World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Pedig semmi nem megy,a háttérben.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Irtó szar játszani.
Azt mondjuk magam sem értem,hogyan talált a 15lövés-böl 14,mikor sacc/kábé lövöldöztem<#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nézd meg a klán nevet és a vezetők neveit,ebből világos hogy még egyik sem járta ki az általánost,nincs nekem hangulatom gyerekekhez.
Pont ezért nem játszom WoW-al sem magyar szerveren.Inkább tök egyedül játszom külföldi klánban.Úgy hogy angolul sem tudok.<#nyes>#nyes>
Igaz így is nagyon jól elvagyok,és a sok retardált magyar hülyeségétől is megkímélem magam.
Az összes ág ki van fejlesztve.
Az angolt is szeretem,de ahhoz nem volt türelmem hogy ki is fejlesszem őket,inkább vettem prémeket.<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.29. 12:14:14
Amugy szinte soha nem pattint semmit, de megvan.
Jol indult a reggel.
Trance&Friends nothing more..
Nem bàntàsból,de ilyen klàn van kismillió,miért nem léptek be oda?
Már csak azért kérdem mert Us rangers a nevetek,vagy csak nem volt jobb ötletetek klán névnek?
50% winrate-et előírni butaság akkor, amikor a többi feltételből az látszik, hogy nem professzionális játékosokat vártok.
Sajnos a játék maga gondoskodik arról, hogy randomban a legtöbb ember nem tudja elérni az 50%-ot sem.
Persze tisztelet a kivételeknek. <#vigyor0>#vigyor0>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
0.47-nél<#hehe>#hehe>
Tudja valaki kire gondolok?XDXD
Nem talaltam rajta fogast elolrol . Mar a 122 milist raktam fel mert durván jo csatakatt buktam el miatta.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Ez viszont olyan, mint ha quasimodo felnyomott volna magának egy seprűnyelet, a Notre Dame egyik ravatalán... 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egyébként a weboldalon Account Management / Invite Friends.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"