World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve amikor négy type59 van szemben, és mind piros 😄 Akkor keresem a frankó helyet, ahol tuti rusholni fognak 😄
Nyilván tudsz egy jobb mérési módszert, ott a link, gyõzd meg a készítõt, hogy cserélje ki arra.
Amúgy tegnap volt olyan hogy nálunk a felsõ 10 embernek volt zöld a neve, a túl oldalon piros. (piros a kb 800 alatt effec. étrék (továbbiaban eff.), sárga a 800-1200, és zöld az 1200+)
És nyertünk 12:1 re kb. Viszont volt már úgy, hogy a számok alapján esélyünk se volt, de nyõgve nyelõsen megnyertük)
Azért mert másnak mondjuk nincs annyi ideje, és szívesen gyorsít a fejlõdésén, evvel a készítõket támogatva (vagy pénzel tömve a zsebüket (megofgalmazás kérdése)), azért miért lenne feltétlenül láma, vagy retardált, hogy külön szervert kelljen neki indítani ?
Remélem a következõ patchel várnak még 3 hetet, addigra biztosan meglesz a T34.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Egyedül a Type59 az, ami indokolatlanul erõs, de neki is csak a front páncélja."
Ammoracknél, jó helyen meglõve, KV trollgunnal 1 lövés, 5 lövésbõl 4x.
Annyi lehet még, hogy a prémium tankok közül egyiknek másiknak olyan a matchmaker besorolása, hogy, általában a fölsõ részébe kerülnek a listának. De ez korántsem minden prémium tankra igaz(pl:német B2re igen), a magas tierûekre már nem. Egyébként sincs minden prémiumosnak prémium tankja is egyben, illete free usereknek is vannak prémium tankjaik. Mellesleg a prémium tankok zöme elég gyenge a saját tierjében a többiekhez képest. Csak a Löwe, KV-5, Type59 és B2 az, ami jónak mondható. De például a Löwe páncélzata sokkal gyengébb, mint az abban a tierben bárki számára elérhetõ TigerII-é, a KV-5 nek a lövege és a mozgékonysága gyenge. Egyedül a Type59 az, ami indokolatlanul erõs, de neki is csak a páncélja.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
valahogy így reklámoznám:
Nem vagy megelégedve a csapatoddal?
Sosem tudod ki a retardált?
Szerinted is nagyobb a nyerési esélyed, ha a csapat jó játékosával összeállsz, vagy csak õt segíted?
MOST KÖNNYEN MEGÁLLAPÍTHATOD! 😄
INGAME PLAYER statistics
Betöltõ képernyõn, a TAB player ablakon, és a HUD játékos listában láthatod az emberek nyerési arányát, illetve efficiency érétkét.
Még nem mindenkinek mutatja, de bõvül 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
én elvbõl nem használok ilyen baromságot, teljesen elrontja a játékot, gagyi gyerekes idota szar lesz tõle.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Értem, logikus.
Hagyjad már magad.
Színek nélkül is kiállok nyugodt szívvel bárki ellen, de ha van lehetõség erre akkor miért ne?!
Azon kívül, hogy hülyén néz ki, tudsz rá mondani rosszat?
Egyébként mivel minden sebezhetõ pont külön színnel van én is tudom mit és hova lövök. <#taps>#taps>
Tegnap megvettem újra a PzIV-et és pont azon agyaltam, hogy vegyek-e bele tûzoltókészüléket vagy nem. Sose gyulladtam ki vele és olyan fölöslegesnek tartottam. Tegnap olyan történt amit még soha nem láttam, a saját PzIV-el felgyújtottam egy másikat. 😊 Sajnos nem tudom pontosan hol találtam el, mert takarásban volt, de vicces.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Is4. 88/l71-tõl lehet lõni a postaládát az elején. Többször átviszi, mint nem.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Nyugi van.
Én azért használom, mert vannak olyan hülyeségek a játékban hogy hihetetlen és még így is sokszor fûbe harap az ember a csapattársak miatt, pl. amikor elindul 10 tank egy irányba a másik oldalon meg én vagyok egyedül, mert a maradék 4 a bázison kempel.....
Az elképesztõ dolgok alatt olyanokat értek, mint pl., hogy a KV-3-at elképesztõen nehéz sebezni. Saját osztályában lényegében lehetetlen, Tiger-P max fegyóval is gyakran lepattant...
Ráadásul oldalról a görgõk közé lövés sem mindig jön be...
kilõttem egy IS-7et meg lesebeztem 2 IS-4et, igaz nem 100-ról, de azért ez a 9ezer ez vicc.
