World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jöjjön aminek jönnie kell. <#vigyor0>#vigyor0>
Csak semmi konteo! <#vigyor0>#vigyor0>
Amúgy ha nem napi ritmust nézünk, hanem csak meccseket, akkor helytálló a randomból fakadó hullámzó teljesítmény, akár az MM összeállítást tekintve, akár a tankok pontosságát tekintve.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.31. 19:02:21
Bérbe vehet? reklámfelület...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ma akármelyik tankkal is megyek 2-3 sebző lövésnél többet képtelen vagyok elérni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.31. 18:00:17
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Valahogy úgy van, hogy nézi globálisan a tk arányod, meg nézi a mostani játékodat is és ezek alapján számol.
Ha a tk arányod összességében elér egy szintet, az ban. Ha nem, akkor csak kék leszel.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Én is kaptam már 1 lövésért bannt,de amikor azt látom hogy valaki 2-3 tk-t is csinál csata elején és semmi bünti azt nem értem.
Ennél még az is jobb ha nincsen egy se.
Viszont már kiváloan tudom lopkodni a killeket<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.01.31. 16:27:24
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
(tigris2 felspottolnak és mire felvillan a lámpa,már -1600 az artytól,khmm)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Régen mikor még felment magasabb szintre a tank,sand riveren két darab Tiger 2-t lőttem ki vele.Sima ammoval.
The Matrix has you...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mert nekem is volt olyan, hogy feltettem módot,majd egy frissítés agyonvàgta a módot,de mivel egyénre volt àllitva, ezért nem volt se kép se hang.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: szemes63, 2017.01.31. 10:03:53
Én kezdőként elkövettem azt a hibát, hogy csak a T1 felé indultam, eladtam, aztán később vissza kellett vásárolnom, hogy a med ágat is ki tudjam fejleszteni. Sokak szerint az egyik legszarabb tank a Wot-ban. De ha éppen ezzel tolod, és megszokod, hogy inkább TD stílusban kell vele játszani, akkor ha nem is élvezetes, de kevésbé elkeserítő grind vár rád.
pedal to the metal...
Nekem egyébként jó emlékeim vannak az M4-ről is, azt sokan dicsérik, persze tudni kell használni, de az egy hálás kis med.tank.
The Matrix has you...
A heavy tankok nagyon jók,a T29 már eszement jó.
"Haladok" az amerikai MT ágon (most M3 Lee -> legutálatosabb jármű, amivel találkoztam). Innen merre mennétek tovább? HT (T1 Heavy) vagy MT (M4) irányba?
Másnap ugyanazzal az artyval jó ha pár közelit sikerült ugyanúgy beszűkülve, álló ellenfél esetén is.
Az FV304-et azért szeretem, mert annak a célköre teljesen beszűkülve sokszor nem lóg túl a tankon. Vagyis, ha a tank nem mozdul ki, akkor szinte biztos a találat. Hátránya, hogy nagyon közel kell menni.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Döntetlen,mert a nyomorék GwTiger ahelyett,hogy befoglalt volna,elkezdte üldözni az Fv-t<#falbav>#falbav>

angelus1991ster.blogspot.hu

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Trance&Friends nothing more..

Nagyon jók a brit ágyúk, szerintem nem fogsz csalódni.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"