World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Amíg nincs meg a kredit új töltésgyorsítóra, ventire, meg stabilizátorra, addig én is ilyen cuccokat teszek heavyre. Amúgy is-3 tényleg a fent említett cuccokat igényli.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

:-D
ez jó!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tegnap szembejött velem egy panther II a rövid 105-ös csõvel. Úgy meglepõdtem, meg röhögcséltem, hogy kinyírt.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

ott írja, hogy lõszerrekesz megsemmisült! 3-5db He lövedéket szerintem rakjál be! Jól jöhet ha foglalást kell megszakítani és mondjuk egy is-7es foglal. A periszkóp+álcaháló pedig nem heavy tankra való, de fõleg nem az is-3asra szerintem. IS-3-al elsõ sorban kell harcolni.
Nem akarlak elkeseríteni, de amikor én megvettem a 0.7.1-b elõtt, még 38-42-t adott 1 vesztes csatára. most még a gyõztesre is nehezen ad annyit.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Esetleg valamelyik este 1v1 sg-kupa? Vagy valami hasonló?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

darki81
mai 3-ik köröm, megölt az arty 😊
(már nem sok creditem van 😄)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Még csak fele píz van meg rá. Folyton az elszegényedés ellen küzdök ebben a játékban.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

patchaou
Csináljunk "Ki utálja jobban az artykat" versenyt. Biztos dobogós lennék 😄

darki81
a mai 2-ik köröm! EZT nézzétek! ilyet nem látni minden nap! -.-

Kedves szakértõk! Van erre magyarázat hogy az AMX50B hogy lõ ki szembõl 1 lövéssel úgy, hogy fullon voltam 1450hp-val? Vagy elõl van az ammo rack?
raplay
Megnéztem lassítva, csak az a genny lõtt belém egyet, és game over! -.-
(én úgy tudtam hogy 515-nél nem sebezhet nagyobbat)

van még itt olyan ember . aki nem tud róla , hogy nálam lehet wot keyt kapni amiért goldot kap?
azon gondolkodom , csinálni kéne valami versenyt, az elsõ 1-2 ember meg keyt kapna tõlem.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ma vettem egy KV-5-öt, hát azért nem semmi a prém tank.
Összehasonlítva a szintén T8 Királytigrissel:
Vereség
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 458
Szerzett kredit: 28 900!!!!!
Csatában elért Achievement: Acélfal

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. február 14. 10:13:55
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 678 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 204!!!!
Csatában elért Achievement: Acélfal
Akkor jöhet az egér?

Na. VK45P befejezve. Folyton azt éreztem, hogy szétlõnek és sosem érek oda sehova, nem lett olyan rossza a vége.

darki81
ma az elsõ köröm raplay
kb 2 percig tartott...

én nem is értem ezt az emberi gondolkodást, vajon miért vesztettünk 😄

Én is kevertem a Matildával 😄 Aztán nézem, tier4 light... na attól mentsen meg az ég 😄

Ja, csak ugye ahhoz hogy az a szorzó valamit csináljon, kell alakítani vmit a játékban amit aztán meg lehet szorozni vele 😄

Az hogy nincs meg a keret kizárólag a te géped és lustaságod eredménye.
Már igen sokszor le lett írva, hogy ez ATI kártyáknál driver beállítási hiba. Szvsz 5 perc kuglizással megoldható lenne.

Solten
Ja amugy meg keverem a Matildaval... <#idiota> A Valentine-on II-es agyu van.. Hohho, visszaszivtam.. Ambator a kredit-szorzoja gyonyoru...

Saor Alba

Ennél már csak egy jobb van: amikor az ilyen szobanövények platoonban jönnek hasonlóan jóképességûekkel, és olyankor õk lesznek a csapat top tankjai...
Volt, hogy 2 Type jött ilyen noob platoonban. Kettejüknek összesen volt kb 600as eff-je. Az egyik végigkempelte az egészet, a másik meg 1v1-ben nem tudott kilõni egy VK 3001 P-t. Aztán ha a lepattanóknak, a szar MM-nek meg a kredit nerfnek még nem sikerült, akkor majd az ilyen "top"tankok tuti elveszik az ember maradék kedvét is a lowtier farmolástól.

vinki1
Nem szivok semmit. 😊 csak meg reggel van és a kislányom is itt szaladgal körülöttem meg hat az angol sem az erössegem.

Solten
Tobbnyire a Tier 5-os tankoknak van a legnagyobb kredit-szorzoja, a premiumnak egy hangyanyival tobb. 300 goldot szvsz lazan meger a Valentine. Szervizkoltsege se magas.

Saor Alba

geci dolog 😊
valaki platoon t7el?
olyan embert keresek aki pár órákra cserélne accot.
tolná a heavy tankjaimmal én meg tolnám a medjét , artyját ,tdjét.
unom a heavyket de mást meg nem akarok húzni.

