World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Is4 elejét kell lõni mindig. A postaláda rajta a legjobb célpont.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Csak vess egy pillantást az adataira. Egyértelmûen a 100mm-es LB1 löveg a nyerõ.

Egyértelmûen a 100as ágyú a jobb.

WoT: Nishizumi77

darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Husimoto
Üdv. A T-44 nelyik puskával a jobb a 100 vagy a 122 mm-essel? Köszi a segítséget elõre is.

Nekem is van Pantherem, de nem vagyok elszállva tõle. Volt mikor ment közben sebeztem az IS-4-et szembõl, meg kilõttem vele E-75, E-100 párost, de attól függetlenül én nem vagyok vele megelégedve a sebessége miatt. Lomha. A motor meg nem arra való, hogy gyorsabb legyen a tank, hanem arra, hogy gyorsabban elérje a végsebességet, és az emelkedõkön gyorsabban menjen fel. A végsebességet a lánctalp adja.
Az IS-4 elején van egy "levélbedobó" nyílás, azt át lehet lõni lazán, az oldala elnyeli a lövéseket, és/vagy nem sebzõdik. A seggét közelebbrõl át lehet lõni, meg a hasa van még, de azt elég nehéz távolról eltalálni. ás pontot nekem még nem sikerült átlõni, lehet van még gyenge pont, de nekem eleddig nem engedte átlõni a többit.

Master91
Kv-3 a legerõsebb motorral + 90% feletti legénységgel az egyik kedvencem volt...
Tegnap esti csatáim felemásra sikeresek voltak. Kezdem a számomra pozitív történéssel: Néhány oldallal elõrébb szidtam és bántam hogy a Pantert megszereztem mert nem tetszett. Most meg magasztalni fogom miután felraktam rá az L/100-as löveget. Király ez a löveg, végre jól oda pörkölök a nagyoknak (Tier 8-9). Csak kicsiket sebez 135-155 de nem baj mert gyorsan újra tölt. Meglepödtem milyen pontos ez a fegyver! Rögtön beruháztam egy ventire megérdemli ,pedig pár napja majdnem eladtam ezt a tankok:-( te jó ég mirõl maradtam volna le. Mesterlövészkedni, messzirõl, imádom ezt az agyaggalamb vadászatot vele.:-) Látom az orosz tankal jövök hogy forgolódnak körbe-körbe mikor behúzok egyet nekik:-) Közelharcot természetesen kerülni kell vele. Olyan páncélvadász taktikával lehet nyomulni ezzel. És ha netalán visszalönek akkor sem halok meg a második lövés után mint a SU-100-150 stb. 4 lövést bekaphatok mondjuk azt IS-3-tól de amire õ 4-et rám lõ én õ reá 10-et lövök!
Jött egy IS-3 fel a hegyen Westfielnél...hát azt amíg felért lefarigcsáltam fönt álltam a hídnál. Ott bármilyen tankkal vagyok alíg tudok felmászni.
egyen Viszont IS-4-el nem bírtam el pedig volt esélyem 20-at rálõttem és alig ütöttem át.
Hol kell lõni az IS-4-et?
Nyomtam pár kört a KV-3-al. Megvettem rá a gyorsabb motort...hát ez nagy csalódás, nem lett semmivel gyorsabb.:-( Ugyanolyan lomha, lassú nehéz állat maradt. Tehát mindegyik tankhoz más-más taktika kell és lehet ezekkel nyomulni csak ki kell tapasztalni hogyan tudom a legtöbbet kihozni belõlük.

Bugi Misi
T-44 pont elém jött mikor Trool Gunt elsütöttem....

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. február 1. 2:05:04
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 1 044 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 134; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 7 631 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 8 600)

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Nincs. Sõt, tudtommal kimondottan nem támogatják....

Amúgy nemtom mire írod hogy a legtöbb MMOban támogatott az acc csere, én úgy tapasztalom a legtöbb MMOban üldözik az acc cserét. De legjobb esetben is max nem érdekli õket. De hogy támogatnák...

