World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A lényeg, hogy okosan kell játszani vele."
Komoly tanácsot hallottunk... 😊
Komoly tanácsot hallottunk... 😊
Szia.
Na haladok ám😊
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. február 7. 21:08:40
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 203
Szerzett kredit: 25 503
Amúgy tök tré a mai esti felhozatal,este 18.00-tól végig tier 9be tesz,10perc és mára pihentetem.
De amúgy jó kis tank ez is.A nagyobb ágyúval,már harapom a typokat,stb-t.Persze nem minden kör ilyen,van,h savanyú..😊
Na haladok ám😊
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. február 7. 21:08:40
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 203
Szerzett kredit: 25 503
Amúgy tök tré a mai esti felhozatal,este 18.00-tól végig tier 9be tesz,10perc és mára pihentetem.
De amúgy jó kis tank ez is.A nagyobb ágyúval,már harapom a typokat,stb-t.Persze nem minden kör ilyen,van,h savanyú..😊
Ja, Hetzerrel... <#alien>#alien> Annyira ellovoldoztem a municiot hogy az uccso' HE-vel kuldtem masvilagra az ellenfelet.
Saor Alba
Én a sima Párducot is szerettem, de a fullos P2-t imádom 😊 nagyon jó kis dög, gyors, relatíve jó ágyúja van. A lényeg, hogy okosan kell játszani vele.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Második szabály: a halál növeli az IQt és a stratégiai érzéket 😊
Így van! Múltkor elõrerohantam, hát persze, hogy kilõttek, az idióta csapattársak miért nem követtek? Most csakazért, mert én 45el robogok, õk meg 30al max? Kifogááás, az megy.
Alapszabály: mindíg a csapat a balfasz, sohasem mi 😊
Valami hasonlót akartam én is kérdezni de sértõdés lett volna belõle.
olyat láttam, hogy nem hittem el 😄
eddig is tudtam hogy az artysták idioták, de hogy ennyire sötétek is... 😄
beáll haver mögé és úgy akar kilõni egy tankot, hát persze hogy seggbetékázza a platontársam 😄
végül ki lett irtva az összes, nálunk 2 spg meg 1 kt, az enemyben is már csak 1 kt volt.
írjuk nekik hogy a 2 spg menjen foglalni jobb oldalt, és a királytigris meg visszatartja azt az egy tankot ami balra van, erre az egyik indul el csak, de az is vissza fordult, és kilõtték a tigrisünket 😄
de valami csoda folytán csak leölték és nyertünk az utcsó percben 😄
(az arty tulajdonosok megsértõdhetnek, nem baj! sokszor elrontják a játékot és egyfolytában kempelni kell miattuk...)
eddig is tudtam hogy az artysták idioták, de hogy ennyire sötétek is... 😄
beáll haver mögé és úgy akar kilõni egy tankot, hát persze hogy seggbetékázza a platontársam 😄
végül ki lett irtva az összes, nálunk 2 spg meg 1 kt, az enemyben is már csak 1 kt volt.
írjuk nekik hogy a 2 spg menjen foglalni jobb oldalt, és a királytigris meg visszatartja azt az egy tankot ami balra van, erre az egyik indul el csak, de az is vissza fordult, és kilõtték a tigrisünket 😄
de valami csoda folytán csak leölték és nyertünk az utcsó percben 😄
(az arty tulajdonosok megsértõdhetnek, nem baj! sokszor elrontják a játékot és egyfolytában kempelni kell miattuk...)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
mi tartott vissza hogy visszamenj és védd a bázist? érthetetlen.
Panther2 van annyira jó, hogy még a maradék 55k xp-t végigszenvedjem a sima Pantherral, vagy inkább adjam el a picsába, és vegyek a helyére egy Jpz4-et, aztán gyúrjak rá a TD ágra? Panthert meg jpz4-et is utálom, szóval ez most nem szempont.
