World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a személyes varázsa
ROMOTO
Néztem pár Type5 replayt új löveggel, sajnos sanszos hogy idővel tényleg betesz a top tiernek ha így bekerül, egy Jagd E100 at szemből úgy abált le az egyik csóka 500-600 sebzésekkel hogy egyszerűen alá lőtt a földbe és a alsó fenéklemezen sebezte splash-el, 4-5k sebzés állítólag lazán hozható vele...ha hozzádobnák még hogy a splash stunnolja is a legénységet egész mókás kis járgány lenne...<#hehe>
ROMOTO
Próbálgattam a sandboxban jól szuperál a fogyóeszköz téma, 40-90 sec között, gold fogyóeszközzel csökkenthető az ujrahasználás ideje, a batchat arty teljesen használhatatlan Maust gyakran nem is sebzi, egyébként 150 körül sebez nehezekbe, kis kaliber-kis stun rádiusz és hamar elmúlik a hatása, a nagy kaliberes angol, amerikai sebez 400-600 között és masszívan osztja a stunt ami sokáig hat ami alatt ha találatot kap a tank akkor az artynak is beszámítja a sebzést, durva a pontosság-szűkülés buff az új arty nézettel kombinálva túl pontos, orosz arty szinte lézeres távmérőt kapott... ezt kivenném a francba.
joe662
Már nem<#nemtudom> volt valami érdekes??

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Pont a tank méreteihez képest tűnik szívószálnak, ezért akadt meg a szemem rajta, persze attól még arányos, eredeti fotókon is megnéztem és van kb. ilyen fika kinézetű szösz is meg valamivel vastagabb változat is, de erre nem az került.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.08. 21:35:02
Spanod sztrímel <#taps>

Sherman0070
Ja, hogy neked azzal van bajod. 😄
Egy ház méretű tanknál mekkora géppuskára vágynál?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mert lehet hogy esküvőre mennek vele.<#nyes>

Az egy a tank méreteihez képest totál arányos géppuskacső. Miért lőne rizsszemeket?
ROMOTO
Az ufp-n a dudorból kilógó csőröl beszélek, azt akárhogy nézem nem lesz belőle csőszájfék.
Mi van a tesztszerverrel nem megy?
Sherman0070
Te mi az istenről beszélsz? XD
Az egy csőszájfék ha jobban megnézed...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ROMOTO
A VK-n az a szívószál szerű golyószóró rizsszemekkel lő valszeg....
Nagyon szépek.

Pár új Milky-féle remodel:

VK4502B

M47 Patton

M4A1 Revalorisé

121

Nem gyenge.
joe662
Lel,benne vagyok a tv-ben<#hehe>
05.27 nél

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Az a baj szerintem,hogy itt nem lesz mit megoldanod skillböl,mert ezzel mindig sebezni fognak.És ha még neadj isten az rng is dob neki valamit<#falbav>
Ahogy azt valaki írta,hiába forgatod döntöd,tornyozol,cseszheted ha ez van szemben.
Arról nem is beszélve,hogy elég jő páncélja lett,És ha mindezt Ödönkéék megneszelik,már pedig meg fogják.Akkor ahogy az O-i esetében is volt majd,itt is ugyan az lesz.Hemzsegni fognak ezek a szarok.Mert ugye nem a nulláról fogják kezdeni,a már említett O-is korszak miatt Nekik eddig sem volt egy Jge100 visszatartó erő,de ezzel meg pláne nem.Csak idő kérdése mire rájönnek,hogy egy 3 as szakasszal,meg egyenesen halálbrigádosat játszhatnak.Gondold el, 3 an kigurulnak bármi elé,és ha még be is kapnak egy orbitális teniszt,pl egy Fv td-töl,mire újra betöltene addigra ezek,a 16sec-es töltéssel szétkapják.És vigyorognak.Arra meg már gondolni se merek,hogy mi van akkor amikor a sokak álltal dicsért MM,berak egy ilyen szakaszt top-nak,t8-9be<#eplus2>

Ez elsősorban nem a t10-eseknek lesz katasztrófa, hanem annak, akit szerencsétlenségére t8-al feldob az MM tízesekhez és elé kerül egy ilyennek szörnynek. Instant garázsmenet, jó csata volt...