Solten
Ha makod van nem tesz be magasabb tier-be es te vagy a kiraly 😄 Keruld az ellenseges tuzerseget, mindenkit kilosz 20 meterrol, ezen felul kb zero az atutes, meg el se talalod az igazan az ellenfelet a fos 75-os agyuval. Rolad minden loves lepattan nagyjabol, acelfalnal bekapok min. 20-at. A tank hipergyors, ha ugyesek a csapattarsaid a csata veget er mire elered a palya felet. Dombon lefele ugy szaguld hogy beelozom vele a mediumokat.
Magasabb tieru csatakban maradj az arty-k mellett, vedd oket felderitoktol, azok eleg puhak. Nagyobb tankok ellen termeszetesen sz@rt se er az agyu, jo fedezek mellett deritsd fel oket az arty-nak.

Saor Alba

Solten
Kerdes hogy miert nem, az MM termeszetesen ismet gondoskodott rola hogy oralszexben reszesuljunk akaratunkon kivul, 3-at berakott belole az ellenfelnek... <#alien>

Saor Alba

Nálam is haldoklik, de nem tudom, miért...

Na, azért ANNYIRA nem szar a rövid 88-as hogy howitzert használjon helyette az ember. 😄
Kis lapos szutyokként a Jagdpanzer egyetlen esélye a rejtõzködés és messzirõl lövöldözés. Ez nem tudja megtenni egy totál pontatlan, lassan újratöltõ és random sebzõ howitzerrel.

Én most 10,5 42 L/28-al használom 2/3 repeszromboló 1/3 páncéltörõ javadalmazással. Ha top tier környékére rak, ezzel az összeállítással nagyon pusztító tud lenni. Ha meg nem (általában nem), akkor ésszel kell menni.

7.5cm 42 L/70
értem köszi. az utolsó buta kérdésem: a legtöbb MMO-ban van lehetõség biztonságos account cserére, de itt nem találtam semmi hasonlót, van vmi lehetõség? (a szokásos email átirogatós verzió, nem tekinthetõ biztonságosnak😊)
Csak nálam hülye a fórum? 😊 Beírtam a kérdésemet, utána totál meghülyült, 1-2 hsz-t mutatott csak, most meg nem látom, hogy itt lenne az elõbbi hozzászólásom. Na mindegy, megkérdezem megin 😊

PzKpfw IV-re a toronycsere után melyik löveget ajánlott feltenni?
7.5cm 42 L/70 vagy 10.5cm 42 L/28?

Köszi 😊

patchaou
A minap kláncseten panaszkodott valaki, három óra késéssel került rá a gold az accjára. Baszogasd a supportot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát persze, hogy nem. A lóvét persze, hogy benyelt-.- Nem is kaptam semmiféle kódot. Ez jött az SMSben, semmi más.

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

De pont olyan... csak a különbség hogy a pz2 géppuska piszlicsáré sebzésével szemben, hogy itt nem az 5 lövés sebzése ér fel más tankok 1 lövésével 😊

ÁÁÁ az én heavy tankokhoz szokott stílusommal nem lennék hosszú életû, csak ezt a félautomata fegyvereket meg autoloadert nem értem mire mondjátok. Biztos butának fogtok nézni de nem értem mirõl van szó, úgy mûködik mint pl a pz2 gun? az tud lõni 5öt aztán töltés. Én csak annyit vettem észre hogy gyorsan lõnek...de nem gáz szerintem, (KT-vel van leginkább tapasztalatom franciák ellen)
13 75-nél és 13 90-nél jobb lesz jóval, hogy aztán a Lorrainenél megint kicsi legyen 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mindenhol. alja, oldala.hátulja, torony oldalról-hátulról, parancsnoki kupola. kt-val daráltam le 1et az elõbb. 2x torony oldalt.törzs 1x, 1 alja,végére kigyulladt . ennyi<#hehe>

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Én is szeretem a 12t-t, lehet vele trollkodni (pont illik az én lerohanós szaladgálós stílusomhoz). Egyedül az ágyú függõleges kitéríthetõsége a halálom vele, egyszerûen egy bukkanó és vagy az eget lövöm, vagy a földet (de állítólag ez lesz fixálva. talán).

Fogsz te még sírni a low tier franszia tankok miatt....