Na egy epic battle BatChattel, aminek a végén elfogy a skuló, balfaszoskodok egy sort egy DB ellen és nem sikerül lerammolnom egy IS-4-et 64-es sebességnél 1%-ról.
replay - akit érdekel
Nem egy "tank ász" kör volt, viszont elég vicces 1-2 helyen, azért tettem fel 😄
replay - akit érdekel
Nem egy "tank ász" kör volt, viszont elég vicces 1-2 helyen, azért tettem fel 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
jó estét
tudna vki választ adni arra hogy mért nem írja a rendszer fel a pontjaimiat mikor 0 sérülésem van? Illetve nem egy esetben levonást csinál mikor minden tank a garázsban van?
tudna vki választ adni arra hogy mért nem írja a rendszer fel a pontjaimiat mikor 0 sérülésem van? Illetve nem egy esetben levonást csinál mikor minden tank a garázsban van?
Jajj köszi😄 Igazán jól esik a dícséret😊 Há igen próbáltam elterelni a figyelmüket a nagyoknak hátha a mieink észbekapnak és kimozdulnak amit végülis sikerült elérni, csak addigra már késõ volt mert befoglalták a bázist.
Erre én is rájöttem még a 7.0-ás tesztszerveren. Azóta alkalmazom is rendszeresen, ahol csak tudom. Teszten pont ugyenezen a mapon, ugyanebben az utcában csak a másik oldalon álltam be egy T34-el, és ott tartottam fel egy IS7-est meg egy MAUS-t vagy 3 percig. Amikor lõttem kicsit hátragurultam, utána egybõl elõre, emiatt vagy pattantak vagy csak letrackeltek. Végül kilõttek de addigra a többiek befoglalták a bázist.
Ez igaz de legalább jól néz ki 😄 De egyébként méretileg nagyjából megegyezik a két torony szóval nem olyan vészes.
Szia.Megnéztem a csatád.Okosan berohant mindenki középre,hátul meg senki.Ez 50%ban sztem így van.
Ha számít,nagyon jól toltad.Ahogy beszambáztál a Ferdi,E-75,Is-4 közé,az frenetikus.Csak lestek.A Ferdinek adtál szeretetet rendesen,elõtte meg ahogy az Is-4et körbetáncoltad...pazar volt,csóri a lassú toronnyal próbált szkennelni,nem sok sikerrel.Nem rajtad múlt.
Ha számít,nagyon jól toltad.Ahogy beszambáztál a Ferdi,E-75,Is-4 közé,az frenetikus.Csak lestek.A Ferdinek adtál szeretetet rendesen,elõtte meg ahogy az Is-4et körbetáncoltad...pazar volt,csóri a lassú toronnyal próbált szkennelni,nem sok sikerrel.Nem rajtad múlt.
De nem hiszem el h képesek elindulni mind egy oldalra, és utána csodálkoznak h másik oldalról jönnek 4-5-en és befoglalnak. Akkor meg kattintgatnak h vissza a bázisra. Meg h a gyorstankok menjenek vissza. Vagyis ÉN a 13-90-el menjek vissza hõsködni meg kilövetni magamat, és még ugyis bukjuk valszeg. Hát egy LÓFASZT megyek vissza mostantól. Régen mindig visszamentem.
hmm, csak a turret modifikációtól a hitbox nem változik meg, ha pedig teljesen más a torony akkor jól átbassza a felhasználóját ha szembe jön egy. Nem?
Lehet az én hülye elméletem, de azt vettem észre, hogy tankonként figyeli.
Ha egy tankkal jól tolod, akkor elkezd berakni nagyobbak közé. Természetese ott kis senkiként megpecsételõdik a sorsod fõleg ha a csapat is fasz. Amennyiben elkezded elbukni a köröket csúfosan, akkor egyszer csak visszakerülsz és újra top tank leszel. Az nem számít ha nyer a csapat, csak te halsz ki. Az kell, hogy folyamatosa veszítsetek.
Ha egy tankkal jól tolod, akkor elkezd berakni nagyobbak közé. Természetese ott kis senkiként megpecsételõdik a sorsod fõleg ha a csapat is fasz. Amennyiben elkezded elbukni a köröket csúfosan, akkor egyszer csak visszakerülsz és újra top tank leszel. Az nem számít ha nyer a csapat, csak te halsz ki. Az kell, hogy folyamatosa veszítsetek.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Prémium accot alkottam ma dél körül... na azóta úgy 10% a win rate és 0% a túlélési arányom. Ez valami megtévesztés lesz, tudnak az elméleteitekrõl 😄
Na beálltam ugyan úgy ahogy az is4 a videóban, ugyan ott 😄
így kell beállni a sarkokba és tényleg halhatatlanok leszünk, fõleg a VK 4502 (P) Ausf. B tankkal <#wink>#wink>
visszajátszás
így kell beállni a sarkokba és tényleg halhatatlanok leszünk, fõleg a VK 4502 (P) Ausf. B tankkal <#wink>#wink>
visszajátszás
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Megerõsítem, olyan 9-10-ig reggel tényleg jókat lehet menni. Nekem is ez a kedvenc idõszakom. És igen, a délután a legrosszabb az én tapasztalatom szerint is.
