World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Defeat
Battle: Ensk 2012. február 16. 14:59:34
Vehicle: PzKpfw VI Tiger
Experience received: 124
Credits received: 4 055
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper

Ó je, TierX-es csatában legalul lenni rövid 88-as pukkantóval, az élmény megfizethetetlen...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Random work
Hit ratio semmit se ér, egyfelõl alsó tier-ben ott a sok kiskaliberû páncéltörõ ami szór rendesen.

Arty is eléggé lerontja a hit ratiot.

Van amikor eltûnõ tankokra lövök még 2-3 alkalommal és a franc tudja megéri-e, olykor bejön, de sokszor csak a földet lövöm.

Én ne spórolok a lõszerrel, olyan célra is lövök ahol csak a torony teteje, a kupola látszik. Meglepõen nagy százalékban betalálok!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pointer4
A Hitratio szerintem sem mutat sokat, 12 bõl 2 talált, mégis 7 tankot artyztam ki, 4800 sebzéssel <#banplz><#violent><#zavart1><#bee1>
a hit ratio meg sokat nem mutat max azt mennyire sajnálja az illetõ a skulót a távoli célpontokra esetleg bontásra stb plussz a tank ágyújának szórását talán meg lehet belõle becsülni😊
Azaz. <#eljen>

a skill fontosabb véleményem szerint mivel ha nem tudja megbecsülni mennyivel kell elé lõni milyen távolságnál akkor a többivel sokra nem megy és a random faktort is jobban beüt ha legalább jókor ér oda a lövedék ahova a tank 😄 utána pontosság, célzóbácsi és random szórás (de ez sem ér sokat ha sajnálja ellõni az 1k-s lövedékeket az illetõ)
Ne kezdjük el egymás ...... ......? <#vigyor0>
sejtem ám melyikre gondolsz :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mindig a negatív hullámok, Moriarty!

Mr Wolf örökbecsû mondata jutott eszembe a beszélgetésetek láttán, a Ponyvaregénybõl. <#banplz>

nem, te laza játékos vagy :-)

egyébként egy-egy ilyen vitában ritkán gyõzik meg egymást a felek, hanem ugye a tisztelt halagtóság soraiban tipródó emberek szimpatizálhatnak valamelyik érvrendszerrel :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

..ez ugy elegge magas labda volt, lecsapjuk? 😄
Szinte biztos 😊.

Mindegy, sztem mindketten elõadtuk mit miért gondolunk, gyõzködni sztem nem kell tovább egymást. Sajnos mivel bíró úgy sincs aki ezt eldönthetné, ez így marad.

De most akkor a 65%ommal tényleg gyökér vagyok? 😞

hát azt hiszem sosem fogunk egyet érteni a témában, de megesik ez néha :-)

ugye teljesen máshogy súlyozzuk a felsoroltakat :-)

Hát ma a löwe ágyújához nekem úgy tûnik vaktöltényt adnak. 20m-rõl tiszta célzással egyszerûen semmi hatása... Mintha nem is lõttem volna rá. Hozzáteszem, nem az elsõ eset ma.
Sztem a tudás abban hogy eltalálsz valamit kisebb mértékben számít mint ahogy te gondolod. Értem a logikádat - te minden pontosságot érintõ tételre azt mondtad hogy minden játékos esetében azonos tehát elhanyagolható - sztem ez nem így van.

Szóval nálam a hit ratiot befolyásoló tényezõk súly szerint csökkenõ sorrendben a következõk:

- randomisten
- távolság
- lövész %os képzettsége
- ágyú pontossága
- játékos "skillje"

Ebbõl pl már a lövész %os skillje se azonos a többi playerrel. Tankokat is mindenki mást használt gyakrabban.
A játékstílus is ebbõl következõen különbözõ ami hatással van arra hogy mekkora távolságban harcol (messzirõl lõdözõ, közelharcos mozgékony ember?).

Nézd meg a replayt.

És tényleg. Trollkodni se tudok már rendesen. Bocsánat minden érintettõl 😊

Lehet, akkor már 15 órája nyomtam, kisebb megszakításokkal.
Szóval teljesen kizárt dolog, hogy esetleg 3-4-en lõttek egyszerre? 😊

Be voltál szívva és felgyorsult az idõ. Csak ez a magyarázat lehet a dologra... 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

pointer4
Azt csak modul sérülésnél írja. Ha csak meglõnek, és csak hp-t vesztesz, akkor nem ír semmit.
Alul írta, hogy ki adta a sérülést és ki ölt meg. Mind a Marder volt.
A másik meccsen Ensken egy Pz3/4 leáll csikicsukizni egy KV3-mal és egy tigrissel, a házak között, de úgy, hogy még véletlenül se férjek oda a tigrissel. A hulláját végül odébbtoltam, hogy legyen helyem csatázni. 😊

noname23
Én egy csavart hozzá adnék artynak megmaradna a mostani rendszer ne lásson semmit xD. Tankoknak meg nem lenne külsõ nézet és a fákat bokrokat nagyobbra csinálni azt kész is.
Persze a wallhack rendszer hogy mutatom a többinek amit látok az is megmaradna csak mellette jobb lenne hogy nem tünteti el az orrom elõtt 300méteren nyílt terepen(pl: steppes) foglaló Álló E75-öt hanem azt én látom egyedül, ha már ott van elõttem.
Mert ez így elég kamu hogy jön a hüphüp barbatrükk és megvakulok<#buck>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

1 marder, 5 lövés 2 mp, hmmmm valószínüleg olyan ami Tardist rak fel kiegészítõnek.

