World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csak azt nem értem mi élvezetet nyújt neki így a játék.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
ugye prémium accra adnak + egy garázst! az végleges? vagy ha lejár a prémium, elveszik a garázst? és ha van benne tankod úgy hogy nincs több szabad garázsod akkor mi lesz?
csak rövid akartam lenni!
Kicsit zagyva lett.
úgye kapok egy szabad garázst is! ha lejár a prémium megmarad a garázs? és ha van benne tank és nincs több helyed?
amúgy vannak még kódok?
Gyõzelem!
Csata Karelia 2012. február 13. 22:46:29
Jármû IS
Szerzett tapasztalat: 1 102
Szerzett kredit: 29 638
Csatában elért Achievement: Acélfal
De csak példának hoztam fel, illusztrálni miért tartom fontosabbnak egy scouton (ami ugye ölni is tud) a camo-t mit célzásgyorsítót 😊
Ez tuti mûködik, nem véletlen volt nagy a pofám már az elején. Tegnap ugyanezt eljátszottam, ugyanitt, ugyanúgy.
Az emberek sírnak hogy sok a hülye a játékban, én meg örülök neki, ki lehet használni.
MINDENKI JÖN VELEM! Tudom hogy tökéletes védõfal a kv-5, de akkor is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ez viszont tetszett:
amx 12. meglátok 1 su 85-öt, rálövök 1-2-t(leszedem félig, kifogyok) beülök az oldalába újratárazni.
Szerencsétlen kicsit idegeskedhetett: a bal oldalában én nyugodtan tárazok, nem tud miattam mozogni, a jobb oldalában meg a saját két artyja céloz be engem, és velem 1ütt õt is.
ilyenkor sajnálom, hogy nem készítek vidit. képernyõn keresztül láttam, hogy veri a gépét otthon.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mondanám,h ritka tré volt az ellen,de a helytálló az,h szép munka.
Csata Karelia 2012. február 13. 22:21:37
Jármû IS
Szerzett tapasztalat: 1 833
Szerzett kredit: 50 443
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Mivel nem volt light, és med is csupán 2db az a hihetetlen ötletem támadt, hogy elmegyek 1 kv-5el hegyet mászni, hogy majd én feltartom az ellen type-ot, illetve az amx-ét.
nézem, jön velem az is-4 is. mondom belefér. nézem megint, jön 2 db tigris is. mondom hûha, ez így nem lesz jó, de még mindig van védõ. addig, addig, hogy végül 7 db heavy indult neki a hegynek. hiába írtam, hogy ne, mindenki jönni akart. mire felértünk addigra természetesen 2db td és 1 db churchil maradt védeni, mert a többiek úgy gondolták, hogy meglepik az ellenet a másik oldalról. (persze a másik oldalt senk nem érte el. A hegyen feltartóztatott 7db heavy-t 1 db type, 1 db t-29, meg 1 amx 75. mert mindenki mögém búj, mert ott jó, csak így rajtam kívül senki nem lõtt. természetesen elfoglaltak minket.
De tudom! Én vagyok a legnagyobb marha, hogy hegyet másztam, mert úgy gondoltam, hogy a többieknek lesz annyi esze, hogy védekezni is fognak. Ez volt az utolsó ilyen.
Mire jó a háló....
Mellé itt a videó is.
Elég jól lehet spórolni a lõszerrel, és az embert se bántják hogy AFK 😊 (tényleg elmentem pisálni közben)
Egyszerû oka volt: a T29-nek volt esze, és a töltésrõl visszagurult, hull downba. Az ellen semmit nem tudtam tenni, figyelembe véve hogy akkor még az erdõben ott volt tán 3 heavy és a Ferdi. Ha lövök (értelmetlenül, hiszen egy hull downos T29-et nem tudsz sebezni), a T29 sanszosan meglát, felfedem a pozíciómat, és oldalról kivégeznek.
Jó ez a tank, de arra nem hogy 4 heavy lõje.
Talán lett volna esély hogy lerohanjam a T29et, és megrakjam, de nem nagyon volt ott hely a keringõre.
Mivel nem tervezem a jövõre nézve.
1dolgot tudok leszûrni,ha fáj,ha nem(mivel random volt).Jól muzsikáltál és mentél,mint a mérgezett egér(felderítés),de volt 1 szitu,amikor nem érdekelt,h a csapattársadat lövik(random miatt?),simán végignézted.Hm
A vége ua.Mindketten rárontunk az ellenre.
Amikor meg rámászok vmire, lehet akár akkora is a célzókör mint a képernyõ, úgyis eltalálom 😊
Nagyon jó a példa, még buffolni is kell az orosz TDket 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Bár Kurt Rieder ponyvatörténész, de attól még az idézet igaz is lehet. Sajnos, nincs forrás megadva a Carius idézethez, de vegyük azt hogy igaz. Ha pedig igaz, akkor nagyon érdekes, ugyanis mindig csak olyan idézeteket olvasunk a Tigrisekrõl hogy ennyi meg annyi méterrõl lõtték szarrá a T-34-eseket és Sherman-eket.
Hm. Itt meg jött egy ISU és kalap-kabát. Ebbõl az következik, ha reális képet akarunk a Tigrisrõl, az ilyen eseteket is figyelembe kéne venni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"A fejhallgató az egyetlen darab amely az eplusztult Tigrisbõl éppen maradt"
Könyv címe: "A legyõzhetetlen Tigris páncélos".
Az elsõ sorozat marha pechesre sikeredett, azért volt gyanús a második 😊