418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Plusz egy tanácsféleség, akit nem izgat a ranked és könnyű goldot szeretne szerezni, annak javaslom hogy jelentkezzen esténként wg tournamentre. 1 VS 1, 3 VS 3 azért szokott lenni heti 2-3 alkalommal, és most a ranked miatt elég könnyű érvényesülni, és kevesebb játékos is száll versenybe, én régóta így oldom meg a havi prém accot, és most érzékelhetően lazább lett az egész. Már csak 4 fős csoportokkal találkoztam a legutóbbi 3 tournamentemen, és a legjobb 3-at díjazzák ugye, és általában úgy néz ki hogy van 1 bot ellenfél, van 1 aki el se jön, meg van 1 aki tudja melyik a tank eleje. Első hely 350 gold 3 csatáért... aztán utána tovább lehet ballagni a további nyeremény felé. Tényleg könnyű goldszerzés most a tournament.
  • sempike
    A KV-5-nek az R2D2 már nem weakspot? 212 pen 5-ből 5x pattant a közepéről közvetlen közelről.
  • realcsabi
    Az első rang végéig nekem is szopás volt, eléggé farkastörvények mentén lehetett játszani csak. Először meddel próbálkoztam, de pl. egy hídra sem mertem rágurulni, mert fostam hogy belöknek róla a vízbe a csapattársak.
    2 csata után váltottam Type 5-re, így legalább csak az ellenfél 15 játékosával kellett foglalkozni, és rank 3-ig jó is volt, ott meg már letisztult a játék, és nyomokban használták is az agyukat a csapattársak, nempláne rank 4-ben, szóval ott már visszaválthattam medre.

Egyébként én még mindig úgy látom, hogy valamit könnyítenie kell ezen a wg-nek, vagy kecsegtetőbb jutalmazással kell előállnia, mert lássuk be, ez a játékosok nagy részének csak szenvedés, és nem sokáig fognak elcsábulni hogy 500 goldért szenvedjenek 1 hónapig.
  • Plata
    Passz,két napon próbáltam ki,első napon még toltam rendesen,mentem vagy 10-15 csatát,második napon két tk-s meccs után azt mondtam hogy bassza meg aki kitalálta és azóta rá sem néztem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.09. 17:10:00
  • tothgyorgy
    Mert 1 f@sz, azért. Mert ha te jó vagy, akkor elé kerülsz . Csapatjáték ? Hol ?
    Én vagyok a hülye, hogy segíteni akarok másoknak, akkor is ha tudom, ott veszek.
    Legtöbbször még egy köszönömöt sem kapva, vagy cserébe ott hagynak prédának. Sajnálom, de így vagyok összerakva. Sosem gyógyulok ki belőle.
  • Sherman0070
    Alacsony rangon vagy?
  • Plata
    Több TK meg idióta van mint randomban,szándékosan be tartanak csapattársak,vagy szívatnak,TD-vel beállsz bokorba neked mennek és kilöknek,meg hasonlók.T110E4-el városi pályán beálltam klassz helyre kitudtam lőni engem nem találtak el,már lesebeztem 3 köcsögöt,erre nekem jött type csapattárs megfordította a tankom és kitolt az ellenség elé,nem zavarta hogy őt is lövik.
  • TiborTamas
    Igen, ugyanazzal a tankkal kell szerezni 5 stráfot és kapsz +1 pontot. Ez ismételhető, de a 3. pontért ugyanazzal a tankkal már 7 stráf kell és minél több pontot szereztél ugyanazzal a tankkal, annál több stráf fog kelleni az újabb pontok megszerzéséhez.
  • diegho™
    5-ös rang után hogyan tudok még pontot szerezni? Mennyit kell menni 1 pontért? Ha szerzek rangot egy tankra (azt hiszem 5 stráf) akkor kapok +1 pontot?
  • tothgyorgy
    Még jobban örülök hogy el sem kezdtem . :)
  • Plata
    Ranked csatákban semmi jó nincs ami miatt érdekelne.
    Csöppet sem szórakoztató.
    Rosszabb mint random.Több a hülye.
  • tothgyorgy
    Igen én is így gondolom..
  • tothgyorgy
    Igazad is van, meg nem is. A prem 150% kredited ad. Ezt jó játékkal lehet + -ban kihozni. Anélkül szerintem sem.
    Nekem viszont hiába lenne prémfiókom, az is csak arra lenne elég, hogy kevesebb legyen a minusz.
    A legnagyobb bajt én abban látom, hogy sarkosodik a játék. A jó játékosok egyre jobbak lesznek, a közepesek + a gyengék fogynak.
    Több régi ismerősöm abbahagyta a játékot, mások egyre ritkábban jönnek csatába. Magam is egyre kevesebbet játszom.
    Nincs ami becsaljon. Amikor a csaták több mint feléről az első percben meg lehet mondani ki győz majd, s lőn :15:3 v 3:15.
    Egyik nap 7 győzelem zsinórban anélkül hogy igazán jó kört mennék, a másikon 10 vereség vérrel verejtékkel jó sebzésátlaggal.
    Mintha a játék játszana velem és nem én vele.
  • ROMOTO
    Nemcsak itt mondják hogy zabálja a creditet a ranked hanem a streamerek is, goldammo+nagy fogyóeszközök a +50-25% credit boost és prémelőfizu stb. nélkül mínuszosak ha abból indulunk ki hogy kb. kicsivel kevesebb mint a felét bukja a meccseknek és nem kap semmi jutalmat. Persze 50%credit boost+ valakiknél clán credit boost + prémelőfizu fényében nem nagy ügy, de szerintem 5 csillag felett már azt a jó sebzést sem könnyű összehozni, mert lelövik a csapattársak és 50% credit boost sem esik olyan sűrűn....
  • Plata
    Prém fiókkal lehet hogy nem bukta.
    De prém nélkül próbáld.
  • tothgyorgy
    Nem vagyunk egy súlycsoportban.
  • Sherman0070
    Én még TVP-vel heat spamoltam.
    4 millió kreditet farmoltam 2db boosterrel. Szóval semmi veszteség. Még egy 8as artyra is lett creditem.
  • Sherman0070
    Nekem easy. Heti 3x 2 óra max és megvan a rank5.
    Remélem ilyen könnyű marad.
  • diegho™
    Érdekes dolgot írtok. 50b-vel csak apcr-t lőttem és 1 kreditet sem buktam. Sőt igazából hozta a kreditet ez az egész, mert többet kaptam az előrelépésért, mint amennyit buktam az apcr miatt és akkor még nem számoltam bele az 50% kredithozam növelőket.
  • tothgyorgy
    Igazából nehéz olyat kínálni, amiért megéri egy közepes, vagy annál rosszabb játékosnak egyáltalán elkezdeni.(pl én)
    Túl nagy az esélye, hogy bukik az ember. Jelenleg egyértelműen goldspemre kényszeríti a játékosokat, és ez is volt a cél. Vegyél goldot, prémet.
  • Zegi Norbi HUN
    Persze, észben tartottam ezeket is, de nem hiszem hogy olyan jutalmat tudnának adni, ami ér ennyit :) Én például egy prém tankra gondoltam a szezon végén a legjobbaknak/legszerencsésebbeknek.

