World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És rendes tankkal nem jön így?

Ha TDben szerzel ennyi XPt, akkor tuti hogy medben/heavyben szintén tudsz ennyit.

Én sokszor látom a td-ket rohanni,de fix nem ez lenne a dolguk.
Ami"vicces"volt,farmoltam a stug3-al és 1x a Löwe 1x a Tiger állt be mögém.(Én voltam a páncéljuk).A Löwes storyban az volt a gáz,h szemben velem KT volt=nem tudtam tolatni.Kitéptem volna a Löwes gyerek máját szívesen.
Sokszor már nincs lelkierõm c6olni,vagy 100x figyelmeztetni a minimapon.
Ezért kezdtem el a td-ket.Ha jó a csapat 1k xp"simán"jön,de ha nem 4-5-600xp megvan vereséggel is(prémmel).

Solten
Nem fair, a jatek tele van r*hadt komcsival 😊

Saor Alba

Solten
Az a vicces hogy 10-et lottem a Type-ba a 88-assal (kozvetlen kozelrol vagy otot) es beadott egy criticalt... <#taps>

Saor Alba

Én nem látok semmiféle tank specifikus viselkedést, egyformán látok skilles és skill nélküli embereket minden tankban, minden tierben. Érthetõ, sztem sokan mindent tolnak. Minden tankban látok mindent, TDk ugyanúgy sunyulnak, csak nekik ez megbocsájtható, mert az a dolguk.

Ezért tanultam meg nem rohanni a td-vel.Ha már oldalba kapnak td-vel akkor hello😊
Ami most nagyon feltûnik(td ágat húzom biztos ezért),h a td-k rohannak,támadnak,scout-olnak a tankok bújnak.Tisztelet a kivételnek..Ilyenkor gyakorlatilag ki is léphetnék..(volt már rá példa)
Akinél csõlátás baj van nem kell a td-t erõltetni,de aki td-vel szeret rohanni,scoutolni szintén ne válassza,mert másik 14 szórakozását rontja.
Sajnos sokan ua-zt a stílust erõltetik minden tankra,ez a legnagyobb baj.

Solten
Stug III-hoz kepest tenyelg nem nagy eresztes, majdnem 100-as crew-al mar el is talalsz valamit... <#alien> Kilottem egy Tigrist, meg is dicsert a Ferdis csoka. Szivas vele jatszani mert allandoan a tier 9-ek koze rak be. Gyujts a JagdPantherre, mindenki dicseri.

Saor Alba

bardocz
Jaa, azt hittem azt már általánosan írod.
Tier6os AMXrõl beszélek 😊

bardocz
Hm, nekem az E-75 oldalával még nem volt különösebb gondom. Ha eléggé beforgatta az ellen, akkor szépen vittem eddig.
Igen, ezek kb hasonlóan erõsek lehetnek, a KV3 mellett az a mindent elnyelõ páncélzata szól. Most AMXben is, ha lehet inkább lövök bármi mást, mondjuk IS3-at oldalról mint KV3-at 😊
Kb amire nem szeretek lõni tankok közül oldalról az az IS4, KV3, E75.. ebben a sorrendben 😊

Az ARL-t kevesen ismerik, ezért kevésbé húzzák be. Nincs is belõle sok.

Elõzõ csatában így végeztem... van még mit javítani a játékon.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Persze, ez MINDENKIRE igaz, csak a TDnél hatványozottabban jön ki a hatása. Mert ugye ha egy tornyos tank mondjuk két lövés után rájön hogy van valami az oldalában, még ráfordulhat és harcolhat ellene. TD az már alig alig.

Nyilván minden helyzetfüggõ, de ugyanabban a szituban egy tornyos tank és egy TD esetén a tornyos tanknál kevésbé drasztikus a csõlátás hatása.

A csõlátás sajnos nagyon sokakra igaz,nem csak td-kre.

