World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. február 12. 12:45:23
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 617
Szerzett kredit: 11 620

szerintetek ez így rendben van? 1kill 2 sebzés 1 felderítés
darki81
Vége a 24 órás ban-nak, és nincs meg az 1 nap prémiumom!
ezek mi a faszt képzelnek? tegnap értem rá egész nap játszani, és benyomtam a prémiumot, utána meg egy hülye gyerek miatt bannoltak 24 órára, és most le van járva a prémem!
Magyarul pénzt loptak tõlem ,mert nem játszhattam hiába fizettem érte!
Továbbá a menüben miért lett kék a nevem? Ha nem tûnik el akkor odaadom valakinek a profilom és szarok az egészbe bele!
Ezzel max annyit értek el, hogy soha az életbe nem fogok venni aranyat, pedig a Lõwe tankon is már elkezdtem gondolkozni!

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

az AMX 38 - 40 esek milyen ge.. tankok? nem lehet kilõni õket csak hátulról! 15× lõttem rá és 100hp!!
Ja igen, ez hozzátartozik:

Javítás:
T32 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 938 
Megvásárolva:
A lõszerek T32 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 19 000
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. február 12. 12:33:24
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 383
Szerzett kredit: 41 692
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

nincs itt sok változtatás kredit ügyileg, egy 7 killes csata régebben is ennyit ért.
Buci
Mit csinálj, ha magas tier-û csatába kerülsz? 😊
(minimális angoltudás)

carpe diem

7 vereség után azthiszem újabb 2 hét szünet, a kurva duplát nem lehet megcsinálni. a hab a tortán az volt amikor S-70 el pattantam tigrisrõl, gusztustalan random geci ez a játék
Sippie
na igen, nem biztos hogy magával az ideológiával értenek eggyet. No mind1 😊

ON: Egyre jobban tetszik ez az E8 pedig régen mennyire utáltam 😄
OFF

mondjuk a NATO csapatok majd minden évben megbuknak, hol zászlóval, hol SS álomány logókkal, mondjuk nincsen azzal baj szvsz, hogy egy harcoló egység szimpatizál egy letünt kor egy-egy speciális alakulatával, természetesen szigorúan a harcokban nyújtott teljesítményük alapján. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Artman
Nekem párhuzamosan volt IS meg Tigris. Felváltva mentem velük. Egy idõ után az IS-el kevesebbet kezdtem, nagyon deficites volt a tigrishez képest. El is adtam, a tigrissel mai napig megyek 😊

Én is kétszer láttam couriert egyszer velünk volt a másik alkalommal ellenünk t-30-as volt. 2 db t-30-as volt õ volt a top tank én e-100-zal voltam megkerültem a várost és pont szembejöttek kilõttem a sima t-30-at és leszedtem a couriert 35hp-ra na mondom megvárom még lõ egyet és kilõvõm.Lõtt kimegyek és becélzom jó sokáig hogy biztos kilõjem erre felrobbanok nézem arty nincs a játékban a kõzelben nincs ellenség olvasom hogy baráti tûzzel kilõtt a mõgõttem lévõ e-75 kérdezem tõle miért lõtt ki a válasz belefutottam a lõvésbe .Kérdezem tõle hogyan vagy 15mp áltam kint célozva,persze õ kilõtte a couriert. Akkor néztem meg a nevét jobban. Kérdeztem, hogy magyar vagy? A válasz, IGEN .Hát ez mindent megmagyaráz,van hogy néha be sem irom hogy én is magyar vagyok hogy ne keljen szégyenkeznem a paraszt magyar miatt aki ha kilõvik elkezd nooob-ni és szid mindenkit aki nem segitet neki.Tisztelet a kivételnek játszottam már rendes magyar srácokkal is de az ritka.<#wave>
Sippie
mi a baj azzal a zászlóval? szerintem tökjó alakja van az S betûknek 😛
Most hogy így megvan a tiga nekem is furcsa mód jobban bejön mint az IS, pedig mikor IS-t húztam minden szembejövõ tigát nehézség nélkül széterõszakoltam a 122-essel.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

dehogy menesztették (mai index cikk), ejnye-bejnye + oktatás :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Melyik fegyvert használod?
pointer4
Semmi ilyesmi, kapnak kiképzést kipusztult korok töri órájából 😄
Amúgy õk Scouting Sniper logónak használták 😄 XD
Random_
Asszem menesztették õket, egyébként oda boldog-boldogtalant felvesznek, csak tökösek legyenek, valószínû egyik se történelemprofesszor.

