World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
De én szerintem ezt nem is állítottam, mint ahogy motor találatnál nem biztos hogy megyullad.
ne beszélj zöldeket, az ammo rack nem feltétlenül durrantja el a tankot

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Master91
És tényleg, sebzett a KV. Az elsõ lövéssel jött a ferdiével eggyüt, azért lett -900 hp-val kevesebb.

De szemmel nem ezt látni, csak fel raktam azt a módot, és ott írta hogy sebzett.

Szemmel úgy lehetett látni hogy be csapódik a ferdi, és olyan fél másodperc múlva a KV lövése, ami már nem változtatta a hp-mat ( 16x os lassítással)

Akkor van még meglepetése a wotnak számomra, hihetetlen....
Véletlenül rákattintottam az üzenetedre és most valami kis pipa van mellette. Ha leminuszoztam, akkor természetesen direkt volt, mert semmi értelme a hozzászólásodnak. Ha plusszoztam, az csak a véletlen mûve lehetett. <#zavart2><#nyes>

pointer4
Tényleg, rakd fel a modot, amit linkeltem, úgy nézd meg a replayt. Akkor is mûködik, ha jól emléxem, max az idõt rontja el. A sebzés értékét írja jól.
Nekem T28 van és nincs meg rá a jobb ágyú,de az Is3 általában ínyencfalat.Nem igazán pattogok róla.

darki81
ha már megnézte belassítva akkor láthatta hogy leugrik a hp-ból vagy sem 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Random work
azt honnan tudod, hogy a KV nem sebzett?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pointer4
Csak 2 modulnak van ilyen tulajdonsága, a motor-váltó-üzemanyagtartály ha meggyullad, illetve az ammrocak, de akkor pukkan a tank. Olyan nincs, hogy felrobban az ammorack, de a tank túléli.
Eagle16
Defeat
Battle: Mines 2012. február 16. 16:03:57
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 387
Credits received: 66 727
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal

Ilyenkor azért elgondolkozom hogy minek van mellettem 14 másik tank...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

..hat nem tudom, szemre nehez hagyatkozni. de ha arannyal lott, es ketszeris beadta neki a maxot, akkor lehet:

Max 613at sebezhet, ha nagyon nagyon kedves hozzá a játék. 788at, ha arany lõszerrel csinálta.
pointer4
Félre értettél, nem akartam támadó jellegû lenni, de te is beláthatod, ha 500-600 at sebez, nem lõhetett le belõled 1000et, egy lövéssel.
Gyanítom hogy nem használod, ajánlom hogy tedd fel ezt, tuti nem lesz többet ilyen gondod.
angol felirat hozzá
Bug?

Master91
Replayt meg néztem , 16x lassítással néztem hogy csapódik be a Ferdi lövése, és már megy is le az életem. 2. lövéssel jött egy kv lövés is, de az nem sebzett, a ferdi meg igen, így lett 66 hp-m. Semmi más nem sebzett/lõtt.
heavy-t nem próbáltam de a med nagyon ütõs😊 gyors, kicsi 5-7-ig scoutolni is jó batchat-rõl nem tudok nyilatkozni még nincs.. nekem az nem tetszene, h a nehéz tankkal is meg kell gondolni kinézel-e 3 6-7 körüli kis tankra mert minden átlõ... med ágon meg 5-ös szinttõl élvezhetõ 6-ot lõ heavy-n meg 8-ig kell szenvedni
Nem lehet, hogy valami berobbant? Elsõ csatámban a tigrinccsel egy lövéssel kinyírt egy VK négyezervalamennyi.

Random work
ez igaz!

sokszor látom, hogy egy tankot szinte egyszerre érnek találatok és csak a panelnek köszönhetõen lehet elkülöníteni, egyébként nem lehet látni se a becsapódásokat

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

..amugy tenyleg erdemes felrakni a damage panelt. sokszor segit kibogozni, h hany talalattol is pukkantam el..
ugyan az az object a kt-val, simán lõve...( ugyanott)!!!!!!!!!!!!
Master91
Merõlegesen álltam. És csak õ lõhetett. Mindegy, offoljuk is a témát, végén még meg köveznek >.>
szerintetek francia medet vagy heavyt kezdjek ? utóbbi oldalán szinte semmi nem szól.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

bardocz
Kb bármi átlövi az elejét, ahogy észrevettem. Ha sarkon van csikicsuki, akkor még a tigris is veszélyes, minden lövése sebez.
Master91
Bocsánat hogy írni merek a fórumra, és Õ méltóságát meg zavartam a nyugodt harmonikus perceibe.

