World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Szembõl úgy kilõtt az IS-bõl mint a szart.
Ha ilyen tankjaik lettek volna a franciáknak akkor én most csigát ennék kagylóval és pohárka chateau lafite várná hogy elkortyolgassam.
Régen mindenki azért sírt, hogy milyen fos ez a francia ág, minek kellett bele, mennyire kínszenvedés a fejlõdés, most meg azért, hogy imbalanced (ami tény).
Arty: úgyszintén T32, full hp-n headshot 😊
Ráadásul a töltésgyorsítót az u.a. minden tankra a játékban, még artykra is ez kell.
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. február 9. 16:50:46
Jármû: E-100
Szerzett tapasztalat: 1 886 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 638
Csatában elért Achievement: Acélfal
Elsõ csatára nem rossz DE: Javítás:
E-100 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 22 381
Megvásárolva:
A lõszerek E-100 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 12 600
Mindent összeadva KOMOLY 657 KREDIT-et VADÁSZOLTAM <#mf1>#mf1>.Jó ez az E-100 csak egy kicsit nehéz fentartani.<#wave>#wave>
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Attól még vacak lesz, én csak akkor fogok venni jagdpanzert ha majd lesz historical battle mod.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Érted: "ünnepeljük meg, hogy nagypapáékat ekkor lõtték ketté az orosz IS tankok." Vagy mittudomén. Lehet, hogy "meglátták" ezt, és ezért nincs EU event belõle.
Amúgy egyik öregapám állomásfõnök volt. Még a háború elején, épp a gyékényesi állomáson dolgozott. A fõ vágányon várakozott egy hatalmas szerelvény, tele a Balkánról jövõ hadifoglyokkal. Namost, ezt a vonatot a NÉMETEK, az egész állomás nagy részével együtt lebombázták. (Stuka)
Öregapám épségben túlélte, de az esemény akkor is elég ellentmondásos, nem?
Viccet félretéve: más stílus
Az amx 13 75 és 90 meg a t8-9 med overlord szerint OP, és egy kicsit szerintem is, 7.2ben nerfelve lesznek, hogy ez mit takar nem tudom, fogalmam sincs mivel lehetne gyengíteni õket, max mozgékonyság csökkentése és töltés idõ növelésével lehetne.
A heavyk azok korrektek. Lényeg a lényeg hogy sokak azért szidják meg OPzzák a franciákat mert kilõnek 6 vagy 4 skulót ami általában végez a vele egy tierben lévõ ellenséggel ( kivéve a T9-10eket ). Ez mind szép és jó, de utána jön egy elég hosszú töltés idõ, ami alatt szépen be lehet õket csomagolni, ha nem fedeznek a többiek.
Nagy tûzerõ mellett viszont semmi páncéljuk sincs, Lorraineval mindnekire oda kell figyelnem mert még a 38na is nevetve átüti a páncélomat.
De ami a legveszélyesebb rájuk az arty, többször haltam már meg szinte full HPról. Pl hummel laza 900hpt vett le az amx 50 100amból ( átütötte a HE a páncélt ), azért az elég kellemetlen.
Érdeklõdnék, hogy még lehet e kapni serial keyt. Az oldalon ahol néztem már letiltottak. Választ elõre is köszi.
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. február 9. 16:28:02
Jármû: AMX 38
Szerzett tapasztalat: 2 220 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 521
Miután 2x elpofáztam hogy töltök, õ elindult bázis felé de azért egy lolt nyomatott még, miután felfedezte az ellenséget 4 lövést leadtam és kipurcant, ezután mondtam: látod? Francia lightok igazából medek de már nem mert visszapofázni 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,