World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja es a t-34et ... azt meg gondolom zis-el

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Metalmilitiakid
Hát ja, a pz4 t5 ben majdnem annyi OP minta wolvi bár néha durvább 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Itt az történt, hogy volt 6 KV tok, de azon kívül össz-vissz 2 T4 TD és semmi értelmes tank, nekik meg volt 3 KV meg 5 értelmes tank meg 2 T4 TD.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Valaki tudta hasznalni a PzIV et .....ennyi tortent

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nálatok nincs lag egy-két napja? Valami szerver oldali gubanc lehet, mert 3-an szakaszban mindegyikünknél elõjött, ugyanabban a pillanatban. Ráadásul szinte minden csatában elõfordul.
Nagyon zavaró, sniper nézetben elugrik a célkereszt, normál nézetben meg a tankok teleportálnak.

WoT account: cpt_Hungarian

Solten
Erm... <#fejvakaras> Most valaki elmagyarazna itt mi tortent?

Kilott hatulrol ez az agyhalott, nem kapott teamkiller statust, semmi -1, semmi buntetes...

Saor Alba

OFF

Simán. Most az NF-eseknek is könnyedén sikerült. A tesztszerveren az új nemzet állítólag játszhatatlan. Olyan hibák vannak benne, hogy az elképesztõ:
- Egyes BB-k lõtávja akkora, hogy szinte átlövik a pályát.
- Nem lehet felrakni a maximális mennyiségû matrózt a hajóra, mert nem jól írták meg a vízkiszorításokat, túl kevés a szabad tömeg.
- A lövegek újratöltése össze-vissza van, sokszorosa a normálisnak.
- A 89 lvl-es hajó lövege 100 lvl-nél érhetõ el (a következõ hajónál).
- A tengeralattjárók 130 csomós sebességgel rendelkeznek, mert ott maradt egy egyes a sebesség elõtt.
Ezeket biztos javítani fogják. De amin már nem nagyon fognak változtatni:
- Két hajóág közt annyi különbség van, hogy az egyikben lévõ hajókra eggyel több matróz fér. Nem lesz meglepetés, hogy a másik ágat senki nem választja majd. Tehát hiába van két ág.
- Magasabb szinten a hajók besorolása egyszerûen gyalázat. A Littorio olyan hajókkal van egy szinten mint a Montana, Super Yamato, H44 (BB5-ösök), IRL a PoW, SoDak, Bismarck (BB-3-asok) hajókkal volt összemérhetõ. A modernizált 1. vhs szutykok (Conte di Cavour, Caio Dulio) meg az Iowa, Lion I, Yamato, H39 (BB4-esek) hajókkal vannak egy szinten, ezeknél is legalább 2 kategóriányi csúszás van. A CV-knél is hasonló eltolódások vannak.
Ezek kb olyan besorolások, mintha a Panzer III, T-28, M3 Lee tier 6-os lenne a WoT-ban, de tier 6-7-es fegyvert és sok plusz páncélzatot kapnának, hogy ütõképesek maradjanak (ezek a hajók is irreálisan jó fegyverzetet fognak kapni, hogy játszhatóak legyenek).

Mindezt 9 hónap alatt hozták össze. Azért a WoT-osok mégse adnak ki olyat a tesztszerverre ami gyakorlatilag használhatatlan. A harckocsik besorolása is többnyire jó, de minimum elfogadható. Ami mégse, azt azért javítják. NF-ben ez már a harmadik ilyen elcseszett ship treevel rendelkezõ nemzet, egyikhez se nyúltak hozzá utólag és nem is fognak...
Csak azzal tudom vigasztalni magam, hogy biztos a NF2-re fordítják az erõforrásaikat.
Nem is értem az egészet, se füle se farka. De egyértelmû hogy itt nem lesz ingyen prémtank, azért csûrik csavarják.

ott ült a marhája tõlem 15m-re.
a mi bázisunknál már csak 1 td volt a 3 heavy ellen. a többiek körülöttem voltak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Valami nagy simlit érzek itt a háttérben, de lehet csak paranoid vagyok.

Legújabb kérdezz felelek cikkbõl:

As you might know, the T34 will be replaced by the M103 and moved to Premium Tanks. Players will be able to purchase the T34 and any other premium vehicles in the in-game store. In addition, the T34 will be moved to tier VIII. We are still working on the game balance. Other new American vehicles are also being balanced. There is a high chance that they will end up on the same battle level as their predecessors, T30 and T34.

