World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak maga a játék, azzal az adok-kapok harcrendszerével (ilyen hogy fedezékek, meg elugrás híre hamva sincs. Rég épület mögött vagyok amikor még belémlõ 2-t az NPc meg ilyenek).
Egyszerûen semmi nincs benne, ha nem starwars lenne a címe, a kutya se játszana vele.
Na elmész ezzel a "véleményeddel" a... tudod Te hogy hova...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Koltoi kerdes volt btw. Csak gondoltam honoralom a keszitok faradozasat... 😊 Premium tankon is gondolkodtam, jol farmolhato vele kess.
Saor Alba
Öcsémnek megvettem karácsonyra az új Star Wars:TOR MMO-t, hát ne tudjátok meg, mekkora baromság. 12k-ért megveszed, hazaviszed, azzal kezdi, hogy adjál meg neki mûködõ bankkártyaszámot és fizetési tervet, és õk majd automatikusan levonják a borsos havidíjat a kártyádról. Amíg nem teszed meg, nem játszhatsz. Lehet, hogy megvetted 12k-ért, de az ezért járó kemény 30 napos(!) játékidõdet se kezdheted meg lejátszani, amíg nem virítasz bankkártyaadatokat és hasonlókat.
Ja és kipróbáltam a játékot is magát, hát kevés nagyobb szarral, unalmasabb WoW stílusú hülyeséggel játszottam eddig életemben. Pedig ha már valami Star Wars köntösben se tud érvényesülni, az bizony nagyon szar termék.
prém nélkül :-)
Victory!
Battle: Steppes 2012. február 1. 22:42:33
Vehicle: PzKpfw B2 740 (f)
Experience received: 1 394
Credits received: 32 238
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Invader, Burda's Medal
ezt szó szerint egyedül nyertem meg, mert 14-en kempeltek és elhullottak. Ok, tudom, puffanccsal nem nehéz.
replay
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. február 1. 22:43:20
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 4 298 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 139 573
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
ennyit alvás nélkül sem lehet kb 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

bár igaz a francia háborús történeteknek nem szokott lenni..😄
érdekes ember lehet 😄
nem tudom mit gondolt... elsõnek hullott el persze mert én is átütöttem pedig legalul voltam a kis 13 75-el
hogy jutnak el ezek ilyen tankokig ha nem tudják hogyan kell játszani velük? 😊
Mi az a Efficiency rating??? És hogyan tudom kiszámolni???
Draw lett 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Annyit tudok tenni hogy robbano betolt aztan kopkodok felejuk par criticalt.
Saor Alba