418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• LSSAHPAUL
    Nem tudom mit lehet erről a rankedről ennyit beszélni, sima winrate akinek eddig is jó volt a winrateje most is előbb utóbb 5.ik izében lesz, aki meg eddig is barom volt (52% alatt) az itt is szopni fog. Színtiszta matek, ha többet nyersz előre lépsz,csá.
  • Angelus1991ster
    Sőt a fasszopó kommandó hősiesen végig kempelt csataidő vége felé még be is campelnek, nehogy a csapattársak az uccsó 1-2 ellent kiszedjék. Igazi rejtett tartalékok. De kiknek? Mert többet ártanak a csapatnak és többet segítenek a mindenkori ellenfélnek.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fú de rühellem ezt az alfajt.
  • Still_I_Rise
    Még annyi, hogy nem szabad Jacek, Waclav és Erdogan elé állni, mert nem támogatnak, nem mennek előre egy métert sem. Várják a lehetőséget a frag lopásra addig nem is lőnek, mert drága a lőszer... :)
  • TiborTamas
    Én most fejeztem be. Még szereztem egy rankot az Strv-re meg a Conqueror GC-re. Jelenleg 353.-nak ír, de 23:00-kor frissült, így még nincs benne az Strv-re szerzett rank. Azzal mostani állás szerint olyan 150. hely körülre fogok felugrani, ha lefrissül éjfélkor.
  • ROMOTO
    Ha rankedeztek akkor killre kell menni, több xp-t ad mint ha csak a sebzés van meg.
  • Still_I_Rise
    Standard szláv/balkán hozzáállás, semmi több.
  • diegho™
    Simán megyek vele előre, nincs gond, ha hagy a csapatom lőni. Utolsó körömben elcsesztem, csak 6. xp-t kaptam, igaz 2. dmg voltam, de 1 lövésem nagyon mellé ment, ha bemegy, akkor kill és tuti top3 vagyok abban is.
  • Sherman0070
    50b-vel hogy megy? Orosz medektől elég lehetetlen volt nekem bármi is.
  • diegho™
    4 mark 4 stráf-nál hagytam abba mára. 2 kört nyertem összesen. Kettőt! Azért nem semmi, hogy mik vannak itt. A legfelháborítóbb, amit több csatában is tapasztaltam. Mivel 50b-vel megyek, megállok és kitárazok a célom, de tárazás közben lökdösnek a társak, hogy ne tudjak sebezni!!! Ez mi? Majdnem mindegyik csatában ezt csinálták.
    Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.06.07. 22:33:07
  • HTS s3rg1nh00
    lol t10 csatában de csak 2 t10+2 t8al harcolva lett ász a tiger2vel...1171 xp,2853 dmg a maust meg mögöttem megüti a guta 5126 dmg-el a második helyen...mákos voltam,mert 2230-at lepattintott a nem létező armor tier10ben :o
  • bekescsaba
    Én FV 183-al tolom. De leginkább vesztes csatákkal haladok.
  • diegho™
    Ma még nem nyertem rankedben. 1 szar csatám volt, többi 5-6-7-8k kombinált. Mondjuk csak 1 stráfot buktam és szereztem 4-et, de akkor is ez így elég gáz, hogy folyamatosan fullos teljesítményt kell nyújtanom ahhoz, hogy legyen esélyem előre haladni, van aki meg szánalmas 2k átlagsebzéssel már 5. rangon van.. A legnagyobb probléma ott van, hogy összesen 1 Maus-t és 0 Type5-öt kaptam eddig ma. Viszont volt már velem 14db IS7, ebből 8 0dmg-el hullott el, hurrá. Sajnos a két szupernehéz teljesen felborította az egyensúlyt.
  • Sherman0070
    mm a medeket meg a HT-ket nem nézi külön. Ez lehet a gond.
  • bekescsaba
    nem értem ezt a rankedet...6 super heavy vel szemben berak 6 medet..
  • Sherman0070
    Hanyadik vagy? :D
    Én 526.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.06.07. 21:02:59
  • SzocsA
    Ez szánalmas ez 11 vs 5 heavy a meedek megölnek mindenki vagy befoglalnak.
    Nyerek 1 et bukok 3 at. heavyvel állandóan prokhorovkára meg malinovkáéra rak meedel meg vergődjek himmelsdorfon.
  • Sherman0070
    Nekem is meglett.
    Most mehet továb nyugisan, ezt nem lehet lebukni.
  • TiborTamas
    2 csatából meg is lett :D Az első egy 14 és fél percig tartó betonkempelős győzelem, a második pedig egy 3 perces 1-15-ös vereség, de 2 xp-vel sikerült megelőzni a 4. helyezettet :D
  • Plata
    Hagyd a picsába rankedet,a fene sem kíváncsi rá,csinálj nekem élő közvetítést a Vorgon Ryn’kodan Carrier tesztjéről és nézni fogom.
  • diegho™
    3 csillag van meg 2 stráf.
  • Scheff
    A szavazatok alapján még mindig kiemelkedően magas az érdeklődés a Rangsorolt csaták iránt, szóval ma este újra belevetjük magunkat a plecsnikért folytatott ádáz küzdelmek sűrűjébe! 20:00 órától live az adás! :)