És ahogy látom eljött az update ideje... (type 😄 )

FAQ

"Premium tankok: aranyért vehetõ, nevükbõl következõen extrának látszó tankok (pl Churchill, Valentine). Tipikusan nem igazán erõsek, összehasonlítva a velük egy szinten lévõ, nem prémium tankokkal, fejleszteni sem lehet rajtuk semmit, viszont – elvben – jobban hozzák a pénzt. Mostanában favorit a Tier8-as (8. szintû) Lõve és KV5, amivel állítólag egy vesztes meccsért is 40.000 crediteket lehet kapni prémium accounttal. Az áruk elég “kellemes”, de befektetésnek jó lehet ha vki úgy gondolja megér neki ennyit.A többi, olcsóbb prémium tankot nem érdemes forszírozni (ezeket próbáltam még béta idején, nem öröm játszani velük és nem hoznak jelentõsen többet mint egy Tier5/6os normál tank)."

Akármit is szívsz tedd félre, elég feltünõ a hirdetés amikor bemész a http://worldoftanks.eu/ -ra 😊

És akkor még nem is beszéltünk arról hogy ott volt 2-vel alattad a link a hozzászólásban 😊

A most 300 aranyba kerülõ valentine tankal mennyi creditet lehet összehozni?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Na ezér mentem én ki inkább inni meg csobogni 😊

Érted, amikor ott táncol elõttem egy 50%-os E75, a szaftos oldalát mutatva, igen nehéz megállni hogy ne eresszem bele a 6os tárat és villogjak hogy van egy T9 killem egy T7ben 😊

Ha már nagyon nem bírok magammal, akkor ilyenkor trollkodni szoktam, túráztatom az ellenséget a buzi szövegemmel hogy "szar hogy láthatatlan tankok lõnek, igaz e?" meg hogy "olyan közel vagyok hozzád, akár meg is érinthetnélek" 😊 Névre szólóan persze.

Pszichikai hadviselés néha bejön, ráadásul amig gépel addig se a játékra figyel 😊

Persze megvan a nagy koppanás esélye is, mert ha a végén leszednek (mint most ugye az SPG majdnem), akkor hiába 5 perce halott már a gyökér, nagyon tud örülni 😊

vinki1
Megvan!-hat en voltam figyelmetlen.

Random work
Itt szerintem is jó megoldást ha berongyolsz egy bokorba és ott bújsz. Te spotolsz a többieknek szépen.

Tegnap ugyanezt játszottam el, csak eljárt a kezem és meglõttem a Tiger P-t mire mindenki rámrontott.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

valaki t7 platoon?

vinki1
Szép jo reggelt!Hogyan lehet igenyelni a Valentin napi kódot-az istenert sem találom az wot oldalan-lehet csak en vagyok figyelmetlen.Köszi

Szia.Azt már nem is figyeltem,h"zöldek".Jól csináltad,s ez a lényeg.
Illusztrálásnak 100%os volt.Grat.

Vagy éppenséggel neki nincs körbekeretezve a tankok körvonala, mint nálam.

Így elég necces harcolni a bozótosban, mikor nem látod, hogy kilóg-e a fedezékbõl, vagy nem.

Nekem is csak 63% a találati arányom összességében. Nyílt terepen kb. 80-100%-os arányom van és a sniper medál szinte garantált, bozótosban meg rontom az eredményeimet.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Van egy kód és ha beírod kapsz 1 nap prémiumot.
mivan evel a valentin napi zagyvasagal?
Solten

Saor Alba

Ez nagyon nagy 😊)))
Solten
Anno tatva maradt a szam hogy lepattant a kis csigaevomrol a T-28 TD lovese... 😄

Saor Alba

Sajnos én olyan tankkal nem megyek ahol nincs mire fordítani az XP-t. Egyszerûen olyankor elõveszek vmi mást ahol van helye az XPnek. Zavarna ha csak úgy állna ott az XP a semmiben 😊

Rageltem én is nemrég egy egészségeset, de muszáj húznunk a haverom, hogy meg legyen neki a T34, ketten élvezetesebb a játék, mint egyedül 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Lorraine egy plecsnigyü'jtõ tank lesz 😊

Talán még tierjében erõsebb, mint a BatChat / amx 13 90 a sajátjában.

Öröm látni hogy nemcsak sírósok vannak 😉

Az miért baj?
Nálam állandó helye lesz a garázsban annyira tetszik de kíváncsi vagyok az ág végére. Csak nehogy pofáraessek mint az E-75 után. 😊
Az ARL-t legszívesebben bottal se piszkálnám de ott meg már csak 4k kell, hogy elfelejthessem az meg összeszorított fogakkal is meglesz pár nap alatt, de tartok az M4-tõl, az se lesz sokkal jobb.

Mi platoonozunk T8-ban ketten (Pershing,T32) és 28-0-5-el állunk, de mára vége a mókának, így hamar meg lesz badnewznek a T34 prem nélkül is😄

Hát, olyan 30k hiányzik nekem is a lórihoz, ma inkább az ARLt tologattam 😊

Túl hamar át fogok menni ezen az AMXen 😞

Tulajdonképpen nem panaszkodom ezek kivételek voltak és nélkülük is megvoltak a körök kivéve az elsõ Löwe júzerrel.
A 13 90-el átlagos nap sikeredett már nem sok kéne a lóri-hoz.

Hát nekem ma marha jó napom van.... 15 victory, 1 draw, 2 defeat, átlag bevétel 1000XP felett (triplák nincsenek, azt hajnalban már letoltam) 😊

A szopóágon lévõknek küldeném a következõ számot.... 😊