World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. február 11. 23:57:35
Jármû: T20
Szerzett tapasztalat: 1 620
Szerzett kredit: 46 992
Csatában elért Achievement: Top Gun, Billotte Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész
Ma éppen prémiumos vagyok mert gyûjtök a slugerre de prém nélkül sem lenne rossz szerintem.
Joccakát!
Gondoltam megtrollkodlak, de meg kell kövesselek, semmit nem csináltál szerintem rosszul.
Pláne amikor megláttam hogy a csávó neve valami "leszopoa", innentõl kezdve már sejthetõ volt hogy egy kis hülye kis pöcsrõl van szó, aki nem bírja elviselni hogy elb*aszta az egészet, nyilvánvaló homokozóban is a másikra szokta kenni ha összedõl a homokvára (mert azt se tud rendesen építeni) 😊
Sztem teljesen jól játszottál a meccs folyamán, a csávó felizgulva attól hogy a KVjával megõlte az utolsó elõtti ellenfelet, rárontott a typera az meg kicsapta belõle. Mivel se te se a másik még nem voltatok a közelébe se, semmit sem tehettetek.
Utána meg tényleg esélytelen volt elpáholni egy 30%os Typeot.
2db amx 13 75
1db amx12t
1db jagdpanther
Végigverte a jobb szárnyunkat mint a szart!
Jobb szárnyunk:
1db stugIII
1db tiger
1db pzIV
1db t34/85
1db jagdpzIV
1db matilda
Majd a mögöttük táborozó grille és stpzII és egy t1 ht is áldozatuk lett.
Én a többiekkel baloldalra indultam.
1db su26
1db amx40
1db tiger
1db t28
1db pzIV
meg én az is-sel.
Miután láttam hogy elszállt a jobb oldalunk visszafordultam.Kilõttem egy kv-t és gyerünk a bázisra.Ott a 2 amx 12 75-öt küldtem kapálni.
Azután már baloldalunk sem volt,egyedül én voltam még bent.Persze körbevettek és ledaráltak.
Csata: Erlenberg 2012. február 11. 23:35:11
Jármû: КВ-1С
Szerzett tapasztalat: 1 771
Szerzett kredit: 45 292
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövé
replay, és kössetek belém, ha úgy gondoljátok hülye vagyok 😄 :http://www.2shared.com/file/E-f9_RM_/20120211_2233_usa-M10_Wolverin.html
valamelyik nap pl. olyat láttam, hogy gyerek KV-5-el közvetlen közelrõl HE-vel lõtte a KV-3-at! na ez ilyen mellett nem tudok elmenni szó nélkül xD ne tudjátok meg mit kapott az tõlem xD vagy múltkor (Siegfried Line) nem tudom már mivel voltam, de volt nálunk egy E-75ös (õ volt az egyetlen t9) és mit csinált? ki ment a pusztára!!! Szerencsére magyar volt így magyarul küldhettem el a halál fa***ra! 😊
CSak mint ördög ügyvédje, ugye nem voltunk ott és nem tudjuk pontosan milyen volt a szitu. Irtad hogy ketten kihaltak mellõled, lehet hogy amig õk kihaltak azt az idõt kellett volna kihasználni és azért voltak rád mérgesek.
Tipikus hiba, hogy az emberek szépen sorbaállnak, és egyesével jönnek levadásztatni magukat. Ezért jó a platoon, ahol tudod hogyha te kilépsz, a platoontársad is jönni fog (persze értelmes kilépésekrõl van szó).
Szóval megértem hogy jó idejönni elpityeregve magad hogy lenooboztak és igazságtalanul - tudod, messzirõl jött ember azt mond amit akar. És természetesen a fórumon jelenlévõk sosem hülyék 😊
WoT: Nishizumi77
Nekem az egyik nagy kedvencem volt az a TD és a hosszú 88-as a tökéletes gun rá.A tûzgyorsaságot és az olcsó lõszert nem kompenzálja a nagyobb sebzés.Töltésgyorsítóval egy élmény az a 88,olyan gyorsan lehet lõni vele és még az átütése is jobb egy kicsit.
