World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
ez tetszett 😄

#97403 jogos 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

csaba90
nem tudom, mert elkövettem azt a hibát hogy nem nézem a nap 24 órájában a fórumot és nem olvasok vissza mert sajnos több a haszontalan mint a hasznos hozzászólás, emiatt nincs kedvem kibogarászgatni, de most megteszem! xD

Csaby

Elnéztem mert a 7.2-est kb 2350-ben fogják indítani. 😄

Ez már olyan öreg hogy foga sincs...

Kb. minden nap le van írva legalább egyszer, hogy senkinek nincs fogalma arról, mikor indítják a 0.7.2-es tesztet. Erre mindennap van legalább három kérdés, "hogy de akkor mikor indítják".
Szerinted akkor mikor?

Szerintem is stabilizátort. A célzásgyorsító inkább SPG kiegészítõ.
patchaou
Szerintem célzásgyorsító helyett jobb a stabilizátor. Persze ez az én véleményem. Töltésgyorsító mindenképp kell.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

most kamuzol vagy tényleg akkor? 😄😄
Szájkosarat,nehogy megharapjon. 😊😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

csaba90
akkor lépsz át a felnõtt korosztályba vagy miért ilyen pontos neked ez a dátum? 😄 mert hogy nem az én kérdésemre válaszoltál az is biztos.. mondom kb... -.-" istenem.....

Csaby

Hali! IS-4-re ugyanazt pakoljam mint IS-3-ra? (venti, célzás-, töltésgyorsitó)? És Tigrisre mit ajánlotok?

2012. 02. 16. 20óra 12perc 31másodperc

A Tigrises résznél én tuti agybajt kaptam volna a helyedben 😊 Egyébként én már csak akkor lövöm a tornyát, ha nagyon muszáj. Mert mintha ahelyett, hogy a Tiger P lövegpajzs bugját kijavították volna, olyan mintha inkább a sima Tigrisé is hozzá "bugosodott" volna. Az IS-3 pedig jól megszivta 😄

csaba90
sziasztok! nem tudjátok véletlen hogy kb mikor indul a 7.2-es teszt szeró?

Csaby

pointer4
Csak a gyorsulás, végsebesség lánctól függ.
tök jó lenne ha bevezetné a WG a nap elsõ gyõztes csatája után,nem csak a tp lenne dupla,hanem a credit is,ha már folyamatosan csökkentik a credit szorzót

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Csak 5%-al több, mivel a venti is ad 5%-ot.

Plusz a ventinél van 5%-al pontosabb lövés, 5%-al jobb gyorsulás, 5%-al nagyobb végsebesség, 5%-al nagyobb látótávolság 😊
Minden 5%-al jobb, amit a legénység képességei befolyásolnak.

@rahotep: hát, azért vagyunk a fórumon hogy megbeszéljük. DE aFAQba is bevéstem itt a "5. A modulok hasznossági sorrendben (szubjektív persze)" résznél.

Lehet tippelni ki nyeri a csatát, ma reggeli történet..

darki81
A hun ts-en csinálhatok majd egy állandó wot-sg szobát, ahova mindenki feljöhet dumálni a játékról és játszani, de ezt csak holnap este tudom létrehozni, mert holnap indulok haza.
Az ip: utp.hu
szoba neve vR. és az alatt lesz majd a wot-sg alcsatorna.
addig is aki szeretne felmehet addig oda, csak kell majd reget kérni valami admintól (VIP-tõl vagy SA-tól).

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

...de Neked több a tapasztalatod a játékban...<#hamm>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Közel 100, 50% camoval, a JgPzIV-bõl lettek átültetve.

Ma 13.30 Hír TV, kötelezõ darab. 😊

Azért egy TD-nél meggondolandó...100%-os legénységnél már lehet,hogy inkább a gyorsabb töltést választanám...10%-al több lövés

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ventillátor... mivel mindenre ad 5%-ot, mig a töltésgyorsító csak a töltésre +10%et, jobb a venti.

Minden tankon az legyen az elsõ modul, ez nem lehet kérdés.

Hány %-os a legénységed?

Ezek tényleg ilyen pattogósak saját tierben, van nekem is egypár acélfalam velük 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Oké! Akkor nem pazarlok rá 1500 Tp-t sem.A PZ IV-rõl megvan a 7,5cm KwK 42 L/70 így csak az új torony kell.Az jól szerepelt legalább,remélem ezen is jó lesz amíg meg nincs a 8,8cm-es...

JagdPantherre mit tennétek fel inkább? Töltésgyorsító, vagy ventillátor? 10,5-össel használom most a gépet. Csak ez az egy szabad hely van, amásik kettõn állandó a vendég a háló és a periszkóp.

Felejtsd el azt az ágyút, az csak gold ammoval jó, 88as kell rá majd.

WoT: Nishizumi77

Sziasztok!

