World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
De szemmel nem ezt látni, csak fel raktam azt a módot, és ott írta hogy sebzett.
Szemmel úgy lehetett látni hogy be csapódik a ferdi, és olyan fél másodperc múlva a KV lövése, ami már nem változtatta a hp-mat ( 16x os lassítással)
Akkor van még meglepetése a wotnak számomra, hihetetlen....
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Battle: Mines 2012. február 16. 16:03:57
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 387
Credits received: 66 727
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal
Ilyenkor azért elgondolkozom hogy minek van mellettem 14 másik tank...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Max 613at sebezhet, ha nagyon nagyon kedves hozzá a játék. 788at, ha arany lõszerrel csinálta.
Gyanítom hogy nem használod, ajánlom hogy tedd fel ezt, tuti nem lesz többet ilyen gondod.
angol felirat hozzá
sokszor látom, hogy egy tankot szinte egyszerre érnek találatok és csak a panelnek köszönhetõen lehet elkülöníteni, egyébként nem lehet látni se a becsapódásokat
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Sajnálom hogy nem értettem, hogy a picsába tud 2 lövésbõl elintézni egy ferdinand, mikor eddig alig alig lõtt bele ugyan ilyen csõvel más tankjaimba.
akkor nem :9
nagy tornnyal is3:1500hp
ferdi nagy agyu: atlagsebzes: 490
szorzd be harommal.
Lehetséges ????
Az elsõ és egyetlen meccs(tier 10 csatában):
3 kill
1950 xp (duplázva)
52000 credit
Acélfal plecsni.
Szerintem elég jó kezdés.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
darki81: igen és szerintem kb. ez a magyarázat a minimális különbségre...a két tank egyformán jó, bár magas tier-û csatákba inkább az E-75-öst vinném, ha meg egyedüli Tier 9-es vagyok akkor inkább az Is-4-est. (páncélzat különbsége miatt)
Ha látom, hogy fordul a torony felém, akkor eltûnök. 😄 Egyébként fürge kis jószág ez a VK 3001 (H), de még csak pár köröm volt kistoronnyal. Aztán felidegelt és free XP-bõl megvettem a nagy tornyot, így talán jobb lesz.
Tegnap mákom volt, mert prém utolsó perceiben még behúztam pár duplázót. Valahogy sikerült topnak is lennem. A játék este késõn kezd szopóág lenni. Kora este még egész jókat lehet harcolni.
de ha jól megy a helyezkedés és a szerencse is mellettünk áll meg a csapatunk is, akkor be lehet vinni ide oda néhány sebzést 😊
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
ha nem fekszik probald a masikkal. de a tuzgyorsasagban annyira nem nagy a kulonseg igazabol. a sebzesben viszont jelentos. ha nem emgy en eroltesd. en a slugger legnagyobb agyujaval szenvedtem. sehogy nem fekudt. vegul a sherman gyorstuzelojet raktam ra vissza, es mingyart jobban ereztem magam. jottek az eredmenyek.
Szereztem egy VK 3001 (H)-t.
Milyen löveget ajánlotok rá? Tegnap rátettem egy 7,5 cm KwK 42 L/70 löveget. Valahogy a 8,8 cm KwK 36 L/56 nem igazán jön be a VK 3601 (H)-n se igazán.
Persze a nagyobb sebzés a 8,8 oldalán áll, de a tûzgyorsaság meg a 7,5-nek jobb.