A Ferdit is azzal használtam míg meg nem lett a 128-as,ami szintén egy nagyon jó ágyú.A 105-öt még a KT-n is rühellem,olyan pattogós. :-(
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
http://babelfish.yahoo.com/translate_url?trurl=http%3A%2F%2Fworldoftanks.ru%2F&lp=ru_en&.intl=us&fr=yfp-t-701
A következõ megfontolásból: A Jp szintjén még elég a 200-as pen, és a 320 dmg miatt jól jön credit és xp is, a gyakori átütés miatt.
Viszont, a ferdinándon, amit nemrég kezdtem, egyszerûen visszatettem a 88/71-est, mert már senkit nem ütök át a 10,5-össel (sem), de legalább 4x annyi credit a lõszer. Mióta az alap ágyú van, ismét keres, ezzel kell mennem a 12,8cm-esig.
na, várom az újabb (-) szavazatokat.
Valaki francia meddel platoonozni? 75-ösöm van, de szívesen megyek nagyobbal is.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. február 11. 21:12:24
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 875
Szerzett kredit: 22 466
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
Eddig is sejtettem hogy vissza vették a kreditet de most már teljesen biztos vagyok benne.Ez igy nagyon kevés.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ha egy stuart rakna be ilyet rendben lenne.... 😄
Sztem felesleges a JPre felrakni.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
meg a supertesten sincs font. Szvsz meg 1 honap van, de minimum 3 het.
Addigra a T30 is meglesz 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mindemellett az amx12-nek kevés a penje még néha azokhoz is, ezért a lopakodós scoutolást javaslom.
Mikorra várható a patch, ami lecseréli?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Ezeket kaptam el
Amúgy bírom a "kiscsávót" nagyon jó spottoló tank,és saját mezõnyében 5-6 kill is összejön,csak az a baja hogy általában a csapat az olyan pályákon mint komarin vagy murovanka rittig a nekem kevésbé megfelelõ irányba orientálódik és világíthatok ha senki nem figyel.
Sok esélyem mondjuk nem volt a két medium tank ellen egyedül, gyakorlatilag egyedül védtem a déli részt, a domb tetején kempelõ JgPanzer semmit se tett hozzá a témához, nem fedezett, hogy ne tudjanak flankelni.
Prokhorovkán tier9 csatában vagyok... BDR-rel 😊 E75-ünk megindul a falucska felé. Egész odáig nem jut eszébe, hogy ránézzen a minimapra, amirõl észrevehetné, hogy nem ment vele senki. Ott szembetalálkozik az ellen fõerejével, amibõl õ kipécéz magának egy Pz38-at, akit sikeresen át is küld a másvilágra. Majd mielõtt újra betölthetett volna, már ki is szedte a túlerõ. Mindeközben az IS-4-ünknek forradalmi ötlete támadt! Rájött, hogy neki létfontosságú megmásznia a dombot 😄. Mire felért, nálunk lényegében elfogyott a csapat. A dombtetõn hõsies küzdelemben lenyomott egy M6-ot, majd végül õ is átadta magát az enyészetnek.
Tanulság: a játékosok egy jelentékeny részének semmiféle kihívást nem jelent, hogy a top tier tankokig való rögös utazásuk során sikerrel megõrizzék eredendõ fogalmatlanságukat a játék szinte minden fontos mozzanatáról.
Köszöntem a figyelmet 😊
Csata: Malinovka 2012. február 11. 18:13:06
Jármû: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 3 246 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 355
<#nezze>#nezze>
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Háborús/tankos játékról beszélünk. Adjon be diplomáciai ultimátumot, esetleg dobálja meg hógolyóval? 😊