World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az "új" VK100.01 nagy forntot adnak neki meg szar fordulást de arra nem lennének képesek hogy ha egyszer lomha tankot csinálnak akkor a hasát ne tudja belőni akár egy tier5-6-os tank is(hasa 135 milis) <#mf1>#mf1>
Ha a mentrend szerint 2017-es év vége felé jön egy új ág (pl. az olasz), akkor már 550 körül lesz ez a szám.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.10. 14:39:49
angelus1991ster.blogspot.hu
Külön élvezet mikor 1 lövéssel 800-900-at ütsz bele.<#taps>#taps>
Különben is az ilyen prémekben valszeg egy bénább játékos ül,aki azért vett prémet ,mert rendes T8-at nem tudott még kifejleszteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 14:36:48
Nem vagyok új játékos tudom hogy nem mostanában kezdődött el, de mostmár olyan mértéket öltött a dolog, hogy engem zavar. A tarkára festett tankokról nem is beszélve. 😊
Cseppet sem vagyok irigy a skorpion g, illetve liberty tulajdonsosokra, de csökkenti az élvezetet, hogy ilyen tarka szörnyeket kell lövöldözni mondjuk egy jólszituált Tigris II vagy Pershing helyett.
Mert akárhogyis nézem, nekem szempont volt amikor el kezdtem játszani, hogy történelmi tankokba ülhetek és olyanok ellen harcolhatok. Persze, régebben is voltak csak papiron létező tankok és sok más szempontból sem hiteles a játék, de az illúzió legalább megvolt... Remélem érthetően kifejtettem. 😊
Persze most is elvagyok, csini a statom is, de ez önmagában engem nem szórakoztat, mégkevésvé motivál.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Jelenleg azokkal a 122mm D25-T lövegekkel használhatatlan az összes prém orosz heavy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.10. 13:04:09
https://www.youtube.com/watch?v=dcfYf2QhkDE
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.10. 12:45:16
UFP 250mm.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Nem gondolod komolyan hogy ilyen marhaság miatt írnék ticketet.
Ha csinálsz egy ticketet amiben a külsejüket módosítanád valami szebbre abban benne vagyok.Mert így rondák.<#fogmosas>#fogmosas>
Ha valaki a stratégiát előnyben részesítené...

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy aki Toldi III és Turán III Prototípus tankokkal rendelkezik a WoT Garázsában és szeretné ha buff-olnák a két magyar típust, akkor a Support-ban egy új ticket-et készítsen az alábbi módon. Remélhetőleg a több visszajelzés hatására buff-olják a két magyar tankot.
Például:
Title : “Hungarian tanks need the rebalancing.”
“
The Toldi III reload time is very bad and unenjoyable!
Please increase the Toldi III's 40mm gun reload time: 15,64 shot/min to 21-28,57 shot/min (as the tier 3 british 40 mm gun).
Second tank, the Turan III Prototype's :
The Turan III Prototype's ammo capacity is very small. Please increase this tank's ammo capacity : 32 piece of ammo increase to maximum 52 piece of ammo. I can't make more than deal damage as 1500-2000 in many battle, because this ammo is sold out.
I read the forums, that Turan III PT owner players not satisfied with this tank, because the ammo capacity is very small. This wrong data is the Turan III PT's a one weakness, other statistics is OK.
"
Gyér angol tudásomért elnézést.

Ez csak kettő,de volt amibe még többet sebeztem,csak nem volt időm képet csinálni.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mellesleg egy Emil-t csúnyán elpicsáztam,rám jött,nem mert nyíltan nekem jönni csak előttem lévő szikla mögül kilövöldözni rám,nem talált,de én igen,emilnek meg cumi.

Skorpio gay-nek asszem azért van 0 sebzése,mert nagy bátran felszaladt a dombra,ott meg kapott tőlem egy 991-es taslit,utána meg nagy visítva hazaszaladt.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 13:52:01
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kimentem mire visszajöttem már ment a csata bőven,erre csörög a telefonom.<#falbav>#falbav>
Így félkézzel játszva elindultam,közben telefonáltam.
Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 242 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 13 390 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 10)
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Eszement,de nulla szűküléssel vaktában meglőttem 453 méterről cromwellt mikor padlógázzal repesztett.<#ijedt>#ijedt>
Ezután még szintén telefonálva középütt elindultam kamikaze menetbe,gondoltam legyen vége ennek a hülye csatának,úgysem tudok játszani teló miatt.Ott volt tigris meg object 430 II meg még a franc tudja hány nehéz fiú,mivel félkézzel vezettem elbasztam és nem száltam bele objectbe ahogy akartam hanem előtte ráfutottam sziklára,a szikla feldobott és az object tetejére estem rá.<#guluszem1>#guluszem1>
Az object kicsit meglepődött meg én is,ahogy forogtam a tetején sebződőtt végig és bele is halt.<#buck>#buck>
A tiger p meg oneshot volt.Közben a többiek kétoldalt odaértek és jól kinyírtak mindenkit,így én túléltem.
Fogadok ha nem telefonálok közben nem lett volna ilyen hülye csatám,objectre tuti nem tudtam volna szándékosan felugrani.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 12:50:56

Ne mondjátok már hogy az elejében van a motor.JPzE100-ba egyet lőttem,sebeztem lejött a lánca és motorját is kiütöttem,láncolás miatt a többiek szétkapták,többet nem tudtam bele lőni.