Egyébként olykor mutatnak párhuzamot a mai USA hadsereg és az akkori Wermacht. Láttam régi felvételeket és a németek pont úgy pózoltak Francia zászlóval, mint az amcsik az Irakival.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

napi OFF

a cikk szerint, nem tudták mi az, ja persze :-)

Random_
Na most látom csak, hogy pénzgyûjtõ KV-ra lehet képességeket fejleszteni a legénységnek. Nekem sose gyullad ki és gondolom a rejtõzés se érdekes, marad a javítás?

Vagy várjam meg az új képességeket, hátha lesz érdekes?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Összeakadtam egy VK4502-vel, háromszor találtam olyan 350 körülieket szedtem le és páncélba ment, nem esett baja vagy 4 lövésemnek.
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. február 12. 11:11:36
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 1 476
Szerzett kredit: 38 983
 Javítás:
IS jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 056
 Megvásárolva:
A lõszerek IS jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 17 425

Nekem valahogy a tigris jobban be jön mint az IS
iLoveSmileyz
Hello!
Vennék promo kódót. Akinek van dobjon egy mailt. ár/db ha lehet.
Elõre is kösz.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

pointer4
Dehogynem 😄
patchaou
Nekem még mindig hiányzik az IS, most vettem meg a TigerP-t és csak a vk 88-asa van rajta. IS valahogy jobban tetszett. Remélem jobb ágyúval és toronnyal jobb lesz, bár így sem rossz. De nem hiszem hogy annyira megszeretem majd mint az IS-t.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az IS egész jó kis tank fullosan. Fent a Löveg 122 mm D-25T nekem ezzel jobb mint a kisebbik löveggel (D10T). Igaz drágább a lõszer de TP-re hajtok ahoz meg sok találat kell. Még 53 K kéne az IS3-hoz, jövõ hétre talán elérem. Tudnék TP-t átváltani de én nem költök arra már.

hát igen sajnos az IS tankot nagyon el szúrták én a 100mm-est hatszálom hozzá ami nem rossz de a páncélja....az egy rakás sz...
Szerintem sincs vele semmi baj,viszont az IS egy rakás sz...r.
Én 1x találkoztam vele, de akkor nem a saját accomon játszottam, akkor velem volt stock tornyos T-34el én meg épp 5 killt csináltam T-50el és arra ment amerre én, legalább láthatta milyen OP T5ös csatában 😄

WoT: Nishizumi77

Én eddig csak 2x láttam couriert, de vmi nagyon életunt játékosok lehetnek, mert kp tempomattal megindultak a legrövidebb úton az ellenség felé kilövetni magukat...

darki81
ezek az spg-k nagy tolvajok 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Eagle16
Tegnap végre találkoztam egy courier-rel, azzal a játékossal akit ha kilövök akkor aranyat adnak érte. Ráadásul az ellenfélnél volt.

Löwe-vel voltam, a Sand River pályán. Mire elértem az elsõ homokdûnét kiszedte egy GW Panher, körülbelül 14:00-nál...na mondom ennyit errõl 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lorraine oldalát himmelsdorfon M26al direkt HEvel lõttem, repkedtek a -300Hpk 😄

WoT: Nishizumi77

Random_
Megy ez csak csinálni kell:

Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. február 12. 8:56:04
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 2 301 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 22 459
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Mesterlövész

Javítás:
PzKpfw IV jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 612
Megvásárolva:
A lõszerek PzKpfw IV jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 1 853

Annak ellenére, hogy szarrá spamolták a chatet önjelölt tábornokok, elég jól megoldottuk, 3 kill volt, de rengeteg sebzés.