• TiborTamas
    Én is, nekem csak 2 kellene :D
  • Sherman0070
    Diegho te hogyan állsz ezzel a rankeddel?
    Ja meg ranked alatt nem működik az XVM mod.
  • Sherman0070
    Inkább bepróbálom megszerezni az 5-ik rangot. 3 win hátha lesz még egyhuzamban.
  • Angelus1991ster
    Nekem pl. annyi ideig tartott volna a rankede pályafutásom ameddig a két magyar tankot feltudom szerelni ezekkel a foradalmian új felszerelésekkel (ez kb. 28 ezer kötvényt) jelentene. Az elsődlegesek után jött volna SP és társai.
  • tothgyorgy
    Nem . Én a megyei 2.osztályba. :)
  • tothgyorgy
    Nekem tetszik. Kicsit hasonlít a páncélautós ökörködésre, csak itt van műhely, ahol te rakod üssze a gépedet.
  • realcsabi
    Természetesen, mindenki liga 1-ben képzeli el magát, pontosan ezt mondom. :)
  • Rammsch31n
    jó játék az a crossout? :DD
  • tothgyorgy
    Ja. Csabának igaza lehet. A tudást kopótolják golddal, illegális modokkal. Igen , de ha mindenki így tesz mindenki visszakerül az alapvonalra.
    (ha valaki akar magának 20m előnyt 100m futásnál, meglepődik, hogy mások is. onnantol 80m síkfutás)
  • Plata
    Én abbahagytam,minek,úgyis csak ugyanaz megy mint randomban,csak itt több a gold noob.
  • tothgyorgy
    Olvasom a sok hozzászólást a rankes-hez, és örülök hogy bele sem kezdtem. (pedig érdekelt volna)
    Nekem ez csak játék, nem megfelelési kényszer. Időnként felforr az agyvizem, és egy laza mozdulattal kilépek. Aztán ha kedvem van visszajövök. Ha nincs élmény nincs játék. Ma mentem pár kört, elegem lett és átléptem a crossoutba. Volt élmény , volt játék.
    Vacsi után kap még esélyt a wg. Meg minden nap amikor lesz időm.
  • Plata
    Megpróbáltam le duplázni Conway-t,de nem megy,hihetetlen csapatok vannak,a legutóbbi próbálkozásnál két barom vízbe ment kettő meg csapattársat ölt.
  • Master91
    "Szemmel láthatóan szinte senki sem bírja elfogadni azt hogy tudása alapján ott van ahol tart, és bizony x számú jobb játékos van akik mellett az illető már nem bír érvényesülni."

Aha, tudás alapján Liga 1, minmium Liga2 elején érzem magam. Tegnapi nap helyette a 66%os WR-et lebasztam 42 körülire, a 3* omat vissza 1*,ra és úgy tornáztam fel magam újra 3*.ra

Tudás alapján miért kellett nekem olyan agyatlan Is4-est kapnom csapattársamnak, aki a szar játszhatatlan Highway páján egyből balra indult a fenti kezdésnél, a folyón nem jutott tovább de már halott volt? És sorolhatnám.