tothgyorgy #393251 : Köszi :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.06.09. 14:21:28
  • ROMOTO
    5 csillagig szinte mindegy mivel játszol, nehezekkel is működik, persze az is7 és az e100 a szinte a legszarabb ezek közül, 5 csillag után kezd elválni a szar a májtól, ugyanis az addig jól működő nehezek túl lassúak a pengébb metához, onnantól a főszerep a medeké, pl. orosz object 907 páncélozott op, batchat, egyebekkel csak szívás van....az a csapat nyer ahol több az ilyen med.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.06.09. 14:11:35
  • tothgyorgy
    Lehet, bár én sem vennék mérget. De hogy nem 1x volt az zicher. És mással is csinálták.
    Eddig én csak a Turánt vettem meg valós pénzért, mást nem tervezek. Az sem 1x volt. :)
    Ha lesz még magyar tank elgondolkozom. De ez nem ígéret. :)
  • Lokker
    Legutóbb tán az adventi naptár egyik szereplője volt de nem vagyok benne biztos.
  • tothgyorgy
    Ezt a játékot már eljátszották néhányszor, és még fogják is.
  • Lokker
    Az egyik "soha többé nem kapható" tank a shopban.
  • tothgyorgy
    Na így már többnek tűnik.
  • TiborTamas
    Ez a felsorolás csak a liga jutalmakban szereplő doboz tartalmára vonatkozik. Emellé még jár liga 1-nél 5750, liga 2-nél 3250, liga 3-nál pedig 1500 bond, illetve egy jelvény is. Meg ne felejtsd el az egyes rangok elérésekor kapott cuccokat, illetve ott vannak még a heti stage jutalmak is, ami 5-ös rang elérésekor 500 bond és egy nyeremény doboz, aminek tartalmát még nem ismerjük.
  • tothgyorgy
    Sok sikert hozzá! Tényleg !
    Igazad van. A beígért jutalom nincs összhangban a befektetett munkával. Mert ez már munka (vagy szenvedés) és nem szórakozás.
    És igazad van a nyugalom többet ér. :)
  • Zegi Norbi HUN
    IS-4 és a Jagdpz e100 valóban nem tűnik a legjobbnak, de annyira nem is esélytelen ebben a módban. Talán a legjobb ha valami táras tankkal megy az ember, meg ha netán vesztésre áll a csata, akkor pedig minél tovább életben maradni és csinálni még sebzést(nem baj, ha addig nem tudtál maradandót alkotni).