It looks like new players who will join the game after Christmas won’t be able to purchase T34. This does not mean that the Premium members will not be able to get their T34 by converting gold into experience and credits. The T34 case is not for making another Premium vehicle, but to compensate efforts in grinding for those who have already own this tank for a long period of time. And again, special offers for this tank may possibly be released at a future date.

Annyit már böfögött überlord, hogy a store-ban tuti meg lehet majd venni, de most az ingyen falatról látványosan kussolt. Lehet inkább nem élem bele magam az ingyen t8-ad prém vasba, nem fogok akkorát koppanni a végén. :-(

3 tanknál sztem már mindegy. Olyankor viszont nem jó foglalni amikor még alig esett kill...

En szoktam mondani, Time is credit.. ha meg tudja olni mert ott van akkor nosza, de ha varni kell 3 percet amig ater akkor cap.

Nehogy már megszabja mit csinálj. Milyen jó nézni kilõttként hogy a maradék szaladgál 1-2-3 tank után ahelyett hogy foglalnának és mehetnénk a következõ pályára.
A foglalás ér több xp-t, vagy ha kilõjük az ellen összes tankját?
Azért kérdezem, mert valahol angolul azt olvastam, hogy a foglalás. Most viszont lehülyézett 1 type, hogy mit csinálok, még van 3 másik tank a pálya másik végén. (olyan 7-3 ban álltunk nyerésre, de végül ketten befoglaltunk.)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

popey8
Nem tudom mi van ma ezzel a szarkupaccal. Állandóan vereség, nem gyõzöm visszahozni a mínuszokat és persze, h egymás után 2 ammo rack robbanás, és egyéb csatát tönkre tevõ criticalok. Az elõzõ meccsen pl. egy AMX38 9 killel fejezte be a meccset, úgy hogy még 6-an vagy 7-en maradtak ellene a végére. Azt hiszem mára elég is volt ebbõl a hülye kommunista játékból.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na látod pont errõl beszélek. Én tank destroyersal vagyok , nekem a nagyok mögött kellene haladnom jóval lemaradva. De ha nem indulnak el idõben akkor nem tudnak lõállásba helyezkedni , mire odaérnének már kenik a szájukat, és akkor jönnek a berepülõ pilóták akik elõször az artykat utána meg engem támadnak. Aztán forgolódhatok körbe körbe, de az esetek 90%-ban szétkapnak.
Egy 60al szaguldo lightben en dontom el mikor es kivel allok le verekedni. Persze 15vs15, ezert pl sohasem csinalok olyat, hogy eloredeongetek a heavyk meg 300 meterrel utanam. Nem, siman megvarom amik elkezdodik a bunyo, es amikor mar nem figyelnek, jon a flank.

Ezekkel a tankokkal siman megcsinalod lokalisan hogy 1vs1 legyen...

bardocz
Pedig abba 109kredit 1 lõszer...😄
Valaki aki jobban képben van mint én árulja már el mi a vihart kéne a mostani teszten tesztelni?
Mert a techtree-ben semmi változás se prémium t34, se 2. us td ág egyedül a program szerkezetén változtattak.

Teljesen egyetértek veled.
😮 Milyen ágyút használsz te is-en, h mesterlövész plecsnivel is csak 1090 credit a lõszer? Azt ne mond h a stock 85mm-est!?😮

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

"A WoT-osokat is alul lehet ám múlni. 😊"

Ezt ne kiabáld el, mert lehet h elfogadják a kihívást a wg-nél.😮😄D
Már most látom, hányszor fel fogom ezt emlegetni még a jövõben.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ha nem segítenek még hagyjad is. De mikor kibújsz lõni és szándékosan tol hátulról hogy kilõjenek neki meg legyen fedezéke na az kiveri a biztosítékot.
Amit még utálok azok a karosszékkapitányok. Akik egyfolytában villogtatnak a térképen,hogy hova kell menni kit kell támadni. Menj oda b@zd meg ha annyira akarsz.
Meg a folytonos noobozás. Noob team.
Ne akarjon már senki csapatot faragni 30 másodperc alatt 14 vadidegen emberbõl aki között lehet hogy 12 évesek is vannak vagy olyanok akik az elõzõ meccsek miatt a térdükön törték ketté a billentyûzetet.
Megértem ha száguldozni kezdenek. Inkább mint hogy az orrukat piszkálják.
Megjegyeztem a nevét,ha mégegyszer egy csapatban leszünk....... 😄
Solten
Ez esetben teljesen jogos <#alien> Balf@tyikkel nehez jatszani.

Saor Alba

És nem rinyáltam hanem kértem hogy támogassanak.
3-an voltunk a végén.
2 arty meg én a rommá lõtt kv-mal.
Egy stug várta hogy elõbujjak,mögötte meg az ellenséges arty.Mindkettõt "megvilágítottam" nekik.

