World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem csak egy ötletem van, ezekkel az accokkal vagy max 6 évesek, vagy fogyatékkal élõk játszanak

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Behunyt szemmel.

bardocz
Hogyan lehet ilyen fos találati arányt összehozni ebben a játékban?
Mit akarsz, akkor az átlag heavys játékstílust már elsajátitotta 😊

<#eljen>
Csak azt nem értem mi élvezetet nyújt neki így a játék.

Sajnos nem is egy. A másik ilyen ma egy T34 volt.
Végig kempelte az egész kört egy sarokban még akkor sem mozdult mikor egy E-50 már az arty-kat nyírta én meg lelõttem 1%-ra mielõtt kiszedtek.

Még egy mai termés.

Aztán csodálkozik az emberfia ha nem megy a nyerés.

jaaa, 5 invincible medal, valószínüleg nem abból áll neki a játék, hogy elmegy A0-ba rettegni.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Istenem, hát kezdõ még...

ez photoshop, ilyen nincs o0

Nem tudom volt-e már ez a díszfasz.
Csak prémium tank van a garázsában, 40% win, 400-as efficiency-vel éppencsak nem 5 körönként egy kill.
És akkor õ a top tank.
Anyám.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem kapsz garázs slotot prémiummal, hanem máshogy fog kinézni a garázsod.

hát a honlapon van fent egy ilyen akció valentin nap alkalmából! csak meg kell adni a kódot! 14-tõl 22ig lehet beváltani
ugye prémium accra adnak + egy garázst! az végleges? vagy ha lejár a prémium, elveszik a garázst? és ha van benne tankod úgy hogy nincs több szabad garázsod akkor mi lesz?

csak rövid akartam lenni!
Sztem csak kérdezni akart 😊

Ezt kinek írtad?
Kicsit zagyva lett.
1 napra lehet prémiumos van egy ilyen akció!
úgye kapok egy szabad garázst is! ha lejár a prémium megmarad a garázs? és ha van benne tank és nincs több helyed?

amúgy vannak még kódok?
Szeretem ezt a Joszif Sztálint.

Gyõzelem!
Csata Karelia 2012. február 13. 22:46:29
Jármû IS
Szerzett tapasztalat: 1 102
Szerzett kredit: 29 638
Csatában elért Achievement: Acélfal
Miért, te ott az IS4 meg az E75 helyébe el tudnád képzelni, hogy tõled kevesebb nagyjából 100 méterre ott van egy scout? Láthatod, zöldek, még csak nem is hülyegyerekek 😊

De csak példának hoztam fel, illusztrálni miért tartom fontosabbnak egy scouton (ami ugye ölni is tud) a camo-t mit célzásgyorsítót 😊

Ez tuti mûködik, nem véletlen volt nagy a pofám már az elején. Tegnap ugyanezt eljátszottam, ugyanitt, ugyanúgy.

Az emberek sírnak hogy sok a hülye a játékban, én meg örülök neki, ki lehet használni.

De az a poén, hogy általában ha top vagyok bejelentem merre megyek, gondolván, hogy akkor az alattam lévõ top megy a másik irányba. DE NEEEEEM!
MINDENKI JÖN VELEM! Tudom hogy tökéletes védõfal a kv-5, de akkor is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tudom. azért írtam a végére.
Ez viszont tetszett:
amx 12. meglátok 1 su 85-öt, rálövök 1-2-t(leszedem félig, kifogyok) beülök az oldalába újratárazni.
Szerencsétlen kicsit idegeskedhetett: a bal oldalában én nyugodtan tárazok, nem tud miattam mozogni, a jobb oldalában meg a saját két artyja céloz be engem, és velem 1ütt õt is.
ilyenkor sajnálom, hogy nem készítek vidit. képernyõn keresztül láttam, hogy veri a gépét otthon.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Az a kérdés,h ezt hányan nézik?
Mondanám,h ritka tré volt az ellen,de a helytálló az,h szép munka.

Gyõzelem!
Csata Karelia 2012. február 13. 22:21:37
Jármû IS
Szerzett tapasztalat: 1 833
Szerzett kredit: 50 443
darki81
a maus halála után is gyilkol 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Sokszor én vagyok hasonlókra az ötletgazda, aztán meg én fordulok szépen vissza, mert mindenki velem jön. Aztán persze én is halok meg elõször, magányosan a pucér oldalon...
Akkor a koncepciód mégse volt olyan rossz 😊 CSak rossz példával jártál elõl - szóval igy is a te hibád. Kész 😊

.. csak velem jatsza azta szerver, hogyha vesztek egy tankkal, akkor akarmennyit megyek egy masikkal, akkor ha a vesztes tankkal megyek ujra, akkor ugyanarra a palyara tesz?
A poén az, hogy begyûjtöttem 1 acélfalat, mert nem is sebeztek, csak pattogtak. Full HP-val vesztettünk.

Háát.. tekintetbe véve hogy egy AMX meg egy Type szétszed mint a sz*rt ráadásul lassú vagy, tényleg nem sok ráció volt ebben a hegymászásban...

