World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kétnaponta játszom, nekem segít.
Vagy netán nem csináltál róluk mentést? <#rolleyes>#rolleyes>
Még siheder koromban feltettem én is, mára a patcheknek köszönhetõen szinte teljesen kikopott.
Néhány tankon még mutatja de már kifejezetten idegesít.
Hogyan tudom eltüntetni végleg?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ezért nem írom le hogy nézd meg ezt az oldalt http://wotinfo.try.hu/
Itt nincsenek skinek amikre gondolsz.
Imádom a sok álszent embert... 😊
Mindenki veri magát, hogy így-úgy amúgy és majdnem mindenki használja... 😊
Na mindegy.
Újraraktam a játékot és mivel láttam, hogy van már a 0.7.1-hez is, gondoltam törlöm az elõzõt.
Csak az a gond, hogy a 0.7.1-ben csak 8. szinttõl felfelé vannak megcsinálva a színek....
Elõre is köszi!
Oké ki van fejlesztve a Kv-13-ról a T-43,de én csak a rögösebb utat járom be,mert így megismerkedhetem a "Legendás"(-an sz*r) A-20-al!!!<#idiota>#idiota>
371 órát várt már csatára.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Elsõ lövés: lánc
Második: Kritikus és a KV még mindig 100%
Harmadik: -57%
Negyedik: kill
4240 credit a lõszerre és a KV-ért mennyit kaphattam?
Nagy távolság volt a KV nem is látott csak forgatta a tornyát.
Én is kipróbáltam, aztán hagytam a francba. Lassan már a "nevekben" sem lehet bínzi..
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Amióta kijöttek az "igazi" franciák (köztük hápi)azóta kicsit mellõzöm,de negyed ilyen eredményem se volt vele még akkor sem,nálad ez kész tömeggyilkos!<#nevetes1>#nevetes1>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. február 2. 1:56:36
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 994 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 475
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: AMX 13 75. Elköltött XP: 28 830. Elköltött szabad XP: 0.
Megvásárolva:
AMX 13 75' vettél. Elköltöttél kredit: 695 000.<#taps>#taps>
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
- és akkor olyan mintha nem is menne csatát.... 😛
Csata: Redshire 2012. február 2. 1:00:44
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 936 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 307
jó ez a t32 azért😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hogy is került ez ide? 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Érted, de pl moziban is most jön Lucas, hogy nézzem meg az Episode 1-et, mert most soha nem látott 3d?
Megkopott... fõleg ha eredetiség nélküli tucat MMOra húzzák rá, akkor nem érdekel.
Egyértelmûen ezt az MMOt csak a brand viszi el a hátán.
ugyanis a bw az már brand, és az EA szépen átnevezgeti pár stúdióját
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,