World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húsz esetbõl egyben nem megy szóval a dolog. Sajnos az átlag user azonnal az erõszakhoz nyúl, ha bármi problémája vagy nehézsége van.

Mostanában miért nem századozunk?
Kimondhatatlanul elegem van már a random csapattársakból, akik nulla killel elhaláloznak az elsõ három percben.

én a fórumot nézem mindig, hátha van vmi ingyen gold cucc, úgyis innen értesülök róla.. már lehetne, mert nem volt egy jó ideje 😄
Yan
van hogy néha nem sikerül szavakkal.
kedden erlenbergen az északi hidat lezárta direkt egy t28 és ott heherészet, akkor sem lehetett megoldani szóval. pedig 5-rõl visszaszámoltam neki 😊

vagy
ugyanaz nap a magyar gyerek, aki végig tk-zta a magyarokat,
én szóltam mielött kilõttem ("normális vagy baz+?") 😊

¥ xfire: kistekila

Yan
a második motorral gyorsabb lesz néhány hevitõl.
és az L/71-es ágyúval már imádni fogod 😊

¥ xfire: kistekila

Kell néha szünetet tartani. Én a béta kezdetétõl tolom folyamatosan, csak van amikor tartok egy hónap szünetet.
Van hogy még a fórumot is kiveszem a favoritok közül, gyorsabb a regeneráció 😊

szabii98
én is így vagyok.

I met God. She's black

van még nálam 20 eladó key ha valakit érdekel pm.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

pointer4
Most tartok IS3 nál, szerintem még 0.7.2 elõtt melgesz IS7, 0.7.3 ig még az AMX is 😄
Ennyit tudok hozzátenni 😊

Vak tyúk is talál szeget, gyökér játékos is lehet szerencsés v toptank 😊

pf 😄 😄 na azért meglesz az IS7, remélhetõleg még 7.3 elõtt 😄
sikeres nácik jellegû filmet szvsz még úgy 40-50 évg nem nagyon fogunk látni :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pointer4
Csak te, én alig várom hogy véget érjen a meló, és rohanok haza csillagozni 😄
csak én fásultam bele a játékba mostanában? totál elment a kedvem az egésztõl.. az utóbbi 2 hétbe játszottam kb 10 meccset, még kéne 60k xp Is 7 hez.. hétvégén lenne idõm tolni, de nem visz rá a lélek
Csak azért a tigrisért mentem, mert bgabor911 volt a nickje. 😊

Sztem jó kör volt kis szerencsével több kill is összejöhetett volna,az meg ugye látszott hogy az ellenfél nem volt magasan képzett XD, a végén az E75-t viszont úgy közelítettem volna meg hogy nem megyek át a kezdõ körön,de látszólag így sem nagyon érdekelte a dolog pedig számíthatott az érkezésedre 😄
Jah meg még nem a Tiger(P) fele mentem volna hanem a jagdpz4 fele(itt bevállalható 1-2 találat is ugye) mivel így az artyt is elõbb spotoltad volna kis szerencsével és a tiger sakkban volt tartva.
Egyébként minden elismerõsem GG!!
Zegi Norbi HUN
Szánalmas<#levele> Náci zombik után megint egy ilyen hülyeség...:/

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Pont ez az😊 Azért várom h kijöjjön,h végre megint játszhassak,mert akk aktiválom az uccsó havi prémet😞 Ahogy olvasom lehet ebbõl húsvét lesz 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

akkor ritka béna lehet, mert nekem 8 csata után 3021 az effim IS3-al :-)
ez persze majd leromlik, de azért beteg

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kellõen izgága :-)

