World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Azon törtem a fejemet, hogy ha rádiós-sofõr-töltõ-mon captain-célzó emberenként más más skillek lesznek, fejenként ugye 5. Akkor mi lesz azokkal a tankokkal, amiben csak 3 ember ül? Nyilván nem lesz olyan kapitány-rádiós-célzó posztú ember, akinek 15 skillje lehet.
Így a több személyzetû tankoknak lesz pici elõnyük?
Milyen sok köcsög Valentine tank van most... 😉 Eddig alig lehetett látni. De annál jobb írtani õket.

pointer4
Hát, kemény menet lesz.
Itt láthatod mennyit kell még összeszedned.
kb
Heavy Tank M6 -> Heavy Tank T29 -> Heavy Tank T32 -> Heavy Tank T34
Minimum research cost:
7 885 880
371 270 xp
Full research cost:
8 378 030
505 700 xp

Motorokat ne húzd ki, teljesen felesleges, akkor is kb 450.000xp-rõl van szó.
Van mondjuk 2, jó esetben 3 heted.
Az napi 32.000-22.000 xp, ha szabadidõd engedi, és van spórolt pénzed, meglehet.
Húzzál bele. Pár heted még lehet, hogy van.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

A Jagdpanter az inkább egy med, mint TD. Én futkosok vele a medekkel és meglövöm, akit tudok. A lesipuskázás nemigen megy vele. Prokhorovkán hátrébb álltam egy bokorban, mint egy Tigris II és engem láttak, õt meg nem. Én keveslem a HP-ját, amúgy meg szeretem, mert fürge és lehet vele szépeket lõni.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Mikor jön az update? Van még idõm a T-34-ig? Most venném meg az M6-ot.
A T-34-85 egy legális csít 😄 A fejlesztett tornyot nem volt vicces összeszedni az alap ágyúval, na de azóta... A 100-as ágyú épp elégséges volt az IS-en, ami gyakran ment tier10-be, de egy tier6 medbõl valami brutális hentest tud csinálni. Simán sebzi a tier8-akat is, az alatt meg aztán reszkethet mindenki 😄

Én a Su-152vel is meg vagyok elégedve stabil 350-400 sebzések 300-500 méteres távolságból ami biztos fedezéket jelent. Nem mindent üt át de oldalról mindenre lehet menni csak szembõl kell fontolni a lövést. Csak sajnálni tudom azokat akik 152mm-el játszanak pedig nem kevesen vannak mikor a 122 D25S sokkal jobb. Amikor az ISUn is a rövid 152 van az már nálam azt jelenti hogy a játékostól shemmit nem lehet várni.

A marder II a 76-ossaljó.
A Hetzer az alap motorjával csoda hogy el bírt indulni. Megõrültem tõle míg meg nem tudtam venni a nagyobbat.
A 105öse most szerintem alkalmatlan a harcra. Kisebb szintü ellenfeleket tudtam csak kilõni vele. A 75-öse többet ért szerintem bár ezt mindenki maga döntse el.
A pofátlanság az hogy azt a fos 105-öst felkínálja a 2 szinttel feljebb lévõ JagdPzIV-hez is. Ott aztán végképp semmire nem jó.
T82 is kegyetlen full camos legénységgel rendesen felszerelve. Utolsó napi duplázónál 3 nagyobb tierü TD-t mészároltam le vele, akik nagy naívan a bázisuk elõtti dombon kempeltek Sand Rivernél. Nem láttak belõlem semmit. Kb. annyi az átlag xp-me vele, mint a Szu-100-al.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

kerla
Hát ezaz. Hétvégén 80%-ban a T-25, B2, Sherman (kezdeti ajándék prém tank típus) tankokkal játszok, idõnként 1-1 kör az E-75-el és a KT-val, mert megint gyûjteném a creditet, hogy kipróbáljam a Panther II-est. Xp mûár rég megvan rá, de a credit...hjaa

Jah a T32 1-2Kt hoz stabilan de aki tud játszani, az prém nélkül is megszerzi a T34 árát vele mire kifejleszti.

Ez az hogy a bokorban voltam a szinte a sarokban meglapulva és én lõttem az épületek közé, és õ szalad ki onnan.
Némez oldalon Panzerjäger I, Marder II nagyon jó. A Hetzert még akkor ismertem, amikor nagyon durván tudott sebezni a 10,5-ösel He-vel. Most nem tudom milyen. A StuGIII szrintem átlagos, JagdPzIV átlag alatti a gyenge 88-as miatt. JagdPanther nem rossz, de sajna világít, és most itt tartok.

