World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így a több személyzetû tankoknak lesz pici elõnyük?
Itt láthatod mennyit kell még összeszedned.
kb
Heavy Tank M6
Minimum research cost:
7 885 880
371 270 xp
Full research cost:
8 378 030
505 700 xp
Motorokat ne húzd ki, teljesen felesleges, akkor is kb 450.000xp-rõl van szó.
Van mondjuk 2, jó esetben 3 heted.
Az napi 32.000-22.000 xp, ha szabadidõd engedi, és van spórolt pénzed, meglehet.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A Hetzer az alap motorjával csoda hogy el bírt indulni. Megõrültem tõle míg meg nem tudtam venni a nagyobbat.
A 105öse most szerintem alkalmatlan a harcra. Kisebb szintü ellenfeleket tudtam csak kilõni vele. A 75-öse többet ért szerintem bár ezt mindenki maga döntse el.
A pofátlanság az hogy azt a fos 105-öst felkínálja a 2 szinttel feljebb lévõ JagdPzIV-hez is. Ott aztán végképp semmire nem jó.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A SU-100 után a ISU 152 BL-10ig.
Tudom hogy SU-100 is jó. 😉
Olyan helyre állj be ahol nagy területet belátsz egy bokor mögül/fedezék mögül.
Camo+kukker és javítócsomag ha még nem vettél.
Elején érdemes a bázison maradni (nagyobb tierek már nem olyan gyorsak hogy tudjál a medekkel menni) és a scoutokat kilõni, majd a gyengébbik oldalra elmenni segíteni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Sajnos a patch óta fos, magas tiernél sokszor szívok, de még az xp annyira nem is érdekelne, ha kevés jön, mert max ugye többet játszok, de hogy a pénz is gyatra az idegesítõ. Kénytelen az ember tier5-ös tankokkal farmolni, persze ha nincs prém.
Elbújhatna de le se szar jön felém.Nincs a TD-nek tekintélye. Én azt sem tudom hogy meneküljek a lövés után. Belém durrant levesz 80%-ot a lövész kifekszik a következõ lövése már csak megváltás.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
BL-10el már fun.
A többi ágat nem tudom.
Victory!
Battle: Steppes 2012. február 14. 12:25:08
Vehicle: Valentine
Experience received: 1 014
Credits received: 20 872
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha az elején lepuffantanak, tiszta sor, hogy gyenge hozam, de sikernél is nagyon keveslem.
Mindent elvettek tõlük ami használhatóvá tenné õket.
Menni nem bírnak, forogni még annyira sem,páncélzatuk nincs, a nagy "félelmetes fegyverzetük" saját szintjükön is fél gagyi.
Ha magadra hagynak egy lolttraktor is kivégez.
Ha meglátják a háromszög jelet már szaladnak is rád. Az SPG után te vagy a következõ.
Az meg milyen hogy betámaszt oldalról egy 18 tonnás kis szar és én nem tudok mozdulni a 47 tonnásommal? Ugy kellene eltolnom magamtól mint egy fost.
Az meg milyen hogy egy
Legalább tolatni tudna gyorsabban.
Hogy a Ferdi meg a jagdtiger milyen lesz nem tudom, de eddig nekem még nem okozott maradandó élményt egyik sem.
Az amcsi t95-öt követtem már a játékát, még jó hogy nem azt kezdtem el csinálni. A végsõ t95 egy idegtépõen lassú fos.
Az jobban jár ha már a játék elején beáll a sarokba mert ha mögé kerülnek neki van a legkevesebb esélye a túlélésre
T20 semmire nem lesz cserélve.
amcsi vonalon akkor most nem lesz kicserélve a t-20? mit tudtok róla?
mennyi az igazságtartalma ennek?
Ha egy kis dmg-et kiosztasz, spotolsz, bázist foglalsz vagy épp megvéded, akkor prémmel elég szép summa jön.
Bár van egy olyan tank, lehet tévedek, ami mintha bugos lenne ilyen téren, pl slugger. Prémmel 100-300xp, úgy, hogy persze munkálkodok is rendesen o.O Ráadásul ezzel a tankkal sikerült beállítani a negatív rekordot, prémmel 4XP 😊
Amúgy meg T32 prémmel 1-2k között hoz stabilan.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Victory!
Battle: Arctic Region 2012. február 14. 11:45:51
Vehicle: AMX 50 120
Experience received: 4 092 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 65 232
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper
tanktól függetlenül így szoktam kezdeni ezen a pályán ezen a térfélen! 😊
általában jön ott valami, és ha jól végeztem dolgomat megyek a dzsungelbe 😄
de általában már vissza a zászlóra kell menni onnan, mint most is 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Azóta ez lett ilyen jó kör, amúgy 20-30-40ezer. (vereséggel, gyõzelemmel, prém nélkül)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. február 14. 11:09:34
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 251
Szerzett kredit: 62 808
Hozzátartozik, hogy óriási hibát követtem el és kilõttek.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
a HE akkor is sebez ha nem megy át?
(az álcaháló meg a periszkóp azért van bent, mert nincsen más)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Skill te még játszol mert esetleg benne vagyok a platoonban.