Szerintem eltúlozzátok a Type 5 témát. Játékosbarát tank lesz, garantálja a biztos sebzést, de 20 másodpercenként 500-akat sebezni szerintem nem nagy fegyvertény tier 10-ben. Tény, hogy mindig sebez ha eltalál valamit, de ezzel szerintem együtt lehet élni, mint pl. azzal is, hogy hulldown T32-vel nem baszakodok, vagy JpE100 elé nem megyek ki... ez egy játékelem, amit szerintem könnyen ki lehet játszani, lévén egy tohonya lassan mozgó tankról van szó, amit amúgy a legtöbb tier 10 dpm-ből is képes kivégezni.
Másfelől az egész ág tier 8-ig a troll lövegről szólt, és nem látnám hogy pl. az O-NI tankok miatt játszhatatlan lenne a Tier 7. Pedig egy Tigris hp-jának 2/3-át simán képes levenni egy jól célzott lövéssel.
Persze lehet hogy nem lesz igazam, de úgy látom, hogy akik itt méltatlankodtak/nak, azok bőven tudják majd kezelni a szitut skillből.
Lajcsikának észre is kéne vennie.<#banplz>
Te én láttam tripla lutzot,idióta ellenséges scout tank asszem ru,padlógázzal átugratott kis emelkedőn de a másik oldalt a tank eleje találkozott egy sziklával ettől pörögve elszállt a búsba.Vagyis olyan messzire nem mert a térkép széle ott volt közel,odáig repült pörögve és pofára esett.Még ilyet sem láttam.Szerintem fél percig csak bambultunk ott páran hogy ez meg mi a fasz is volt most.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.08. 11:39:24

A lajcsika úgy fogja meglőni a T49-edet ezzel a trolltankkal 10ből 8szor, hogy a tornyod nyom majd egy tripla rittberger, tripla lutzot kombóba <#awink>
Az valoban ritka.
Es persze az a keves hevy se mindig tudja merre is kene mennie.
Ha meg igen, mire belejonnek a csihipuhiba, att veszem eszre, hogy mind kipusztult mellolem es lerohan az ellen.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Alap. 😊 De mikor mindenki ott tömörül a heavy oldalon akkor kénytelen vagyok máshova menni hogy legyen esélyünk nyerni. Nem számottevő de előfordul, inkább csak kevés heavyt rak be az MM, ennyi. Lehet másnál többen vannak egy csatában de ritka hogy oldalanként legyen 5-6 setleg 7 heavy.
joe662
Tudom,hogy müködik a he, és szomorodjon meg a Wg,ha ezt így beteszi:-(

Tuti hevy oldalakra mesz?
En is hevyzem altalaban nekem kb.a 80% hevy ellenseg megvan, ha nem megy az egesz csorda egy oldalra...

Probalgattom az elozo heten hajnalba a teszt szervert, akkor lehet jatszani (persze oroszokkal) es sajnos a type 5 szerintem igy gaz lesz. Egy elonye van, ami szerintem amugy is a wg elkepzelese, hogy lassitja a jatekmenetet. Nem mersz msr ugy kirongyolni es joval ovatosabban kell mar ki-ki kukucskalni, jobban kell taktikazni. Akkor szivja meg a type 5, ha nincs vele meg 2-3 hevy.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

A HE az teruletre sebez ezt a mennyiségű sebzest konkretan a motorháztető miatt kaptad be mivel ott jóval kissebb a pancelod. Es igen ezert mondom hogy egy szar CoD ot csinalnak a jatebol.
Pont erre gondoltam én is.
Egyik nap a teszten, Pz 58 Mutz-al egy velem nagyrészt szemben álló Type 5-öt sebeztem, random rálövéssel.<#alien>

angelus1991ster.blogspot.hu

joe662
Pedig jó lesz ez így gyerekek<#beka3> 260mm es tornyot szemből célzás nélkül 75mmes pennel<#wilting>

