World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is kipróbáltam, bár beszerezni még nem szereztem be a borsós ára miatt. De amíg játszottam vele, addig tetszett, igazán benne van a Star Wars hangulat, minden porcikájában, + BW RPG minõség. Nekem bejött, de ezek szerint nem vagytok Ti SW fanok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nos, én is kipróbáltam, és hasonló véleménnyel voltam róla. Nagyon szép a design, a moviek, a körítés. Profi cégcsinálta, egyértelmû.

Csak maga a játék, azzal az adok-kapok harcrendszerével (ilyen hogy fedezékek, meg elugrás híre hamva sincs. Rég épület mögött vagyok amikor még belémlõ 2-t az NPc meg ilyenek).
Egyszerûen semmi nincs benne, ha nem starwars lenne a címe, a kutya se játszana vele.

"Ja és kipróbáltam a játékot is magát, hát kevés nagyobb szarral, unalmasabb WoW stílusú hülyeséggel játszottam eddig életemben. Pedig ha már valami Star Wars köntösben se tud érvényesülni, az bizony nagyon szar termék."

Na elmész ezzel a "véleményeddel" a... tudod Te hogy hova...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Solten
link

Koltoi kerdes volt btw. Csak gondoltam honoralom a keszitok faradozasat... 😊 Premium tankon is gondolkodtam, jol farmolhato vele kess.

Saor Alba

Nyugi, nem muszály fizetni érte. Csak gyorsabban fejlõdsz ha fizetsz, ennyi. Egyébként ingyenes. Ez még mindig sokkal barátságosabb ám mint más MMO játékok fizetési rendszere.

Öcsémnek megvettem karácsonyra az új Star Wars:TOR MMO-t, hát ne tudjátok meg, mekkora baromság. 12k-ért megveszed, hazaviszed, azzal kezdi, hogy adjál meg neki mûködõ bankkártyaszámot és fizetési tervet, és õk majd automatikusan levonják a borsos havidíjat a kártyádról. Amíg nem teszed meg, nem játszhatsz. Lehet, hogy megvetted 12k-ért, de az ezért járó kemény 30 napos(!) játékidõdet se kezdheted meg lejátszani, amíg nem virítasz bankkártyaadatokat és hasonlókat.

Ja és kipróbáltam a játékot is magát, hát kevés nagyobb szarral, unalmasabb WoW stílusú hülyeséggel játszottam eddig életemben. Pedig ha már valami Star Wars köntösben se tud érvényesülni, az bizony nagyon szar termék.

nahát, puffanccsal, prémmel, össze lehet szedni 50k creditet?

prém nélkül :-)

Victory!
Battle: Steppes 2012. február 1. 22:42:33
Vehicle: PzKpfw B2 740 (f)
Experience received: 1 394
Credits received: 32 238
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Invader, Burda's Medal

ezt szó szerint egyedül nyertem meg, mert 14-en kempeltek és elhullottak. Ok, tudom, puffanccsal nem nehéz.

replay

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

õõ ha a regisztrációtól eltelt napokat nézem ez napi 130 csata kb😄DDDDDD

Ragequit és egy pohár bor után gondoltam nyomok még egy elalvás elõtti Löwe kört. <#vigyor0>

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 1. 22:43:20
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 4 298 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 139 573
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
darki81
szerintem többen játszanak azzal az accountal 😄
ennyit alvás nélkül sem lehet kb 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

LOOOOL Ilyen nincs, durva!😄 Neki aztán tényleg nem nagyon van élete... Biztos ki van nála fullozva az összes nemzet összes ága.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

arra mindig van idõ..😊 nézd csak meg a wot development team-et 😊
Hát szerintem ennyi játék mellett nincs ideje vodkát inni 😄

jaaah akkor mindjárt más...van az a vodkamennyiség xD
Ruszki

Master91
EU szerveren én ilyet nevû játékost nem találok
ez kicsit beteg.. hogyapi? xD
Valetta a Hónap Dolgozója

THX
pedig reméltem, hogy lesz happy end...
bár igaz a francia háborús történeteknek nem szokott lenni..😄
Pedig én ara tippeltem volna, hogy kiugrottak a legények oszt a tegnapi száraz baguette-le szétütötték az orosz ipar selejtjét. 😄

