World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ez jó!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
(már nem sok creditem van 😄)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Kedves szakértõk! Van erre magyarázat hogy az AMX50B hogy lõ ki szembõl 1 lövéssel úgy, hogy fullon voltam 1450hp-val? Vagy elõl van az ammo rack?
raplay
Megnéztem lassítva, csak az a genny lõtt belém egyet, és game over! -.-
(én úgy tudtam hogy 515-nél nem sebezhet nagyobbat)
azon gondolkodom , csinálni kéne valami versenyt, az elsõ 1-2 ember meg keyt kapna tõlem.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Összehasonlítva a szintén T8 Királytigrissel:
Vereség
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 458
Szerzett kredit: 28 900!!!!!
Csatában elért Achievement: Acélfal
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. február 14. 10:13:55
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 678 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 204!!!!
Csatában elért Achievement: Acélfal
kb 2 percig tartott...
én nem is értem ezt az emberi gondolkodást, vajon miért vesztettünk 😄
Már igen sokszor le lett írva, hogy ez ATI kártyáknál driver beállítási hiba. Szvsz 5 perc kuglizással megoldható lenne.
Saor Alba
Volt, hogy 2 Type jött ilyen noob platoonban. Kettejüknek összesen volt kb 600as eff-je. Az egyik végigkempelte az egészet, a másik meg 1v1-ben nem tudott kilõni egy VK 3001 P-t. Aztán ha a lepattanóknak, a szar MM-nek meg a kredit nerfnek még nem sikerült, akkor majd az ilyen "top"tankok tuti elveszik az ember maradék kedvét is a lowtier farmolástól.
Saor Alba
valaki platoon t7el?
olyan embert keresek aki pár órákra cserélne accot.
tolná a heavy tankjaimmal én meg tolnám a medjét , artyját ,tdjét.
unom a heavyket de mást meg nem akarok húzni.
"Premium tankok: aranyért vehetõ, nevükbõl következõen extrának látszó tankok (pl Churchill, Valentine). Tipikusan nem igazán erõsek, összehasonlítva a velük egy szinten lévõ, nem prémium tankokkal, fejleszteni sem lehet rajtuk semmit, viszont – elvben – jobban hozzák a pénzt. Mostanában favorit a Tier8-as (8. szintû) Lõve és KV5, amivel állítólag egy vesztes meccsért is 40.000 crediteket lehet kapni prémium accounttal. Az áruk elég “kellemes”, de befektetésnek jó lehet ha vki úgy gondolja megér neki ennyit.A többi, olcsóbb prémium tankot nem érdemes forszírozni (ezeket próbáltam még béta idején, nem öröm játszani velük és nem hoznak jelentõsen többet mint egy Tier5/6os normál tank)."
És akkor még nem is beszéltünk arról hogy ott volt 2-vel alattad a link a hozzászólásban 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Érted, amikor ott táncol elõttem egy 50%-os E75, a szaftos oldalát mutatva, igen nehéz megállni hogy ne eresszem bele a 6os tárat és villogjak hogy van egy T9 killem egy T7ben 😊
Ha már nagyon nem bírok magammal, akkor ilyenkor trollkodni szoktam, túráztatom az ellenséget a buzi szövegemmel hogy "szar hogy láthatatlan tankok lõnek, igaz e?" meg hogy "olyan közel vagyok hozzád, akár meg is érinthetnélek" 😊 Névre szólóan persze.
Pszichikai hadviselés néha bejön, ráadásul amig gépel addig se a játékra figyel 😊
Persze megvan a nagy koppanás esélye is, mert ha a végén leszednek (mint most ugye az SPG majdnem), akkor hiába 5 perce halott már a gyökér, nagyon tud örülni 😊
Tegnap ugyanezt játszottam el, csak eljárt a kezem és meglõttem a Tiger P-t mire mindenki rámrontott.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Illusztrálásnak 100%os volt.Grat.
Így elég necces harcolni a bozótosban, mikor nem látod, hogy kilóg-e a fedezékbõl, vagy nem.
Nekem is csak 63% a találati arányom összességében. Nyílt terepen kb. 80-100%-os arányom van és a sniper medál szinte garantált, bozótosban meg rontom az eredményeimet.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Talán még tierjében erõsebb, mint a BatChat / amx 13 90 a sajátjában.
Nálam állandó helye lesz a garázsban annyira tetszik de kíváncsi vagyok az ág végére. Csak nehogy pofáraessek mint az E-75 után. 😊
Az ARL-t legszívesebben bottal se piszkálnám de ott meg már csak 4k kell, hogy elfelejthessem az meg összeszorított fogakkal is meglesz pár nap alatt, de tartok az M4-tõl, az se lesz sokkal jobb.
Túl hamar át fogok menni ezen az AMXen 😞
A 13 90-el átlagos nap sikeredett már nem sok kéne a lóri-hoz.
A szopóágon lévõknek küldeném a következõ számot.... 😊