World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A JT - mint a legtöbb TD - csak szembõl erõs, ha vmi mellé/mögé kerül akkor az esetek többségében vége. Errõl szól ugye akár a T50-2 is 😊
De hát mint mediumos, ezt te nagyon jól tudod, különben csodálkozok hogy mitõl vagy mediumos. Nemde? 😊
De most miért, a Jadtiger oldalról ugyanolyan könnyen lõhetõ, mint bármelyik német nagyvad.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
de utána már 200++ pen...ááá 😄
a páncél "gyengesége" nem zavar, eleget mentem már puha tankokkal, mivel td, így úgy se a legelsõ vonalban leszek, illetve elég jó a 88-s rof-ja szóval nem félek ilyenektõl... 😄
Én most a Jagdpanthert tolom, hát nagyon szar cucc. Mozgékonysága és rejtõzködése mint egy nehéztanké, péncélzata gyakorlatilag nincsen. Bármennyire is nem szeretném a lõszerárak miatt, rá leszek kényszerülve hogy majd feltegyem rá a 105ös ágyút, mert ennek a szarnagy egyszerûen semmi más elõny nincsen a tarsolyában.
a második legszebb tank sztem a játékban (jpanther után persze😄) t6-7-be eléggé jó cucc, de eddig 150++ csatából sztem ha 10 t6-7 csatába voltam, akkor sokat mondok.....
t9-be meg lehetsz akármilyen király....karcsú az a gun, ott csak fraglopásra jó....HE semmit nem ér, ap ugyanúgy 😄 akkor örülök ha t34 meg amx-k vannak enemy-nél, mert azok szép xp-ket adnak, de sajnos e-75 és is-4 10x nagyobb eséllyel jön mint a puha t9-k:S
(azt meg senki ne mondja h jaj hát a velem egyszintû tankot kell lõni...gw panther-t meg a t6-s artykat nehéz elérni a map végérõl, v a kis scoutokat, akiket a nagyok hamarabb kilõnek 😄 alig csurran cseppen néha vmi morzsa 😄)
Haha...Pfff...Lol...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nyilvan nem lenne realisztikus ha harc kozben lehetne "gyogyitani" a csapattarsakat, viszont jatekelmenyben sokat dobna. DE ez utopia, nem ez a vonal megy itt.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 4. 13:09:53
Jármû: E-50
Szerzett tapasztalat: 3 624 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 52 263
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
Kezdésre nem is rossz,remélem kitart a szerencsém a mai napra.Mindenkinek hasonló jó játékot és szerencsét kivánok.<#wave>#wave>
mondjuk t9-ben elég hajhullató
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tulajdonképpen valószínûleg mindenki Királytigrisben akarja majd riogatni a kisebbeket, de azért remélem vannak még rajtam kívül páran, akik T-34-85-tel akarják 4-5-en közösen levadászni a német dögöket. 😊
Ketlem hogy a WG csak ugy kihagyna a szertve apolt SPGket a jo bulibol...
Historical battle...és egybõl mindenki Tigrissel akarja megregulázni az oroszokat...oké ,de megmondom a historical battle-be az IS2 is bele fér, és bizony bontja majd a Tigrist...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nincsenek jo elmenyeim. Ez ido alatt jo esetben csinalok 3x annyi randomot, ahol siman megvan az a bevetel (sot tobb is), es porog az elet. Utalok varni, ezert is vagyok ritkan CWn (meg persze mert csak Tier9-em van, az meg mar csak akkor kell ha nincs ki a csapat - hala az egnek 😊 )
Gyakorlatilag teljesen át fogja alakítani a játékot az a játékmód, egy új dimenziót adva hozzá. Végre lehet majd játszani köcsög artyk és kitalált szutykok nélkül. Jó lesz nagyon.
Ellenben több bennük az élvezetes battle/hour aránya, mint randomban, ami szerintem megér 5-10 perc várakozást a company elõtt, illetve 1-2 perc szervezkedést két csata között.
Az autoloader rohadt egy OP dolog (ezert fekudtem ra most a francia tankokra), az utana kovetkezo AMX megjobb lesz, aztan megjobb, aztan Lorienn megjobb, aztan a batchat valami uberfasza, mar amennyit lattam belole eddig.
Sajnos a heavyknel kesobb jon el a kanaan, de ott is, KTben ugy kibelezett egy T8as francia heavy amikor eloszor talalkoztunk hogy csak pislogtam. Egy lovest tudtam leadni ra, aztan reszeltek is nekem.
Sokan azt hiszik, h akinek jók a statjai, az direkt arra játszik. Pedig pont fordítva van.
Papiron azt mondanám, a legnagyobb penetrationnal rendelkezot (a sebzese ugyan kisebb mint a masike, de a tuzgyorsasag kompenzalja ezt), viszont emlekeim szerint annyira pontatlan az egesz, hogy meg allva se nagyon lehet eltalalni semmit, mozgas kozben sztem meg a terkepet se talalni el vele 😊
Mivel pancelzata sincs, loni nem erdemes vele (mert ugyse talalsz el semmit, es ha el is talalod lepattan 😊 ), rohangaszos vagy leselkedos scoutolasra jo. En nagyon nem szerettem.
Szóval a Tiger száját majd szépen elkeni az IS 😄😄 meg a sok t-34-85 ami körbetáncolja....
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Siman bevallalnam hogyha mas nem mondjuk ugy lenne megcsinalva, hogy az gyenge tankoknak mondjuk tobb elete lenne (azaz ha kilovik, respawnolhat a bazisnal, mig mondjuk az eros nem).