
(csak sokan nekimennek a KV-nak és még azt se tudják hol viszi át a KV-t xD)
Nekem is csinálta!
Újra telepítettem, visszaraktam az OTM-et, eddig megy hibátlanul.
Na megvettem az M10 Wolverine-t. Nemsokára meglessz a SU-85 is. Végre fejlõdök.

HappyHunter
Nekem is ez volt,aztán kivettem az overtargetmarkert és gy már jó egy ideje...

Be happy. :) Running!

Bocsi srácok, lemaradtam valamirõl?

A francia tankok megjelenése után 1-2 hétig játszottam még majd abbahagytam. Ma akartam játszani, lejött egy patch, az elsõ csatába be tudtam lépni, a köv. 3-nál a töltõ képernyõnél kifagy...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

darki81

😄😄

Artman
Ok, úgy lesz 😊

darki81
na végre<#vigyor1><#alien2>

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: VK4502 (P) Ausf. B. Elköltött XP: 168 720. Elköltött szabad XP: 0.

már csak creditet kéne varázsolni pár milliót XD
GG
(indítom a KV-t 😄:S)

A VK Dragonball nekem az ágyú gyengesége ellenére is stabilabb, eredményesebb volt. Viszont nagyon tudni kell, minek mivel és hogyan tudsz ártani.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én a 3601 rõl mentem arra az ágra mert anno nagyon jó tank volt. és utána db majd panther. a db jó tank de neked felesleges kifejleszteni mert nem tudsz tovább menni, csak majd a pantherre, szval ugyanott vagy. hagyd a 3002(D😎-t. menj pantherre azon az ágon.
Artman
Hát kb 10000Xp, de most látom hogy a VK3002-õt is ki tudnám.... ha jobb mint a Panther...

ha már nem sok kell a pantherig fejleszd ki. aztán majd ha lesz kedved vedd meg.
Artman
És a VK3002 milyen? Volt már valakinek?

Artman
Akkor eladom a VK3001-et s veszek megint KV-t 😊

KV. egyértelmûen. sok pénzt hoz, az ágyúja meg túlságosan is erõs a szintjében. ügyesen kell vele bánni ( a tornyot kb minden üt)
Artman
Ja és prémium nélkül (ingyenélõként...) KV (107mm) stugIII vagy 3001 jobb farm? Vagy melyik az artikon kivül a BEST? 😊

A bábállam és a megszállt terület között látok némi különbséget.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Artman
Köszi... Akkor a tigris II felé menjek, vagy a Jaghtpanter felé?
mert most van Tigris I., Jaghpanzer, VK 3001.... de akkor hagyom a szöszbe a Panthert :S
Pedig már nem sok hija...

darki81
ti megszállottak vagytok 😄

Az ARL-44-et titokban fejlesztették a háború alatt tovább.

Nem, nem szállták meg, mert megszállás nélkül is azt csinálták amit a németek parancsoltak nekik. Ezért nem volt szükség megszállásra, elég volt a németeknek egy kezes kormányt hatalomra juttatni a megmaradt területen, ez lett a Vichy kormány.
Gyakorlati szempontból nem volt különbség a két terület között.

A francia tankok pedig ahogy már leírtam, elavultak voltak minden szempontból.

Az mindegy, hogy mi volt Vichy-ben. A lényeg, hogy nem szállták meg.

A háború eleji francia tankok jók voltak, vagyis jók lettek volna ha megfelelõen alkalmazzák õket. Hátrányaik ellenére is. A korai német harckocsik is rendelkeztek nem egy hiányossággal, de megfelelõen alkalmazták õket. Ez a nagy különbség.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sajnos míg a valóságban a háború legjobb tankja volt, itt a WoTban a játék egyik legszarabb tankja. Egyetlen elõnye az L/100 ágyú nagy páncélátütõ képessége, semmi más. Kicsit sebez az ágyú, maga a tank lassú, rosszul fordul, és bármi bármilyen szögbõl átlövi. Kerülendõ, hacsak nem akarsz a Panther2/E-50 vonalra menni.

"Négy:Ráadásul csak Franciaország egy része volt megszállás alatt."

Khm, franciaországnak az egyik része volt a németek által katonailag megszállva és irányítva, a másik felében pedig a nácik bábkormánya tevékenykedett Vichy franciaország néven. Végeredményben mindkét részen azt csinálták, amit a németek mondtak, a különbség gyakorlatilag csak annyi volt, hogy az egyik területén voltak német katonák, a másikén nem. Tank vagy fegyverfejlesztés természetesen egyik részen sem volt, a németek nem engedélyeztek ilyesmit a legyõzötteknek.

Egyébként bár voltak a háború elején az akkori német típusok számára nehezen leküzdhetõ francia tankok, a francia tankok technológiailag és koncepcionálisan is elavultak voltak. Nem nevezném jó tanknak õket. Tipikus példa a Char B1 nehéztank, ami bár vastag páncélzata miatt nehezen leküzdhetõ volt a korai német Pz3 és 4 típusoknak, baromi elavult volt az egyszemélyes tornya miatt, aholis a parancsnok egyedül végezte mindazokat a feladatokat, amire a német tankokban(Panzer3tól fölfelé) három külön ember volt(parancsnok, tüzér, töltõ).

A Panther mindent beáldoz egy nagy átütésû játékpuskáért és a lomhaságával/törékenységével passzív játékra nevel. Nekem még mindig rémálmaim vannak miatta.

Artman
3001-bõl szerintetek megéri Panther-t kifejleszteni? Jó kis erõs a maga szintjén?

A T-54-et el lehet találni menet közben? El.
A T-50-2-õt? El.
Semmivel nem nagyobb kihívás meglõni a franszia gyors tankokat ráadásul a 12t és a 13-as sorozatot meg a batmobilt kivéve bazi nagy célpontok is és nincs páncélzatuk tehát nagyobb eséllyel lehet õket átütni mint a fent említetteket.