World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A többség 1-2 lepattanó után úgyis betölti a goldot, úgyhogy manapság nem sokat ér a nyers páncélvastagság.

Én ugye csak Tier 8-rol beszéltem, nem véletlenül, mert az a legnagyobb kreditforrás az egyszeri játékosnak, és a legnagyobb pénzforrás a játékfejlesztőknek. 😊 és a 6 rewardtank hogy jött ki? Is-5, KV-4 kreslawski, chieftain/t95, stug 4, t28 htc, T23E3, T22 med, T95E6, VK 72.01 H, had ne soroljam, van még bőven 😊
Miért nem képesek a WG-sek arra hogyha egyszer csinálnak egy nehéz tankot nagy front armorral akkor ne rakjanak rá csak azért is valami gyenge pontot?
Ez az "új" VK100.01 nagy forntot adnak neki meg szar fordulást de arra nem lennének képesek hogy ha egyszer lomha tankot csinálnak akkor a hasát ne tudja belőni akár egy tier5-6-os tank is(hasa 135 milis) <#mf1>
355 reguláris és kb. 150 prémium és 4+2 jutalom tank van a játékban.
Ha a mentrend szerint 2017-es év vége felé jön egy új ág (pl. az olasz), akkor már 550 körül lesz ez a szám.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.10. 14:39:49

angelus1991ster.blogspot.hu

Miért,állati jó skorpiókra vadászni.<#whatever>
Külön élvezet mikor 1 lövéssel 800-900-at ütsz bele.<#taps>
Különben is az ilyen prémekben valszeg egy bénább játékos ül,aki azért vett prémet ,mert rendes T8-at nem tudott még kifejleszteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.10. 14:36:48

Nem. Jelenleg is több van a kelleténél, már most sem tudom kihasználni mindet. Az illúzióromboló rész pedig az, hogy sosem létezett koncepció és klón prémiumtankok nyüzsögnek a játékban, amik újabban kellemesebb tulajdonságokkal rendelkeznek a valóságban rendszeresített társaktól. Nem tudom érződik-e az ellentmondásosság. 😊
Nem vagyok új játékos tudom hogy nem mostanában kezdődött el, de mostmár olyan mértéket öltött a dolog, hogy engem zavar. A tarkára festett tankokról nem is beszélve. 😊
Cseppet sem vagyok irigy a skorpion g, illetve liberty tulajdonsosokra, de csökkenti az élvezetet, hogy ilyen tarka szörnyeket kell lövöldözni mondjuk egy jólszituált Tigris II vagy Pershing helyett.
Mert akárhogyis nézem, nekem szempont volt amikor el kezdtem játszani, hogy történelmi tankokba ülhetek és olyanok ellen harcolhatok. Persze, régebben is voltak csak papiron létező tankok és sok más szempontból sem hiteles a játék, de az illúzió legalább megvolt... Remélem érthetően kifejtettem. 😊
Persze most is elvagyok, csini a statom is, de ez önmagában engem nem szórakoztat, mégkevésvé motivál.

Akkor képzeld el, mi lenne a prémiumok nélkül t8-ban. Legalább így folyamatosan van elég játékos 8-as tierben. A prémiumosok nélkül még többször dobna fel az MM 10-esek közé.

Sherman0070
Ezeket az egyedi camo-kat átfesthetővé tehetnék.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Miben rombolnak téged a prém tankok? Hogy neked nincs meg?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
IS-6-on kívül mondj már használható 8-as orosz heavyt...
Jelenleg azokkal a 122mm D25-T lövegekkel használhatatlan az összes prém orosz heavy.

Nincs még elég Tier 8-as prémium szovjet heavy a játékban, szóval miért is ne. 😄 alapvetően elégedett vagyok a játékbeli változásokkal, de ez a sok prémiumtank marhára felesleges és frusztráló. Tier 8-as csatában már több prémiumtank szokott lenni mint normál. Sőt így belegondolva már közel annyi prémiumtank van a játékban mint kifejleszthető. Ha valami miatt abba fogom hagyni ezt a játékot, ez lesz az, mert nagyon illúzióromboló számomra. 😊
Azért csak RU szerverre merik betenni ezt a csúcsos frontú IS-6 variánst(Object 252U Defender).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.02.10. 13:04:09

Egy próbát megér, ha üzensz ezügyben a Supportnak. 1,5 perc alatt megvan az egész.
Persze standard semmit mondó üzenetet kapsz vissza 1-2 nap múlva, de talán a sok visszajelzés hatására a közeljövőben normális szintre húzzák fel azt a két tankot. Más ötletem nincs.

ROMOTO
Szemből az LFP és a torony 2 parancsnoki kupolája, állítólag nem okoz gondot a belövése, ha szögben áll akkor az ufp, nnak az effektív páncélja szerencsétlen szög esetén 170mm is tud lenni, a kupoláké 120.
Sherman0070
Szemből hol érné meg lőni? Talán LFP?

