World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nagyon zavaró, sniper nézetben elugrik a célkereszt, normál nézetben meg a tankok teleportálnak.
WoT account: cpt_Hungarian
Kilott hatulrol ez az agyhalott, nem kapott teamkiller statust, semmi -1, semmi buntetes...
Saor Alba
Simán. Most az NF-eseknek is könnyedén sikerült. A tesztszerveren az új nemzet állítólag játszhatatlan. Olyan hibák vannak benne, hogy az elképesztõ:
- Egyes BB-k lõtávja akkora, hogy szinte átlövik a pályát.
- Nem lehet felrakni a maximális mennyiségû matrózt a hajóra, mert nem jól írták meg a vízkiszorításokat, túl kevés a szabad tömeg.
- A lövegek újratöltése össze-vissza van, sokszorosa a normálisnak.
- A 89 lvl-es hajó lövege 100 lvl-nél érhetõ el (a következõ hajónál).
- A tengeralattjárók 130 csomós sebességgel rendelkeznek, mert ott maradt egy egyes a sebesség elõtt.
Ezeket biztos javítani fogják. De amin már nem nagyon fognak változtatni:
- Két hajóág közt annyi különbség van, hogy az egyikben lévõ hajókra eggyel több matróz fér. Nem lesz meglepetés, hogy a másik ágat senki nem választja majd. Tehát hiába van két ág.
- Magasabb szinten a hajók besorolása egyszerûen gyalázat. A Littorio olyan hajókkal van egy szinten mint a Montana, Super Yamato, H44 (BB5-ösök), IRL a PoW, SoDak, Bismarck (BB-3-asok) hajókkal volt összemérhetõ. A modernizált 1. vhs szutykok (Conte di Cavour, Caio Dulio) meg az Iowa, Lion I, Yamato, H39 (BB4-esek) hajókkal vannak egy szinten, ezeknél is legalább 2 kategóriányi csúszás van. A CV-knél is hasonló eltolódások vannak.
Ezek kb olyan besorolások, mintha a Panzer III, T-28, M3 Lee tier 6-os lenne a WoT-ban, de tier 6-7-es fegyvert és sok plusz páncélzatot kapnának, hogy ütõképesek maradjanak (ezek a hajók is irreálisan jó fegyverzetet fognak kapni, hogy játszhatóak legyenek).
Mindezt 9 hónap alatt hozták össze. Azért a WoT-osok mégse adnak ki olyat a tesztszerverre ami gyakorlatilag használhatatlan. A harckocsik besorolása is többnyire jó, de minimum elfogadható. Ami mégse, azt azért javítják. NF-ben ez már a harmadik ilyen elcseszett ship treevel rendelkezõ nemzet, egyikhez se nyúltak hozzá utólag és nem is fognak...
Csak azzal tudom vigasztalni magam, hogy biztos a NF2-re fordítják az erõforrásaikat.
a mi bázisunknál már csak 1 td volt a 3 heavy ellen. a többiek körülöttem voltak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Legújabb kérdezz felelek cikkbõl:
As you might know, the T34 will be replaced by the M103 and moved to Premium Tanks. Players will be able to purchase the T34 and any other premium vehicles in the in-game store. In addition, the T34 will be moved to tier VIII. We are still working on the game balance. Other new American vehicles are also being balanced. There is a high chance that they will end up on the same battle level as their predecessors, T30 and T34.
It looks like new players who will join the game after Christmas won’t be able to purchase T34. This does not mean that the Premium members will not be able to get their T34 by converting gold into experience and credits. The T34 case is not for making another Premium vehicle, but to compensate efforts in grinding for those who have already own this tank for a long period of time. And again, special offers for this tank may possibly be released at a future date.
Annyit már böfögött überlord, hogy a store-ban tuti meg lehet majd venni, de most az ingyen falatról látványosan kussolt. Lehet inkább nem élem bele magam az ingyen t8-ad prém vasba, nem fogok akkorát koppanni a végén. :-(
En szoktam mondani, Time is credit.. ha meg tudja olni mert ott van akkor nosza, de ha varni kell 3 percet amig ater akkor cap.
Azért kérdezem, mert valahol angolul azt olvastam, hogy a foglalás. Most viszont lehülyézett 1 type, hogy mit csinálok, még van 3 másik tank a pálya másik végén. (olyan 7-3 ban álltunk nyerésre, de végül ketten befoglaltunk.)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ezekkel a tankokkal siman megcsinalod lokalisan hogy 1vs1 legyen...
Mert a techtree-ben semmi változás se prémium t34, se 2. us td ág egyedül a program szerkezetén változtattak.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ezt ne kiabáld el, mert lehet h elfogadják a kihívást a wg-nél.😮😄D
Már most látom, hányszor fel fogom ezt emlegetni még a jövõben.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Amit még utálok azok a karosszékkapitányok. Akik egyfolytában villogtatnak a térképen,hogy hova kell menni kit kell támadni. Menj oda b@zd meg ha annyira akarsz.
Meg a folytonos noobozás. Noob team.
Ne akarjon már senki csapatot faragni 30 másodperc alatt 14 vadidegen emberbõl aki között lehet hogy 12 évesek is vannak vagy olyanok akik az elõzõ meccsek miatt a térdükön törték ketté a billentyûzetet.
Megértem ha száguldozni kezdenek. Inkább mint hogy az orrukat piszkálják.
2 arty meg én a rommá lõtt kv-mal.
Egy stug várta hogy elõbujjak,mögötte meg az ellenséges arty.Mindkettõt "megvilágítottam" nekik.
Basztak segíteni a büdös gyökerek.
1. letezik tobb celpont egyszerre
2. a konnyebb, tiszta celpontot fogja valasztani nem a tereptargy mogott bujkalot
3. elofordul hogy fel ev mire betolt
Saor Alba
Meglett egyébként batchat, vadkan az tuti😄
Védtem a seggét és amikor kértem hogy segítsen annyit írt hogy blablabla.
Az ilyen egy gyökér.
Fasszopó banda csak sírnak hogy védjük meg õket de amikor nekik kéne segíteni......
Na de mondjuk ha a rajtnál a többiek nem az orrukat piszkálnák hanem térdelõrajtból indulnának akkor lenne esélyünk jó pozicciot felvenni.
Saor Alba
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
ma este 15 meccsbõl kb. 12-13 így végzõdött...
Ne mondjátok, hogy ez noooormáááális!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Virkir - ja, hát igy tényleg hülyén hangzik. De hát nem véletlen hogy annyi piros státuszú embert látok a meccsekben.
Fiam büszke is rám, amikor látja hogy egyedül apa zöld az õ csapatában 😄
Volt már rá példa.
Akkor meg miért nem azt az ágyút használja legalább?
Itt megtalálod