World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi az a skill a játékban?
ez mind szép és jó, de én nem sajnálom a kb 1000-1200 kredites lõszerárat, ha látok egy 100 hps tankot, õ is tûzerõ, ki kell lõni a faszba 😄
Bugi Misi
prémmel gondolom

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Jobb a T29, mint a T32, mert T29 nekem még nem gyulladt ki, illetve sokkal kevesebbet lövik el a löveget, de azért nagyon jó tank ez is.
Nemrég:

Elég sok tanulságot levontam már a WoT-al való játszadozások során, de a több sebzés sokkal többet ér, mint a kill, az talán a legfontosabbak egyike. Sokkal jobb csatáim vannak azóta, mióta eszerint játszom. Most pl. ugye T32-vel tolom. Olyan célpontokra lövök, akiknek 400 HP-nél többjük van, így a max. sebzést el tudom érni rajtuk. Kis tankokra nem is lövök már csak ha a csata eldöntésében fontos tényezõ lehet, illetve lesebzett kevés HP-vel rendelkezõkre ha van mellettem más. Köszöntek már meg átengedett kill-t is. Kell egy jó adag csatamennyiség mire az ember rájön ennek a játéknak a mélységeire.

PLaci
Be volt fagyva a router-em... Persze a köv. csatában is olyan lagom volt, hogy 2-3x szakadtam... :/

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
WTF???? Tök jól megy a szekér, kapálnám be az ellent mint Józsi bácsi a kertjében, mikor megszakad a gém...
ALT+F4, restart gém, mire:

A szerver IP meghatározása a DNS-en keresztül nem lehetséges.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

patchaou
Akkor holnap kipróbálom, köszi! Kicsit már unom a gyúknukemest.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kutatam többet kipróbáltam de még ez volt eddig a legjobb verzió
patchaou
Ez még mindig a torz, monoton, hiányos vagy valami más verzió?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem. Mindenképpen a KVK44 L/55 kell rá. Sajnos mivel neked az nincs, add el az E75-t, nincs értelme játszanod.

😄

Nyilván igy használom én is (nincs is jobb élmény mint ráugrani vkire hátulról. megsorozni, mire rájön hogy hátulról lövik már ott se lenni.

De nyilván nagy nyitott terepen ez nem megy, meg amúgy is, én mindennel szeretek leselkedni 😄

De megprobálom újra hátha fent marad

http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=6604&k=80

kipróbáltam mûködik
Szerintetek e-75-ön kezdetnek jó a KwK 46 L/68-as?
nem titkolozok csak már kitettem s vki letörölte
Francia lightok T5tõl igazából medek azokkal nem scoutolni, hanem flankelni és ölni kell.

WoT: Nishizumi77

Egyszerûbb lenne ha nem titkolóznál is kitennéd vmi publikus helyre.
Ki tudja, méga FAQba is bekerülhetne, vagy oda fel a banner alá 😊

ha érdekel valakit a csata rádió magyarul az irjon privit
Gondoltam húzni kéne 15Kxpt a T32vel de nem lehet nyerni du 4 óta mostanra tudtam le a 15 duplám. Lehet mára szüneteltetni kéne de még csak 75Knál járok és mindjárt itt a patch.

Én már a végét járom. Javaslat: menj juniro companyba, még random emberekkel is.
Én most pont benn vagyok egy lengyelben (kowalsky) ott legalább tudok sebezni mindent, és a fele legalább pattan. TDk meg a T28 a nagy ágyúval persze írt igy is.

megvettem ezt a csodás B1-et..mire mentem vele 2 kockányit befoglalta a csapat a zászlót és nyertünk.. 300 xp duplázva prémmel..látom ez hosszú menet lesz még 😄
Hát, a 12t-vel nincsenek scoutos sikerélményeim... még camo nettel se tud megélni pl kampirowkán a part menti scoutolos bokorban. Aztán persze lehet csak nincs szerencsém, de eddig nem nagyon tudtam vele úgy scoutolni hogy ne szúrtak volna ki instant.

Ezeknek a mütyür francia lengõtornyosoknak milyen a camoja?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na,most jöttem rá hova kell vinni ezt a szutyok B1-et... junior companyba 😊

Jajó 😊

Így nem találsz, ez a Company of Heroes nickem. De voltunk már platoonban korábban.

Defeat
Battle: Prokhorovka 2012. január 28. 20:52:57
Vehicle: D2
Experience received: 820
Credits received: 12 256
Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner

és ez milyen? 8-at lõttem ki vele..én sem akartam elhinni xD kár h kikaptunk..már mentem volna a következõ tankra 😄
Lepattanni egy T-28 oldaláról 3-szor egymás után priceless 😄

Solten
Ez az autoloaderes cucc kegyetlen. Kell egy ilyen.