ROMOTO
Ja, az a vélemény hogy az is6 már korszerűtlen prém, mint a KV5 pl. aminek a balanszolása összetett probléma, ezért inkább újakat vezetnek be, valszeg a wg-nél anyagi megfontolás is közrejátszik ebben. Van egy fejlesztői gameplay a neten ami publikus és lehet róla beszélni, a bloggereknek is adtak gépeket tesztelés céljából, de nem publikálhatnak egyenlőre róla hivatalosan videókat , élménybeszámolót attól még megjelentethetnek. Szóval orosz bloggerek saját tapasztalat alapján és wg-s gameplay-el illusztrálva már sokan írogatnak róla. Ezekben hangzottak el dolgok, amiket emlegettem, annyit azért megjegyznek még ezek mellé hogy a legnagyobb átlagsebzést ezzel a járgánnyal szedik össze, ami azt jelenti hogy mindennel együtt egy durván OP járgány pusztán már a lövege miatt is, és persze hogy pattint is az a páncél, de mivel a csuka orr és egyébb döntött felületekkel nehezebb kiszámíthatóan helyezkedni ezért eléggé a randomon múlik hogy épp mit hol pattint, nyílván számít hogy mennyire skilles a játékos is meg hogy senki nem ismeri és még nem tudják hol kell lőni, stb. És a jelenlegi paraméterek sem feltétlen véglegesek.
https://www.youtube.com/watch?v=dcfYf2QhkDE
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.02.10. 12:45:16
Most írták, hogy 250 effektív lesz az UFP és 230 az LFP, tehát elég erős, de azért nem beüthetetlen.
Sherman0070
LFP 230mm effektívben.
UFP 250mm.

Sherman0070
130 mili szemből a frontpáncélja mindenhol.

IS 6 utód?

Kizárt dolognak tartom, hogy az LFP 250 lenne. Kérdés milyen vastag az ott, azért az IS-7nek azért szar az alja, mert 10es tankok ütik, ezt meg 8asok fogják, de az UFP tényleg baromi nagy és valszeg azért gyenge lesz az.
A Turán III szerintem egész jó, miután kitapasztalta az ember. A Toldi ratyi, de kb. minden t3-as tank az.

Sherman0070
Megnézem mikor ütöd be szemből. Effektív 250mili mindenhol, ahogy néztem.

ROMOTO
Az egész front egy nagy LFP amit már a saját tier is biztonsággal belő, a hosszú csuka orr miatt az UFP csak szemből pattint, dönteni nem lehet mert akkor a tier 7 is belövi azon a bazi hosszú felületen, a szűkülés kb. mint a T34 en, pontosság sem acélos, a parancsnoki kupola tier 7 től lőhető, annyira nem kicsi, nincs az oldalán üreges páncél mint az is3 an, vakegér látótáv, cserébe van kategória győztes alfa és jó átütés. Szóval lesz egy tank aminek közelharcra való lövege van, de aminek a páncélja alkalmatlan közelharcra mert szanaszét lövik akárhogy forgatja.
Másnak is nehezen lép ki a játékból? Kiidegel
PCGuru

és melyik az ? 😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Melyik újság?

Vagyis ha jól értem akkor írjak ticketet hogy ezt a két ótvar vackot inkább vegyék már ki?<#banplz>
Nem gondolod komolyan hogy ilyen marhaság miatt írnék ticketet.
Ha csinálsz egy ticketet amiben a külsejüket módosítanád valami szebbre abban benne vagyok.Mert így rondák.<#fogmosas>

Az egyik játékmagazin (nincs olyan sok sajnos) kuponkódos játéka: Theatre of War 2: Kursk 1943.
Ha valaki a stratégiát előnyben részesítené...
Lol, kb 1-1,5 éve jártam itt utoljára, de úgy látom van ami nem változik 😊)
Nemsokára árulni fogják a teljesen balanced, új T8 orosz heavy-t, az Obj. 252U-t.

9.17.1 teszt #2-n a Maus HP-ját 3000-ről 3200-ra növelték.

Tényleg? <#eplus2>

joe662
Ez màr beteges:-))))

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Ez màr beteges:-))))

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Sziasztok!
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy aki Toldi III és Turán III Prototípus tankokkal rendelkezik a WoT Garázsában és szeretné ha buff-olnák a két magyar típust, akkor a Support-ban egy új ticket-et készítsen az alábbi módon. Remélhetőleg a több visszajelzés hatására buff-olják a két magyar tankot.
My Tickets-> SUBMIT TICKET -> World of Tanks -> 2. Specify issue sub-category: Games support -> Games mechanics -> 3. Enter the issue title: “Hungarian tanks need the rebalancing.” -> Problem not solved. Continue -> Levél:

Például:
Title : “Hungarian tanks need the rebalancing.”

The Toldi III reload time is very bad and unenjoyable!