Csak azt bánom, hogy már rég ki van maxolva, de majd átváltam a TP-t freebe egyszer.

Eagle16
DCA 45 vagy F3.

Ha zavar a nagyon lassú célzás a DCA 45-tel, akkor használd az F3-mas ágyúval.

A 105-ös szerintem fölösleges. A DCA 45-öst azért fejleszd ki mindenképpen, mert kell a következõ tankra is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Most mentem egy kört a KV-val szerintem nincs vele semmi gond.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. február 12. 7:59:23
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 3 594 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 050
Csatában elért Achievement: Pusztító

Tegnapi nap T29 105-ös ágyú 3x-i lepattanás KV toronyról, plusz elõtte meg 2x a tiga hosszú 88-asával.
Nem nem szar 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

na már csak 1 nap van és kiveszik a 2 kis prém tankot:
http://worldoftanks.eu/news/1155-changes-world-tanks-game-store/
ha gold kell pm. (nem , még mindig nem ingyen , de olcsóbb)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

patchaou
Szerintem semmi gond a kv-val. Max kifogtál vele egy szopóágat. Az este volt vele killem 605 méterrõl és böllérem is. Ja, az arty nem lát meg a pálya másik felébõl.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

popey8
ARL44-re melyik löveget ajánljátok? 90mm DCA45 vagy 105mm canon 13TR?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Epherandes
szerdán még jó volt a KV nálam, volt egy köröm, ahol majd kiesett a szemem mert 1100 hp-ról kilõttem egy Panther-t szembõl a 152-essel HE-vel kb 150 méterrõl
"És természetesen a fórumon jelenlévõk sosem hülyék"
Kikérem magamnak én szoktam orbitálisan hüjje lenni 😄

Nem mondtam hogy hamar kilövik,de valamiért nem lehet vele aprítani még a tier5 ben sem.Pedig a t7-ben is megállta a helyét,de ma nagyon kaki szegény.
Sippie
elõbb kétszer pattantam SU85 107-esével a KV tornyáról. Ja tényleg szar 😄
Szerintem a kv-val csináltak valamit.

Ritka szar tank lett.Pontatlan,gyenge az ágyúja (ami eddig nagyon jó volt) és még a tüzér is észrevesz a térkép másik felérõl.
Solten
Jol nyomtad, a noobozas az ostoba kilott kisgyermekek jateka. Ehh, mennyivel konnyebb az elet forgathato tornyos TD-vel... 😊

Saor Alba

jah, ha top tank vagy, akkor elég sok múlik rajtad, ezért szar neked és a csapatodnak, ha 105-össel rohangálsz, de ez gondolom triviális

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mindenképp, az alappal megunod az életed, mire meg lesz a T30, ráadásul a 120mm nélkül elég gyér lesz a winrated vele, mivel elég sokszor teszi top tanknak és 105-össel esélyed sincs egy is-4 / e75-öt sebezni.. szvsz. kevesebb csatából meg lesz utána a T30 (nagyobb winrate = több xp; több sebzés = több xp stb) és utána még élvezet is lesz vele menni, nem úgy, mint a 105-össel..

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Kösz az észrevételt, alszom rá egyet 😊

Hát, ha nem vágod fel az ereidet miközben a 105-össel játszol a Tier9-es tankodban, akkor megpróbálhatod a 120ast kihagyni.

Bár sztem inkább az a 60K XP, mint hogy kifarmolj 200K-t azzal a csirke ágyúval.

Solten
Menj a nagyokkal az ellen nagyjait meg lodd kozelrol s*ggbe 😄 Mondjuk beleeresztheted az osszes hatot. A mediumokat neha messzebrol is kiszeded, ha az oldalukat kapod el eleg jo az agyu. Ez nem scout tank, hanem troll tank 😊 Ja, az ellenseges scoutokat is semlegesitheted, a T-50-esek utalnak, gyorsabbak ugyan de a T-50 egyet lo beled te meg 4-et viszonzol.

Saor Alba