World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prém szerencsére most épp van 😊 Igazad lehet, megpróbálom azért, végülis sokat nem veszthetek.

Kiegészítõkre egy korábbi akció alkalmával elköltöttem kb 5 millió kreditet, azóta van mindenbõl, amire valaha is szükségem lehet 😊 Viszont egy T-34-85-tel megpróbálom felvidítani magamat.

Prémmel simán meglehet, én közel 100k-t szedtem össze T32-vel két nap alatt, úgy, hogy mellette más tankkal is nyomtam bõven.

Benéztem. Két tank is futott AMX-40 néven. Az egyiket tényleg a 80-as években csinálták, de nem az van a játékban.

Szerintem a kiegészítõkön is többet spórolhatsz, mint a JP-n. 😊

Valamelyik francia csodát néztem a minap, hogy a 80-as években csinálták.

Azt hiszem, kénytelen vagyok lemondani az akciós JP-rõl. Úgy gondoltam, hogy 11-éig ki tudom farmolni, de így, hogy csak 10-éig tart az event, 34k xp-t kéne összeszednem egy éjszaka alatt, ami lehetetlenség kategória 😞 Az utóbbi 2 napban alig voltam gépnél, így ezt a remek lehetõséget sajnos elszalasztottam.

Sikerült megvenni a T34-85-t fél áron😊, A következõ akcióban meg Tigris P-t veszek féláron😊
No problemo,örülök,hogy nyugodtan alszol.

Elnézést a tévedésért,megnyugtató a tudat hogy még megvannak. 😄
Nem volt,hanem van.😊

Egy tigris2 vel voltam elfoglalva amikor beszambázott mellém egy ilyen jóképességû tank.Odafordítottam a frontot hogy védve legyek amíg ráfordulok és töltök de addig õ kétszer is lõtt és én sehol sem voltam.
Ez még mindig nem 2. világháborús játék, Koreai háborúig vannak benne tankok kb.

WoT: Nishizumi77

bardocz
Áh, ezt nem hiszem el, vagyunk hárman vagy négyen egy kis úton, végén jobbra, E-75, balra, vk36. Egyedül én tudtam sebezni az e-75-öt, de a vk36 meg engem simán lõtt, lévén, hogy az oldalát láttam. Erre az összes csapattárs az E-75-öt lõtte, ahelyett, hogy az elején kiszedjék a vk36-ot, amit nem akartam helyettük, mert gondoltam elintézik.
Ha átgondolod a lépéseidet, odafigyelsz a csata alakulására és jól pozicionálod a tankod, akkor nem lenne szabad annak megtörténnie, hogy egy AMX kilõjön, mint a szart az IS-bõl. Durvák ezek a francia tankok, de nem olyan nagy ördöngösség kijátszani õket. Fõleg randomban, alacsony szinteken.

vinki1
Ja es az oroszoknak is T-90 <#eljen>

Ilyen alapon nekünk meg voltak gripen vadászgépeink,igaz csak a háború után. 😄
Voltak ilyen tankjaik, csak a háború után, ebbõl az amx 13ból gyártottak jó párat.

Nagy cheat tank ez az amx 13 90

Szembõl úgy kilõtt az IS-bõl mint a szart.

Ha ilyen tankjaik lettek volna a franciáknak akkor én most csigát ennék kagylóval és pohárka chateau lafite várná hogy elkortyolgassam.

Tegnap volt egy olyan esetem, hogy T32 vs Lorraine, szinte nyílt terepen (Sand River), neki volt egy kis dombocskája, ahova be tudott bújni, nekem semmi. Eredmény: lõtt rám 4et, kb. 200-250dmg/lövés (egy sem pattant le), ergo nekem maradt kb 500hp-m pár mp alatt, utána mikor újratöltött, akkor próbáltam volna a közelébe menni, de hát elbújt. Az én két lövésem meg 600-700at vett le tõle.
Régen mindenki azért sírt, hogy milyen fos ez a francia ág, minek kellett bele, mennyire kínszenvedés a fejlõdés, most meg azért, hogy imbalanced (ami tény).
Arty: úgyszintén T32, full hp-n headshot 😊

Szerintem ez BL-9, nem olyan hosszú a csõ mint az IS-4en, meg kisebb a csõszájfék.

pointer4
Tehát akkor most olyan kiegészítõt szóltál le, amit kb sosem használtál, áhám...
Ráadásul a töltésgyorsítót az u.a. minden tankra a játékban, még artykra is ez kell.
Volt 5 kill -em 2 IS-4 1 E-75 meg kettõ francia szutyok.Ezt kaptam érte prém nélkül.
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. február 9. 16:50:46
Jármû: E-100
Szerzett tapasztalat: 1 886 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 638
Csatában elért Achievement: Acélfal
Elsõ csatára nem rossz DE:  Javítás:
E-100 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 22 381
 Megvásárolva:
A lõszerek E-100 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 12 600
Mindent összeadva KOMOLY 657 KREDIT-et VADÁSZOLTAM <#mf1>.Jó ez az E-100 csak egy kicsit nehéz fentartani.<#wave>
Köszönöm!
Ezzel amúgy megoldódott a t10-es is4 fõ fegyverzetének rejtélye. Ez egy s70 nem?😊 Nem nagyon erõltették meg magukat megint a wg-s srácok...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Na megnéztem, kíváncsi vagyok ennek milyen vastag a tornya oldalról, mert nem nagyon van megdöntve és elég nagy célpont, tehát szépen lehetne vinni ha nem fogja valami mágikus pajzs védeni. Pl a KV egy bazi nagy kocka erre bármekkora kaliber képes lepattanni róla.

vinki1
akkor nembánom hogy el adtam.

