World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha TDben szerzel ennyi XPt, akkor tuti hogy medben/heavyben szintén tudsz ennyit.
Ami"vicces"volt,farmoltam a stug3-al és 1x a Löwe 1x a Tiger állt be mögém.(Én voltam a páncéljuk).A Löwes storyban az volt a gáz,h szemben velem KT volt=nem tudtam tolatni.Kitéptem volna a Löwes gyerek máját szívesen.
Sokszor már nincs lelkierõm c6olni,vagy 100x figyelmeztetni a minimapon.
Ezért kezdtem el a td-ket.Ha jó a csapat 1k xp"simán"jön,de ha nem 4-5-600xp megvan vereséggel is(prémmel).
Saor Alba
Ami most nagyon feltûnik(td ágat húzom biztos ezért),h a td-k rohannak,támadnak,scout-olnak a tankok bújnak.Tisztelet a kivételnek..Ilyenkor gyakorlatilag ki is léphetnék..(volt már rá példa)
Akinél csõlátás baj van nem kell a td-t erõltetni,de aki td-vel szeret rohanni,scoutolni szintén ne válassza,mert másik 14 szórakozását rontja.
Sajnos sokan ua-zt a stílust erõltetik minden tankra,ez a legnagyobb baj.
Saor Alba
Kb amire nem szeretek lõni tankok közül oldalról az az IS4, KV3, E75.. ebben a sorrendben 😊
Az ARL-t kevesen ismerik, ezért kevésbé húzzák be. Nincs is belõle sok.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nyilván minden helyzetfüggõ, de ugyanabban a szituban egy tornyos tank és egy TD esetén a tornyos tanknál kevésbé drasztikus a csõlátás hatása.
Trükkös ám a skála is azon a képen. 😊
I met God. She's black
Amúgy tényleg erõs volt szembõl. Háború után az angolok azon is tesztelték a lövegeiket. Még a 17 fontos se tudott neki ártani APDS-el se. Egyetlen brit löveg ami át tudta ütni szembõl az a 32 fontos volt, de csak APDS lövedékkel. De ez a homlokpáncél és lövegpajzs kivételével minimum 850 méterrõl átvitte.
Márpedig sztem azokban a historical battlekban ahol a JT kerül elõ, csodálkoznék ha 80mm pen nem lenne meg MINDENNEK amit az oroszok kapnak.
A szituációt meg már az élet adja, meg hogy a medes hogyan keveri a szart közben. És szerencse. 😊
Jelenleg orosz ágon a medeket húzom,h legyen Orosz"typom"egyszer,s nem az OP orosz heavy ágat.
A nagy titok: csõlátás. Amikor vki rákattan az elsõ lõhetõ célpontra, nagyon nehezen veszi észre ha úly veszélyforrás jön fel. TDk esetében ez kb annyi, hogy csak elõre lát, és te mind medes gondolkodású megvárod amig lõ egyet vkire, és már mehetsz is.
Persze a WoT-ban hiába hivatkoznak erre, ettõl még úgy rossz az egész ahogy van. Mert akkor egy IS-2, T29, AMX-50-120 (illetve bármi más ami ugyanolyan magas) is pocsékul rejtõzzön mint egy KT vagy JT.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Behozod a panthert, behozod az objectet, behozod a T95-t, sõt még szerencsétlen Jegest is elõrángatod. Pont azt, aki szó szerint írta a német high tier TDkrõl, hogyha egy med rajta van, akkor már csak láncra kötözött kutya amit már csak ütni kell😊
Még1x: Historical battléban lévõ JTrõl volt szó és arról, hogyan lehet medekkel harcolni ellene.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
kijött a 7.2 teszt szeró?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
T50-2? Az meg Tier5ös. És pont nem értem, miért elõnyösebb egy JT elleni harcban ha vmi light, mintha med. A med bõven elegendõen gyors egy JT ellen, cserébe nagyobbat üt. A JT ha már rajta van a med a HPjából él (vanneki sok) nem a mozgékonyságából, a med pedig gyorsabban bontja mint egy light. Nyilván igy is sokáig tarthat, de errõl is beszéltünk, a medes csapatban gondolkodik, nem 1vs1ben...
Fõleg a szovjet ágyúk nevetségesek. A játékban egy ágyúnak hat fontos tulajdonsága van(sebzés, átütés, pontosság, célzásgyorsaság, töltési idõ, lõszerár), amik meghatározzák, mennyire jó a löveg. A hat paraméterbõl a szovjet lövegek a legtöbben nagyon rosszul teljesítenek. Az általuk okozott sérülés igen jó szokott lenni, és ezzel vége is az elõnyeiknek. Az átütésük közepes vagy átlag alatti, a lõszerárak pedig igen hamar, a 122mm-esektõl kezdve elkezdenek nagyon durvák lenni, 1000 credik fölöttiek. A másik három fontos szempontban pedig szinte minden szovjet ágyú gyengén teljesít, rossz a pontosságuk, a célzásidejük csapnivaló, és az újratöltési idõk óriásiak. Gyakorlatilag a "ház mögül gyorsan kibukkanok, lövök egyet, visszabújok" stílust nem is lehet használni náluk emiatt, használhatatlanná téve ezzel a szovjet medium ágat a fullos T-44ig.
Szóval nem mondanám, hogy mindent visznek a szovjet járgányok. Én például a SU-85ön kívül régen nem játszok már szovjet tankal.
(A top eddig Kt-vel 470mrõl sebeztem szintén KT-t.Csak azért lõttem rá,mert elõtte 1 oroszról pattogtam(õ rólam nem) és már csak másodperceim voltak hátra a csatából.
Az a baj, hogy te medesként azon agyalsz, hol lehet egy JTt szembõl átütni. Senki nem mondta hogy kivégez egy JT-t instant egy meddel, de ha te egy JTtõl megijedsz egy közepes vagy nagyob tier medben mert hû de erõs a frontpáncélja, akkor az abszolút nem medes gondolkodás.
Nekem ez játéktechnikai oknak tûnik, hogy legyen vmi esély szembõl is átütni a dolgokat.
Tegyük hozzá, azért ha csak a lámpánál lehetne átütni, az azért nem vmi nagy bug😊

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A lényeg, ezek után simán el tudok képzelni bármi személyes bosszúvágyat megnyilvánulni a játékban a designerek/devek részérõl.