Hát ezen sírtam.
Mivel nem volt light, és med is csupán 2db az a hihetetlen ötletem támadt, hogy elmegyek 1 kv-5el hegyet mászni, hogy majd én feltartom az ellen type-ot, illetve az amx-ét.
nézem, jön velem az is-4 is. mondom belefér. nézem megint, jön 2 db tigris is. mondom hûha, ez így nem lesz jó, de még mindig van védõ. addig, addig, hogy végül 7 db heavy indult neki a hegynek. hiába írtam, hogy ne, mindenki jönni akart. mire felértünk addigra természetesen 2db td és 1 db churchil maradt védeni, mert a többiek úgy gondolták, hogy meglepik az ellenet a másik oldalról. (persze a másik oldalt senk nem érte el. A hegyen feltartóztatott 7db heavy-t 1 db type, 1 db t-29, meg 1 amx 75. mert mindenki mögém búj, mert ott jó, csak így rajtam kívül senki nem lõtt. természetesen elfoglaltak minket.
De tudom! Én vagyok a legnagyobb marha, hogy hegyet másztam, mert úgy gondoltam, hogy a többieknek lesz annyi esze, hogy védekezni is fognak. Ez volt az utolsó ilyen.

Desty.. miért látsz többet? Rajtam is van távcsõ 😊

Azért hadd mutassak valamit, hátha megtetszik az álcaháló 😊

Mire jó a háló....

Mellé itt a videó is.

Elég jól lehet spórolni a lõszerrel, és az embert se bántják hogy AFK 😊 (tényleg elmentem pisálni közben)

A KVra gondolsz feltételezem.

Egyszerû oka volt: a T29-nek volt esze, és a töltésrõl visszagurult, hull downba. Az ellen semmit nem tudtam tenni, figyelembe véve hogy akkor még az erdõben ott volt tán 3 heavy és a Ferdi. Ha lövök (értelmetlenül, hiszen egy hull downos T29-et nem tudsz sebezni), a T29 sanszosan meglát, felfedem a pozíciómat, és oldalról kivégeznek.

Jó ez a tank, de arra nem hogy 4 heavy lõje.

Talán lett volna esély hogy lerohanjam a T29et, és megrakjam, de nem nagyon volt ott hely a keringõre.

Téged is megnéztelek😊A 3.vagy akit meglestem,érezd magad megtisztelve.
Mivel nem tervezem a jövõre nézve.
1dolgot tudok leszûrni,ha fáj,ha nem(mivel random volt).Jól muzsikáltál és mentél,mint a mérgezett egér(felderítés),de volt 1 szitu,amikor nem érdekelt,h a csapattársadat lövik(random miatt?),simán végignézted.Hm

Végülis 1:1.Te elbújsz én többet látok.Mindketten ua-zt csináljuk,csak téged amíg nem látnak én addig észreveszem hamarabb.
A vége ua.Mindketten rárontunk az ellenre.

Különbözõek vagyunk, én nem sniperkedek ezzel a tankkal vagy ha mégis, belefér az a +10%.... eleve amig betölt, úgyis várni kell. Nálam az álcaháló bónusza sokkal többet jelent mint holmi 10%al gyorsabban szûkülõ kör 😊

Amikor meg rámászok vmire, lehet akár akkora is a célzókör mint a képernyõ, úgyis eltalálom 😊

Azt mondta az IS parancsnoka mikor rálõttem a kv-ra hogy nem tudjuk átlõni a páncélját. LOL Hát persze mitõl is tudnánk mikor minimum kétszer akkor a pen-ünk mint a kv frontja 😄😄😄😄
navarov77 tippje szerint bejön ha a sorozatlövés miatt gyorsabb a célzókör.Ezért kérdem.(Persze ha elbújsz érthetõ,hisz nem lát az ellen).

nem ugrott fel a háttérbe tûzfal ablak, hogy akkor engedélyezi, vagy nem, vagy elgurult?

vicces cigi lehetet az és annyira kész voltak, hogy üdvözült mosollyal simogatták a Zimmerit bevonatot :-)

Más.Vkinél Eu wot van leszedve eu reggel mégsem engedi belépni.Állítólag a barátnál be tud lépni az illetõ.Kérdés:Az illetõnél miért nem engedi?

Mivel lopakodós scout vagyok, álcaháló nélkül nem megyek. Bõven megéri sztem... minek a célzásgyorító, ha mint az ábra is mutatja, annyi idõ töltök el a célzással amit akarok. 😊

Sry,venti,távcsõ és célzórendszer van.Szal célzó vs álcaháló a diff te és én köztem.Lehet rosszul írtam.

Pedig azért nem kicsi hangja lehet mindjárt KÉT isunak.. hogy tudnak egy táborozó Tigrist meglepni, ott cigiznek...

Nagyon jó a példa, még buffolni is kell az orosz TDket 😊

:-)

Az semmi. Az ISU váratlanul jelent meg. Tehát, az hogy az ISU remekül álcázza magát a WoT-ban teljesen reális, mert Carius se vette észre!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekem is meg van a könyv, és nem véletlenül idéztem.

Bár Kurt Rieder ponyvatörténész, de attól még az idézet igaz is lehet. Sajnos, nincs forrás megadva a Carius idézethez, de vegyük azt hogy igaz. Ha pedig igaz, akkor nagyon érdekes, ugyanis mindig csak olyan idézeteket olvasunk a Tigrisekrõl hogy ennyi meg annyi méterrõl lõtték szarrá a T-34-eseket és Sherman-eket.

Hm. Itt meg jött egy ISU és kalap-kabát. Ebbõl az következik, ha reális képet akarunk a Tigrisrõl, az ilyen eseteket is figyelembe kéne venni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ja nagy noob lehetet, miért nem a tornyot lõtte? mit szarozott a kupolával :-)

Hehehehe... nem kicsit szarkasztikus az idézet:

"A fejhallgató az egyetlen darab amely az eplusztult Tigrisbõl éppen maradt"

Könyv címe: "A legyõzhetetlen Tigris páncélos".

Ja, és a 13-90el volt.

Az elsõ sorozat marha pechesre sikeredett, azért volt gyanús a második 😊

Ventillátor, álcaháló és távcsõ. (töltésgyorsítót nem is lehet rátenni)