World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.08. 21:35:02
Egy ház méretű tanknál mekkora géppuskára vágynál?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Az egy csőszájfék ha jobban megnézed...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
VK4502B

M47 Patton

M4A1 Revalorisé

121

Nem gyenge.
05.27 nél
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ahogy azt valaki írta,hiába forgatod döntöd,tornyozol,cseszheted ha ez van szemben.
Arról nem is beszélve,hogy elég jő páncélja lett,És ha mindezt Ödönkéék megneszelik,már pedig meg fogják.Akkor ahogy az O-i esetében is volt majd,itt is ugyan az lesz.Hemzsegni fognak ezek a szarok.Mert ugye nem a nulláról fogják kezdeni,a már említett O-is korszak miatt Nekik eddig sem volt egy Jge100 visszatartó erő,de ezzel meg pláne nem.Csak idő kérdése mire rájönnek,hogy egy 3 as szakasszal,meg egyenesen halálbrigádosat játszhatnak.Gondold el, 3 an kigurulnak bármi elé,és ha még be is kapnak egy orbitális teniszt,pl egy Fv td-töl,mire újra betöltene addigra ezek,a 16sec-es töltéssel szétkapják.És vigyorognak.Arra meg már gondolni se merek,hogy mi van akkor amikor a sokak álltal dicsért MM,berak egy ilyen szakaszt top-nak,t8-9be<#eplus2>#eplus2>
Másfelől az egész ág tier 8-ig a troll lövegről szólt, és nem látnám hogy pl. az O-NI tankok miatt játszhatatlan lenne a Tier 7. Pedig egy Tigris hp-jának 2/3-át simán képes levenni egy jól célzott lövéssel.
Persze lehet hogy nem lesz igazam, de úgy látom, hogy akik itt méltatlankodtak/nak, azok bőven tudják majd kezelni a szitut skillből.
Te én láttam tripla lutzot,idióta ellenséges scout tank asszem ru,padlógázzal átugratott kis emelkedőn de a másik oldalt a tank eleje találkozott egy sziklával ettől pörögve elszállt a búsba.Vagyis olyan messzire nem mert a térkép széle ott volt közel,odáig repült pörögve és pofára esett.Még ilyet sem láttam.Szerintem fél percig csak bambultunk ott páran hogy ez meg mi a fasz is volt most.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.08. 11:39:24
Es persze az a keves hevy se mindig tudja merre is kene mennie.
Ha meg igen, mire belejonnek a csihipuhiba, att veszem eszre, hogy mind kipusztult mellolem es lerohan az ellen.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
En is hevyzem altalaban nekem kb.a 80% hevy ellenseg megvan, ha nem megy az egesz csorda egy oldalra...
Probalgattom az elozo heten hajnalba a teszt szervert, akkor lehet jatszani (persze oroszokkal) es sajnos a type 5 szerintem igy gaz lesz. Egy elonye van, ami szerintem amugy is a wg elkepzelese, hogy lassitja a jatekmenetet. Nem mersz msr ugy kirongyolni es joval ovatosabban kell mar ki-ki kukucskalni, jobban kell taktikazni. Akkor szivja meg a type 5, ha nincs vele meg 2-3 hevy.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.07. 22:29:55
angelus1991ster.blogspot.hu
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.07. 21:37:56
Na jó nem pont így de hasonló módon,tegnap m103-at úgy faragtam le T49-el hogy észre sem vett,csak azt látta hogy a semmiből beleütök szemből szépeket és 2-3 modul repül lövésenként.Nem bokorban álltam,hanem egy roncs ház mögött a házon keresztül lőttem rá olyan 300-400 méterről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.07. 21:19:56
Azért baj ha ilyen lesz, mert te, a te T9-10 nehéztankoddal, ami nagy és lassú, az erős páncélzatodra hagyatkozol, az egész játékstílusodat erre építed fel. Azaz mit csinálsz a gyakorlatban? Közelharcban próbálsz minél több sebzést kitolni, illetve közben a páncélzatoddal elhárítani a bejövő sebzést. Ez, ha jól játszol, tudsz forgatni, riszálni, hulldownzni, ergo van tapasztalatod és ügyességed, jól megy, azaz sok sebzést osztasz ki, sokat hárítasz. Ekkor jön egy ilyen batár, és akárhogy forgatod, akárhogy riszálod, akárhogy hulldownozol, juszt is beléd veri a 400 sebzését. Ergo gyakorlatilag negligálja a te tapasztalatodat/ügyességedet/skilledet, ráadásul úgy, hogy neki totál nem kell skillesnek lennie, mivel még céloznia se kell.
De hogy gyakorlatibb példát mondjak, megint azt tudom csak mondani, amit tegnap: Állsz a mittudomén E-100-addal egy chokepointon, és tartod az ellenséges túlerőt. Baromi jó vagy, baromi szép játék, remekül forgatsz, a tornyod is mindig ügyesen beforgatod lövés után, riszálod a tankot, hogy a torony tetejét se tudják belőni, és úgy általában zseniálisan tartod meg az túlerőben lévő ellenséget. Ekkor megjön Lajcsika a hajóágyús Type-jával, és célzás nélkül, kapáslövésekkel úgy szétfarag a 400-akat sebző HE-jével, hogy öröm nézni. Na ezért mondjuk, hogy ez baromira nem lesz kedvező fícsör a jó játékosok számára. A paradicsomokéra persze igen, de az engem nem vigasztal. Nem azért töltöttem több száz órát tapasztalatszerzéssel, weak spotok tanulásával, manőverezés és helyzetfelismerés csiszolásával, hogy aztán jöjjön Lajcsika, és célzás nélkül ugyanakkorát csapjon belém (lehetőleg szétcsapva pár modult is), mint amekkorát én gondos célzással belé.
Ha ezek után se világos, feladom. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.07. 21:03:29
Bocs a "sírás-rivás" miatt, de nem ellenkező az álláspontunk, én szimplán nem értem a tiéteket, és senki nem próbálja megmagyarázni, csak annyit, hogy lesz egy tank, ami sebez 3-400-at es ehhez nem kell tudás. Na bumm es akkor mi van?
Ez meg már csak a hab a tortán, amiről eddig nem is beszéltem, de - már bocs, de - ezzel pont az én álláspontomat támasztod alá. Mert ha neadjisten egyszer véletlenül egy ilyen Type elé keveredik egy med, light, vagy papír TD, akkor annak harangoztak. Még egy csoport, aki csak dühöngeni fog miatta. Mert kinek jó ez a Type sofőrjén kívül, aki boldog vigyorral tapicskolhat az egerén bármiféle skill vagy ügyesség nélkül?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.07. 19:38:34
Ezt a "sírás-rívás"-ozást meg hagyjuk már könyörgöm, mert ez a másik, amitől 20-asával ugrál a vérnyomásom, ha valaki az övével nem egyező álláspontra csak sírásként hivatkozik.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.07. 19:38:42
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.02.07. 19:34:10
Trance&Friends nothing more..
Bocs, hogy értetlenkedek, de tényleg nem jön át, hogy ez ( mármint a Type5 derp gunja) miért hozna akkora változást a játékba, ami indokolja ezt a fokú sírás-rívást ami itt megy.
Ráadásul én igazán sírhatnék, aki tier X-be csak light és med tankokkal megy és engem fognak ezek kilőni egy lövésből, nem a heavykt.(arra esély nincs a 75 mm pennel)