World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy szegény fórumtársunk akinek lockolták az accát, mert 88-ban született és ezt beleírta a nickébe :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Egyébként nem teljesenbeszéltem a levegõbe..még ha úgy is hangzik. Volt ugye az eset, amikor 1.5 év után hirtelen a Wittmann medált átnevezték Boelter medálra... mert hogy Wittmann az SSben szolgált.

És ott, a fórumon egy dev magából kikelve üvöltözött, hogy igenis rohadt nácik ne legyenek a játékban és azért szedték ki Wittmann nevét.

<#taps>

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

R3nton, mostantól kezdve ne tartsd magad medesnek.

Ja, csak a JPvel ilyet nem tudsz megcsinálni. Orosz/Amcsi high tier medekkel, meg a lightokkal igen. JP erre képtelen.

De valóban, amikor leselkedek, az vmi frenetikus érzés.

"Elfelejtették.."<#nevetes1>
Hol tartana a világ ha mindenki így dolgozna?

hopp nem is mert talán 2011 május-június környékén már javítva voltak és a nyílt béta meg 2010 augusztus körül indult :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kilõni nyilván nem fog egy full HP-s JT-t, csak szégyen hogy át tudja ütni, mivel a lámpájánál bugos a páncélzata.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ha jól rémlik azt mondták, hogy a német tankoknál elfelejtették leprogramozni a lövegpajzsot, illetve azért égnek le mert elõl van a váltó, meg majd javítják (kicsit több mint egy év volt kijavítani ezeket a hibákat) :-)

Persze,de mondd azt,h nincs kaján vigyor az arcodon,amikor az ellenség forgolódik és azt sem tudja merre vagy.
(Te pedig beírhatod,h I see you😊
Neked volt is pár hete(1-2hónapja) ilyen hsz-ed,ezért is írtam.

Ja... Milyen finom is volt az, amikor a bétában bebaszta a B2-t a Tier 8-9-ek közé.

igen ha szerencséje van egyszer rá lõ a hasára talán átmegy neki, ha elõbb vette észre, utána egyetlen lövéssel a jt darabokra szakítja, azért az szép lenne ha a tier6os tankokkal lazán lehetne a tier9eseket szedni😄
Nem védem a WG-t, csak próbáltam rávilágítani erre a tényre, mivel nem túl közismert. De am játéktechnikai szempontból nyilván az lenne a logikus ha minden TD jól tudna rejtõzködni, mivel nincs túl sok elõnyük a harckocsikkal szemben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor Lammaer korábbi hozzászólásából ki indulva(99073hsz):A Wg-sek 2.vh-s orosz katonák egyenes ági leszármazottjai.
Gondolom az volt a válasz,h"Bug"az is,de majd az 1.3.2ben javítják.(Cinikus vagyok).
Mint ahogy vki írta 1-2napja,h 30-40% kredit mínuszra is azt válaszolták,h Bug..(s nem Pay to win opció)<#alien2>

A JP frontja erõs, pattogós. Én arra alapozok és a mozgékonyságára, nem a rejtõzködésre.

Persze,nem is mondta senki,h a te hibád.<#vigyor2>

Hát õszintén, ezek alapján az adatok alapján tényleg nem kéne a WG-t védened.... de az meglepõ volt hogy a JP ilyenmagas, ettõl függõen a magasságával indokolni hogy egy világitó diszkógömb az éjszakában. Valld be, nem reális.

Egyre jobb😊
De valóban a Stug3 óta,mintha gyakrabban kifigyelnék hol állok.Elvileg a választ az elõzõ hsz-ekben megkaptam.
Ami a lényeg,h nekem tetszik a JPanzer 8.8cm és 10.5cm-es ágyúja is.A JagdPz4 is tetszett.
Ezek után további +2bokrot keresek magam és az ellen között.Más megoldást nem tudok.(Bár akkor minek képzem rejtõzködésre a legénységet?)

a régiek most ne figyeljenek, mert már biztos únják a bétás és atz éles játék elsõ pár hónapjinak sérelmeiért a puffogásom :-)

most már egyébként egész korrekt a balance ahhoz képest ami volt:

A német tankoknak nem volt a tornyon front páncél
a mausnak körköresen 100mm volt a páncélja
az összes német tank elejének a tetemes része "motor" volt (most már nem) és 2 csatánként kigyulladtak
amíg nem volt figyelembe véve a torkolattûz, addig az összes szovjet jármû (kivéve KV-k) láthatatlanul lövöldöztek

ej de jó világ volt :-)

Én csak azt mondtam, hogy nem meglepõ hogy a magassága miatt rosszul rejtõzködik a JP, ennek nyilván így kéne lenni a többi TD-nél is, ami magasabb, viszont ez már a fejlesztõk hibája, hogy ez nem így van.

Ez a grafikon.

a legnagyobb vihart anno a t-54 kavarta, ami mozgás közben is "láthatatlanabb" volt mint sok más tank állva :-)

Hi.Nem vitaindítónak,csak tit jelleggel megnéztem.Su-152:2.45m magas,Jpanter 2.72m.
27cm...Az nem olyan sok,fõleg nem úgy,ahogy a grafikonon van.
Mindig is volt vmi orosz beütése a játéknak(sztem),de lehet csak konspirációt keresek,ha kilõnek.

bardocz

top tankként mondjuk nem volt olyan nehéz, érdemben csak a Ferdinanduk tudott sebezni. Hasznom ezen a meccsen az 8k volt, drága a lõszer😄
A JP az 2.71 m magas, a KT pedig 3.09 m, szóval még fél méter sincs köztük. De ha nézel képeket, ahol pl egy ember áll mellette, ott világosan látszik hogy a JP minden csak nem lapos.

