World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább mint szavalj vagy énekelj 😊
szerintem senki nem akarja hallgatni ahogy anyázok mikor felmegy a vérnyomásom xD
bár még csak most lett bevezetve, egyelõre nem túl népszerü' a dolog, reméljük idõvel azért lesznek fent többen

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

fent ki van írva a nagy zõõõd FAQ felett 😉

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Efficiency rating
1689.56

😛

WoT: Nishizumi77

Solten
Az idetlen MM is beleszol, lehet a csapat hiperszuper mikor ~2x-es tulerot oszt az ellenfelnek. Bar elofordul hogy ilyenkor is le vannak zuzva ha benak.

Saor Alba

Egyetértek, a winrate nem jelent semmit. Nekem is vannak olyan napok, amikor egy halom idiótát kapok csapattársnak, folyamatos egymásutánban. Hiába lövök ki 3-4 tankot is, ha a végére hatszoros túlerõvel találom magam szembe, hála az inkompetens csapattársaknak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Üdv mindenkinek! Nem rég kezdtem a játékot és keresnék olyan team speak szervert ahova fel lehet menni néha csevegni, szívesen látják az új játékosokat és tudnak segíteni tanácsokkal stb.
Valamit tisztázzunk:
A sok kiosztott sebzés és a sok kill miért eredményezne jó winratet? Az elõbbi kettõ az adott egyén teljesítményét mutatja, a winrate meg a csapat teljesítményét.

Amit írsz az akkor lenne igaz, ha csak két tank harcolna egymás ellen. De nem két tank harcol egymás ellen, hanem harminc. Csinálhatsz te hat killt is, ha a többiek nem csinálnak egyet sem, vesztes lesz a meccs.

Elképzelhetõ, hogy tíz meccsen keresztül csinálsz meccsenként 3-4 killt, de a többiek bénáznak, és ötöt elvesztetek a tízbõl. 50%-os winrate. Mint ahogy az is elképzelhetõ, hogy tíz meccsen keresztül AFK leszel és nem csinálsz semmit, de a többiek tíz meccsbõl ötöt megnyernek. Az eredmény ugyanúgy 50%-os winrate. Pedig az egyik esetben nem csináltál semmit, a másikban pedig nagyon jól játszottál. A winrate mégis ugyanaz.

Akkor miért is mutatná meg a winrate azt hogy valaki jó vagy rossz játékos? Ellenkezõleg, semmit sem árul ez az adott játékos képességeirõl. Megjegyezném, hogy a többi adat se, ami a profilon szerepel. Talán a hit ratio mutatja, mennyire jól céloz az illetõ, de az meg csak akkor hiteles, ha nem játszik artyval. Esetleg még a játszott csaták/killek aránya lehet jó kiindulópont.

engem 1372re számolt ki ami szerinte good player..én nem érzem, hogy különösebben jó lennék..sõt néha kifejezetten béna vagyok xD
Hát az arl-el kb 2 annyi esélyed volt, mint a másik oldalon annak szerencsétlennek az m6-ban.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Volt! <#nevetes1>
Master91
Efficiency rating
839.51

........ >.>
pedig ma is volt 8 killem SU-85el 😄
http://kepkezelo.com/images/d7mitzljik40sesqj3vy.jpg
Szerintetek volt esélyem?
Toby0501
Viszont a legjobb az efficiency rating, amit itt ki is lehet számolni és többet elárul a játékosról, mint a winrate.

4 játékos statisztikája a következõképp alakul BatChat-tel:

- 'A' játékos 1470 átlagsebzéssel és 0,95 kilõtt tankkal 45%-os gyõzelmi aránnyal rendelkezik.

- 'B' játékos 2610 átlagsebzéssel és 2,13 kilõtt tankkal 61%-os gyõzelmi aránnyal rendelkezik.

- 'C' játékos 2638 átlagsebzéssel és 2,07 kilõtt tankkal 68%-os gyõzelmi aránnyal rendelkezik.

- 'D' játékos 3853 átlagsebzéssel és 2,8 kilõtt tankkal 69%-os gyõzelmi arányt produkál.

Tulajdonképpen minél nagyobb az átlagsebzése a játékosoknak, annál több killt szereznek és több csatát nyernek meg. Ettõl függetlenül 'A' játékos nyilván ugyanolyan jó, ha nem jobb, mint 'D' játékos, hisz ezek az adatok semmit sem mutatnak meg a játékosok tudásából. 😊

Met
szerintem van rajta valami adó is mert amikor kilõnek kárpótlást ha néha kapok pár száz kredit csak, nem több ezer amit levonnak tõlem ha én lövök ki valakit

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Durván feltolták a büntetések credit értékét.. egy lövés egy kisebb tankba több ezer credit...

Én még egyszer sem raktam ki a csatámat de ennek úgy megörültem hogy gondoltam kiteszem.<#wave> Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 29. 13:22:57
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 4 598 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 132 085
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Védõ
darki81
Király!már az 6-ik csatát mentem a KV-val úgy, hogy tier 8-ak voltak, gondoltam akkor nesztek betettem a 152-es gunt a KV-ra, erre az idiota csapattárs pont akkor ugrik be elém amikor nyomok egy balegeret 😄 -.-

Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 29. 13:23:52
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 424 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 114)
Szerzett kredit: 5 516 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8 700)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

csaba90
11. oldalt néztem vissza és sehol semmi róla, de mindegy....