Egybe nézi tudtommal, nekem pl.:1507 és 54,2%-ot mutat, amikkel játszok mostanában tankok T32 meg franciák 58-60%-os statom van 300+csata után, de így is mutat az adott játékosról egy képet és ritkább lesz az hogy pozitívan csalódsz valakiben, mert annyival jobb mint amit a számok mutatnak..
matyashun is csinált már top gunt. 😊

bardocz
És ez tankonként mutatja, vagy az egész játékot nézi? Csak mert okozhat meglepetést olyan játékos, akinek összességében 1000 körül van mondjuk, és egy T8-as tankjával meg 1400.
Én úgy gondolom, hogy van értelme nézni az eff. ratinget nézni nagyon sok infót megtudhatunk belõle amit a javunkra fordíthatunk, hiszen ha azt látod hogy van egy Tier8 KV5 aki mondjuk 42%-al nyer és 600as az effje akkor nyugodt szívvel neki lehet menni akár kisebb tierû tankkal is, persze ha van olyan ágyúd rajta ami képes sebezni .
Az artyknál az a benyomáson akik 50% feletti winrattel rendelkeznek tõlük lehet csak azt kérni hogy counterartyzzon és teljesítik is általában fõleg ha megvan nekik mutatva honnan látszott a lövés.. Volt egy meccs kértem a Hummelt hogy counterartyzzon legyen szíves és mutattam neki az enemy arty pozicióját, de õ csak hajtogatta tovább hogy spotoljam(T32-vel meg sérült motorral) 45% körüli volt a statja így nem is tudom miért vártam a csodát...
A -csúcs eddig egy grill volt 22%-os winrate!!!, és valami 210-es eff érték..
Nyilván ezek a számok is útmutató jellegûek és néha vannak meglepetések, de aki 45% alatti õ nem fog forgolódni a tankkal sokszor még fedezékbe sem bújni.
Illetve végjátékban is segíthet meghozni a jó döntést, hogy kérhetjük e tõle hogy menjen vissza a bázisra v. sem, de hosszasan lehetne még sorolni az elõnyeit.
Szerintem szánalmas. Bár én 10/9 hollywoodi film trailerjét annak szoktam találni.

Elsõ top gun AMX 13 90-nel. Link.

Standard accounttal játszok, ezért olyan kevés a kapott EXP mennyisége. Vélemények?

kerla
Yeah! azaz: Jawohl!!!

OFF

egy kis náculás, van új trailer, ez is pofás :-)

Eagle16
Azt nem tudom, de én inkább rajtahagynám.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kerla
Szeretem az E-75-öt, legalábbis ilyen körök után:

Elõször is bocs, de borzalmas az angolod. Másodszor, az, hogy az utadba áltak, nem jogosít fel arra hogy belelõj az illetõbe. Sem az hogy valamire valamiért team killel akarsz válaszolni. Szerintem teljes joggal függesztették fel az accountod, jó látni hogy valóban mûködik a feljelentõ rendszer. Természetesen a leveled hatására még nem fogják feloldani a zárolást.

Jó hír viszont, hogy a felfüggesztés csak ideiglenes. Legközelebb javaslom hogy teamkill helyett szavakkal próbáld meg megoldani a problémákat.

Csak kinézet alapján írtam. A védettséget, fordulékonyságot nem vettem figyelembe.

A kompenzáció miatt a játékban sok olyan felület van ami könnyen átlõhetõ. Ilyen a pike nose is. De például az IS-4 homlokpáncélja is, a valóságban a '60-as évek elsõ feléig nem tudták volna átlõni semmilyen AP-vel, maximum HEAT lõszerrel. Vagy akár a KT homlokpáncélja, E-100 teknõjének a frontja és még sokáig lehetne sorolni.

A pike nose-os harckocsiknál figyelni kell, hogy ne forgasd be. Csiki-csukinál pedig a hátratolatós módszert kell alkalmazni. Feltéve, hogy van elég hely vagy nem áll be mögéd egy csapattárs.
Ha mégis valamilyen oldalirányból lövik át ezt a fajta front részt, akkor vígasztaljon az, hogy más harckocsinál a felépítmény oldalát találta volna el (KT és társai, T-34, T29 és társai, AMX-50-100 stb) és ugyanugy átvitte volna azok oldalát. 😊
eff rating..ellenfélnél 872 eff rating-os IS3 csinált 5 kill-t. Igaz, valami oknál fogva( random anyád bazd meg! véletlenül se találtam el, ha mégis akkor meg pattant, meg critical...következtetésem, az hogy ez a szám továbbra se mutat semmit.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tudjátok, hogy a WoT Clan Info link egy FBI-os seggbekúrunk rohadt tolvaj-kalóz-rosszabbvagymintaholokauszt oldalra visz?

wmisi
szerintem jo lesz....
ha elolvassak jo..ha meg nem akkor sem vesztettel semmit te megtetted amit lehet...