Nekem tegnap este volt olyan érzésem, hogy retard party van. Himmelsdrofon tigrissel, dugdosom ki az oldalamat, feltartom szépen az ellent, mire ketten úgygondolják, hogy öt házfal mögötti ellenfél legyõzésének az a legjobb módja, hogy a nyílt utcán egymás mellett elindulunk egyenesen. Miután támogatás nélkül maradtam és a megmaradt ellenfelek lerohantak, átnéztem a másik oldalra. Ott egy T1 heavy és egy tigris p küzdött egy t43-mal. A tigris frontálisan támadott, a t43 elment mellette és lerohanta a T1 heavyt. Ezekután a tigris megfordult és gondos célzás után oldalbalõtte a t1 heavyt.

Akkor az nem marder volt, hanem valami távolabbi francia amit nem láttál...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Tegnap egy Marder 4 lövést adott rám, leszedve az összes láncot a géprõl, az ötödik lövés kivégzett. Ja, és mindezt max 2 mp alatt. Milyen prémje volt?
pointer4
Legalább az elején az legyen már, majd nerfelik idõvel, mint minden prémet.
darki81
én nem hiszem hogy olyan nagy creditszorzót adnak majd annak a tanknak amit szinte mindenki kifejlesztett és megvett, de kitudja 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Igen.

ha valaki álmatlanságban szenved akkor hajnal 2-4 körül a 6-8k wot playerre csökkenés a matchmaker furcsa javulását eredményezi és t32-vel elég sok jó elosztást kaptam 600-800-effes enemyvel
t34 kifejlesztve még 900k farm és begurul a garázsba, még egy premes akció jól jönne 😄😄 nagyon remélem megérte szenvedni érte mert az imádott is4-et kellett eladnom és nem ártana ha a premtankkal vissza tudnám majd farmolni az árát😊
Ennyi idiótát! Ma is úgy látszik csak barmokkal rak össze a game. Már az 5. csata, ahol 2 perc alatt kiirtják a csapat 70%-át.Utána már meg lehet b**ni.
darki81
én a kv-ról kanyarodtam a kv1s-en keresztül..
de még nem tudom hogy megvegyem e, mert még annyi creditem sincs, és másra kellene most 😊

van itt olyan aki vett dobozos wotot és még megvan neki az a key amit csak új accra lehet rátenni?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

patchaou
Már egy ideje foglalkoztatott a szovjet med ág, de A20-nál feladtam. Igaz, hogy épp a tigrincsre gyûjtöttem, de így féláron minden megéri.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a szerencsét hadjuk már ki ebbõl, ha neked egy KT-ben 20%-od van, hogy eltalálj optimális esetben egy 400-re lévõ lánctalpgörgõt, akkor a maradék 100K+ játékosnak is pontosan ennyi, ahogy 80-90%-od van, hogy eltalálj egy mozgó célpontot 100 m-rõl, ha jól célzol elé. Ahogy a több játékosnak is. Egyszerû matek, vegyük ki az egyformákat, mi marad, a tudás.

darki81
én az át akartam ugrani szabad xp-vel, de most így lehet megveszem, mert így nem fogok vele creditet veszteni ha eladom 😊

Bugi Misi
nem játszottál T34-l (105mm)

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Az AMX13 90 érint😊

Eagle16
5%-on volt és hátulról átütötte az egyik lövésem 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Végre, ennyit már nem sajnálok a kv-13-ra 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

.. hat ebbol semmi hasznalhato nem elsz nekem.. a AMX 13 90-hez nem lesz meg egy hetvege alatt 66ezer xp 😊
Tono34
ankees,

Here it comes the 3rd February special. You already know the deal: more for less. So be ready! The offer starts on Friday, February 17th at 6:30 CET (5:30am GMT) and ends on Monday, February 20th at 6:00 CET (5:00am GMT).

Have a look at our fabulous bonuses!
50% off barracks enlargement:

150 gold instead of 300 to get new barrack slots for dismounted crew members
50% off 100% crew training:

Pay only 100 gold instead of 200 to get a fully trained “tank academy” crew!
50% off crew retraining:

Pay only 100 gold instead of 200 to move your crew member to another vehicle
50% off vehicles:

KV-13 (get it for 687,750 credits instead of 1,375,500)
SU-76 (get it for 32,500 credits instead of 65,000)
T29 (get it for 725,150 credits instead of 1,450,300)
T82 (get it for 28,450 credits instead of 56,900)
AMX 13 90 (get it for 672,500 credits instead of 1,345,000)
D2 (get it for 28,400 credits instead of 56,800)
PzKpfw V Panther (get it for 705,900 credits instead of 1,411,800)
Marder (get it for 26,050 credits instead of 52,100)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Nekimentél? Máshogy nehezen tudom elképzelni 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Eagle16
Szerintem nem volt olyan rossz, öltem vele KV-t is 😊 Az alap BDR sokkal borzalmasabb.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez a francia B1 .. ujujujujujujj...😊
Ezt aki túléli idegileg az megérdemelne egy külön kitüntetést a játék fejlesztõitõl. Nem találok szavakat egyszerûen.
pointer4
Jaja, észreveszem, amikor a T50-2 el bújok a bokorban és megérkezik a 7es arty lövedéke XD
Szóval hasznos skill lesz ez 😄