World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te kis Szovjetunió hõse. <#vigyor>

Az is csinos, hogy b2-vel 6 kill, acélfal, top gun és nem majd mindet 100%-ról irtottam ki, persze gyõztes csata, és még így sem éri el a 20000-et!
darki81
<#vigyor1><#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

kerla
Uppsz, ah ezt tudom, a múltkor 2 lõszerem volt és az elsõvel kiszedtem az ellen utolsó legyengült Object TD-jét szembõl. Ha ezt tudom, elõbb ellövöm a másik lõszert a levegõbe :-)

Hát az isten b*** meg ezeket a wotosokat. Hogy állandóan szopóágon van az ember már vagy egy hete prém nélkül! Vagy lepattog mindenrõl, vagy mint az imént is-zsel 10m-rõl sem találok el semmit....******************.
Nekem a Hummel-el jött össze egy.

s51-el. 2x 😊
darki81
valaki kapott már ilyen kitüntetést ? 😄

ui.: gyõzelmi arány is érdekes 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ilyen és ehhez hasonlókkal játszok én eggyütt
Heavy és med ágon is az ötösnél tartok, lassan hatos tier lesz. Free xp-t nem költöttem rá, mert sajnálom ezekre a konzervdobozokra.

Eddig csak nagyon riktán éreztem úgy, hogy tudok is tenni valamit a csatában. Vagy nem értem oda, ahol a csata volt, vagy el sem találtam az ellenfelet. Ha véletlenül elteláltam, akkor meg lepattant, vagy nem sebzett. Tier ötben már kezd jönni egy kis erõ, de a heavyt áltagosnak érzem (ugye mindenki KV-hoz hasonlítja). A light tank jó lenne, mert gyors is és az ágyúval is el lehet boldugulni, de itt meg a függõleges csõkitéréstõl bolondulsz meg. El kell felejteni, hogy Mineson, vagy Hillsen fellõsz a partoldalra. Egy El Halluf meg egyenesen katasztrófa.

Amiben leginkább éreztem sikerélményt. B1, ha a lista tetején vagy, akkor egész jót lehet játszani. Sajnos ritkán kerültem oda. AMX40. Itt jön be a 75 milis puska. Ha a lista elején voltam és be tudtam állni védekezni, ez ugye kurva lassú gép, kár menni támadni, akkor gyilkos tud lenni a nagy sebzéssel a kicsik között.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Nem baj majd el múlik<#eplus2>
<#taps> AMX 38-al elsõ meccs 3 kill acélfal meg 1438 tp.😊
Ajánlom a xanaxot meg valami rövidet mellé egyébként ma nagyon noobok játszanak megint.Én is össze futottam ma 1 ilyen magas tudásúval.Kész katasztrófa.
Tono34
Mai délutánra kellõen felidegesítettem magam.
Szokás szerint jobbnál jobb csapatok, 15-1,3,4 típusú gyors vereségek....
T32-t 100-300 xp/kör átlaggal jó nehéz lesz átugrani.
Egyik ilyen "remek" csata után úgy gondoltam ferdivel majd felvidulok....
Zseniális csapattárs typeban ülve belelõ a mi dicsõ lóri tulajunkba egyet, kérdezi, hogy miért, nincs válasz (fel se merül benne, hogy esetleg nem ért angolul), majd a közös chaten elkezd írogatni, hogy ilyen meg olyan csapat, milyen szemetek, jön középen lõjjék ki. Ki is lövik annak rendje és módja szerint, gondolom magamban legalább ettõl a zsenitõl megszabadultunk, de tévedtem.
Szépen írja, hogy bal oldalunkon csak 1 TD véd a többi maradék tank meg camp a jobb szélen.
Írtam neki, hogy jobb lenne ha kilépne erre én voltam a noob meg láma, hogy ferdivel vesztes állásnál védekezek egy bokorban ülve......

Mindjárt jobban is érzem magam, nagyon felhúzott ez az ütõdött.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

<#csodalk>.....akkor meglesem a med ágat.Amúgyis kivannak már az idegeim,lassan anyámtól lopom a nyugtatót mennyi barom van.Köszi
Na pontosítsunk.
Heavy ág inkább T8-ig rivotril és sör T6-után egy hét mélyaltatással, hogy legyen erõd a T7-eshez.
Med ág már T5-tõl élvezhetõ odáig lásd mint fent. 😄

A francia tankokat csak ERÕS IDEGZETÛEKNEK ajánlom
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. február 7. 13:35:18
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 504 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 506

Na végre
T3-tól T7-ig rivotrill és sör

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sziasztok.Ingerenciám van kipróbálni a francia tankokat látván mit tudnak mûvelni egyes szitukban.Az lenne a kérdésem könnyûvel érdemes elkezdeni?mik a tapasztalatok?Veterán franc pilóták várom a válaszokat.köszike elõre is.
8. vereség tigrissel ha így haladok be hozom tuvok rekordját
Ez nagyon nagy igazság! 😄
a wot egy egész állat kert
ilyenkor med útvonalon kell menni, irány a domb (med barát kezdõpont) és miután elfoglaltátok jó hangulatban lehet lõni a falu és környékén harcoló hvyket (E0-ból 2-3 "réteg" bokor mögül), ha ez megvan, irány E6, szintén flankelni a noobroadon bénázókat, végén pénzszámolás, bajor népdalok éneklése egy sõrsátorban, ilyesmi :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tigris az állatkertbe való nem a csatamezõre. 😄

Itt a hitzone ha kell:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/37693-27012012-hitzones-skins-for-version-071/

Szerintetek volt esélyem?
<#eljen><#pias>

6. vereség a tigrissel zsinórba
Random work
<#taps>

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

a T-28 jó kis tank, rajtam most nosztalgia hullám van, idõnként visszaveszek valami picit, szerintem rá is sor fog kerülni :-)

kerla
Pedig ez lenne a normál reakció, csak valahogy eltávolodott a mai fiatalság az azonnal beszolók és leanyázok irányba..... sajnos.

Ez a hitskin engem is érdekelne, csak kipróbálásra, mert nem szeretem beszínezni a csatateret :-)

Elindultam a KV felé, hogy az E-75 mellé legyen még vmi credit termelõm, és kénytelen vagyok átvergõdni az orosz kis rémségekenmint T-46, 28 stb, sikerült az eddigi "leghatalmasabb" xp hozamat begyûjteni, egész pontosan 4, azaz négy xp-t. :-) Pedig mikor elfelejtettem, hoyg beléptem csatába és kimentem egy fröccsért, mire visszaértem lezajlott a fight és még akkor is kaptam 28 xp-t a T-46-al :-)

Ma jó kedvem van. 😊
Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. február 7. 12:45:01
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 5 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 64)
Szerzett kredit: 0

Na ez aztán a jó eredmény<#eljen>
Prémium tank weakspotok http://youtu.be/D1zc_yD0VKo
annyi a baj csak hogy ruszkiul karattyolnak

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jááj!

Vereség
Csata: Karelia 2012. február 7. 12:29:15
Jármû: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 904
Szerzett kredit: 34 042
Csatában elért Achievement: Védõ

5 kill, a 6. a bázisunkat foglaló KV lett volna, aki 30%-on volt... Egy lövésbõl vinnem kellett volna, ehelyett elsõre lepattantam az oldaláról, õ sebzett, másodjára belesebeztem 20%-ot, õ meg kilõtt 😞

Nem is tudom, az elején sokat mentünk, de 1800-at sztem nem.
na ez is ritka, hogy valaki nem besértõdik, hanem elüti egy viccel :-)

Elfoglaltam az ellenség festékraktárait és bosszúból még fel is bontottam a dobozokat.

Amúgy a hitzone skin-t raktam fel amíg megtanulom melyik tankot hol érdemes lõni.(Különben tök idegesítõ)
pointer4
áthajtottál egy festékbolton? 😉

Kimondottan angol nemzet nem lesz?

Nem sok szart értek az amgol tankok de szerintem baromi szépek voltak.
Ezért nem adom el a KV-t. 😊

http://www.kephost.com/view3.php?filename=wrnbm6tl0eqlizf7gdlj.jpg

Kaptam pár érdemrendet is.
Igen, 1 nyolc magos gépnél hallottam pont,h kínlódik a Wot😊

Na ja, nem vették meg az enginehez a többmagos támogatást, így jobban megy egy 1 magos kütyün, mint mondjuk egy i5-ön. :-)

Nem csak a videokártya a gáz,ha jól tudom.Azt hallottam,h csak 1 magot használ a prociknál.Optimalizálhatnák igazán.Nekem az fps 5-50között van.
Személyesen hallottam,h a tuning COD Modern Warfare-t(stb) szépen vivõ gépeken is kínlódik a Wot.

Hajókkal annyira nem vok képben,de biztos kipróbálom.Kérdés mikor jön?Jövõre?
Azért a Bismark,Graf Spee neveket ismerem.

Egy kis Q&A.
1. Another question regarding M103 and T110A5, will they get worse, same or better gun depression than the tanks they are replacing?

2. Is there any ETA on when 0.7.2 will hit test, and will we get it for EU?

3. Will the Hellcat be capped at 72km/h?

4. Will any of the new American TDs be able to fit vertical stabilizers?

1. Approximately the same.(ez nagyon jó hír)

2. No ETA at this time.

3. Most likely yes, since 72 is the max in-game value.(ez is😄)

4. Don't know, that will be clear after the balancing tests. Currently they dont have it.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

én a hadihajósat várom, bár elõre látom, hogy ott is sírdogálni fogok amikor egy láthatatlan Pobeda kilövi a Tripitzemet :-)

Elhiszem,h jó tank az E-75,csak én vok balfék hozzá.Majd ha fullos lesz (1x talán)és még mindig tré leszek vele,akkor részemrõl a heavy ág kilõve.

Az akkor valóban dicséretes.😊
Csaták száma nekem jóval kevesebb,igaz nem is tavaly júliusban regisztráltam,szal még tanulgatok..Mindenesetre úgy fest heavy helyett a med ág lenne nekem az erõsségem,support szerepkörben.De ha majd lesz orosz T-44,T-54 akkor leszek okos.Most a Td és Fancia Tier VI van😊A kis francia felszívott,ritka kis gonosz jószág😊
Off:Csak hát reggel azt olvastam elvileg 1 hónap és indul a WOT tesvére a repülõs.😊Ez a II.vh-s tank/repülõs téma mindig is érdekelt.(vszínû ha napjaink tankjai lennének le sem bagóznám..)