Please increase the Toldi III's 40mm gun reload time: 15,64 shot/min to 21-28,57 shot/min (as the tier 3 british 40 mm gun).

Second tank, the Turan III Prototype's :
The Turan III Prototype's ammo capacity is very small. Please increase this tank's ammo capacity : 32 piece of ammo increase to maximum 52 piece of ammo. I can't make more than deal damage as 1500-2000 in many battle, because this ammo is sold out.
I read the forums, that Turan III PT owner players not satisfied with this tank, because the ammo capacity is very small. This wrong data is the Turan III PT's a one weakness, other statistics is OK.
"
Gyér angol tudásomért elnézést.

Aha,kb 2 másodpercig.CDC kikapta mint a szart.

Sherman0070
Aranyos az a 11hp. RNG adott neki még1 esélyt. 😄

Ma iszonyúan rájár a rúd a skorpiókra.

Ez csak kettő,de volt amibe még többet sebeztem,csak nem volt időm képet csinálni.

HTS s3rg1nh00
hát igen,a scG legelső szabálya,mindig a maximum spot range és a draw distance közt kell maradni,akkor jönni fog a sebzés és a kredit... 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Most 324 méterről négyszer tüzeltem Is3-ra,semmi.próbálta szikla mögé rejteni magát de nem látott meg.Ha kilógott belé durrantottam.
Mellesleg egy Emil-t csúnyán elpicsáztam,rám jött,nem mert nyíltan nekem jönni csak előttem lévő szikla mögül kilövöldözni rám,nem talált,de én igen,emilnek meg cumi.

Skorpio gay-nek asszem azért van 0 sebzése,mert nagy bátran felszaladt a dombra,ott meg kapott tőlem egy 991-es taslit,utána meg nagy visítva hazaszaladt.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 13:52:01

HTS s3rg1nh00
a múltkor highwayen röhögtem,első skill végén(recon+camo x3) járok a bulldoggal és északi oldalról indultunk,d4-ben a folyó levág egy nagy kanyart ott van kb 2 bokor amibe be lehet állni,a híd alá bevágódott az ellen wz light de nem szúrt ki,belelőttem vagy 5-öt és elkezdett a bázis felé yolozni,szerintem 100 méterre sem volt tőlem mire észrevett,de addigra már mindegy volt neki 😄 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Erlenberg-en a bázis melletti bokorban ülve kétszer lőttem meg BC 25 t-t 206 méterről és nem látott meg,bent dekkolt a folyóban,nem vett észre,majrélámpa nem gyulladt ki,nem lőtt rám.Csak forgatta a tornyát és keresett de nagyon.

Most voltam egy eszetlenül elbaszott csatában,elbaszott volt,mert visszaszámláláskor jött a postás.
Kimentem mire visszajöttem már ment a csata bőven,erre csörög a telefonom.<#falbav>
Így félkézzel játszva elindultam,közben telefonáltam.

Győzelem!
Csata: Lakeville
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 1 242 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 13 390 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 10)
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Eszement,de nulla szűküléssel vaktában meglőttem 453 méterről cromwellt mikor padlógázzal repesztett.<#ijedt>
Ezután még szintén telefonálva középütt elindultam kamikaze menetbe,gondoltam legyen vége ennek a hülye csatának,úgysem tudok játszani teló miatt.Ott volt tigris meg object 430 II meg még a franc tudja hány nehéz fiú,mivel félkézzel vezettem elbasztam és nem száltam bele objectbe ahogy akartam hanem előtte ráfutottam sziklára,a szikla feldobott és az object tetejére estem rá.<#guluszem1>
Az object kicsit meglepődött meg én is,ahogy forogtam a tetején sebződőtt végig és bele is halt.<#buck>
A tiger p meg oneshot volt.Közben a többiek kétoldalt odaértek és jól kinyírtak mindenkit,így én túléltem.
Fogadok ha nem telefonálok közben nem lett volna ilyen hülye csatám,objectre tuti nem tudtam volna szándékosan felugrani.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.09. 12:50:56

M103-nak meg a hasában van a lőszerrekesz.<#banplz>

Na lol,nem tudtam.Azt hittem a seggében.

Én most találkoztam randomban Type 4-el,esélye sem volt lőni.Egy mélyedésbe bújt be hogy csak a tornya látszódjon ki,a perem szélén keringtem,nem is tudott lekövetni az ágyújával.

Még szép, hogy az elejében van. Hát nem is a felépítmény alatt, hogy felforrjon a legénység agyvize, és ne lehessen hozzáférni.
Ha szemből meglövöm Jpze100 láncát hogy lejöjjön neki,hogy ütöm ki a motort?
Ne mondjátok már hogy az elejében van a motor.JPzE100-ba egyet lőttem,sebeztem lejött a lánca és motorját is kiütöttem,láncolás miatt a többiek szétkapták,többet nem tudtam bele lőni.