Szerintem jó így ahogy van.
Öröm nézni a friss Type-osokat hogy nekimennek egy IS4, E75, T30 trionak és 5 sec alatt vége meccs számár , majd 14 percig minket noobozik.
Egyébként a prémiumokra visszatérve: LINK
Kikaptunk mint a huzat... Sok a "noob" köztük.
Azokkal muveszet, ha a bevitt loves at is szakit valakit 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ti nem érzitek úgy, hogy a prémium játékosoknak külön ligában kéne küzdeniük? Én egy fillért nem akarok erre költeni, és elég frusztráló, hogy a "frissreg" user már aznap soxor annyit fejlõdik.
Majd rajossz! 😛
Pl.: Egy Maus simán szétkapható elölrõl, ha egy bizonyos sávot lõsz vagy egy Tiger-P igen nehezen sebezhetõ szembõl, még a nagyobbaknak is, viszont oldalról és hátulról még egy 4. szintû is simán sebzi...
Elõször is, értelmes, felnõtt emberek vagyunk itt mindannyian, azt gondolom, el tudunk beszélgetni valamirõl korrektül és érzelmi kitörések nélkül is.
Másodszor, én bizony elég nagy rajongója vagyok a Star Warsnak. No nem öltözöm Stormtrooper jelzmezbe, de nemigen tudnál nekem olyan Star Wars játékot mondani a kilencvenes évek közepétõl kezdve, amit ne játszottam volna végig. X-wing, Tie Figter, Rebel Assault, Dark Forces, Jedi Knight széria, Podracer, Galactic Battlegrounds, Empire At War, Kotor széria, Force Unleashed széria. Sorolhatnám napestig, sok eredetiben van meg, például a KOTOR elsõ része is, amit háromszor toltam végig, csakhogy az összes elérhetõ lehetõséget megismerhessem. Szóval elmondhatjuk, hogy ismerem a felhozatalt.
Ettõl eltekintve nagyon nem tetszik az, amit George Lucas csinál, ahogy ez ezredik lóbõrt húzza le ugyanarról a cuccról, és minimális újdonságot se képes produkálni a témában. Elég tehetségtelen embernek tartom, akinek egyszer sikerült nagyot alkotnia, és azóta abból próbál megélni. Amiket azóta alkotott (pl:a három új film), azoknak a minõsége roppant gyenge színvonalú.
És igen, szerintem érdemes megpróbálni az SW:TORt a Star Wars köntös nélkül is megvizsgálni. Merthogy Lucasék az elmúlt tíz évben sportot ûztek abból, hogy gyenge minõségû játékokat próbáltak rásózni a közönségre, akik csak azért vették meg, mert Star Wars a cucc.
Az SW:TOR egy elég gyenge minõségû valami. A mozgási ér harcrendszer valami döbbenetesen primitív(kedvencem, hogy a távolsági fegyveres ellenségek kemény 4 méterrõl érzékelnek téged, és kezdenek lövöldözni rád), a beígért ûrharc szánalmas megvalósítású, a nyolcvanas évek végi "ûrharc" játékokra emlékeztet. Amúgy pedig a részletekben tokkal vonóval a World of Warcraft koppintása az egész, de a legapróbb részletekig bezárólag ám, sorolhatnám a példákat estig. A történet, a hangulat pedig sehol sincsen a nagy öreg KOTORhoz képest. Igazából hangulata sem igen van a cuccnak. Lehet hogy már öreg vagyok hozzá, de nekem nem elég a SW hangulat megteremtéséhez annyi, hogy lucasék hozzáadják a filmes hangeffekteket és zenéket egy amúgy vérgyenge játékhoz.
Mindezért pedig kutya kemény pénzeket kérnek, 12.000 a beugró, és ha kijátszottad a hozzá adott harminc napot, veheted a 60 napos gamecardokat 8000 forintért. Pedig ennek aztán a felét sem éri meg a játék. És nem elég hogy megvetted, még adj meg nekik bankkártyaszámot, lakcímet, telefonszámot hogy automatikusan ráterhelhessenek még 30 napnyi elõfizetési díjat a kártyádra, ha netán lejárna az elõfizetésed. És mindaddig amíg minden pofátlan követelésüknek eleget nem teszel, nem játszhatsz a játékoddal. Komolyan, már vártam, mikor kérnek meg, hogy vegyek vért magamtól, és postázzam el nekik amerikába, a laboreredményeimmel együtt. Kicsit sem követelõzõ, pofátlan, pénzéhes banda mi?