Jaj, ne akarjuk már megmagyarázni a legértelmetlenebb baromságokat, kérem.

Vagy akkor magyarázd már el nekem légyi mitõl lenne jobban rejthetõ ez a fos(T95 aka T-28), mint a Jagdpanther.

ezzel az a baj, hogy mindig mást mondtak a fejlesztõk:

hol azt mondták, hogy azért mert magasak, hol azt, hogy azért mert nehezek, aki a táblázatból idézett (más jármû nehezebb vagy magasabb még is jobban rejtõzik) az meg kapta a fórum bant. :-)

Komolyan?

Szia.Fantasztikus,nem is tudok mit mondani rá.GG.
Ha jól láttam a KT és Tiger is"pazar".

a játék egyik fõ szponzora az Uralvagonzavod, bár biztos csak véletlen, hogy kisebb nagyobb elõnnyben vannak a szovjet vasak :-)

Nem vitaindítonak, tudom, hogy most pl az E50/bat kombó az OP, aki nagyon nem bírna magával, az próbálja meg a játék fennálásának egészét nézni

"balance" okokból... szarkazmus nélkül: fogalmunk sincs, lehet hogy valamelyik WGs ember nagypapáját egy Jpanther lõtte ki a T-34bõl, és ezért gyûlöli. Más racionális magyarázat nincs.
A tank felépítése lapos, tehát rejtõzködnie tudnia kéne.

Aki furcsállja hogy miért olyan fos a JP láthatósága, az nézze már meg hogy ez milyen magas egy jószág ez a valóságban, valami fél méterrel ha kisebb volt a Királytigrisnél. Szóval szerintem nem csoda hogy nem tud rejtõzködni, nem olyan lapos mint a ruszki TD-k.

Szia.Köszi,meg is van a válasz a kérdésemre,de akkor is tré.

Szia.Ez miért van?Mert elég tré,h gyenge a páncélzata és még bújni sem tud.

a régi nekem még megvan, a JP-nél majdhogynem bármi jobban rejtõzik, ami nem Német :-)

Megkérdeztem errõl annó Overlordot, állítása szerint játékegyensúlyi okokból nincsen a német T7-8-9 TDknek rejtõzködése. Magyarul rühellik õket, ezért szarnak csinálták meg a játékban, mint a Panthert.

bardocz
Igen, ez valóban a másik oldala a dolognak, de én bevállalnám, hogy inkább sebezzenek engem is ilyenkor. Mert azért lássuk be, elég vicces dolog az, hogy kilövöm a sofõrjét, és nem sebzem. Mibõl van az a jóember, hogy megállít egy 122mm-es lövedéket? Adamantium?😄
Én most csak a páncélvadászokat néztem meg. Tényleg valósághû, hogy a háromszor nagyobb hk jobban rejtõzik a JP-nél. 😉 Vagy amikor a rejtõzködési faktorokat találgatták ki, nagyon megszaladt az elfogyasztott vodkamennyiség.

Sztem ez a WG pénzügyesek találmánya 😄
Amúgy meg nézd a jó oldalát: statisztikailag te is pont ugyanennyi csilingelõs nullát meg lepattanót kapsz...

Nemcsak az object 704-nek, de emlékeim szerint egy rakás high tier medium tanknak is jobb a rejtõzköése mozgás közben mint a JP-jé állva, bokorban, 500 méterrel hátrébbról 😊

Simán átviszi szembõl is, csak tudni kell hol kell lõni.

bardocz
Azért aki kitalálta a nulla sebzésû találatokat, bekaphatja. Type59 oldalról, talál, átütöm, semmi, Vk45 szembõl talál, átütöm, semmi, 2k kredit kuka kb.
Én is a JagdPanther-rel tolom most, nálam jelenleg ventillátor, periszkóp, álcaháló van. Azt nem tudom, hogy ez utóbbi ér is-e valamit, bár a személyzet rejtõzködõ skillje lassan 100%-os lesz (érdekesség, az Object 704-nek sokkal jobb a rejtõzködési faktora, mint a JP-nek...). Az egy hét prém alatt a 1,5-öst használtam, most hogy lejárt, azt hiszem visszarakom a hosszú 88-ast. Szerintem a 10,5 nem annyival jobb a gyakorlatban, mint a papíron, nekem ritkán adott teljes sebzést vele, mígy a hosszú 88-al sokkal gyakoribb.

Mikor volt ez másképp?

Tényleg nem úgy beszélsz, mint egy mediumos. 😄 Itt nem egy-egy elleni harcot kell elképzelni.

Historical Battleban a T-34/85 ön a történelmileg hiteles 85mm-es S-53 löveg lesz, ami a 120-as penjével kényelmesen átüti a Jagdtigert oldalról, ahogy a többi német nagyvadat is. Ráadásul sok történelmi csatában vehet majd részt, mert minden, a háború második felében zajlott német-szovjet összecsapásban ott volt. Igazság szerint pont ebbõl a célból én tartalékolok is egy fullos T-34/85öst a garázsomban már egy ideje.

Csak 16.5k-t a tuning 88cm-esre.Nagyon jó ágyú,szinte bárkit sebzek vele.
Délelõtt meglett a 10.5cm-est is.Jól lehet vele haladni és támogatni a támadó éket.Hasonlókat írtam a JpanzerIV-rõl is,nekem az is bejött.(98949)

Sztem csak vmi nagyon hülye helyre csapódott be, mert éppen most az 144es penû AMXemmel zsinórban lõttem át 3x (amig vissza nem lõtt 😊 )

mi van szerepcsere, ma te oltod a népet? 😊

JpzIV is kiszedi, ha éppen mással foglalkozik :-)

Egy is elég ellene.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog