World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Nem kell topnak lenned, ezek scout tankok! A lényeg, hogy gyorsak és jól tudnak manõverezni. A videón is látod, hogy a lényeg az állandó mozgás.

Én PzIII/IV-el szoktam trollkodni. 😊 Imádom!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

FAQ elolvasását javaslom, mert nagyon helyzet és lövegfüggõ!
Áhh sikerült!Köszi!!!!
Kettõ alap lövedék közül meiket használjátok?Vagy érdemesebb kombóban?

A Luchs-al az a baj, hogy mondjuk 20 meccsbõl ha 1-2-ben top tier környéki. Én nem olyan rég vettem megint, de már el is adtam, mert kínlódás volt. Persze ha a lista felsõ részén vagy, nagyon jó. 😊

1000+ átlag XP-vel nem is lehet kérdéses. 😊

Ennyit.Ez teljesen átlagos KV val.Imádom!

Trabant93
Nem tudom,mostanában a kv mennyit hoz egy átlag körben,mivel már rég nincs meg,de ott van su-85 nekem most,amivel nagyon meg vagyok elégedve.Kb 3 rugós javítás a maximum,1-2 killért meg pár sebzésért kapsz olyan 15-17 ezret.Szóval én csak ajánlani tudom,bár az tény hogy keveset bír😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Bugi Misi
😄😄😄😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

popey8
Ez mikor volt? Csak mert a HE nerf óta feleennyit, ha levesz szvsz. Azt is csak akkor, ha nem pattan le vagy nem "szívódik" fel a páncélon. Am, ha nem lenne olyan kicsi a tûzgyorsasága tuti azt használnám, kicsik egy lövés - és az olyan jó érzés😛
Tudom szemét vok😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten
En nem gondoltam hogy ez ennyire brutal egy 5-os tankon, csak mikor lattam mukodes kozben: a Lowe-bol lekapott egy ~30%-ot... 😊

Saor Alba

popey8
Jah, most esett le. Te a 152 milisre gondoltál sebzésügyileg? Igazad van, csak egy a baj: utálom a hülye trollgunt, mert olyan lassan tölt😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Igen a farmolás miatt kérdeztem. A SU-85-re is rámegy a 107-es, éppen ezért a sebzéssel nincs gond, bár ez kevesebbet bír, mint a Kliment Vorosilov😊. A KV credit nerfje óta azért sztem nem lehet vele olyan jól keresni. Ezért érdeklõdtem a SU-85 iránt, hátha a kisebb javítási költség miatt egy kicsivel több creditet tudok szerezni.

Solten
Ha csak a tankokat vesszuk alapul, Knispel (168 igazolt kill). Egy feljegyzes szerint Tigrise 3 km-rol lott ki egy T-34-et.

Saor Alba

Wittmann a 4. legsikeresebb tankparancsnok volt a 2. vh alatt, igaz halálának pillanatáig õ volt a legsikeresebb, így ha végig harcolhatta volna a háborút, valószínûleg az elsõszámû harckocsizó ász lenne. De a háború végére hárman is megelõzték. A legtöbb kilövéssel büszkékedõ parancsnok Kurt Knispel volt.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Feltételezem azért érdekel, mert farmolni szeretnél creditet. Nem kérdés, KVt használjál.

Javítási költség lényegtelen, a KV a pénznyomda, mivel az mindent tud sebezni amivel találkozik.

Solten
Elso az egyik jelmondatom 😊

Saor Alba

1. A történelmet mindig a gyõztesek írják.
2. Soha semmi nem fekete és fehér. Csak szeretik annak mutatni.

Solten
😊 Arra celoztam hogy az illetekesek reszerol egysejtuizmus ideologiat es erzelmeket belevinni, a katonai teljesitmeny alapjan illene itelkezni, mert Wittmann kivalo katonatiszt volt (legalabb is nem semmisitett meg senki rajta kivul a tortenelem soran 138 tankot 132 TD-t es meg ki tudja hany pancelozott jarmuvet - lehet hogy ez b@szta a csoruket? 😊 ), nem veletlenul volt a Waffen SS tagja, nem 250%-os nacik gyulekezete volt hanem a nemet hadsereg elitjee. Nincsenek illuzioim arrol hogy a kedves illetekesekben lenne ennyi gerinc (vagy van egyaltalan), de ilyen alapon bannolni lehetne a jatekbol Fadint, Kolobanovot, meg a tobbi a voros tomeggyilkost szolgalo katonat.

Saor Alba

Én szétszedtem az egyik T8-ukat, mielõtt kipurcantam, a Tigriseik is a mi oldalunkon voltak, ha jól emlékszem, ott jött egy IS-3, meg még pár kis szar, kétlem, hogy ha odamennek mind, akkor eljutott volna a bázisig az IS-3 😊 Amúgy meg nyertünk, hála az egyik Tigrisünknek 😄
De hát nah, kempeljenek csak kezdõn , ha szeretnek, biztos izgi úgy is a játék, ez nem az én mü'fajom.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

popey8
Meg tudja vki mondani nekem, h melyiknek magasabb a javítási költsége? A SU-85-nek vagy a KV-nak?

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. február 5. 0:13:29
Jármû: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 901
Szerzett kredit: 32 941 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 395)

Kilõtt a saját arty, és ezt mindet kaptam érte <#gun>
Egy másik Tiger P-vel harcoltam, akit szintén a saját arty-juk lõtt ki... Majdnem felröhögtem kínomban, mikor egyszerre megláttam a két -1 killes patkányt, meg feltûnt a két "... meggsemmisítette baráti tûzzel..." üzenet <#banplz>

"Supportolja csak a többieket" Azt csinálta 😄
Ha leöletik magukat a domb túloldalán és nincs aki spottoljon a fedezõ csoportnak jóhogy bemennek. Fõleg ha egy tier 8 heavy támad ott és aki eredményesen feltartaná az a térkép másik felén ténfereg bámulva a kempelõket 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

? Na ne mondd már nekem, hogy egy T7 mediumnak nincs esélye egy T8 csatában, ahol Stugok, meg Shermanok rohangálnak... 😊 És ki mondta, hogy az IS-3-ra kell rámennie egyedül? Supportolja csak a többieket, ez a dimbes-dombos map ráadásul még fekszik is neki. Amúgy nem daráltak be mindenkit, azt meg nem tudom, hogy mit csináltak B-C 7-8-nál, de meghalt mind, bejutottak a basere, szóval mégsem volt olyan hatékony a dolog 😊

Egy DB tier 8-ban mégis mit csináljon? Annak nincs értelme szétdurrantja magát az IS3-asokkal. De had tippeljek J-K 1-6 vonalnál bedaráltak mindenkit? B-C 7-8 -nál meg a csapat lemminget játszott?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szerintem meg több hasznát vennénk nekik akkor már C6 környékén, nyilván egy-két TD maradjon ott, de számomra érthetetlen, hogy lehet egy mediummal beállni kezdõkempelni ^^

Volt hogy azért vesztett a csapat mert 0 támogatás volt onnan. Ez az a pálya ahol néha megéri ott kempleni és kicsit passzívan játszani mert jó nagy területet le lehet fedni onnan.
Itt egy példa rá.

Ez most az új divat?

Egy tier 10? Szerinted? Vidd CW-re vagy companyba és nyerj, ott nem lesz mínuszos.

Ha meglesz BL9 IS3-ra határozottan több kreditet hoz mint a sima IS a magasabb repair ellenére is, pontosabb nagyobb pen és rahedli ingyenxp tpye abban a mezõnyben. Tedd vissza IS-re inkább a 100 milist ha kreditgondod van vele, pontosabb így elõfordulhat több sebzést veszel be vele mint a 122-essel ami ha olyan napja van 2 méterrõl belelõ a betonba aztán várhatsz míg újratölt.

505thZajcev[PT]
Akkor penzkoltesre? 1 honappal ezelett siman hozta a penzt...

IS7
LOL
Már ne haragudj de egy IS7 nem pénzfarmolásra van.

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. február 4. 22:33:26
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 420
Szerzett kredit: 11 452
Javítás:
IS jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 289
Megvásárolva:
A lõszerek IS jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 5 125
---------------
Akárhogy nézem ha nem élem túl a csatát az enyém is minuszos! Tier 7-ben:-( Feljebb még rosszabb lesz:-(

505thZajcev[PT]
Kezd elegem lenni ebbol a jatekbol, premium nelkul nem lehet mar pluszban kijonni. Hiaba nyerunk, hiaba 16bol 12 talalt IS7-essel, es nullszaldosra jovok ki. Ha vesztunk, akkor 10-20 ezer minusz....
1 honap alatt 500 ezer kreditbol ott tartok hogy van 150 ezer kb.

C gomb megnyomásával.

Gottfried
köszi!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
lenne egy kérdésem a frncia többlövetûekkel kapcsolatban.Ha félig üres a tár,hogy tudom újra tölteni?

c

Gottfried
Lenne egy kérdésem a franszia tankosokhoz.Most vettem meg az elsõ olyat amelyiknek sorozatlövõ ágyúja van és nem tudom hogy lehet újra tölteni ha csak félig üres a tár.Tudna valaki segíteni?

Köszi. 😊 Ráment a délutánom, de csak mert soha nem csináltam még videót.

Nagyon jó!😊
Iszonyatos késztetést keltett bennem hogy vegyek egy Luchs-ot megint!<#taps>

A szervizben ha lehúzod a csúszkát az alap páncéltörõrõl, akkor már rakhatsz be HE-t vagy prémiumot. Az utóbbi aranyba kerül. A másik kettõ az megvan sima kreditbõl is.
bardocz
Karelián mi a tököm van jobb oldalt, hogy a csapat mindig megáll középen, és nem jut tovább, miközben mi bal oldalt ketten tartjuk fel az ellen fél csapatát?
saslaca
Wehehhe Troll Leopard 😄

Köszönöm, haverom mindig panaszkodott ,hogy többet fejlesztett a tankon még is elõrébb helyezkedem el.De így már eltudom magyarázni miért is van ez így!😊

Még 1 kérdésem volna.Másik két lövedékhez hol tudok hozzájutni?Szervízben csak az alapot engedélyzei feltölteni.Prémum szolgáltatás kell hozzá?

Köszi

Ez azért van, mert a P elõbb van mint a T az ABC-ben.
Sorrend
I.: Tier
II: Tanknév (abc-ben)
III: A vezetõ neve (abc-ben, a nagybetûk elõbb vannak)
Neved miatt esetleg.

Sippie
a tankok külön külön is sorrendben helyezkednek el, hogy milyen felszerelés van inkább azonos tanktípusnál számít. Pl egy KV mindig elõrébb lesz sorolva egy PZIV-nél, akármilyen felszereltsége van, a francia fos pedig a KV elõtt.
Pálya betöltéskor, ill. játékban milyen alapon írja a listát a gép?Pl én egy alap Pzkpfw 38nA (IV. szint), haveromnak új lánctalp kivételével fullos T-28(IV. szint) van.Ennek ellenére mindig elõrébb helyezkedek el a listán mint õ.

Választ elõre is köszönöm!

Ehh.... Na így:

WOT