Egyébként nem tudom miért vagytok így meglepõdve a KV-2 kétszer jobban rejtõzködik álló helyzetben, mint a JagdTiger. KV-2: 3,2m vs. JT: 2,8m
Trükkös ám a skála is azon a képen. 😊
Még a 20 fontosnak is sikerült APDS-el, csak kisebb távolságból. Mondjuk azt nem írták melyik APDS-el.
szabii98
T6 companyban a VK36, ARL 44 is ugyanolyan ellenfél mint a KV-3. Utóbbi kicsit masszívabb, de tapasztalatunk szerint ugyanúgy elfér 1-2-3 KV mint a KV-3ak. Igaz, a KV-3ak meghatározók, mert nélkülük nehéz nyerni.

I met God. She's black

Igen mert olyan jelentéktelen mennyiségben volt jelen, hogy alig találkoztak velük. 😄

Amúgy tényleg erõs volt szembõl. Háború után az angolok azon is tesztelték a lövegeiket. Még a 17 fontos se tudott neki ártani APDS-el se. Egyetlen brit löveg ami át tudta ütni szembõl az a 32 fontos volt, de csak APDS lövedékkel. De ez a homlokpáncél és lövegpajzs kivételével minimum 850 méterrõl átvitte.
Ezt magyarázom neki, minden ami megbízhatóan át tud ütni 80mm-t elegendõ. És JTnek még a seggébe se kell kerülni, oldalról sokkal jobb mert jóval nagyobb célpont, ugyanakora páncélzatal mint hátul.
Márpedig sztem azokban a historical battlekban ahol a JT kerül elõ, csodálkoznék ha 80mm pen nem lenne meg MINDENNEK amit az oroszok kapnak.

A szituációt meg már az élet adja, meg hogy a medes hogyan keveri a szart közben. És szerencse. 😊

Nem.Volt pár hsz,mégpedig,h orosz fejlesztõk orosz játéka,maguk felé hajlik a kezük.Ha bevallják ha nem.Ennyi.
Jelenleg orosz ágon a medeket húzom,h legyen Orosz"typom"egyszer,s nem az OP orosz heavy ágat.

Pontosan tudom milyen könnyû odakerülni a legtöbb játékos esetében. Mert a legtöbb játékos - ahogy ezt már megbeszéltük - nem JÓ játékos, és ez high tier TDk esetében sincs másképp. Hiába ül JTben vagy bármi másban.

A nagy titok: csõlátás. Amikor vki rákattan az elsõ lõhetõ célpontra, nagyon nehezen veszi észre ha úly veszélyforrás jön fel. TDk esetében ez kb annyi, hogy csak elõre lát, és te mind medes gondolkodású megvárod amig lõ egyet vkire, és már mehetsz is.

bardocz
Hátul se nagyon? Amivel összekerülhet, az kb mind átviszi hátul.
Márpedig a magasságnak és a szélességnek kéne lenni-e annak ami az álcázási képességet befolyásolja. Másnak nem. Az, hogy most könnyû harckocsi, TD vagy más kategóriájú az nem számít. Ugyanolyan körülmények közt egy JT-t hamarabb észrevennél mint egy Shermant.

Persze a WoT-ban hiába hivatkoznak erre, ettõl még úgy rossz az egész ahogy van. Mert akkor egy IS-2, T29, AMX-50-120 (illetve bármi más ami ugyanolyan magas) is pocsékul rejtõzzön mint egy KT vagy JT.
te pedig degradálod a td-ket, és madárnak nézed a td-seket. A seggébe meg be kell kerülni, nem olyan egyszerû az, mint gondolnád, ha egy jó td-s ellen játszol. Ha már a seggébe vagy akkor nyilván könnyû kiszedni.
Azt hittem Sztálinnak. :/

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nekem az jött le abból amit írtál, hogy gyengébbek az OP orosz tankoknál. Amivel nem értek egyet.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Senki nem mondta,h gyengék,én biztos nem.