Sikerült megvennem a Tiger (P)-t és 4 csatából máris szereztem 3 kitüntetést vele.😊 Bár nem lesz a kedvenc mert elég lomha még, de egyenlõre használhatónak látszik.
darki81
ezt írtam nekik, és betallóztam a raplayt rarba!
Suspended for team kill
Dear Wargaming.net my account had been suspended for team killing whilst I'm having a premium account. I acknowledge my first team kill happend for a reason, a player named BobBlack blocked my way and stopped me, so he had it coming. The second was an accidental team kill and the third was an answer. I have never teamkilled for a reason in this game and I don't intend to again. Please remove my ban, thank you.
P.S: I enclosed my replay file

Csak az a baj hogy holnap már nem érek rá :S

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Axon
Ha veszek egy javító egységet (toolbox) a tankra az magától javítja a tankot ha sérül?

wmisi
egyebbkent a premed megmarad...az nem ketyeg a BAN alatt...

wmisi
veszthetsz valamit?
ird meg nekik hogy kaptal egy auto BAN-t miattuk

Pales27
Köszönöm a magyarázatot!

Én elsõsorban, azt szeretem, ha minél kisebb és döntöttebb minden irányból a harckocsi. A pike orrot nem igazán szeretem, mert ha szembõl állok a hasát lövik és átmegy, ha szögben állok akkor meg a kettõs döntöttségét elvesztett orrot, ahol szintén átmegy. Ezért sztem IS-4 a legmegfelelõbb, bár túl méretesnek érzem bele az S-70et, más kifogásolni valót nem érzek benne. IS-7 túl hosszú, nehéz vele megfordulni. IS-8 sztem kis ügyes 😊 A puttonnyal javítottak az arányokon, nekem tetszik. Remélem nem úgy megy át a puttonyon a golyó, mint vmi szövet darabon 😊 IS-3 a mostani toronnyal pedig sztem jól néz ki.

Igen én csak azzal használtam nem sok kill jött de szórakoztató volt vele a játék!

Miért, már nem durran el olyan sûrûn egy lövéstõl a t44? Megtartottam farmolni, de ha nem kötelezõ a wet rá, akkor valami mást is tehetek a helyére.
Ezt vki elmagyarázná nekem? Ez most egy nagy lag vagy ennyire félre hord az M12? 12-11 percnél van az érdekesség annyit segítek hogy mikor az AMX-et lövöm akkor lassítsátok be! 😉

http://data.hu/get/4718764/20120203_1824_usa-M12_fjord.wotreplay

Na ez bejött. El se indul a wot , hogy feltettem hozzá ezt a mod-t. Na akkor megint befejeztem. Ennyit errõl.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

darki81
köszi, ám nézegettem a másik gunt is, gondolom HE-vel használatos a nagy sebzésû

#100956 küldjem be a visszajátszást? megnéznék? 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ha adhatok egy tanácsot akkor ne szaladgálj, hanem bújj el és nézd meg milyen szépen hal meg az ellenfél! 😊 420méteres látótáv egy jó távcsõ álcaháló kombival halálos fegyver az M5 kezében és ne felejtsük el a lefûrészelt csövet sem amivel minden 40mm alatti tankra 150-180 sebzést tudsz adni azaz franciák, artyk és kisebb TDre igeni veszélyes vagy. Esetleg még több segítség kéne tudok feltenni 1-2 jó vidit M5rõl.

wmisi
en bekuldenem a videot wg-nek...oket kitiltjak ki

A lövedék típusát határozza meg. Az APCBC páncéltörõ lövedék (AP) cap-al(C) és ballistic cap-al (BC).
A cap (sapka/süveg) egy lágyabb fém a penetrátor elõtt helyezkedik el. Az a feladata, hogy a célpont felületén deformálódjon, "rákenõdjön" a páncélra. Az orra általában tompa kialakítású, hogy nagyobb felületû legyen. Ezáltal kedvezõbb szögben éri a lövedék a páncélzatot.
A ballistic cap pedig egy kúp, forgásparaboloid, vagy valami hasonló formájú süveg. Ez azért kell, mert a cap tompa orra növeli a légellenállást, ami csökkenti a sebességet ami csökkenti az átütõ képességet.

Az APDS pedig az ûrméret alatti leváló köpenyes lövedék. A penetrátor körül lévõ köpenyek akkorák mint a névleges ûrméret. Miután a lövedék elhagyta a lövegcsõt leválnak a köpenyek és egy ûrméret alatti mag repül tovább. Az amerikai 90 mm-eshez is volt ilyen lövedék, de csak tesztelték, annál 40 mm átmérõjû a penetrátor. Az orosz 100 mm 3UBM-6-nál 55 mm átmérõjû penetrátor.

Még annyit a 122 M-62T2 és 130 mm S-70-hez. A 122 mm-esnek nagyon kicsi az átütõképessége 30°-os páncélra. A 130 mm-esnél meg olyan adat van megadva 30°-ra amit nem hiszek el, mert olyan nagy értékek. Döntött páncélzatra valószínûleg a 130 mm-es a jobb.

Az ST-I tényleg nem illik a szovjet nehéz harckocsik közé. Nem is jutott túl a rajzokon. Majd kiderül mennyire lesz mozgó bomba. A KT-tornyos, T29/T30… harckocsikban is így van elhelyezve a lõszer egy része, azok nem robbanékonyak. Nekem se tetszik annyira az ST-I, mint más IS.

Az IS-8 nem rossz, de annyira azért az se jön be. Nem az igazi. A torony aránytalanul kicsi a testhez képest. Már az IS-3-as is hülyén nézett ki a T-10 toronnyal. Az IS-8 pedig még hosszabb, mint az IS-3. Azért valamit javít az összképen, hogy megkapta a puttonyt a torony hátuljára. Nekem még mindig az IS-7 tetszik a legjobban az orosz nehéz harckocsik közül.
Nah ebben mi a buzis? Bocs már ha véletlenül nem egy atom láthatatlan tankról beszélünk ami olyan bugos hogy ki sem fogják javítani mert a T25AT az be tudja magát ásni a dombba. A JP meg 400 méteren belül minden alló illetve lassan mozgó tankot eltalál bár tényleg nem a legjobb az álcázása de nekem sose volt rá panaszom mert meg volt a kellõ távolság köztem és az ellen között. A T25AT azért nem tudok mit írni mert még nincs, csak ellenfél tapasztalatom van mikor 61 méterrõl bedarált a T29-emben 2 bokor volt köztünk de én természetesen nem látom mert olyan alacsony talán hogy csak felette tudok nézni.

A statisztikáról még mindig ugyan az a véleményem. Ha jó a statod az azt jelenti jobb vagy a középmezõnytõl de nem azt jelenti, hogy pro vagy. Én mindig is csak azt nézem ki hogy játszik. Én is kitudok szedni 9 tankot úgy is hogy csak lövöm azt akinek nincs élete de van mikor kínszenvedéssel nyírok ki 9-et. A sok tank elpusztítása általában a szerencse kérdése. Akkor az igazi mikor egyik csapatban sincs jó játékos te meg csak vadászol.

Pár dolgot lehetne még sorolni ami befolyásolja egy játékos statisztikáját, de a legfontosabb ami nincs benne a statisztikában mindig is a legfontosabb marad, hogyan tud játszani az illetõ.