Rosszul fogalmaztam.
A SU-100 után a ISU 152 BL-10ig.
Tudom hogy SU-100 is jó. 😉

Ne menj házak közé.
Olyan helyre állj be ahol nagy területet belátsz egy bokor mögül/fedezék mögül.
Camo+kukker és javítócsomag ha még nem vettél.

Elején érdemes a bázison maradni (nagyobb tierek már nem olyan gyorsak hogy tudjál a medekkel menni) és a scoutokat kilõni, majd a gyengébbik oldalra elmenni segíteni.

Nincs semmi baj a Szu-100-al, legjobb t6-os TD.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sir! Yes, Sir! 😊

Sajnos a patch óta fos, magas tiernél sokszor szívok, de még az xp annyira nem is érdekelne, ha kevés jön, mert max ugye többet játszok, de hogy a pénz is gyatra az idegesítõ. Kénytelen az ember tier5-ös tankokkal farmolni, persze ha nincs prém.

Na most a házak között állt az IS rádurrantok levesz kõkemény 28%-ot.
Elbújhatna de le se szar jön felém.Nincs a TD-nek tekintélye. Én azt sem tudom hogy meneküljek a lövés után. Belém durrant levesz 80%-ot a lövész kifekszik a következõ lövése már csak megváltás.

Su-85 az egyik legjobb, leggazdaságosabb credit termelõ. kb.2300 a javítás és én nekem még 10 ezer alatt ritkán hozott átlagban 15-25 ezer megvan vele. Legtöbb killem ezzel értem el a napokban 9 kill.

ok, du megírom a tapasztalataimat :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Írnál egy rövid jellemzést róla, ha mész vele még pár kört? Elsõsorban a matchmakingje érdekelne, illetve, hogy mennyire tudják átlõni, és õ mennyire tudja a többieket. 300 aranyat lehet megérne még nekem is ha használható 😊

TD: SU-85 elég gyorsan megy, simán leelõzök jó pár medet. Mindíg várok rájuk mert nekik kell elõremenni én csak a hátvéd,tûzerõ vagyok. Nekem bejön ez a típus ezzel mentem a legtöbbet az összes tank közzül. Szinte minden tankot sebzek vele a KV 107-es lövegje van fent.

Ez volt az orosz TD-nél SU-100 és ISU152 + BL10 -ig szopás.
BL-10el már fun.
A többi ágat nem tudom.

Abban a 4xp-s körben tuti többet kaptál volna még dezertálásért is 😄

na megvettem olcsóért a Bálint tankot, ááááh nem OP, már a 2. csatában hülyére szivattam egy AMX40-et meg egy B1-et :-)

Victory!
Battle: Steppes 2012. február 14. 12:25:08
Vehicle: Valentine
Experience received: 1 014
Credits received: 20 872
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kerla
Tisztában vagyok vele, hogy mi hozza a creditet és xp-t, épp azért panaszkodok, hogy ezek teljesítése esetén is keveslem a hozamot, teccik érteni?
Ha az elején lepuffantanak, tiszta sor, hogy gyenge hozam, de sikernél is nagyon keveslem.

Ebben a játékban nincs értelme a TD-nek.
Mindent elvettek tõlük ami használhatóvá tenné õket.
Menni nem bírnak, forogni még annyira sem,páncélzatuk nincs, a nagy "félelmetes fegyverzetük" saját szintjükön is fél gagyi.
Ha magadra hagynak egy lolttraktor is kivégez.
Ha meglátják a háromszög jelet már szaladnak is rád. Az SPG után te vagy a következõ.
Az meg milyen hogy betámaszt oldalról egy 18 tonnás kis szar és én nem tudok mozdulni a 47 tonnásommal? Ugy kellene eltolnom magamtól mint egy fost.
Az meg milyen hogy egy
Legalább tolatni tudna gyorsabban.
Hogy a Ferdi meg a jagdtiger milyen lesz nem tudom, de eddig nekem még nem okozott maradandó élményt egyik sem.