Csaby

A 7. körre sikerült ledupláznom 😄

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 29. 13:19:24
Jármû: AMX 40
Szerzett tapasztalat: 2 118 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 617
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Mesterlövész

Ez nem igazán igaz. Párszor találkoztam már olyannal, hogy kivárják, míg egy adott tanknak lemegy a hp-je, és akkor lõnek, hogy övék legyen a kill.

Ja, 1vs1 esetén még igazad is van 😊

A sok sebzés sok killt eredményez, ami jó winratet teremt. Nem olyan összetett ez.

darki81
ez végül is igaz, bár a profilján meg lehet nézni vett e kis tankokat

Hali. Lenne egy kérdésem. Mitõl lehet az, hogy mikor a játékban kilõnek egy tankot a kép 1 pillanatra kifagy. Ez akkor is van, ha nem is látom a kilõtt tankot. A grafika minimumon van. Köszi.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. január 29. 13:04:00
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 342 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 10)
Szerzett kredit: 11 269

Na ezt tartom reális büntetésnek<#nevetes1>
Tankra lebontva viszont lenne értelme. Több mint a winrátának, sokkal.

Jó lenne ha a játék számolná az assistokat is, és akkor egy csata,assist,kill,sebzés kombóból valamelyik okos matematikus csinálhatna egy képletet, máris lehetne kapni egy jó viszonyszámot

Ez még annyit sem érne önmagában, mint a winrate. Van, aki megvesz egy tier8 prémtankot és soha életében nem is fog annál kisebbel menni. Free xp-bõl kihúz egy tier10-et, aztán csókolom. Más meg lenyom 5-6k csatát, amibõl mondjuk 4k tier7 alatt zajlott. Nyilván sokkal kevesebb sebzést oszt ki ezalatt, de attól még lehet sokkal jobb játékos.

darki81
én ebben a játékban csak az összes csata/sebzést számolnám, ilyen hogy kill meg gyõzelem ebbõl annyira nem lehet megtudni az igazat.

Az összesített win rate-t írja ki, vagy az adott tankkal elértet? Ha az összesítettet, akkor nem annyira hasznos, de legalább megmutatja, hogy kikre érdemes jobban odafigyelni.

bardocz
Az tízbõl 4 gyõzelem, és hat vereség. Ez nekem simán összejön rosszabb napokon, máskor meg a fordítottja.
Áh...

AMX40:
5/5 vereség,
129 átlag xp (még a loltraktorral is volt ennyi, pedig az akkori gépemen átlag 5 fps-sel futott a játék)
Érik a free xp invesztálása ismét...

patchaou
Annyi azért lehet benne, hogy a különösen idiótákat kiszûrd. Pl. tudod, hogy a 40%-os löwétõl nem várhatod el hogy értelmesen segítsen, támogasson stb...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A Su26 az az orbitális pályán keringõ mûhold hogy belõ mindenhová?
Rémlik hogy vmelyik spg nagyon köcsög, ez lenne az?

gabor, szívembe zártalak... mégse vagyok egyedül értelmes a sok **** közt 😊

Sok értelme nincs ennek egy csapatjátékban. Ebben a játékban az emberen kívül még tizennégy játékos teljesítményén múlik, nyertes csata lesz e. Lehetsz te a legjobb játékos, ha a többiek rosszul játszanak. Talán a win ratenek van az adatok közül a legkevesebb köze ahhoz hogy jó vagy rossz játékos e az illetõ.

megnéztem a tv honlapján a mûsort, nekem tetszett!
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 29. 12:25:45
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 1 118
Szerzett kredit: 27 269
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész

Az M6-os nak is vannak jó napjai.
Na, winrate tool. Terjed a hülyeség.

Sok értelme nincs,mert ha az adott illetõ szopóágon van,tökmindegy,hogy milyen százaléka van ,úgysem talál el,vagy úgy is lepattan 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Van amikor, az artyt nem érdekled, se a masut, és minden átmegy, és minden pattog rólad. <#vigyor0>

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. január 29. 12:09:35
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 4 038 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 613
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Replay
Toby0501
Ettõl van egyszerûbben mûködõ itt, nem kell vele annyit szenvedni.

Eagle16
Mik vannak...

Van egy mod, amivel csata közben a játékosok neve mellett megjelenik hogy mennyi csatát nyertek összesen, százalékban. (win-rate)

link

Hát, akinek kell az töltse...nem érzem hasznosnak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A legjobb köröm a KT-val top-gun, boelter medal,acélfal, a bevétel kb 48000. A tank javitás kb 13000, 9000et elszórtam játék közben -ugye amit csak lehetett azt ellõtték- lõszer kb. 30000-be került. Amúgy ez egy jó csata volt, csak mínuszos. A KT hosszú 105-vel csak akkor jövök ki plusszba, ha nem vagy csak minimálisan sérül a tank. A 88-assal alapvetõen ki lehet jönni plusszba. Ja, ez prém nélkül.

Eagle16
Most felraktam a Lorraine 40t-re is. Nem tudom mi mást pakolhatnék rá ami hasznosabb. Rammer nem megy rá, mert auto-töltõs.

Van még rajta ventilátor meg stabilizátor.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius