World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ui.: gyõzelmi arány is érdekes 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ilyen és ehhez hasonlókkal játszok én eggyütt
Eddig csak nagyon riktán éreztem úgy, hogy tudok is tenni valamit a csatában. Vagy nem értem oda, ahol a csata volt, vagy el sem találtam az ellenfelet. Ha véletlenül elteláltam, akkor meg lepattant, vagy nem sebzett. Tier ötben már kezd jönni egy kis erõ, de a heavyt áltagosnak érzem (ugye mindenki KV-hoz hasonlítja). A light tank jó lenne, mert gyors is és az ágyúval is el lehet boldugulni, de itt meg a függõleges csõkitéréstõl bolondulsz meg. El kell felejteni, hogy Mineson, vagy Hillsen fellõsz a partoldalra. Egy El Halluf meg egyenesen katasztrófa.
Amiben leginkább éreztem sikerélményt. B1, ha a lista tetején vagy, akkor egész jót lehet játszani. Sajnos ritkán kerültem oda. AMX40. Itt jön be a 75 milis puska. Ha a lista elején voltam és be tudtam állni védekezni, ez ugye kurva lassú gép, kár menni támadni, akkor gyilkos tud lenni a nagy sebzéssel a kicsik között.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Szokás szerint jobbnál jobb csapatok, 15-1,3,4 típusú gyors vereségek....
T32-t 100-300 xp/kör átlaggal jó nehéz lesz átugrani.
Egyik ilyen "remek" csata után úgy gondoltam ferdivel majd felvidulok....
Zseniális csapattárs typeban ülve belelõ a mi dicsõ lóri tulajunkba egyet, kérdezi, hogy miért, nincs válasz (fel se merül benne, hogy esetleg nem ért angolul), majd a közös chaten elkezd írogatni, hogy ilyen meg olyan csapat, milyen szemetek, jön középen lõjjék ki. Ki is lövik annak rendje és módja szerint, gondolom magamban legalább ettõl a zsenitõl megszabadultunk, de tévedtem.
Szépen írja, hogy bal oldalunkon csak 1 TD véd a többi maradék tank meg camp a jobb szélen.
Írtam neki, hogy jobb lenne ha kilépne erre én voltam a noob meg láma, hogy ferdivel vesztes állásnál védekezek egy bokorban ülve......
Mindjárt jobban is érzem magam, nagyon felhúzott ez az ütõdött.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Heavy ág inkább T8-ig rivotril és sör T6-után egy hét mélyaltatással, hogy legyen erõd a T7-eshez.
Med ág már T5-tõl élvezhetõ odáig lásd mint fent. 😄
Csata: Himmelsdorf 2012. február 7. 13:35:18
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 504 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 506
Na végre
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Itt a hitzone ha kell:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/37693-27012012-hitzones-skins-for-version-071/
Szerintetek volt esélyem?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ez a hitskin engem is érdekelne, csak kipróbálásra, mert nem szeretem beszínezni a csatateret :-)
Elindultam a KV felé, hogy az E-75 mellé legyen még vmi credit termelõm, és kénytelen vagyok átvergõdni az orosz kis rémségekenmint T-46, 28 stb, sikerült az eddigi "leghatalmasabb" xp hozamat begyûjteni, egész pontosan 4, azaz négy xp-t. :-) Pedig mikor elfelejtettem, hoyg beléptem csatába és kimentem egy fröccsért, mire visszaértem lezajlott a fight és még akkor is kaptam 28 xp-t a T-46-al :-)
Csata: Prokhorovka 2012. február 7. 12:45:01
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 5 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 64)
Szerzett kredit: 0
Na ez aztán a jó eredmény<#eljen>#eljen>
annyi a baj csak hogy ruszkiul karattyolnak
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vereség
Csata: Karelia 2012. február 7. 12:29:15
Jármû: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 904
Szerzett kredit: 34 042
Csatában elért Achievement: Védõ
5 kill, a 6. a bázisunkat foglaló KV lett volna, aki 30%-on volt... Egy lövésbõl vinnem kellett volna, ehelyett elsõre lepattantam az oldaláról, õ sebzett, másodjára belesebeztem 20%-ot, õ meg kilõtt 😞
Amúgy a hitzone skin-t raktam fel amíg megtanulom melyik tankot hol érdemes lõni.(Különben tök idegesítõ)
Nem sok szart értek az amgol tankok de szerintem baromi szépek voltak.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=wrnbm6tl0eqlizf7gdlj.jpg
Kaptam pár érdemrendet is.
Személyesen hallottam,h a tuning COD Modern Warfare-t(stb) szépen vivõ gépeken is kínlódik a Wot.
Azért a Bismark,Graf Spee neveket ismerem.
1. Another question regarding M103 and T110A5, will they get worse, same or better gun depression than the tanks they are replacing?
2. Is there any ETA on when 0.7.2 will hit test, and will we get it for EU?
3. Will the Hellcat be capped at 72km/h?
4. Will any of the new American TDs be able to fit vertical stabilizers?
1. Approximately the same.(ez nagyon jó hír)
2. No ETA at this time.
3. Most likely yes, since 72 is the max in-game value.(ez is😄)
4. Don't know, that will be clear after the balancing tests. Currently they dont have it.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Csaták száma nekem jóval kevesebb,igaz nem is tavaly júliusban regisztráltam,szal még tanulgatok..Mindenesetre úgy fest heavy helyett a med ág lenne nekem az erõsségem,support szerepkörben.De ha majd lesz orosz T-44,T-54 akkor leszek okos.Most a Td és Fancia Tier VI van😊A kis francia felszívott,ritka kis gonosz jószág😊
Off:Csak hát reggel azt olvastam elvileg 1 hónap és indul a WOT tesvére a repülõs.😊Ez a II.vh-s tank/repülõs téma mindig is érdekelt.(vszínû ha napjaink tankjai lennének le sem bagóznám..)