World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[HUN]Kami*, kiskami*
Ha letöltöm akkor onnan kell majd indítani a játékot?
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
az elso csata utan? tier8ig h mentek el?😊 mert en azt biztosan h nyolc buktaig nem adom fel sose 😊
Mert counter batterytõl még egy Maus se tudná megvédeni, és attól sem hogyha a csapat nagy része mondjuk a bal oldalra megy, akkor az arty megszokásból megy a jobbra.
Meg ha jönnek jobbról, akkor az arty esetleg átmehetne balra.
Egyszerûen a többség beül a bokrába, tesz arra hogyan helyezedik a csapat (mer hát a bokrot mégse viheti odébb ugye), meccs közben nem ér rá nézni a térképet hogy mégis hogy alakul a csata, aztán amikor beüt a krach (a gyengén hagyott oldalon õ az elsõ akit kilõnek) akkor megy a trololololo.
Én láttam már GWTigert repeszteni, aki felismerte hogy melyik oldalon törhet át az ellen és átment a másikra, hogy a meccs végéig ossza az ellent.
ui: védeni az artyt néha jó, cserébe viszont elõfordulhat hogy semmit nem kap az ember. Lesz egy szép victory 200 XPvel. Mert az XPt nem az arty védésre adják.
SAjnos jelenleg az van, ha öszeáll végre egy kompanira való ember, az elsõ vereség után lelép 25%...
Na most elszóltam magam. 1 kezemen meg tudom számolni hányszor használtam. F2, F3, F5ön kívül mást nem használok 😄
WoT: Nishizumi77
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 31. 15:16:07
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 969
Szerzett kredit: 38 745
Csatában elért Achievement: Top Gun
replay
Húzok közben egy könnyû tankos vonalat is, de valahogy én béna vagyok körüllengeni a nagyokat /artyként sokszor látom ahogy egy egy t50-2 micsoda körtáncot lejt, irigylem is aki ilyen jól kezeli a billentyûzetet :-)/, gyorsan kikapnak mindig a játékból.Az artyhoz meg nem kell ész, csak türelem meg egy kis higgadtság.
A bétán /7.1/ mentem sokféle artyval de az oroszok azért ott vannak a szeren, nem ész nélkül mki elõre rohan neki a vakvilágban kempelni, mint az sajna rövidke eu s pályafutásom alatt oly sokszor tapasztaltam... na meg egy egy közepes tank szokott az artykra is vigyázni.Az eu n viszont meg kell tanulni artyként hogy szarnak a fejére a bázisnak is meg ránk utát-artystákra is..
Na esetleg ha összeakadunk Taktoj_HUN ként megtaláltok, s ami tõlem telik megteszek.. .
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
T32nek rosszabb az ágyúja úgyhogy a VK egyáltalán nem vészes.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: M46 Patton. Elköltött XP: 174 404. Elköltött szabad XP: 286.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Végre megtudhatom mekkorát sebzek.
http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6107848
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Hit more enemy vehicles than any other player on your team (at least 6), which are subsequently destroyed by another player. If two or more players have equal amount of hits, the achievement is granted to the player who has earned more XP for the battle, including additional XP provided to Premium account users. If the amount of XP is equal as well, the achievement is not granted.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
mondjuk nekem ket kedvencem van. az egyik amikor eltalaltak a tornyot es leesett a lanctalp, a masik amikor eltalaltak a jobb lanctalpat es a bal serult😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Vertical Stabilizer Mk 2
Characteristics
Name Vertical Stabilizer Mk 2
Description +20% Accuracy while moving or rotating the turret.
More info Stabilizers are recommended for MTs or other tanks that can shoot on the run, but experiences players, usually, replace them with something more useful.
Weight (kg) 200
Azt írja, hogy nulla sebzéses kritet külsõ vagy belsõ modul, vagy a személyzet nyeli el - ezek nem látszanak a megjelenített (tank) hp-ban.
Sokan nem tudják/elfelejtik, hogy a lövedék pattanása a tankon belül is számolva van, vagyis, ha nem lövöd át, akkor belül még irányt változtat, és sebez. Így lehet tornyon keresztül motort lõni pl. 😊
[HUN]Kami*, kiskami*