Tegnap este meglett a VK 3601(H) tank.Amit nem értek: a 7,5cm KwK 41 L/58 conic löveg nagyon kevés Tp és kredit, de az értékei csábítóak.Egy játékostárs szerint pontatlan és nagyon pattog mindenrõl.Adatok szerint 167/225 átütés 65/165 sebzés(ez nem túl jó) és 0,3m szórás. Ilyen átütéssel miért is pattog?

Igen, persze, prémes eredmény.

Egyértelmû, hogy ha egy E-100 1hp-val ott van mellettem, illetve egy PZ IV full hp-val, akkor az E-100-at lövöm ki és nem a nagyobb sebzésre megyek, mert jóval veszélyesebb rám. De ha vannak társak és lehet választani, akkor jobban jár az ember a nagyobb sebzéssel, mint a killel.

Eagle16
Na ezt nézzétek meg: Lóri

Tegnapi, teljesen alap Lorraine-os csata. (csak a rádió van kifejlesztve)

Tanulságok:

- 170-es átlag átütéssel nem lehet átlõni a Tigris I tornyát
- de a "papír' T34-es testérõl is pattog
- a Lorraine-t átlövi a KV egy alap Tier 5-ös ágyúval, de a 88-as lepattanhat róla 😄
- miért nem jó hogy ilyen magas ez a tank és néha miért jó....(csata vége)
- az ágyút nem lehet negatív szögbe levinni (ez fáj)

Azt nem árulom el hogy nyertünk-e, tessék izgulni rajta 😄 Ja és a legénység is 81-2 %-on volt csak, azért a sok mellé. Könnyû tankról képeztem át õket ugye, mert az elõzõ az az volt (AMX-13 90) és ezért vesztettek 20%-ot.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Solten

Hm, low tier a frencs tankokban tenyleg ott figyel a pajzsgenerator...

Saor Alba

Bugi Misi
ezt Tuvok figyelmébe ajánlom hogy ilyet is lehet alkotni ha az embernek szerencséje van(alap 90mm löveg)

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. január 29. 3:06:05
Jármû: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 1 013
Szerzett kredit: 24 083
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Solten
<#idiota>

Saor Alba

Ha jól tolod akkor kihozhatod pozitívra is a mérleget, nekem IS3 úgy ahogy hozott a konyhára ha minimálisan is. Egyéni teljesítményen múlik.
Majd ha meglesz a legjobb ágyú KT-ra meg az összes modul + kezdesz hozzászokni a tankhoz megnõ a leadott sebzés több kreditet termelve. De addig el kell jutni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Most nem üres 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hali!
Végre valahára meglett a KT-m! Kérdés, ha prém nélkül tolom, nagyobb ágyú mellett is veszteséges lesz a tank? Alap 88-assal szinte csak "-"os köreim vannak, persze még új a tank (meg hát én sem vagyok pro player), meg kell szokni, de így elég tré.
78.46.39.42 TS3 szerver Good Old Times Com/WOT szoba, a csúszkát húzzátok középre, és kicsivel fölötte 😊 kitehetnétek ide fel a FAQ fölé is, 1-2 hét próbaidõ, aztán ha nem lesznek fent emberek törlöm 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

patchaou
Szerintem a klánoknak megvan a maguk cw-je. Engem tankszázad, vagy klánon kívüli szakasz miatt érdekelne.

ha van rá igény akk csinálok

tudnék szobákat csinálni egy szerveren, csak ne az legyen belõle, h minden klán idetalál cw-zni, ilyen platoonoknak meg sima társalgónak jó lenne

patchaou
Egy publikus ts3 szervernek néha Én is örülnék.

Üdv mindenkinek! Nem rég kezdtem a játékot és keresnék olyan team speak szervert ahova fel lehet menni néha csevegni, szívesen látják az új játékosokat és tudnak segíteni tanácsokkal stb.Elõre is köszönöm.
patchaou
Átállíthatod, vagy ott az egérgörgõ is. Nekem nagyon rá van állva kisujjam a shift-re. A múltkor ts-en cod-ról meg bf-rõl beszélgettünk, és csata közben automatikusan rányomtam a shift-re amikor gyorsítani akartam 😊

jah, meg a kezem nincs rászokva a Shift gombra, kb. sosem használom, pedig jó kis dolog

Lusta vagyok tán -na jó, ez azért erõs- , de nem ártana rászoknom, itt is pl. amikor a VK-t (asszem) lõttem a dombon (10% körül lehetett), nem ártott volna már elsõre is a tornyát lõni..

Szép és taktikus csata volt, valamint meg lehet lepõdni olykor az ellenfél reakcióin is. Érezhetõen kevésbé tartották fenyegetõnek a jelenlétedet, mint szerencsétlen csapattársaidét. 😊
Mellesleg miért nem használod gyakrabban a sniper nézetet?

Ez pont így van de mint az elõttem szólónak is igaza van hisz kevesebb tank kisebb tûzerõ. Úgy játszom mint te bár ha látok olyan alacsony HPs tankot akirõl tudom hogy tud engem sebezni akkor kilövöm hamarabb.