Ja nerfelték, de annyira nem szopatták szét. Ha top tier akkor véreskezű mészáros, de az oldala durván papír és ha oldalról jön a front akkor mp-ek alatt szétszedik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.07. 22:29:55

angelus1991ster.blogspot.hu

xotyi
Ha jól rémlik, az OI-t is nerfelték, de ott legalább ha az került bottom tiernek utánna megbosszulhadtad a sérelmeidet😄 Type 5 meg nem sűrűn lesz mostanában bottom tier😄 A Mauschen-re , vagy a Tier 8-as új VK-ra mondták most azt mint régen az OI-re, kisebb tiereknek godlike, ha eggyel feljebb került meg up , kíváncsi leszek, bár az a hatalmas kupola nem túl kecsegtető😄

Trance&Friends nothing more..

ROMOTO
Lesz elvileg egy noob friendly top tier heavy, én nem sajnálom (sőt lehet hogy kifullozom az OI-t és elkezdem húzni az ágat <#vigyor> ) van pár nagy kaliberes járgány lejjebb is (KV2, OI), valahogy attól még nem lett kizárólagosan népszerű a vérpisták között egyik sem, mondjuk eddig is ha már eljutottak a top tierbe ugyanúgy betöltötték a goldot amivel kevesebb lövésből is meglett a sebzés amivel elrontották a szórakozásodat, mondjuk a prok meg ugyanúgy tömik a goldot csak hogy ne érezd jól magad. A type5 el többet kell lövöldözni hozzá, ennyi a különbség. És igen mindig lesz valami ami beleszarik a skillesen beforgatott ügyes játékodba, ha nem a type5 akkor a goldammo, vagy pl. az arty, egy kifogással több hogy miért lett bukta a meccs...<#hehe>
Legyen így, majd az idő megmutatja. Kívánom, hogy ne legyen igazam.
Én nagyrészt heavy tankokkal játszom de erős túlzás az a 90%. Oldalanként 3 esetleg 4 heavy tankot látok velem együtt és az esetek többségében vagy kisebb vagy nagyobb tierűek. Ritkább esetben az arty szed ki, de döntő többségben kénytelen vagyok a med hordák ellen küzdeni. Értem az álláspontod és igaz is de nem jelent majd nagy újdonságot az eddigi szopások mellett ez a derp gun. Felesleges ezen izgulni meglátjuk milyen lesz élesben és ha túl jó lesz akkor úgyis lenerfelik a béka segge alá.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.02.07. 21:37:56
Oké, látom szokás szerint sikerült megérteni a lényeget...
De Lajcsika ezt most is meg tudja csinálni.
Na jó nem pont így de hasonló módon,tegnap m103-at úgy faragtam le T49-el hogy észre sem vett,csak azt látta hogy a semmiből beleütök szemből szépeket és 2-3 modul repül lövésenként.Nem bokorban álltam,hanem egy roncs ház mögött a házon keresztül lőttem rá olyan 300-400 méterről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.07. 21:19:56

Mert a heavyk nem a 900-at sebző light, meg az 1500-at sebző arty elleni közelharccal töltik az idejük 90 százalékát.

Azért baj ha ilyen lesz, mert te, a te T9-10 nehéztankoddal, ami nagy és lassú, az erős páncélzatodra hagyatkozol, az egész játékstílusodat erre építed fel. Azaz mit csinálsz a gyakorlatban? Közelharcban próbálsz minél több sebzést kitolni, illetve közben a páncélzatoddal elhárítani a bejövő sebzést. Ez, ha jól játszol, tudsz forgatni, riszálni, hulldownzni, ergo van tapasztalatod és ügyességed, jól megy, azaz sok sebzést osztasz ki, sokat hárítasz. Ekkor jön egy ilyen batár, és akárhogy forgatod, akárhogy riszálod, akárhogy hulldownozol, juszt is beléd veri a 400 sebzését. Ergo gyakorlatilag negligálja a te tapasztalatodat/ügyességedet/skilledet, ráadásul úgy, hogy neki totál nem kell skillesnek lennie, mivel még céloznia se kell.

