World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
WoT: Nishizumi77
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Az IS-4 elején van egy "levélbedobó" nyílás, azt át lehet lõni lazán, az oldala elnyeli a lövéseket, és/vagy nem sebzõdik. A seggét közelebbrõl át lehet lõni, meg a hasa van még, de azt elég nehéz távolról eltalálni. ás pontot nekem még nem sikerült átlõni, lehet van még gyenge pont, de nekem eleddig nem engedte átlõni a többit.
Jött egy IS-3 fel a hegyen Westfielnél...hát azt amíg felért lefarigcsáltam fönt álltam a hídnál. Ott bármilyen tankkal vagyok alíg tudok felmászni.
egyen Viszont IS-4-el nem bírtam el pedig volt esélyem 20-at rálõttem és alig ütöttem át.
Hol kell lõni az IS-4-et?
Nyomtam pár kört a KV-3-al. Megvettem rá a gyorsabb motort...hát ez nagy csalódás, nem lett semmivel gyorsabb.:-( Ugyanolyan lomha, lassú nehéz állat maradt. Tehát mindegyik tankhoz más-más taktika kell és lehet ezekkel nyomulni csak ki kell tapasztalni hogyan tudom a legtöbbet kihozni belõlük.
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. február 1. 2:05:04
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 1 044 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 134; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 7 631 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8 600)
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Amúgy nemtom mire írod hogy a legtöbb MMOban támogatott az acc csere, én úgy tapasztalom a legtöbb MMOban üldözik az acc cserét. De legjobb esetben is max nem érdekli õket. De hogy támogatnák...
Magasabb tieru csatakban maradj az arty-k mellett, vedd oket felderitoktol, azok eleg puhak. Nagyobb tankok ellen termeszetesen sz@rt se er az agyu, jo fedezek mellett deritsd fel oket az arty-nak.
Saor Alba
Saor Alba
Kis lapos szutyokként a Jagdpanzer egyetlen esélye a rejtõzködés és messzirõl lövöldözés. Ez nem tudja megtenni egy totál pontatlan, lassan újratöltõ és random sebzõ howitzerrel.
PzKpfw IV-re a toronycsere után melyik löveget ajánlott feltenni?
7.5cm 42 L/70 vagy 10.5cm 42 L/28?
Köszi 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
B1-el próbálj meg majd bejutni junior kompanikba, ott lehet vele tevékenykedni (bár a T28 nagy ellenfél, de legalább lehet ütni is)
Aranyat megkaptad?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Rendeltem aranyat, és ez a szöveg jött vissza SMSben: "IP Address refused"
Járt már valaki így közületek?
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
R3nton: Ez az Obejct 279, nagyon elfuserált. 😊 Valahol van képem a páncélzatáról.
de erre gondoltam 😄

WoT: Nishizumi77
A test eleje érdekes kiképzésû. A homlokpáncél olyan 140 mm vastag és 30°-os lehet. A valóságban akkoriban nem nagyon ütötték volna át. A védelemhez még hozzátartozik, hogy ez volt az elsõ orosz harckocsi amit ABV védelemmel láttak el.
A WoT-fórumon a játékosok már ajánlották tier 10-nek. A WoT-ban a test elvileg átlõhetõ lenne a lövedékkompenzáció végett. A fura alakú homlokpáncél miatt kicsit erõsebb lenne mint a mostani IS-4, de talán gyengébb mint az IS-7. A torony meg kb mint a T-10 torony volt csak 40%-al még annál is erõsebb. A torony szembõl átlõhetetlen lenne a játékban.
Az Object 770 is hasonló védettségû. Nekem az tetszik a legjobban.
Az Object 279 védelme pedig elképesztõ. Annak a védelmét csak az új rétegelt páncélokkal ellátott harckocsik überelik.
Inkább belinkelem, az a biztos...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/82365-wargaming-please-put-this-new-german-vehicle-in-the-game-not-the-ratte/
Vesztes csatára kaptam 21000 creditet(3 kill, 16 lövés/14 találat)
gyõztes csata: 22000 credit (3 kill, 20 lövés, 16 találat)
Annyi volt a lényeges különbség, hogy a vesztes csatát túléltem, a gyõztesben meghaltam.
Csata: Prokhorovka 2012. január 31. 18:34:38
Szerzett tapasztalat: 337
Szerzett kredit: 15 478
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. január 31. 18:42:15
Szerzett tapasztalat: 501
Szerzett kredit: 12 439
Ez hogy van? A vesztesnél 0 kill, a gyõztesnél 3. Mégis kevesebb a pénz.