World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wildstorm
Régen volt. Azért mondjuk egy jagdpanther, Tiger-p stb...
Marhára nem viszi át egybõl. 😊

sanya01
Köszi!<#eljen>

Ennél azért hasznosabb, amikor jön feléd egy bahott nagy fém doboz, és nem kell gondolkoznom, hogy most a bal alsó rész 3 pixeles részét kéne lõnöm.
Én kétnaponta játszom, nekem segít.

wildstorm
Vagy a legújabb pacth-hez: LINK

Tier 8 alattiakon nincs nagyon ilyen festés 😊

Nem csalás, csak ronda. Furcsa lenne a hangulata vele. Jön szembe a szörnyeteg E-100 és ki van pingálva, mint valami 5 éves, aki megtalálta anyu sminkkészletét.

wildstorm
Innen le tudod szedni: LINK

sanya01
Csináltam (még tavaly májusban) de véletlenül letöröltem...<#taps>

wildstorm
Mivel nem segítettél, nem KÖSZÖNÖM meg! 😊

Visszamásolod az elmentett fájlokat.
Vagy netán nem csináltál róluk mentést? <#rolleyes>

Nem csalás csak én pl nem értem, hogy T8 alatt minek mikor ott még mindenki lazán átlõ mindenkit bárhonnan.

sanya01
Nekem viszont segíthetne valaki ezügyben...bár épp ellenkezõ irányban.
Még siheder koromban feltettem én is, mára a patcheknek köszönhetõen szinte teljesen kikopott.
Néhány tankon még mutatja de már kifejezetten idegesít.
Hogyan tudom eltüntetni végleg?

patchaou
Meglepõdnél ha tudnád hányan használnak innen is ilyen szarokat.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én nem fogok segíteni.
Ezért nem írom le hogy nézd meg ezt az oldalt http://wotinfo.try.hu/
Itt nincsenek skinek amikre gondolsz.

wildstorm
Igen az. 😊 Csak azt ne mondjátok, hogy ez is csalás.

Imádom a sok álszent embert... 😊
Mindenki veri magát, hogy így-úgy amúgy és majdnem mindenki használja... 😊

Na mindegy.

ha ez a bohóc skin, akkor nem hiszem hogy fogsz segítséget kapni itt😊
wildstorm
Valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudom letölteni a Korean Random féle hitzones pack 0.6.7-hez készült változatát? (hivatalos oldalon már nincs fent)

Újraraktam a játékot és mivel láttam, hogy van már a 0.7.1-hez is, gondoltam törlöm az elõzõt.
Csak az a gond, hogy a 0.7.1-ben csak 8. szinttõl felfelé vannak megcsinálva a színek....

Elõre is köszi!

Ne a testét lõdd és nem lesz lánc, valószínûleg átviszi így a kritikált is megúszod=2 lövés, fele annyi pénz a lõszerre, azt meg bõven kitermeli a kill😊
Hopsz nem válasznak akartam bocsesz...

A következõ tank kifejlesztve: A-20. Elköltött XP: 3 040. Elköltött szabad XP: 0.
Oké ki van fejlesztve a Kv-13-ról a T-43,de én csak a rögösebb utat járom be,mert így megismerkedhetem a "Legendás"(-an sz*r) A-20-al!!!<#idiota>

1 pecig tart a csata betöltése.
371 órát várt már csatára.
Mennyit kell vajon a gép elõtt seggelni hogy ennyi csata összegyûljön? Szegénynek tuti nincs élete.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jogos

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Google fordító <#duhos2>

Sry, csak az EU meg US szervert néztem, azt hittem a ruszkiknál a statok is cirill betûvel vannak.

Ha csak egy meccs 1 percig tartott (ami elég esélytelen) az akkor is 371 óra játékidõ, azaz közel 15 és fél nap. Hypercube 😄

Pár hozzászólással feljebb írtam hogy ruszki de oké...

A-32!! 22301 meccs😄DDD na ez tényleg beteg😊

Úgy látom a német technika elõnyben. 😊

Fake, nincs ilyen játékos.

T34(én) vs KV
Elsõ lövés: lánc
Második: Kritikus és a KV még mindig 100%
Harmadik: -57%
Negyedik: kill
4240 credit a lõszerre és a KV-ért mennyit kaphattam?
Nagy távolság volt a KV nem is látott csak forgatta a tornyát.
Zöldborsós vagy sárgaborsós az ára? Jaaaa, hogy drága? Akkor inkább borsos az ára, nem?

Én is kipróbáltam, aztán hagytam a francba. Lassan már a "nevekben" sem lehet bínzi..

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Huh nem semmi grat!<#taps>
Amióta kijöttek az "igazi" franciák (köztük hápi)azóta kicsit mellõzöm,de negyed ilyen eredményem se volt vele még akkor sem,nálad ez kész tömeggyilkos!<#nevetes1>

na, meglett a 400. csatám puffancssal, kellõen beteg, gondolom ilyen lehet az IS7 t10-ben :-) (az avg. exp azért ilyen szar mert prém nélkül játszom)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Bugi Misi
elsõ csatám AMX 13 75-l az MM kecses voltkép

Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. február 2. 1:56:36
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 994 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 475
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
utolsó köröm ezzel a ratyival😊

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: AMX 13 75. Elköltött XP: 28 830. Elköltött szabad XP: 0.

Megvásárolva:
AMX 13 75' vettél. Elköltöttél kredit: 695 000.<#taps>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Gondolom mert ha kilövik a geccbe akkor nem nyomsz rá esõ segílyt 😄
- és akkor olyan mintha nem is menne csatát.... 😛
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. február 2. 1:00:44
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 936 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 307

jó ez a t32 azért😄
Master91
Fél óránként eszembe jut hogy letöröljem a picsába, egyedül nem vagyok képes 13 embert meg ölni / bázisukat elfoglalni, miért rak be mindig sík hülyék közé ??? Könyörgöm, villogok indulásnál hogy bal szél üres ,nem ment senki, még chatbe is írom 5x, képtelenek vissza fordulni, mintha nem látnának semmit, mennyi segg van te jó isten!
Van 98451 hozzászólás arról, olvasd át.

És amúgy mi a véleményetek a WoT-ról? 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ja nem.. a fizetési módja miatt. Ami valljuk be, kicsit más koncepció mint a "féreg lehúzós wg"... 😊

Úgy, hogy töményen leszarozták? 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Semmi gond, ezen nem veszünk össze. Azzal én sem értek egyet hogy vki leszarozza. Nem jön be neki, rendben van, másnak bejön, szóval szarnak nem szar.

Hogy is került ez ide? 😊

/Off. Nem kívánok többet nyilatkozni a témában.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A Bioware csinálta. PONT.

Jú szõr, fél in máj ájsz. Egyszerûen NAGYON nem értek egyet, de ez azért lehet, mert mint Te is írtad, nem érzed át az SW élményt. Ez van, így jártál.

Nézd, a StarWars-t cirka 25 éve tolják az arcomba. A 80-as években szerettem én is. Végigjátszottam kismillió starwars játékot, kezdve a c64-tõl a PCs DOSos cuccokon át, a mostani csilivilli csodákig.

Érted, de pl moziban is most jön Lucas, hogy nézzem meg az Episode 1-et, mert most soha nem látott 3d?

Megkopott... fõleg ha eredetiség nélküli tucat MMOra húzzák rá, akkor nem érdekel.

Egyértelmûen ezt az MMOt csak a brand viszi el a hátán.

ugye tudod, hogy nem a bioware csinálta?

ugyanis a bw az már brand, és az EA szépen átnevezgeti pár stúdióját

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,