Semmi különös, beszélgettünk csak, eddig viszonylag normálisan. Nincs szerver, sõt, csúszás van állítólag.

Megint csúsztatsz és gúnyolódni próbálsz. Csak sajnos elég gyengén megy.

Behozod a panthert, behozod az objectet, behozod a T95-t, sõt még szerencsétlen Jegest is elõrángatod. Pont azt, aki szó szerint írta a német high tier TDkrõl, hogyha egy med rajta van, akkor már csak láncra kötözött kutya amit már csak ütni kell😊

Még1x: Historical battléban lévõ JTrõl volt szó és arról, hogyan lehet medekkel harcolni ellene.

Igen, és Hitlernek kunkorodik a bajsza.

Szerintem ha mindegyik kapna V2 kilövõt, meg adamantium páncélzatot, még akkor is lenne valaki aki szerint gyengék.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez már régebben történt.De ha ez történik holnap,akkor holnap is panaszkodni fogok rá.

Krautoknak semmi nem elég jó. Örökre fogják tolni hogy OP orosztankok, ez vmi régi beidegzõdés. Sztem high tierben a németek messze erõsebbek, de hát evvan.

lol persze, azért mert ha nem tudod letrackelni akkor lekövet😄: próbáld már meg a panther1essel körbefurikázni a jt-t esélyed sincs. Max ha lefoglalják és be tudsz melléje állni, vagy mögéje. Hagyjuk már ne nézd már az összes td-st madárnak. Biztosan vannak jók, ott van a Jeges is több ezer csatája volt tdvel majd pont ki fogod szedni õt tier6os medekkel, a JTbõl vagy az objectbõl, mindjárt a t95bõl is nem amit át se tud ütni még hátul se nagyon, de te kiszeded majd😄
152 új üzenet dél óta O.o
kijött a 7.2 teszt szeró?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ezért írtam hogy ez "játéktechnikai ok". A játszhatóság érdekében van így (semmi ne legyen szembõl tökéletesen sérthetetlen), egy pici esély legyen még a szegény szembõl támadó T6os mednek is 😊

Lényeg ami lényeg: megkérdezted T34-85el hogy lehet JT ellen harcolni, megmondtuk hogy medes gondokodással, ami azt jelenti hogy ha látod hogy megkerülhetõ ráugrasz. Nem a frontját lövöldözzük. Az a HEAVYs gondolkodás 😊

Azt hittem hogy az E széria megjelenésével megszûnik ez a panaszkodás a német tankokra, de úgy látszik mégse.

Pont fal mellett sziv a legjobban, mert neki tudod szorítani 😊

"Az egyetlen tier6os amivel nagyon be lehet szopatni a jt-t az az amx13-75 de az meg már light és nem med."

T50-2? Az meg Tier5ös. És pont nem értem, miért elõnyösebb egy JT elleni harcban ha vmi light, mintha med. A med bõven elegendõen gyors egy JT ellen, cserébe nagyobbat üt. A JT ha már rajta van a med a HPjából él (vanneki sok) nem a mozgékonyságából, a med pedig gyorsabban bontja mint egy light. Nyilván igy is sokáig tarthat, de errõl is beszéltünk, a medes csapatban gondolkodik, nem 1vs1ben...

Már nem azért, de a JT esetében a valóságban nem is jegyeztek fel esetet hogy szembõl bármi is megkarcolta volna, nem hogy szembõl kilövést. Szóval egy 100as átütésû ágyú ne tudja már átlõni, csak mert eltrafálom a lámpáját. Szerintem ez csak egy hitbox bug.

Azért legyünk korrektek, szerintem a fejlesztõk nem voltak elfogultak a játék készítésénél. Valóban sok német tank ócska lett, de nézzétek csak meg a azovjet tankokat. Szerintem egyáltalán nem mondhatók OPnak.

