World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem a legrosszabb kombináció, énsebességet vagy pent bármikor becserélném a páncélzatért cserébe.
Heavy oldalon az ARL már egész jó, a lighteknél meg 12t-tõl kezdõdik a móka (revolver tár). Az AMX 75 és 90 egyszerûen remek, letehetetlen tankok 😊
a saját tierjében szerintem a legpuhatestûbb 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Most említte a meccsen vki, hogy pl 1-el csökkentik az egy tárból kilõhetõ skulók mennyiségét (6 helyett 5, illetve 4 helyet 3).
Amellett hogy teljesen érthetõ a nerf (bár szomorú vagyok picit hüpp hüpp), kiváncsi lennék hivatalos e az infó.
Viszont ha végzek a német TD-vel akkor megpróbálom megint a franciát mert pörgõsek a tankjaik egy szint után.
Az amcsit is elvittem a T1-ig.
Meg gyakorlatilag minden fajtát a 3-as 4-es szintig.
Az IS-en simán elfér a 100-as. A Penje pontosan ugyanannyi mint a 122-esé, a sebzzése ugyan feleakkora de a ROF cirka 50%al nagyobb, tehát a leosztott DPM azonos.
A 122-es egyetlen elõnye a csikicsukinál jön ki, de mivel az IS simán harcolhat T7-T6 tankok ellen is, a 100-as nagyobb rofja ott elõnyként jön ki.
Tehát sztem semmit nem ront a harcértékén az IS-nek a 100as ágyú, gazdaságilag ugye nem kérdés hogy melyik a jobb (már ha vki gazdálkodj okosant játszik ugye 😊 ).
Egy hátrány lehet csak ha vki nem 122-est használ ISen... kicsit több ideig kell szoknia majd az IS3-nál azt az ágyút.
Nevetségesnek semmiképp sem nevezném a 100mm-essel felszerelt ISt.
mindenki tette a dolgát, nem blokkoltak nem tékáztam 😄
a vége felé kicsit para volt hogy beömlenek a zászlónkba, de mi voltunk a gyorsabbak 😊 (fõleg hogy el sem kezdték húzni) 😄
ha nem húzzuk veszítünk.
aki gondolja: mozi
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ki van rá akasztva az "ide lõjetek" tábla. Úgy lõnek szarrá hogy én senkit nem látok.
Kár hogy nem lehet rá futófényt rakni. Ha már úgyis mindenki lát legalább jól nézzen ki 😊
Tegnapi pozitív tapasztalat:Közelharcba keveredtem a Hetzerrel.Egy Pz IV volt az ellenfél.Beseggeltem egy sziklához ami jó ötlet ezzel a TD-vel ha közelharcra kerül sor,de a PZ-IV-et úgy sikerült kilõnöm,hogy nekem ütközött és beszorított a roncs, hogy mozdulni sem tudtam.Gondoltam nekem itt véget ért a játék mert nem tudtam eltolni de ekkor történt a csoda: egy hátul lévõ Pz-IV látva szorult helyzetemet bepréselte magát mellém és eltolta a roncsot elõlem.Lehet,hogy szentimentális vagyok de ilyen játékosok miatt jó ez a játék.Sajnos betámadtak minket így a bokros teendõk miatt még megköszönni sem tudtam neki és a nevét sem tudtam megnézni a meglepetéstõl,de nagyon hálás voltam neki! Nagy dolgot tett! Igazi csapatjátékos! Köszönöm,hogy ezt megoszthattam Veletek! :-)
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lenne egy kérdésem. Most egy fullos T29 tankom van. Nincsen prémiumom. Jó valamire a T32-es? Ahogy néztem abban jobb, hogy több élete van+ talán jobb a gyorsulása és fordulása valamennyire. De a T29 szintjét is csak akkor éri el, ha kb 20000xp-t elköltök a toronyra, ami megegyezik a mostanival. Alap toronnyal meg minden átlövi gyakorlatilag. Tier 8-as tanktól elég gyengének tûnik. Vagy inkább a TD-ágat maxoljam ki?
- Advising the enemy of ally's location
- AFK leechers, cheaters, and exploiters
- Blocking/Ramming friendly tanks
- Botting/Macroing
- Complaints/Suggestions reguarding developers/moderators
- Account hacking
- Impersonating devs/mods
- Inappropriate language or abbreviations
- Insults or harassment
- Prohibited nicknames
- Promotion of Nazism
- Racial, religious, ethnic slurs or language
- SPAMing/Flooding
- Team damage
- Team-killing
Saor Alba
nem szép dolog lelõni az utolsó 1-2%ot úgy hogy egy cseppet sem harcoltál érte.
(játékban már anyáznék) 😉
ez fõleg a 9-1x kill-ekkel itt saját magukat polírozókra vonatkozik
¥ xfire: kistekila
meg is halt, és nyertünk 😊 és még kamikaze kitüntetést is adott a Grille-re 😊
(kár hogy még akkor nem volt raplay)
#101156 Szerintem nem
Saor Alba