Sajnálom hogy nem értettem, hogy a picsába tud 2 lövésbõl elintézni egy ferdinand, mikor eddig alig alig lõtt bele ugyan ilyen csõvel más tankjaimba.
..bocs.. kiuottem..
ha nem merolegesen altal ra, hanem szogben, nem olyan nehez atloni az is3at. meg kv5el is sikerulni szokott ha megfelelo szogben allok -
pointer4
Akkor tuti nem csak õ lõtt, miért nem használod a Damage Panelt, és megkímélsz minket ettõl ?
Master91
Hát elsõ lövéssel 1500 ból lett olyan 580 életem. Velem egyszintû TD....fogadok hogyha nekem lesz meg a Ferdinand, pattogni fogok még a seggérõl is egy IS3masnak...
pointer4
Max 613at sebezhet, ha nagyon nagyon kedves hozzá a játék. 788at, ha arany lõszerrel csinálta. Jó matekozást 😄
löwével 3x pattanni egymás után object-rõl lehetséges???
Master91
Hárommal?
ja h az a harom ketto 😄

akkor nem :9
siman.
nagy tornnyal is3:1500hp
ferdi nagy agyu: atlagsebzes: 490

szorzd be harommal.
Master91
Ferdinand szembõl 2 lövéssel levitte Is-3masomat 66 Hp-ra. Semmi modult nem sérült.

Lehetséges ????
Valószínû szeretni fogom az Objektet.
Az elsõ és egyetlen meccs(tier 10 csatában):
3 kill
1950 xp (duplázva)
52000 credit
Acélfal plecsni.
Szerintem elég jó kezdés.
Ezt egyszerûen nem hiszem el! ( barom lerohanja az ellenséges zászlót, amit 3-an védenek. Maradok védekezni két artyval. Az ökrök addig baszakodtak, amíg minden egyes ellen beért a bázisunkra, hiába irtottam persze õket egy idõ után kinyírtak. Erre a csapat többi része, a foglalás helyett egyesével igyekszik visszajönni védekezni??????????????????
nandorb
Mas a playstile az IS4-el meg az E75-el ennyi kb.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

bardocz
Akkor megnyugodtam. Mert így az 530-as átlagxp-m IS-3-ban nem olyan gáz.
Eagle16
E-75-tel 31 steel wall, Is-4-gyel 20 darab 😊 De ez sokat nem jelent, max. annyit hogy az E-75-tel sokszor faltörõ kost játszottam és mentem elõre megállíthatatlanul, Is-4-gyel meg nem lehet így, mert a frontpáncélja gyengébb.

..a nagyobb torony viccesen pattogos volt anno.
pointer4
És melyikkel van több acélfalad? 😄

102459: naná 😄
Eagle16
Igen.

darki81: igen és szerintem kb. ez a magyarázat a minimális különbségre...a két tank egyformán jó, bár magas tier-û csatákba inkább az E-75-öst vinném, ha meg egyedüli Tier 9-es vagyok akkor inkább az Is-4-est. (páncélzat különbsége miatt)

Random work
Nagyvasak között próbálok csipegetni falatokat, míg egymással harcolnak.

Ha látom, hogy fordul a torony felém, akkor eltûnök. 😄 Egyébként fürge kis jószág ez a VK 3001 (H), de még csak pár köröm volt kistoronnyal. Aztán felidegelt és free XP-bõl megvettem a nagy tornyot, így talán jobb lesz.

Tegnap mákom volt, mert prém utolsó perceiben még behúztam pár duplázót. Valahogy sikerült topnak is lennem. A játék este késõn kezd szopóág lenni. Kora este még egész jókat lehet harcolni.

darki81
több szerencsés köröd volt E-75-el, kb ennyi 😊

bardocz
Ez az xp prémmel van?
Eagle16
Na most hogy így ugyanannyi csatát mentem Is-4-gyel és E-75-tel, íme egy kis összehasonlítás:

darki81
hányszor átéltem ezt te jó isten 😄
de ha jól megy a helyezkedés és a szerencse is mellettünk áll meg a csapatunk is, akkor be lehet vinni ide oda néhány sebzést 😊

Nagyvasak között így is-úgy is csak felderíteni fogsz, kicsik között meg a 88-as jobban bejött nekem.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

..en 193 meccset mentem vele, es ahogy lehetett en a legnagyobb agyut L/56 hasznaltam. nekem bevalt.

ha nem fekszik probald a masikkal. de a tuzgyorsasagban annyira nem nagy a kulonseg igazabol. a sebzesben viszont jelentos. ha nem emgy en eroltesd. en a slugger legnagyobb agyujaval szenvedtem. sehogy nem fekudt. vegul a sherman gyorstuzelojet raktam ra vissza, es mingyart jobban ereztem magam. jottek az eredmenyek.

Random work
jaj egy kérdés!

Szereztem egy VK 3001 (H)-t.
Milyen löveget ajánlotok rá? Tegnap rátettem egy 7,5 cm KwK 42 L/70 löveget. Valahogy a 8,8 cm KwK 36 L/56 nem igazán jön be a VK 3601 (H)-n se igazán.

Persze a nagyobb sebzés a 8,8 oldalán áll, de a tûzgyorsaság meg a 7,5-nek jobb.