World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kimondhatatlanul elegem van már a random csapattársakból, akik nulla killel elhaláloznak az elsõ három percben.
kedden erlenbergen az északi hidat lezárta direkt egy t28 és ott heherészet, akkor sem lehetett megoldani szóval. pedig 5-rõl visszaszámoltam neki 😊
vagy
ugyanaz nap a magyar gyerek, aki végig tk-zta a magyarokat,
én szóltam mielött kilõttem ("normális vagy baz+?") 😊
¥ xfire: kistekila
és az L/71-es ágyúval már imádni fogod 😊
¥ xfire: kistekila
Van hogy még a fórumot is kiveszem a favoritok közül, gyorsabb a regeneráció 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Jah meg még nem a Tiger(P) fele mentem volna hanem a jagdpz4 fele(itt bevállalható 1-2 találat is ugye) mivel így az artyt is elõbb spotoltad volna kis szerencsével és a tiger sakkban volt tartva.
Egyébként minden elismerõsem GG!!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
ez persze majd leromlik, de azért beteg
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az artyknál az a benyomáson akik 50% feletti winrattel rendelkeznek tõlük lehet csak azt kérni hogy counterartyzzon és teljesítik is általában fõleg ha megvan nekik mutatva honnan látszott a lövés.. Volt egy meccs kértem a Hummelt hogy counterartyzzon legyen szíves és mutattam neki az enemy arty pozicióját, de õ csak hajtogatta tovább hogy spotoljam(T32-vel meg sérült motorral) 45% körüli volt a statja így nem is tudom miért vártam a csodát...
A -csúcs eddig egy grill volt 22%-os winrate!!!, és valami 210-es eff érték..
Nyilván ezek a számok is útmutató jellegûek és néha vannak meglepetések, de aki 45% alatti õ nem fog forgolódni a tankkal sokszor még fedezékbe sem bújni.
Illetve végjátékban is segíthet meghozni a jó döntést, hogy kérhetjük e tõle hogy menjen vissza a bázisra v. sem, de hosszasan lehetne még sorolni az elõnyeit.
Standard accounttal játszok, ezért olyan kevés a kapott EXP mennyisége. Vélemények?
egy kis náculás, van új trailer, ez is pofás :-)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jó hír viszont, hogy a felfüggesztés csak ideiglenes. Legközelebb javaslom hogy teamkill helyett szavakkal próbáld meg megoldani a problémákat.
A kompenzáció miatt a játékban sok olyan felület van ami könnyen átlõhetõ. Ilyen a pike nose is. De például az IS-4 homlokpáncélja is, a valóságban a '60-as évek elsõ feléig nem tudták volna átlõni semmilyen AP-vel, maximum HEAT lõszerrel. Vagy akár a KT homlokpáncélja, E-100 teknõjének a frontja és még sokáig lehetne sorolni.
A pike nose-os harckocsiknál figyelni kell, hogy ne forgasd be. Csiki-csukinál pedig a hátratolatós módszert kell alkalmazni. Feltéve, hogy van elég hely vagy nem áll be mögéd egy csapattárs.
Ha mégis valamilyen oldalirányból lövik át ezt a fajta front részt, akkor vígasztaljon az, hogy más harckocsinál a felépítmény oldalát találta volna el (KT és társai, T-34, T29 és társai, AMX-50-100 stb) és ugyanugy átvitte volna azok oldalát. 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ha elolvassak jo..ha meg nem akkor sem vesztettel semmit te megtetted amit lehet...
Suspended for team kill
Dear Wargaming.net my account had been suspended for team killing whilst I'm having a premium account. I acknowledge my first team kill happend for a reason, a player named BobBlack blocked my way and stopped me, so he had it coming. The second was an accidental team kill and the third was an answer. I have never teamkilled for a reason in this game and I don't intend to again. Please remove my ban, thank you.
