World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#rinya>#rinya>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Jelentése: nem tudsz jól játszani vele. Azért az nem ugyan az.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WoT: Nishizumi77
2 okot tudok amiért ez lehet szerintem és nem a szép kroki:
1. a kroki Jagdpantheres dizájnja elég kemény lehet szembõl azzal a döntéssel, meg 170mmes ágyú volt benne nyilán nem akarnak egy brutális TDt adni a németeknek.
2. lustaság, a ferdi dizájnt könnyebb lemodellezni mivel csak át kell alakítani a felépítményét, a többi része maradhat.
és a JPanther II vajon ez lesz?
I met God. She's black
Ez a kép új, eddig nem volt itt 😄
csak azért lehetne jobb az ágyúja mert sokszor volt nagyobb tier..
az hogy meg jól tudsz vele gamelni hát egészségere, én nekem nincs kedvem jól gamelni vele, mert már a kinézetétõl is hányok 😊
nekem igazából a nagyobb tierek tetszenek, azzal szeretek gamelni 😛
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
A páncélvadász vonal a Ferdinandig nagyon szenvedõs, mert a Jagdpanzer a játék legrosszabb TD-je. (nekem is van, folyamatosan Tier8-Tier9 tankok ellen megyek, a 132-es átütésû ágyúval. Aranyból 100-as legénység és fullos modulok(venti, háló, periskóp) mellett is használhatatlan)
A jadgpanther már egy fokkal jobb, mert remek ágyúi vannak, azonban furcsamód a rejtõzködési szintje egy nehéztanké, és nem egy TD-jé, ahogy a Ferdinandnak is. Rejtõzködni tehát nem lehet vele. Viszont azon a szinten bármi átlövi. Nem jó.
Persze a Ferdinand maxra fejlesztve nagyon király cucc, de odáig eljutni erõsen a rémálom kategória.
A DB-t sokan szeretik, de nagyon gyenge az ágyúja átütése abba a tierbe, szóval akkor jó csak, ha az ellen oldalába, hátába tudsz kerülni és onnan lõni õt. További tudnivaló a DB-rõl, hogy kb 26.000 XP-t kell összeszedni vele, mire rámegy a rövid 88-as, addig marad a 75mm L/70, ami nagyon kevés. Alap toronyban a lõszerkészlet is nagyon kicsi. Én nem szerettem azt a tankot, bár kizárólag a Panther megszerzéséig használtam, nem maxoltam ki.
A med vonalról meg már írtam. Ha nem akarsz E-50et (ami a legjobb Tier9es medium) akkor kerüld el. A Panther nagyon gáz, a Panther2 állítólag közepesen gáz.
3 Top gun / 4 Sniper / 1 Védõ / 3 Acélfal / 1 Szárnysegéd 😊
yo kis tank az... csak tudni kell vele gamelni 😛😛
(csak sokan nekimennek a KV-nak és még azt se tudják hol viszi át a KV-t xD)
Újra telepítettem, visszaraktam az OTM-et, eddig megy hibátlanul.
Be happy. :) Running!
A francia tankok megjelenése után 1-2 hétig játszottam még majd abbahagytam. Ma akartam játszani, lejött egy patch, az elsõ csatába be tudtam lépni, a köv. 3-nál a töltõ képernyõnél kifagy...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: VK4502 (P) Ausf. B. Elköltött XP: 168 720. Elköltött szabad XP: 0.
már csak creditet kéne varázsolni pár milliót XD
GG
(indítom a KV-t 😄:S)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
mert most van Tigris I., Jaghpanzer, VK 3001.... de akkor hagyom a szöszbe a Panthert :S
Pedig már nem sok hija...
Gyakorlati szempontból nem volt különbség a két terület között.
A francia tankok pedig ahogy már leírtam, elavultak voltak minden szempontból.
A háború eleji francia tankok jók voltak, vagyis jók lettek volna ha megfelelõen alkalmazzák õket. Hátrányaik ellenére is. A korai német harckocsik is rendelkeztek nem egy hiányossággal, de megfelelõen alkalmazták õket. Ez a nagy különbség.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Khm, franciaországnak az egyik része volt a németek által katonailag megszállva és irányítva, a másik felében pedig a nácik bábkormánya tevékenykedett Vichy franciaország néven. Végeredményben mindkét részen azt csinálták, amit a németek mondtak, a különbség gyakorlatilag csak annyi volt, hogy az egyik területén voltak német katonák, a másikén nem. Tank vagy fegyverfejlesztés természetesen egyik részen sem volt, a németek nem engedélyeztek ilyesmit a legyõzötteknek.
Egyébként bár voltak a háború elején az akkori német típusok számára nehezen leküzdhetõ francia tankok, a francia tankok technológiailag és koncepcionálisan is elavultak voltak. Nem nevezném jó tanknak õket. Tipikus példa a Char B1 nehéztank, ami bár vastag páncélzata miatt nehezen leküzdhetõ volt a korai német Pz3 és 4 típusoknak, baromi elavult volt az egyszemélyes tornya miatt, aholis a parancsnok egyedül végezte mindazokat a feladatokat, amire a német tankokban(Panzer3tól fölfelé) három külön ember volt(parancsnok, tüzér, töltõ).
A T-50-2-õt? El.
Semmivel nem nagyobb kihívás meglõni a franszia gyors tankokat ráadásul a 12t és a 13-as sorozatot meg a batmobilt kivéve bazi nagy célpontok is és nincs páncélzatuk tehát nagyobb eséllyel lehet õket átütni mint a fent említetteket.