World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg majd valaki segít a játékban?
kössz
Remélhetõleg az eu klienst töltöd... 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

nem. ha felraktad, kirakja az asztalra a wot launcher parancsikonjat. avval tudod majd inditani.
Most töltöm a world of tanks-ot és nem nagyon igazodok ki a honlapján.
Ha letöltöm akkor onnan kell majd indítani a játékot?
pointer4
Hjahh, mer az orosz, abba van anyag 😄
..latod, az isu sem borul 😛
Egyetértek, ha fix idõpont lenne, akkor jobban tudának hozzá alkalmazkodni az emberek, és rendszeres lehetne. Persze hogy nem tudunk úgy rendes, több órát együtt játszani szándékozó csapatot alakítni, hogy tök véletlenszerû, hogy mikor van company.

az is-4 meg az is-3 bezzeg nem borul orra😛
Solten
Nem utalom oket, kifejezettem hasznosak mikor a hulladek tier 4 AMX-el berak az mm tier 9-esekhez... <#alien> Ilyenkor felderitek nekik es szetkapnak barmilyen heavy tankot (ja, ezert utaljak oket <#alien>).

Saor Alba

Hát ez érdekes, ha artyzom az a megfigyelésem, hogy végig kell néznem csapatom halálát, majd a magamét is. Ha tankolok (4 tier-ig értem csak el) általában 2 (maximum 5) percenként kezdhetek új csatát. Azaz csak a magam halálát (hülyeségét) látom, nem kell végig szenvednem a többiekét is.

patchaou
Az elsõ vereség után 😊 De ha nálad ez egyenlõ a csatával, akkor nem megyek veled 😛

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

..lehet ki kene ide irni egy rendszeres idopontot: pl pentek 19:00tol gyulekezo. ha rendszeres inkabb raszoknak az emberek.

az elso csata utan? tier8ig h mentek el?😊 mert en azt biztosan h nyolc buktaig nem adom fel sose 😊
Az arty legjobban saját magára tud vigyázni.

Mert counter batterytõl még egy Maus se tudná megvédeni, és attól sem hogyha a csapat nagy része mondjuk a bal oldalra megy, akkor az arty megszokásból megy a jobbra.

Meg ha jönnek jobbról, akkor az arty esetleg átmehetne balra.

Egyszerûen a többség beül a bokrába, tesz arra hogyan helyezedik a csapat (mer hát a bokrot mégse viheti odébb ugye), meccs közben nem ér rá nézni a térképet hogy mégis hogy alakul a csata, aztán amikor beüt a krach (a gyengén hagyott oldalon õ az elsõ akit kilõnek) akkor megy a trololololo.

Én láttam már GWTigert repeszteni, aki felismerte hogy melyik oldalon törhet át az ellen és átment a másikra, hogy a meccs végéig ossza az ellent.

ui: védeni az artyt néha jó, cserébe viszont elõfordulhat hogy semmit nem kap az ember. Lesz egy szép victory 200 XPvel. Mert az XPt nem az arty védésre adják.

Elvben akkor lenne értelme, ha lenne gyakrabban magyar kompani, akkor lehetne oda felmenni.

SAjnos jelenleg az van, ha öszeáll végre egy kompanira való ember, az elsõ vereség után lelép 25%...

Remélem nincs benne a videóban mikor a helpben megkeresem a "follow me" gombot 😄
Na most elszóltam magam. 1 kezemen meg tudom számolni hányszor használtam. F2, F3, F5ön kívül mást nem használok 😄

WoT: Nishizumi77

Durvulás kicsi amxel <3

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 31. 15:16:07
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 969
Szerzett kredit: 38 745
Csatában elért Achievement: Top Gun

replay

Igen halottam már errõl a, sajnos. közutálatról. De biztos nem akkor mikor kihúzlak a [email protected]ól 😊
Húzok közben egy könnyû tankos vonalat is, de valahogy én béna vagyok körüllengeni a nagyokat /artyként sokszor látom ahogy egy egy t50-2 micsoda körtáncot lejt, irigylem is aki ilyen jól kezeli a billentyûzetet :-)/, gyorsan kikapnak mindig a játékból.Az artyhoz meg nem kell ész, csak türelem meg egy kis higgadtság.
A bétán /7.1/ mentem sokféle artyval de az oroszok azért ott vannak a szeren, nem ész nélkül mki elõre rohan neki a vakvilágban kempelni, mint az sajna rövidke eu s pályafutásom alatt oly sokszor tapasztaltam... na meg egy egy közepes tank szokott az artykra is vigyázni.Az eu n viszont meg kell tanulni artyként hogy szarnak a fejére a bázisnak is meg ránk utát-artystákra is..
Na esetleg ha összeakadunk Taktoj_HUN ként megtaláltok, s ami tõlem telik megteszek.. .
Tono34
Gratula 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mert ritka hülyén nézne ki vele, és annyira orr nehéz lenne hogy elõre borulna.
T32nek rosszabb az ágyúja úgyhogy a VK egyáltalán nem vészes.