Fõleg a szovjet ágyúk nevetségesek. A játékban egy ágyúnak hat fontos tulajdonsága van(sebzés, átütés, pontosság, célzásgyorsaság, töltési idõ, lõszerár), amik meghatározzák, mennyire jó a löveg. A hat paraméterbõl a szovjet lövegek a legtöbben nagyon rosszul teljesítenek. Az általuk okozott sérülés igen jó szokott lenni, és ezzel vége is az elõnyeiknek. Az átütésük közepes vagy átlag alatti, a lõszerárak pedig igen hamar, a 122mm-esektõl kezdve elkezdenek nagyon durvák lenni, 1000 credik fölöttiek. A másik három fontos szempontban pedig szinte minden szovjet ágyú gyengén teljesít, rossz a pontosságuk, a célzásidejük csapnivaló, és az újratöltési idõk óriásiak. Gyakorlatilag a "ház mögül gyorsan kibukkanok, lövök egyet, visszabújok" stílust nem is lehet használni náluk emiatt, használhatatlanná téve ezzel a szovjet medium ágat a fullos T-44ig.

Szóval nem mondanám, hogy mindent visznek a szovjet járgányok. Én például a SU-85ön kívül régen nem játszok már szovjet tankal.

errõl volt itt szó, hogy tier6so tankkal simán kiszedik a JT-t. Hát aki ész nélkül támad egy td-re és alábecsüli az meg is fogja szívni, nem félek tõle, csak értékelem a helyzetet, és úgy támadok rá, hogy én jöjjek ki belõle gyõztesen. Ha például fal mellett van, és nem tudod trackelni akkor lehet, hogy le tud követni.
Gondoltam,h nem a levegõbe beszéltél,ahogy én sem.Ha mi is csinálnánk ilyet tuti a Zrinyi,Toldi,Nimród,Lehel stb itt-ott kicsit jobb lenne,mint papíron.De szerintem látványosan maguk felé hajlik a kezük.Ez a fõ baj nálam.A német tankokat vhogy a pálya végérõl is sebzem az oroszról meg szeretek pattogni 100m-rõl is.
(A top eddig Kt-vel 470mrõl sebeztem szintén KT-t.Csak azért lõttem rá,mert elõtte 1 oroszról pattogtam(õ rólam nem) és már csak másodperceim voltak hátra a csatából.

CSúsztatsz de sebaj ezen nem veszünk össze.

Az a baj, hogy te medesként azon agyalsz, hol lehet egy JTt szembõl átütni. Senki nem mondta hogy kivégez egy JT-t instant egy meddel, de ha te egy JTtõl megijedsz egy közepes vagy nagyob tier medben mert hû de erõs a frontpáncélja, akkor az abszolút nem medes gondolkodás.

a t-34-85 szedje ki a su-100-t meg a jagdpanzert elég nagy feladat annak az is.
mindig az leszek pedig😄 De azért ne essünk már át a ló túloldalára, még az e-50emmel is meggodnolom, hogy támadok egy jagdtigerre. Ezeket úgy bírom fú én a 34-85el elintézek egy jágdtigát mert fasza tökös gyerek vagyok és kurva jól is játszok, aha persze. Attól mert párszor kilõttetek egyet 5%ról az még nem jelenti azt, hogy ki tudod szedni. Az egyetlen tier6os amivel nagyon be lehet szopatni a jt-t az az amx13-75 de az meg már light és nem med.
Sztem a lámpánál átüthetõség nem bug... legalábbis, a testen lévõ ilyen kis kitüremkedések minden tanknál gyenge pontok. Ferdinél is hasonló a szitu a lámpával, de tudtommal az IS3-nál is.

Nekem ez játéktechnikai oknak tûnik, hogy legyen vmi esély szembõl is átütni a dolgokat.

Tegyük hozzá, azért ha csak a lámpánál lehetne átütni, az azért nem vmi nagy bug😊

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Na igen, ezt el is felejtettem.

A lényeg, ezek után simán el tudok képzelni bármi személyes bosszúvágyat megnyilvánulni a játékban a designerek/devek részérõl.