P.S: I enclosed my replay file
Csak az a baj hogy holnap már nem érek rá :S
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Én elsõsorban, azt szeretem, ha minél kisebb és döntöttebb minden irányból a harckocsi. A pike orrot nem igazán szeretem, mert ha szembõl állok a hasát lövik és átmegy, ha szögben állok akkor meg a kettõs döntöttségét elvesztett orrot, ahol szintén átmegy. Ezért sztem IS-4 a legmegfelelõbb, bár túl méretesnek érzem bele az S-70et, más kifogásolni valót nem érzek benne. IS-7 túl hosszú, nehéz vele megfordulni. IS-8 sztem kis ügyes 😊 A puttonnyal javítottak az arányokon, nekem tetszik. Remélem nem úgy megy át a puttonyon a golyó, mint vmi szövet darabon 😊 IS-3 a mostani toronnyal pedig sztem jól néz ki.
http://data.hu/get/4718764/20120203_1824_usa-M12_fjord.wotreplay
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
#100956 küldjem be a visszajátszást? megnéznék? 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A cap (sapka/süveg) egy lágyabb fém a penetrátor elõtt helyezkedik el. Az a feladata, hogy a célpont felületén deformálódjon, "rákenõdjön" a páncélra. Az orra általában tompa kialakítású, hogy nagyobb felületû legyen. Ezáltal kedvezõbb szögben éri a lövedék a páncélzatot.
A ballistic cap pedig egy kúp, forgásparaboloid, vagy valami hasonló formájú süveg. Ez azért kell, mert a cap tompa orra növeli a légellenállást, ami csökkenti a sebességet ami csökkenti az átütõ képességet.
Az APDS pedig az ûrméret alatti leváló köpenyes lövedék. A penetrátor körül lévõ köpenyek akkorák mint a névleges ûrméret. Miután a lövedék elhagyta a lövegcsõt leválnak a köpenyek és egy ûrméret alatti mag repül tovább. Az amerikai 90 mm-eshez is volt ilyen lövedék, de csak tesztelték, annál 40 mm átmérõjû a penetrátor. Az orosz 100 mm 3UBM-6-nál 55 mm átmérõjû penetrátor.
Még annyit a 122 M-62T2 és 130 mm S-70-hez. A 122 mm-esnek nagyon kicsi az átütõképessége 30°-os páncélra. A 130 mm-esnél meg olyan adat van megadva 30°-ra amit nem hiszek el, mert olyan nagy értékek. Döntött páncélzatra valószínûleg a 130 mm-es a jobb.
Az ST-I tényleg nem illik a szovjet nehéz harckocsik közé. Nem is jutott túl a rajzokon. Majd kiderül mennyire lesz mozgó bomba. A KT-tornyos, T29/T30… harckocsikban is így van elhelyezve a lõszer egy része, azok nem robbanékonyak. Nekem se tetszik annyira az ST-I, mint más IS.
Az IS-8 nem rossz, de annyira azért az se jön be. Nem az igazi. A torony aránytalanul kicsi a testhez képest. Már az IS-3-as is hülyén nézett ki a T-10 toronnyal. Az IS-8 pedig még hosszabb, mint az IS-3. Azért valamit javít az összképen, hogy megkapta a puttonyt a torony hátuljára. Nekem még mindig az IS-7 tetszik a legjobban az orosz nehéz harckocsik közül.
A statisztikáról még mindig ugyan az a véleményem. Ha jó a statod az azt jelenti jobb vagy a középmezõnytõl de nem azt jelenti, hogy pro vagy. Én mindig is csak azt nézem ki hogy játszik. Én is kitudok szedni 9 tankot úgy is hogy csak lövöm azt akinek nincs élete de van mikor kínszenvedéssel nyírok ki 9-et. A sok tank elpusztítása általában a szerencse kérdése. Akkor az igazi mikor egyik csapatban sincs jó játékos te meg csak vadászol.
Pár dolgot lehetne még sorolni ami befolyásolja egy játékos statisztikáját, de a legfontosabb ami nincs benne a statisztikában mindig is a legfontosabb marad, hogyan tud játszani az illetõ.