Basztak segíteni a büdös gyökerek.
Solten
Sokan rinyalnak az artynak hogy segitsen azonnal:

1. letezik tobb celpont egyszerre
2. a konnyebb, tiszta celpontot fogja valasztani nem a tereptargy mogott bujkalot
3. elofordul hogy fel ev mire betolt

Saor Alba

ez a játék nem 1vs1 hanem 15vs15 általában kivéve company. Vedd bele, hogy a hasonló tierû tankról pattanak lövések, míg a franciáról egy se fog. A lorrainemet konkrétan egy tetrach ammorackelte és 2 másik leoparddal együtt kivégeztek, mert pont töltöttem. 'vs1be valóban nagyon bikák, de mondjuk egy is-7est már 1vs1be is nehéz megverni.

Meglett egyébként batchat, vadkan az tuti😄
A saját artynkra vagyok pipa.

Védtem a seggét és amikor kértem hogy segítsen annyit írt hogy blablabla.
Az ilyen egy gyökér.
Solten

Saor Alba

Mindenki volt szerintem. Csak ugy lehet megismerni mire képes és hogy lehet elbújni elõle.
Utálom az összes embert aki valaha is artyval volt.

Fasszopó banda csak sírnak hogy védjük meg õket de amikor nekik kéne segíteni......
Ez zsinórban a 4-edik játék ahol az elsõ percben kilõnek 😊. Elsõnek. Ennél jobban már nem tudok hátul maradni és elbújni.
Na de mondjuk ha a rajtnál a többiek nem az orrukat piszkálnák hanem térdelõrajtból indulnának akkor lenne esélyünk jó pozicciot felvenni.
Solten
Klassz, ezzel kellett volna kezdeni. Akkor mar a T-50-re is fognak vonatkozni a fizikai torvenyek? <#alien> Talan nem fog tereptol fuggetlenul 70-el fordulni 45 fokos szogben...

Saor Alba

Igen... a light tankok Tier5-tõl, a heavy tankok Tier8-tól igy mûködnek. Gyors egymásutánban ki tudnak köpni 6 (magas szinten csak 4) skulót, aztán 30-40 másodpercig tárazás.

üdv a klubban
ismerõs 😄
Ma nagyon geci a gép! Egész nap t8-9-10-el rak össze.
Az AMX tankok hogy lõnek? Arra gondolok, hogy lõ párat gyorsan majd táraz? vagy mi...Ezt nem vágom teljesen. (nincs olyan tankom)

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

És egy ilyen lövésnél elszáll 1025 kredit és egy meccsen belül ez 2X, 3X az elég durva + a javítatás<#buck>
Az a durva amikor 30 méterrõl az IS 122es lövedéke eltûnik és nem talál el semmit és már nem egyszer volt ilyen a mai nap folyamán
http://kepkezelo.com/viewer/73d9v1otngnnmctagpsg.jpg][/url][/img]

ma este 15 meccsbõl kb. 12-13 így végzõdött...
Ne mondjátok, hogy ez noooormáááális!
Soha, innen már csak felfelé van... 😊 tekintve hogy minden nemzet minden tankágján kigyúrtam már a t8-at (kivéve a franszia), mostmár túlvagyok a statisztikailag kevésbé gyümölcsözõ részen. 😊

majd megéresz te is, fel a fejjel :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nekem le szedett 10 15% körül 1 tigerVII
Tudtommal mostmár csak legjobb esetben is csak csilingel, már nem szed le HPt ha meglövik. De ha azt mondjátok még mindíg... lehet hogy amultkór csak szerencsétlen voltam.

Virkir - ja, hát igy tényleg hülyén hangzik. De hát nem véletlen hogy annyi piros státuszú embert látok a meccsekben.
Fiam büszke is rám, amikor látja hogy egyedül apa zöld az õ csapatában 😄

Ezek kb mint az E-75 fejlesztett torony 88-assal.
Volt már rá példa.

Nem a toronnyal van baj hanem ha megnézed a fejlesztési ágakat a tornyot csak a 90mm M3 után tudja fejleszteni.
Akkor meg miért nem azt az ágyút használja legalább?

http://wotinfo.try.hu/

Itt megtalálod
K3rnel
Tudnátok egy linket dobni nekem arról a modról, ami javítja a színek intenzitását ? Elkezdtem mással is játszani és így már szembetûnõ, hogy mennyire fakó minden a játékban alapból. Régen találtam már ilyen modot, de akkor még nem volt rá szükségem. Köszi elõre is!