Fenét.. a legénység nekiállt sajtot eszegetni, mivel én se tudom ám átütni szembõl. De Gaullle meg mondta, ne pazaroljuk a lõszert, szóval röhincséltem amig kivégzett. EGy Vk3601 hátulról 😄

megnéztem az adatlapját.. majdnem 12ezer csata és minden tankkal játszott ami létezik..
érdekes ember lehet 😄
azért vannak fura emberek.. t10es csoda francia tankkal megy elõre elsõként h majd õ gyaláz amikor van 2 e-100as is a csapatában meg egyrakás e-75 😊
nem tudom mit gondolt... elsõnek hullott el persze mert én is átütöttem pedig legalul voltam a kis 13 75-el

hogy jutnak el ezek ilyen tankokig ha nem tudják hogyan kell játszani velük? 😊
és kivégezted kéjes francia mosollyal? xD
1BDR-el kiálltam 1vs1be IS3-al szembe. Elsõ lövése lepattant, második a láncom 0%-al.. vannak csodák 😊

.. masfel ora alatt 2 tankot tudtam leduplazni.. most eppen 200as a poingem.. szeretem.. lehet tenyleg le kene torolni..
http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/

ez számolja ki az ott látott adatok alapján
Beszarás😄 az elõbb a Cliff nevû pályán AMX 40-nel alulról a második voltam és pattant rólam egy KT 😄DD persze utána fél perccel rá egy lövésbõl kiszedett, de akkor is pattant rólam elõször😄 Vannak még csodák
Üdv! Visszanéztem egy pár oldalnyit,de nem lettem okosabb.
Mi az a Efficiency rating??? És hogyan tudom kiszámolni???
Azért az qurva idegesítõ,hogy a qib**tt fullos KT-t nem tudom leduplázni egész dlután!
Nem is lennék annak az Egérnek a helyében 😄

Nekem is ez jutott eszembe. Ez már az advanced MM, figyelembe veszi a játékosok statjait és egóját. Engem PZIII-ban Maus ellen rak be 😊

Hát igen, van némi kivetnivaló a balance-ban... az egyik oldal tele van magyar pro játékosokkal, a másik felén meg épp csak van pár nagyobb tank 😄

Print screen.

saslaca
Biztos nem platon volt, sajna nem volt futtatva a frapsom és nem tudtam képet lõni. Esetleg a játékkal lehet képet csinálni?

Eagle16
Mai napi csoda "balansz".

Draw lett 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Solten
Na jah, nem egy nagy osszeg per ho...

Saor Alba

screenshot or it didnt happen!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Amúgy Marder sztem csak akkor találkozik IS4-el, ha platonnal marháskodnak.

A MarderII-nek szar, az IS4-nek meg jó. Ha te vagy az IS4 örülsz, ha te vagy a marder sirsz. A világ egyensúlyban marad 😊

Solten
Ez esetben ez a MM egyre idetlenebbul mukodik.

Saor Alba

freemail helyett hasznalhatnatok valamiertelmes levelezokiszolgalot is...
saslaca
Épp ez az hogy nem. Nálunk is ugyan ilyen volt a helyzet csak nálunk PzIII-as volt.

Sippie
platonban vitték a mardert biztos
saslaca
Mekkora egy szar a csatában a tierek közti balansz. Ez elõbbi csatámban az ellennél a legnagyobb egy IS-4 volt a legkisebb meg egy Marder II...

Fizetsz érte, több XPt és creditet kapsz ugyanazért a teljesítményért. Nem kötelezõ, de érezhetõ hatása van. Nem feketemágia, F2P. Nincs limit mint más játékban.

Tesóm 3 órája 2 freemail-es címmel is próbált regisztrálni (kikapcsolt spamszûréssel), azóta sem jött meg az e-mail. Nekem 2 hete egy perc alatt visszajött.
Solten
Valami idetlen bug lehet.

Saor Alba

Solten
Par tank van csak skinezve, amiket gyak. ugy sem tudok kiloni 😄DD Ma tettem fel eloszor btw kivancsisagbol. Mindezt a fair play szellemisegeben, mindenem lepattan roluk az en badogdobozom meg egy loves... 😄

Annyit tudok tenni hogy robbano betolt aztan kopkodok felejuk par criticalt.

Saor Alba

Master91
Sokszor benyelik a lövéseket nekem is , IS-el volt, hogy lõttem az 1000 ezüstöt érõ lõszerrel, KV benyeli. KV-3 benyeli. Volt egy nap, hogy Kv-3 -al ha találkoztam, rá lõttem, be nyelte, se sebzés , se semmi, õ meg olyat lõtt rám hogy majdnem beszartam...fel használta az én lõszeremet vagy nem tudom hogy csinálta. Nyelik mint a persely az apró pénzt!