Én még próbálkozom, hátha meglesz az 5. rang vagy mi, de aki sokat idegeskedik ezen az most láthatja, hogy miért is van ez az egész :) Legjobb esetben is 7 nap prém, 2000 gold meg pár booster jöhet össze, szóval a nyugalom egyértelműen többet ér :)
  • tothgyorgy
    Grat azoknak akik nyernek. Én nem égetek el több milla kreditet, úgy sem kerülök még a közelébe sem.
    Minek mennék 29 t10 goldozó közé? Összesen 4 t10 tankom van, abból a jagde-100 szóra sem érdemes.
    E-100, is-7, is-4 ami jöhetne, de csak az is-4-et szeretem. Gold ellen az sem sokat ér.
    Eljutottam odáig, hogy nem érdekelnek az extra jutalmak. Normális kör nekem már jutalom.
    Nem irigylem senkitől a jutalmakat, de nem nekem találták ki.
  • TiborTamas
    Szezon végén kapott nyeremény doboz tartalma ligák szerint:

Liga 1: 7 nap prémium, 2000 gold, 10x 2 órás +50% kredit booster
    Liga 2: 7 nap prémium, 1000 gold, 5x 2 órás +50% kredit booster
    Liga 3: 1 nap prémium, 500 gold, 5x 2 órás +50% kredit booster, 1 db garázshely

Ezek szerint ligán belül nem fog számítani a pontos helyezésed és mindenki ugyanazt kapja, aki benne van az egyikben. Max. az e-penis hosszába számíthat bele... :D

Forrás (kép):
  • tothgyorgy
    Nekem tetszik. Persze sokkal kevesebb objektumot kell kirajzolni, de illik a hangulathoz a lepusztult környezet.
    Jól el lehet ökörködni. Ha a wot-ban a gutaütés kerülget, átmegyek a cross-ba. Mindjárt helyrejön a vérnyomásom.
    Artyt még nem láttam, de vannak nagyon erős ágyuk (nem nekem).
    Azért a wot az első, amíg be nem rágok.
  • Plata
    Ne csodálkozz azon hogy nem szaggat a crossout,mivel a grafikája enyhén szólva idejét múlt.
    Arty ott is van.
  • TiborTamas
    A megszerzett ranglista pontok megmaradnak és viszed őket tovább a következő stagekbe egészen a season végéig, tehát a ranglista nem fog resetelődni, de mind a négy stage kezdetén ismét 0. rangról fog nekiindulni mindenki a további pontok gyűjtésének.
  • tothgyorgy
    Nekem ilyen gondjaim nincsenek . :)
    Bele sem kezdtem, és nem is fogok. Miért lennék céltábla, miközben egy valag kreditet is buknék?
    Megyek 3 kört randomban, ha mind szar (szubjektiv), akkor kilépek. Ha csak 2 szar akkor megyek még 2 kört.
    Ha sikerül élvezetes köröket menni , akkor játszom amíg van rá időm.
    Ha strongholdba , csapatba keresnek embert, szívesen megyek. Egészen más érzés, amikor ts-en, összeszokott emberekkel játszom.
    Egyébbként meg ott a crossout. Legalább 2-3 kör annak is jár naponta. Ha a wot szarakodik, akkor több. Érdekes, hogy ott nincs lag, nem szaggat, nincs olyan hogy már rég megy a csata mire betesz. Ja és nincs arty , se láthatatlan tankok. :)
  • Sherman0070
    vagy összeadódnak a heti cuccok?
  • Sherman0070
    Ugye hetente resetelődik a ranglista ebben?
  • realcsabi
    Zárás után 2 perccel lett meg a rank 5. :)
    Hétvégén még lötyögök ezzel a játékmóddal, csak vissza kellene csusszanni valahogy liga 1-be.
  • HTS s3rg1nh00
    ma mentem vagy 25 jó kört,erre 6 lose zsinórban a végére,hogy jó kedvvel feküdjek le