Remélem nálunk is kitesznek kérdezz feleleket, pofátlanság lenne ha megfeledkeznének a többi szerverrõl.

Eagle16
Elvileg csak annyi hogy a mod.-okat most már külön mappába rakja majd, és a fájlokat máshogy tömöríti, tehát gyorsabb lesz a betöltés meg hasonlók.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én csak annyit tudok hogy ELVILEG csökkentik az MM besorolását.
Attól még vacak lesz, én csak akkor fogok venni jagdpanzert ha majd lesz historical battle mod.

A legújjabb orosz kérdez-felelekes postban spoilereztek róla 3 képet, abból ez 2 mutat a legtöbbet... a 3-ban teljesen oldalról mutatják.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

vinki1
Kérdezni szeretnem:Többen irták hogy patch elött visszaveszik a jgdpz4-et,miert?Mi lessz vele patch utan? Köszi!

f24sg
Term. ez abszolút igaz. Sõt, én sem sírnám túl. De van aki igen. (gondolom)
Valószínûleg az összes idáig volt, és majd érkezõ eventnél voltak emberek akiknek a felmenõje meghalt ott mégse láttam problémázást ezzel kapcsolatban fórumokon. Ez egy játék, nem kell túlreagálni.

f24sg
Az jutott eszembe, én hogyan reagálnék, ha valami felmenõm meghalt volna egy ilyen "event"-hez kapcsolódó valódi történelmi harcban.

Érted: "ünnepeljük meg, hogy nagypapáékat ekkor lõtték ketté az orosz IS tankok." Vagy mittudomén. Lehet, hogy "meglátták" ezt, és ezért nincs EU event belõle.

Amúgy egyik öregapám állomásfõnök volt. Még a háború elején, épp a gyékényesi állomáson dolgozott. A fõ vágányon várakozott egy hatalmas szerelvény, tele a Balkánról jövõ hadifoglyokkal. Namost, ezt a vonatot a NÉMETEK, az egész állomás nagy részével együtt lebombázták. (Stuka)
Öregapám épségben túlélte, de az esemény akkor is elég ellentmondásos, nem?
Na ha jól látom ennek is van smileyja a fronton, ááh IS-4en is annyira irritáló hogy egy arc bámul rám 😄

Tyû! Ebben hátul összkomfort, wellness, luvnyák vannak?
Hol találtad?

Mert a fejlesztõk elfogultak a francia tankok iránt, + ha benyalnak a franciáknak lehet kapnak kedvezményt a pezsgõikre 😄😄

Viccet félretéve: más stílus
Az amx 13 75 és 90 meg a t8-9 med overlord szerint OP, és egy kicsit szerintem is, 7.2ben nerfelve lesznek, hogy ez mit takar nem tudom, fogalmam sincs mivel lehetne gyengíteni õket, max mozgékonyság csökkentése és töltés idõ növelésével lehetne.

A heavyk azok korrektek. Lényeg a lényeg hogy sokak azért szidják meg OPzzák a franciákat mert kilõnek 6 vagy 4 skulót ami általában végez a vele egy tierben lévõ ellenséggel ( kivéve a T9-10eket ). Ez mind szép és jó, de utána jön egy elég hosszú töltés idõ, ami alatt szépen be lehet õket csomagolni, ha nem fedeznek a többiek.
Nagy tûzerõ mellett viszont semmi páncéljuk sincs, Lorraineval mindnekire oda kell figyelnem mert még a 38na is nevetve átüti a páncélomat.
De ami a legveszélyesebb rájuk az arty, többször haltam már meg szinte full HPról. Pl hummel laza 900hpt vett le az amx 50 100amból ( átütötte a HE a páncélt ), azért az elég kellemetlen.

Engedjétek meg, h bemutassam az ST-I-t (iSTI-pistit), az új orosz vízfejû haveromat.😄

bardocz
Nekem 81 meccs volt, de hülye voltam, mert elõbb fejlesztettem ki a tornyot, meg ágyút, azt hittem rámegy az alap futómûre, mint az elõzõ tankoknál, de nem. szerintem nem olyan rossz gép, mint ahogy mondják, saját tierben gyilkos nagyon.
Hello
Érdeklõdnék, hogy még lehet e kapni serial keyt. Az oldalon ahol néztem már letiltottak. Választ elõre is köszi.
amx 40-et mennyi idõ lesz átlépni free xp nélkül ? 😄
Amúgy a francia tankok miért ilyen jók???
Ezzel a lehetetlen kis francia jármûvel...3-at kilõttem. Rajta a legnagyobb lövegje de akkor is hihetetlen.
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. február 9. 16:28:02
Jármû: AMX 38
Szerzett tapasztalat: 2 220 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 521

bardocz
És mennyi pénzt hoz? Mert a T-34 is mindig pluszos. Lehet azért van e az akció, mert nem veszik ezeket a tankokat?
Én AMX 13 90el voltam és épp töltöttem, egy ellenséges AMX 50 120 foglalta a bázist, és az elõttem kempelõ jagpdanzer benyõgte hogy menjen én scoutolni, szerintem csak azt nézte hogy én light vagyok azt menjek.
Miután 2x elpofáztam hogy töltök, õ elindult bázis felé de azért egy lolt nyomatott még, miután felfedezte az ellenséget 4 lövést leadtam és kipurcant, ezután mondtam: látod? Francia lightok igazából medek de már nem mert visszapofázni 😄

vinki1
Többen irták hogy patch elött visszaveszik a jgdpz4-et,miert?Mi lessz vele patch utan?

Hogy most félárú lesz a T25, érdemes megvenni? Mintha valaki itt a fórumban használna ilyen hk-t

aki t5 felett kiejti azt, hogy go scout azzal komoly gondok lehetnek, de mindenestre játszani azt nem tud :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,