De hogy gyakorlatibb példát mondjak, megint azt tudom csak mondani, amit tegnap: Állsz a mittudomén E-100-addal egy chokepointon, és tartod az ellenséges túlerőt. Baromi jó vagy, baromi szép játék, remekül forgatsz, a tornyod is mindig ügyesen beforgatod lövés után, riszálod a tankot, hogy a torony tetejét se tudják belőni, és úgy általában zseniálisan tartod meg az túlerőben lévő ellenséget. Ekkor megjön Lajcsika a hajóágyús Type-jával, és célzás nélkül, kapáslövésekkel úgy szétfarag a 400-akat sebző HE-jével, hogy öröm nézni. Na ezért mondjuk, hogy ez baromira nem lesz kedvező fícsör a jó játékosok számára. A paradicsomokéra persze igen, de az engem nem vigasztal. Nem azért töltöttem több száz órát tapasztalatszerzéssel, weak spotok tanulásával, manőverezés és helyzetfelismerés csiszolásával, hogy aztán jöjjön Lajcsika, és célzás nélkül ugyanakkorát csapjon belém (lehetőleg szétcsapva pár modult is), mint amekkorát én gondos célzással belé.

Ha ezek után se világos, feladom. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.07. 21:03:29
Pár hónapig kibírjuk. Utána ismét a használhatatlanságig lesz nerfelve és kész.
Ja igen és az e-100nak nem ér ennyit a HE-lövedéke, jó ha megvan 900 átlagnak, ennek meg 1400 aztán 150es löveg van rajta. lolboyok ezek, Rakják fel akkor a jgde-100he sebzésést is 2000-re kb
Az egész tanknak a kombinációja adja ezt a durva kombót. Túl jó páncél, túl jó ágyú. Jól szűkül, viszonylag pontos, nagyon gyorsan tölt. Egyetlen gyengéje talán a tanknak, hogy lassú. Míg pl az FV-nek hasonló ágyúja van, 10seccel tovább tölt, nem forog körbe a tornya, szarabb a gundep, és szar a páncélja is. Pl ez a japó 600akat lövöldözött az E-100 tornyába szűkülés nélkül, míg az e-100 kínkeservesen fogja beütni ezt a szart, és még lassabban is tölt be. És akkor ráadásul a könnyebben páncélozott tankokat nagyon durván el fogja intézni, nem beszélve a 8asokról. Broken cucc, majd rájönnek és lenerfelik, ehhez képest a grille meg a wte-100 kismiska volt.
De még mindig nem értem,hogy a 900-at sebző light tank, meg a 2000-et sebző arty, meg az 14-1500-at sebző TD hajóágyúk után ez a nem túl acélos derp gun miért fogja fenekestül felforgatni a játékot szerintetek.
Bocs a "sírás-rivás" miatt, de nem ellenkező az álláspontunk, én szimplán nem értem a tiéteket, és senki nem próbálja megmagyarázni, csak annyit, hogy lesz egy tank, ami sebez 3-400-at es ehhez nem kell tudás. Na bumm es akkor mi van?
ROMOTO
Annyiban van köze az átlagsebzéseknek, hogy van statisztika és elvárt sebzés átlag ami ha kiemelkedően magas akkor a wg nerfeli a gépet és viszont, ha mondjuk heavys adok-kapokban a Type5 ök rendszeresen fognak átlag felett sebezni (amit kötve hiszek) akkor nerfelik, ha megüti az átlagot akkor öröm bódottá, hisztéria ide vagy oda...
"Ráadásul én igazán sírhatnék, aki tier X-be csak light és med tankokkal megy és engem fognak ezek kilőni egy lövésből, nem a heavykt.(arra esély nincs a 75 mm pennel)"