Saor Alba

na az lesz aztán a meglepetés xD
A tegnapi buli túl jól sikerült, és még most sem vagyok csúcsformában. Így nem tudnék normális eredményeket produkálni normális tankokkal.
Konzekvencia: olyan tankokkal játszom, amik az állapotomtól és a képességeimtõl függetlenül sem képesek normális eredményre 😄 Megleptem magam egy AMX38-cal és hamarosan jöhet az AMX40 😄

Aki francia light/med ágon megy, annak egy kis kedvderítõ: AMX 13 90 hills

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 28. 20:21:57
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 2 851
Szerzett kredit: 62 469

asszem a szerzett XP mindent elmond, bár nem nem tü'nt annyira durvának a kör, de ha már ennyit kaptam rá, gondoltam feltöltöm 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Na kereslek majd, most szerencsehozó púpost játszok a klánban CWn 😊

Ez az additional grousers felmegy minden tankra? Gondolom elsõsorban scoutokra érdemes.

Stugom van meg t82-öm.

Van kedve vkinek ma este Tier4-5 franciával platoonozni? 😊

Buci
Nyitok Tier 6-os tankszázadot! Aki akar csatlakozzon. Ingame nevem: Buci210

carpe diem

Tier 7-ben is csináltam Top Gun-t vele. Nem tudom, már mondtam ezt, de ha eltekintek a tier8-9-be berakott csatáktól ezzel lenne a legjobb eredményem. Csakhát tier8-9-ben semeddig se élek.

Tier 5-7 között ha csak nem bassza el a csapat, vagy én baszom el, mindig jó kört megyek.

Lehet BDR perverz vagyok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Csaltam <#nevetes1>Mert már én is találkoztam ilyennel. onnan tudom
Jóvanna, túl könnyû volt 😄

T-7-es?
Attól még maga a harckocsi borzasztó gyenge. Nekem is voltak vele jó eredményeim, de attól még gyenge marad. A többi hasonló kategóriájú harckocsi sokkal jobb.
A nagy számok törvénye alapján biztosan becsúszik egy-egy jó kör akármilyen gyenge a tank. Meg ugye kinek mi tetszik. Ha élne és érezne a BDR most boldog lenne, hogy valakinek tetszik. 😊
Találós kérdés: egy T7 egy T8 és egy T9 tank ÁLL nagyjából egymás mellett (20-25 méterre), nyílt terepen, oldalát mutatva a tüzérnek (kempirovka, lessük a dombot).

Melyiket próbálja kilõni a túloldali GW Panther? 😊

Ma is csináltam egy Top Gun-t BDR-el. Igaz, úgy egyszer rakott ma tier 5-be.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

darki81
Ebben a fórumban sok szimpatikus ember van, de te nem tartozok közéjük!
Látom szeretsz kötözködni, és játszani az agyadat!
Leírom neked a választ, bár nem hiszem hogy érdekel!

Azzal a tankkal sosem volt kedvem játszani, ezért nem kempeltem nem taktikáztam csak mentem elõre, lõttem és meghaltam.
Amikor meg tier 7-ek is voltak a csatában, akkor meg csak megnyomtam kétszer az R billentyût, és letettem netezni amíg tart a kör!

A másik meg az, hogy néha muszáj a szórakozás helyett a szopást választani, mert csak úgy jutok tovább egy másik tankig!

Remélem felfogta a pici agyad, és nem fárasztasz tovább a bunkó hozzászólásaiddal!
(téma lezárva, nem hiszem hogy erre kíváncsi is bárki!)
<#integet2>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Azért néha sikerül 😊

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. január 28. 17:05:55
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 3 978 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 109 129
Egyetértek, low tierben vmi iszonyat kaka minden francia. Tiszta gáz, még a loltraktorok is repesztenek körülötted, te meg két négyzetet haladsz mire vége a meccsnek 😊

Nem rajtam fog múlni a nerfelése. 😊 Valószínûleg lesz idõd rá bõven. A német E-szériába se bírták elõre rakni a motort és a Tiger P, Vk4502 Aufs A hitboxát se javították. Pedig már mikor megígérték.

Erõs ez az AMX-50-100. Mondjuk meg is kell érte szenvedni. D2, B1, BDR nagyon gyenge tankok. D1 elmegy. Az ARL-44 tornya gyenge, de egész tûrhetõ. Az AMX M4 szerintem megint katasztófális. Jócskán a leggyengébb tier 7 heavy tank.
elkezdtem franciázni 😄 elköltöttem 20k free xpt, jelenleg BDR G1 B van, 2. csata top tankja IS4.. problem?
El ne rontasd nekem (nerf), most mászok fel oda. 😊

Nem csoda, szinte már csalás ez az automata töltés. 😊 Nekem is most lett meg az AMX-50-100, undorító mit lehet vele mûvelni. Pedig még csak a 90 mm DCA 45 van rajta. A 100 mm-essel még kegyetlenebb lesz. Mondjuk az a 100 mm-es baromi OP. Nem is értem miért 300 a sebzése, max 260-nak kéne lennie. Fõleg úgy hogy csak olyan harckocsiba lehet berakni ami revolvertáras.