B1-el próbálj meg majd bejutni junior kompanikba, ott lehet vele tevékenykedni (bár a T28 nagy ellenfél, de legalább lehet ütni is)

Pont ilyenem nem volt, de egyszer már dobott vmi hibaüzenetet a tranzakció végén. Nem erõltettem mert az arany megjött, aztán vitték is a lóvét.
Aranyat megkaptad?

köszönöm. gondoltam elkezdem a francia ágat, hothckiss 35 -el 55 bekapott talátat, még is az életem fele megmaradt...ez igen
Paypal biztos mûködik innen, Észak-Balkánból is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

bardocz
Oldala, hátulja, tornyon úgyszint. IS 100mm-esével bontottam le egyet tegnap, minden lövésem sebezte az oldalát. Elég bután jött ki a fedezék mögül, és mire becélzott volna, én már el is bújtam.
bardocz
Úúú, ez az AMX12t rohadt jó tank, pedig eddigi egyetlen meccsemen a lista legalján voltam vele, és teljesen stock. Mondjuk szerintem az AMX40 sem rossz, persze visszavásárolni nem fogom😄 Tier4 tankjaim közül egyedül az A-20-al értem el több átlag xp-t, meg grille, és hetzer, de csak ez a kettõ volt jobb nálam, a-20-al csak berohantam az ellen bázisára, spotolltam párat, és meghaltam.
Az alján kívül hol az istenbe lehet átlõni az E75-öt????? Nem bírok vele.
Igen, erre gondoltam. Közben én is megtaláltam a képeim közt.
Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sziasztok!

Rendeltem aranyat, és ez a szöveg jött vissza SMSben: "IP Address refused"
Járt már valaki így közületek?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

mintha az x-akták egyik részébe benne lett volna😄
Ez olyan mintha tudna úszni a vizen 😊

Kicsit hasonlít rá. A késõbbi T-64-nél hasznosították a tapasztalatokat amit ennél szereztek. Szerintem nagyon jól néz ki.

R3nton: Ez az Obejct 279, nagyon elfuserált. 😊 Valahol van képem a páncélzatáról.
Pont jó.

http://www.moscowtopnews.com/image/article/9/6/4/964.jpeg

de erre gondoltam 😄
ahogy el nézem ma is full idióták játszanak
Németeknek már van E100, Maus, E75 meg E50. Csend legyen, most orosz buff jön. 😊

berakják ezt az object ufo tankkot, németek meg megkapják a rattét😄
Elsõ ami eszembe jutott róla a T-72. Kicsit hasonlít rá szembõl.

WoT: Nishizumi77

Csak annyit, hogy ellenállt az orosz 122 mm D-25TA-nak. Se AP, se HEAT nem tudta átütni. A tornya erõs, 290 mm a front része, + a lövegpajzs. Hasonló az alakja mint a T-10 tornyának.
A test eleje érdekes kiképzésû. A homlokpáncél olyan 140 mm vastag és 30°-os lehet. A valóságban akkoriban nem nagyon ütötték volna át. A védelemhez még hozzátartozik, hogy ez volt az elsõ orosz harckocsi amit ABV védelemmel láttak el.

A WoT-fórumon a játékosok már ajánlották tier 10-nek. A WoT-ban a test elvileg átlõhetõ lenne a lövedékkompenzáció végett. A fura alakú homlokpáncél miatt kicsit erõsebb lenne mint a mostani IS-4, de talán gyengébb mint az IS-7. A torony meg kb mint a T-10 torony volt csak 40%-al még annál is erõsebb. A torony szembõl átlõhetetlen lenne a játékban.

Az Object 770 is hasonló védettségû. Nekem az tetszik a legjobban.
Az Object 279 védelme pedig elképesztõ. Annak a védelmét csak az új rétegelt páncélokkal ellátott harckocsik überelik.
wildstorm
Igen a sebzés számít.

Bocs az elõzõért, elcsesztem a kép beszúrását.
Inkább belinkelem, az a biztos...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/82365-wargaming-please-put-this-new-german-vehicle-in-the-game-not-the-ratte/

eleve sokat jelent hogy gyõzöl e. azonkívül attól hogy 0 killed van lehet hogy több sebzést vittél be. és ha jól tudom az számít.

Nekem ugyanez tegnap T-44-el.
Vesztes csatára kaptam 21000 creditet(3 kill, 16 lövés/14 találat)
gyõztes csata: 22000 credit (3 kill, 20 lövés, 16 találat)
Annyi volt a lényeges különbség, hogy a vesztes csatát túléltem, a gyõztesben meghaltam.
Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. január 31. 18:34:38
Szerzett tapasztalat: 337
Szerzett kredit: 15 478

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. január 31. 18:42:15
Szerzett tapasztalat: 501
Szerzett kredit: 12 439

Ez hogy van? A vesztesnél 0 kill, a gyõztesnél 3. Mégis kevesebb a pénz.