Ez meg már csak a hab a tortán, amiről eddig nem is beszéltem, de - már bocs, de - ezzel pont az én álláspontomat támasztod alá. Mert ha neadjisten egyszer véletlenül egy ilyen Type elé keveredik egy med, light, vagy papír TD, akkor annak harangoztak. Még egy csoport, aki csak dühöngeni fog miatta. Mert kinek jó ez a Type sofőrjén kívül, aki boldog vigyorral tapicskolhat az egerén bármiféle skill vagy ügyesség nélkül?
xotyi
És ha jól rémlik van 12db löszere.

MEg az FV TD-knek, 16 helyett 26 a töltés ideje, ami nem mind1
Ez meg a másik, amit nem értek. Ha a goldspam miatt évek óta zúg a népharag, akkor miért lett most hirtelen annyira oké és tolerálandó, hogy vele példálózunk a Type hajóágyú mellett?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.07. 19:38:34
Sherman0070
Ha a gold ammo miatt megy a sírás, hogy noskill és semmi tudás sem kell hozzá, akkor ez a tank is pontosan a "noskill csak lőjj" legszebbik példája.

Csak épp az E5 prém lövedékében visszatartó erő, hogy rohadt drága. Azt megint tudtuk eddig is, hogy a goldspammerek ledózerolnak mindenkit, nem erről van szó, ne hozzunk már szélsőséges példákat egy nem szélsőséges helyzethez. Ahhoz, hogy egy E5 mindent sebezzen, fosnia kell a goldot (és még azzal se garantált az átütés). A Type HE-je viszont gold nélkül is mindent sebezni fog, tök hétköznapi viszonyok között, biztonságosan, folyamatosan, anélkül, hogy közben rámenne a tulajdonosa gatyája.

Ezt a "sírás-rívás"-ozást meg hagyjuk már könyörgöm, mert ez a másik, amitől 20-asával ugrál a vérnyomásom, ha valaki az övével nem egyező álláspontra csak sírásként hivatkozik.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.02.07. 19:38:42
xotyi
Bármiféle prém lövedék pattanhat is, a mechanika része,nem beszélve a kényes HEAT-ről amit imád benyelni a spaced armor meg a lánc, apcr extrém szögeknél ap-val egyetemben pattan, a HE-nem, tehát lehet hogy kevesebbet lő de azt szinte biztosan beviszi, plusz még modul, legénység, tehát vegyünk egy T110E3-at ami ha rejti a LFP-t azért valljuk be, még prémmel is sok esetben kihívás beütni, na őt is szép lassan le fogja faragni a japán close combat arty. Nyilván ez nem ennyire fekete és fehér, de míg az E3-nak azért nem árt célozni a másiknak elég annyi ha benne van többé-kevésbé a célkeresztbe, az egyik pattanhat a másik nem.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.02.07. 19:34:10

Ezzel maximálisan egyetértek (mármint hogy lövésenként 3-400-at simán belever egyfolytában mindenkibe és ehhez nem kell skill), viszont azt nem értem, hogy ez mitől lesz annyira katartikus, hogy tönkreteszi a játékot. "Egy olyan tömegbirkózásban, ahol olyan nagy, lassú, nehéz heavyk a birkózók, akik a páncéljukból élnek" belelő percenként 1000-1200-at a többi tankba, ezzel szemben, ha éppen úgy adja, akkor egy T110E5 340 mm átütésű prém lövedékkel, amiből kilő jobb esetben 7-et ugyanannyi idő alatt, sebez 2800-at.
Bocs, hogy értetlenkedek, de tényleg nem jön át, hogy ez ( mármint a Type5 derp gunja) miért hozna akkora változást a játékba, ami indokolja ezt a fokú sírás-rívást ami itt megy.
Ráadásul én igazán sírhatnék, aki tier X-be csak light és med tankokkal megy és engem fognak ezek kilőni egy lövésből, nem a heavykt.(arra esély nincs a 75 mm pennel)