De most õszintén, amikor egy ENNYIRE balfasz csapatba rak be 13-90-el akkor mégis mi a fasz kéne csinálnom?? És ma SORRA egymás után ilyenekbe rak be....talán túl jó a winratem vele??? Vmi 70 csata, 70% winrate. Direkt balfaszok közé tesz be? Balfasz banda, MEGINT!!! Amx 13-90
Kezd kialakulni benne is egy összeesküvés elmélet😄
Valamiért ha kapnak a csapatok T8-9 franciákat, akkor az ellenfél mindig egy ügyest kap, mi meg egy szerencsétlent az elõbb pölö egy lorrianne szarrá fingatta a fél csapatot, köztük engem is a jagdpz4 el, bár azért csipegettem belõle picit, de hát nem volt ki segitesen és 1v1 be 2 mozdulattal megfingatott. NA de nekünk volt egy amx 50 100 ami annyira kretén volt hogy még a minimapot se nézte, mert ugy mutatta a seggét egy vk 36nak hogy õ is csipegette bizony, aztán mikor irtam neki hogy lövik a segged haver ráindul észrevesz egy artyt, de nem meglövi elmegy mellette a 14hp-s vk36ra...természetesen az arty fogta és seggbelõtte és meg a hajam téptem 😄
Ja igen a pz4-el tapasztalt játékosoktól kérdezném, van esély prém nélkül 3 nap alatt összeszedni vele 38k xp-t? Megszeretném venni a jagdpanthert még féláron 😄
Valamiért ha kapnak a csapatok T8-9 franciákat, akkor az ellenfél mindig egy ügyest kap, mi meg egy szerencsétlent az elõbb pölö egy lorrianne szarrá fingatta a fél csapatot, köztük engem is a jagdpz4 el, bár azért csipegettem belõle picit, de hát nem volt ki segitesen és 1v1 be 2 mozdulattal megfingatott. NA de nekünk volt egy amx 50 100 ami annyira kretén volt hogy még a minimapot se nézte, mert ugy mutatta a seggét egy vk 36nak hogy õ is csipegette bizony, aztán mikor irtam neki hogy lövik a segged haver ráindul észrevesz egy artyt, de nem meglövi elmegy mellette a 14hp-s vk36ra...természetesen az arty fogta és seggbelõtte és meg a hajam téptem 😄
Ja igen a pz4-el tapasztalt játékosoktól kérdezném, van esély prém nélkül 3 nap alatt összeszedni vele 38k xp-t? Megszeretném venni a jagdpanthert még féláron 😄
hétköznap reggel szoktam olykor tolni 6-7 között, akkor kicsit többet kell várni, de elég jó körök szoktak összejönni
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én folyamatosan keresem az összeesküvés elméleteket, de azért leírom a tapasztaltakat:
- A hétvége(péntek estét is beleértve) általában katasztrófa
- A délután 4-6 közötti idõszak nagyon rapszódikus, bár néha a kevés játékos ellenére is meglepõen kegyes az MM
- Esti órákban a sok játékos ellenére is ritka szar csapatokat sorsol össze a gép. Nem értem, hogy ha 50-60 000 játékos online, akkor miért kell T10 partyba t5 hvy tankokat pakolni.
-A kedvenc idõszakom vasárnap reggel, kb 10-15 000 játékos online, de szinte mindig meglepõen jó köröket sikerül futni.
- A hétvége(péntek estét is beleértve) általában katasztrófa
- A délután 4-6 közötti idõszak nagyon rapszódikus, bár néha a kevés játékos ellenére is meglepõen kegyes az MM
- Esti órákban a sok játékos ellenére is ritka szar csapatokat sorsol össze a gép. Nem értem, hogy ha 50-60 000 játékos online, akkor miért kell T10 partyba t5 hvy tankokat pakolni.