Berakott a fos pályákra 3-6 majommal és nesze, tálalva a lecsó.
    Egyedül nemtudok győzni. Vesztéssel is hoztam shevront vagy mi a szart de az kevés volt.
  • plutoka
    Tegnap mentem kb 3 órát, 3 csillagig könnyű, tele van HT-val szóval med-el jó volt zaklatni őket. 3 és 4 között már volt vissza esés, pár rossz kör-döntés miatt +/- 2 sávok mentek, de végül csak meglett a 4. csillag. Utána jött a szivás, lehet mert már késő is volt, de a 12 medes csapatok, melyből volt mindkét oldalt FAME, EFE, V-TER, KAZNA és Vihar már nem volt könnyű nyerni se. Izzadós körök ahol már büntetik a rossz döntéseket hamar.
    A negativ része viszont h a snipeoló medből lett nagyon sok, elég defenziv jó pár pályán a játék, vagy épp igen gyors med rushal megy le a fél csapat.
  • realcsabi
    40ezer jatekosbol talán 1-2 százra igaz ez. Nagyjából 0,5%, akiknek kifejezetten magas a winrate-je, hány csatából? 40? 50? Ez statisztikailag rendben van, ha tudod mi az a szórás, akor el is tűnik a varázslat. :)
  • MuldR
    Ez igaz is lenne, ha az RNG-t erre a játék módra kikapcsolná a WG.

Amúgy tegnap megnéztem a liga állását. A 6ik helyezettnek 100%-os WRje volt.....hogyan? De az első 20 is mind 80-90% körüli.
  • realcsabi
    Vannak bajok. :)

Az is eszembe jutott hogy a frusztráció miatt ugye egyre többen fogják abbahagyni a rankedet, nyilván elsősorban a gyengébb játékosok. És ahogy csökken a játékosbázis, úgy egyre nehezebb lesz bekerülni a legjobb 10, 25, illetve 50%-ba, további frusztrációt szülve. Hát szerintem sokat kell alakitani még ezen a bétán hogy vonzó maradjon, mert gyorsan kikophatnak a játékosok. Azt látom hogy sokaknak az a baja hogy sok kreditet veszít, ezért azon szerintem mindenképp javítani kell, mert hiába jövök ki jól ha a másik hat játékos nem, ezért inkább nem játszanak többet. Okosnak kell lennie a wg-nek ha azt szeretné hogy sikeres legyen a ranked.
  • diegho™
    Tegnap volt egy vicces csatám. Redshire visszaszámlálás alatt gyorsan beírtam mit is kellene csinálni. Erre egy IDEAL-os tag annyit ír, hogy blablabla fogjam be. Írtam neki, hogy na, a botok már tudnak írni is?! Erre beírja, hogy 3k wn8-as unicum. Írom neki, hogy én 3.5k-s átlag vagyok, szóval ő maximum bot lehet 3k-val. Lehet megbántottam, mert szegény az első halott volt a csatában. Persze az is lehet, hogy azt kellett volna csinálnia amit írtam? Ez az a játékmód ahol viszont talán lenne értelme xvm-et használni és megfogadni a jobbak tanácsát...
  • realcsabi
    Az a baj hogy mindenki a csúcson akar lenni rank 5-ben, liga 1-ben. :)
    Szemmel láthatóan szinte senki sem bírja elfogadni azt hogy tudása alapján ott van ahol tart, és bizony x számú jobb játékos van akik mellett az illető már nem bír érvényesülni. És a belátás helyett jön a kritika és az elégedetlenség, mert szar a játékmód... Nem lehet előrébb jutni :)
    Pedig nem a játék szabja itt már a korlátokat hanem az egyéni képességek. Szerintem ezért fog megbukni ez a játékmód. Nem fogja tudni elviselni a játékosbázis nagyrésze hogy nem bír előrébb kerülni és hogy jobb nála a játékosállomány 40-50%-a. Randomban nincs ilyen, ott mindenki lehet az élet császára 1-1 csatára, ezért könnyen nyer önigazolást a leggyengébb képességű játékos is...