..igen, ez egy nagyon jo kerdes.
hát nem csak a jagdpanzernek, de hogy a vk45a miért nem kapja meg a hosszú 10,5öst azt nem értem.
patchaou
Volt már hogy egyszerre ketten is voltunk 😊 Most húzom le torrentel a klienst mertt vinyó probléma miatt megadta magát a játék. Délután fönt leszek TS-en.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez is megvan...

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: M46 Patton. Elköltött XP: 174 404. Elköltött szabad XP: 286.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ha már addonokról van szó, akkor olyanról tudtok, ami kiírja, hogy ki sebez engem, ha picit, akkor is. Thx

Nagyon sütinek néz ki, köszönöm.
Végre megtudhatom mekkorát sebzek.

over target markers pl.

http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6107848

a faq feletti tsre sokan járnak ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Engem meg olyan mod érdekelne, ahol kijelzi az ellen HP-ját az alt nyomogatása nélkül.

Master91
Jó régen valaki linkelt egy oldalt, ahol fasza célkereszteket lehet letölteni. Valaki ismer ilyen oldalt ?
darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

kerla
Új reges key 1000 arannyal és 3 nap prémmel jutányos áron eladó.

Vagy amikor eltalálták a bal lánctalpat, miközben egy olyan helyen álltam, ahol szinte tuti megölnek. Mikor villámgyorsan megjavítottam kétszer megnyomva az ötöst, akkor vettem észre, hogy a jobb is leesett. mindez egy lövéssel.

.. vagy valoban, nem lottek ki.

Hit more enemy vehicles than any other player on your team (at least 6), which are subsequently destroyed by another player. If two or more players have equal amount of hits, the achievement is granted to the player who has earned more XP for the battle, including additional XP provided to Premium account users. If the amount of XP is equal as well, the achievement is not granted.
.. a szarnyseged leirasat nezd meg alaposabban. en ugy emlekszem van olyan szituacio, h masnak is megvan a megfelelo szamu sebzes, senki nem kapja meg. eleg extrem szitu, de van.
Mert olyan tankokat is sebeztél, akik végül nem lettek kilõve. Ahoz, hogy szárnysegéd legyél, valakinek ki is kell lõnie azokat a tankokat, amiket sebzel.

Miért nem lettem szárnysegéd? lett egy megszálló meg még 2 vmi de másik szárnysegéd nem volt a csapatban.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Ja, illetve freemailnél nézd meg a SPAM mappát is!

ja már látom a boltban a KV-ra nemis akarok venni majd a KV-3 ra ha lehet abba többet ülök az IS-g
freemailre pl az ilyen regisztraciok kepesek egy-ket napot kesni.
mér van az hogy regisztrálok de nem küld e-mailt?
koszi! atolvasom!

mondjuk nekem ket kedvencem van. az egyik amikor eltalaltak a tornyot es leesett a lanctalp, a masik amikor eltalaltak a jobb lanctalpat es a bal serult😊
light tankokra nincs asszem

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

nem minden tankra van. pl nezd meg az is3 moduljait:

Vertical Stabilizer Mk 2
Characteristics
Name Vertical Stabilizer Mk 2
Description +20% Accuracy while moving or rotating the turret.
More info Stabilizers are recommended for MTs or other tanks that can shoot on the run, but experiences players, usually, replace them with something more useful.
Weight (kg) 200
Itt találtam egy leírást arról, hogy hogy mûködik a sebzés, de lenne még egy-két kérdésem nekem is.

Azt írja, hogy nulla sebzéses kritet külsõ vagy belsõ modul, vagy a személyzet nyeli el - ezek nem látszanak a megjelenített (tank) hp-ban.

Sokan nem tudják/elfelejtik, hogy a lövedék pattanása a tankon belül is számolva van, vagyis, ha nem lövöd át, akkor belül még irányt változtat, és sebez. Így lehet tornyon keresztül motort lõni pl. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

okés kössz
én nem találom a stabilizátort.azt csak aranyért lehet venni?
free to play. azaz fizetes nelkul jatszhato es letoltheto. ott van angybetuvela fejlecben h FAQ. olvasd el!
..es miert nem az agyun valtoztatnak?? mert az mm-et csokkentik, a 130as pen ugyanugy nem fog atmenni mint eddig, csak kisebb tierueken nem fog sebezni. csodas megoldas, mint mindig.
ezt a játékot meg kell venni vagy le kell tölteni?