-A kedvenc idõszakom vasárnap reggel, kb 10-15 000 játékos online, de szinte mindig meglepõen jó köröket sikerül futni.
De sokszor annyit nem mond,h hova a fenébe lõttem.
Na úgy látom ma a reménytelen lövések napja van😄 mindenki pattan arról amit 10-bõl 10-szer át kellene lõnie😄
Nekem most végre sikerült 1 jó kör.
Csata: Redshire 2012. február 7. 18:00:50
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 1 066
Szerzett kredit: 34 572
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Csata: Redshire 2012. február 7. 18:00:50
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 1 066
Szerzett kredit: 34 572
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Ismét sikerélmény. Löwe 2x pattant kv3-ol, 2x kv-ról, 1x tigerp hátuljáról, 2x 0 sebzés kv...*************
hali!
ma jön a következõ key adag. aki nem tudná mirõl van szó:
1 key ára jelenleg 1600ft
ezért a következõt kapod: 2100gold
további részletekért pm
ma jön a következõ key adag. aki nem tudná mirõl van szó:
1 key ára jelenleg 1600ft
ezért a következõt kapod: 2100gold
további részletekért pm
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Azért beszarás mit tud ez a játék... 203-as pennel pattantantam a lorrianne 45 milis tornyáról... az egy dolog hogy döntött stb, de 203 as pennel ez egy vicc! természetesen õ átütött mint a szart és kinyirt😊 köszönöm WG!<#eljen>#eljen>
Na alkottam egy cikket saját tolla.. khm... saját billentyûzetembõl egy gamer oldalra. Meg lehet kukkantani ha gondoljátok:
http://ww w.wasd4.hu/action/world-of-tanks-pusztitas-gepszornyekbol
(még nem telt le a 30 napom, nem tudok linkelni... A www-bõl tessék kitörölni a szóközt és mûködik.)
http://ww w.wasd4.hu/action/world-of-tanks-pusztitas-gepszornyekbol
(még nem telt le a 30 napom, nem tudok linkelni... A www-bõl tessék kitörölni a szóközt és mûködik.)
Én meg nem tudom, mert délután még dolgozok baxameg. <#violent>#violent>
Én pont fordítva vagyok vele. Általában délután meg napközben olyan 10 csatából 6-7 nyerõ, míg este 10 3-4 nyerõ csak😄
Na igen nekem vannak rossz idõszakok,van hogy folyamatosan bukok IS-el aztán mikor elfog hogy végképp hagyom a ruszkikat a brébe akkor meg nyomja a frankótt.Kivan találva a játék nem ereszt <#szomoru2>#szomoru2>
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. február 7. 16:35:53
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 764 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 569
Mára ennyi volt a monster.
Csata: Steppes 2012. február 7. 16:35:53
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 764 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 569
Mára ennyi volt a monster.
Hetek óta érthetetlen számomra miért ilyen rosszak a délutáni csatáim. Tieitek nem rosszak? Sorban bukom el az ütközeteket. Este 8 felé és utána viszont folyamatosan nyerõ szériáim vannak. Kik játszanak délután ez a kérdés? Kikkel sorsol egy csapatba a szerver? Most pld. sorba vagy tizedik pályát buktam el, legutóbbin még fel sem érek a csapat fele már oda van:-( Bármilyen tankommal megyek ez van. Az elõbbin meg 6 tank meg sem mozdult a kezdõkörböl. Benthagyják a tankot hátha nyerés lesz és õk meg tanulják a leckét?
Az még mindig kevésbé szürreális, mint a francia tank és a gyõzelem. <#eplus2>#eplus2>
Srácok, próbálta már valaki az 1on1 típusú meccseket goldért? Tapasztalat? 😊
Arctic regionon ha nincsen arty, akkor miért nem jó lemenni a kezdõkörtõl a dombon, és ott várni az ellenséget? T-34, KT meg én lementünk oda, miközben egy E-75 végig noobozott mindenkit, õ fent akart kempelni(eleve nem rétem õ miért, bári átüti az alját olyan szögben), aztán végül a T-34 meg én csináltunk 3-3 killt, õ meg 1-et, és helpért kiabált pár tier6-7 tank miatt.