Az amcsi t95-öt követtem már a játékát, még jó hogy nem azt kezdtem el csinálni. A végsõ t95 egy idegtépõen lassú fos.
Az jobban jár ha már a játék elején beáll a sarokba mert ha mögé kerülnek neki van a legkevesebb esélye a túlélésre
Benne volt, fél éve kivették, Pershing került a helyére és akkor jött be a Patton.

T20 semmire nem lesz cserélve.

t-23 nincs is benne a tech tree-be.
változások
amcsi vonalon akkor most nem lesz kicserélve a t-20? mit tudtok róla?
mennyi az igazságtartalma ennek?
Mi számít sikernek? Pl hogy túléled a csatát?
Ha egy kis dmg-et kiosztasz, spotolsz, bázist foglalsz vagy épp megvéded, akkor prémmel elég szép summa jön.

Bár van egy olyan tank, lehet tévedek, ami mintha bugos lenne ilyen téren, pl slugger. Prémmel 100-300xp, úgy, hogy persze munkálkodok is rendesen o.O Ráadásul ezzel a tankkal sikerült beállítani a negatív rekordot, prémmel 4XP 😊
Amúgy meg T32 prémmel 1-2k között hoz stabilan.

patchaou
Prémiummal a nem különleges, de azért jó csaták 40k kredit fölött hoznak tiger-p-vel, pedig a lánc és a legjobb motor még nincs rajta.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem prém tankkal is fel lehet simán menni 60k fölé, 80k fölött is voltam már, de általában ezek bölléres körök, 3 perce is csináltam egy 60k+ kört nem prém tankkal.

Victory!
Battle: Arctic Region 2012. február 14. 11:45:51
Vehicle: AMX 50 120
Experience received: 4 092 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 65 232
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper

kerla
Akkor biztos én csinálok valamit rosszul, de prémmel is elég szarul keresek elég sikeres, gyõztes csaták esetén is.

Csak hülyültem, nem irigylem azt aki ott szembe jön és csak a tornyodat tudja lõni!
darki81
😄
tanktól függetlenül így szoktam kezdeni ezen a pályán ezen a térfélen! 😊
általában jön ott valami, és ha jól végeztem dolgomat megyek a dzsungelbe 😄
de általában már vissza a zászlóra kell menni onnan, mint most is 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Biztos így büntet a játék, amiért IS-3-al kikönyököltél az ablakba, mint egy nyugdíjas.<#zavart1>
Nekem a legtöbb prémmel volt 82-79000. Még az elején, amikor a többiek azt mondták, hogy azt prém nélkül is el lehet érni.
Azóta ez lett ilyen jó kör, amúgy 20-30-40ezer. (vereséggel, gyõzelemmel, prém nélkül)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kerla
Hát nem tudom, de 60ezer fölé még nem nagyon sikerült semmivel sem semmikor sem mennem, igaz nagy tier prém tankom sincs, a T-25-el pedig szedtem már össze 40k creditet.

Szovjet sajátosság, jobb ha megszokod, IS-7 még inkább ilyen elpukkanós fajta.

Nem kell dramatizálni, valszeg hasonló történt: http://horobox.reager.org/u/Orkel_1329105334.jpg

Kellet nekem siránkozni.
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. február 14. 11:09:34
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 251
Szerzett kredit: 62 808
Hozzátartozik, hogy óriási hibát követtem el és kilõttek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Lepattant vazze. Én valamelyik nap meglõttem egy IS4-et és a mellette lévõ AMX12t-t lõttem szét. Nézett mindenki, mint hal a szatyorban.

Prémiummal vagy nélküle?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Meglõttem egy KV- tornyát és a lánstalpa eset le:S
pmben megírod , hogy hogyan menne?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

nagyon ritkán pattan le a HE, csak keveset sebez. Ja úgy érthetõ, mondjuk én csak full tier tankokra rakok kiegészítõket mivel nehezen jön a kredit prém nélül.
darki81
hát, szerencsés gyerek volt hogy beadta neki a lõszer rekeszt szembõl, mondjuk kicsit oldalasan álltam.
a HE akkor is sebez ha nem megy át?

(az álcaháló meg a periszkóp azért van bent, mert nincsen más)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hát nem tom 0T3P hányszor de 2x vagy 3x mondták már században ha megverjük õket kapunk 1 nap prémet és senki nem kapott shemmi. 😄 Szal ideje lenne már vmit csinálni.

Skill te még játszol mert esetleg benne vagyok a platoonban.