World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sehogy

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem teljesen értem, de nem is fontos...
... azt mondd el, hogy hogyan ad tankot user usernek?

beírod a nevét 😊
ja és már nincs meg a löwém azé kéne egy KV-5 vagy 5500 arany vagy 2500 arany
Kezdõ vagy, szerény képességekkel, tele ambícióval. És?

Vagy mit kell nézni?
Hogy van Löwéd? Nekem is van. Azt írd meg, azt hogyan tudom odaadni a kedvesemnek... 😊

Én is onnan jöttem át mert nem figyeltem és oda regeltem. T6-7-nél tartottam már. Sztem megéri átjönni a Magyarok miatt. T10 ide vagy oda.
ja és a LÖWE nincs meg ! azé kéne hogy valaki küldjön légyszi egy KV-5 öt vagy 5500 aranyat vagy 2500 aranyat !! egy löwét küldök neki aki küld nekem de azért mert magamnak sehogysem akar küldeni és tudom hogy ott van az hogy YOU !!! de légyszi!
ezt nézzétek meg!

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501646630-balintmed/
Nem érzem a tüzet, IS-7 re gyûjtök, de hogyan hálálod meg, aki ennek beugrik???

Mert ha ez lehetséges volna, a páromnak már lenne mindenféle jó tankja... 😊

Így meg kísérgetem az M3Lee-jét vadul, valami apró csikesszel.... 😊))

hogy lesz valaki top tank? normál csatában!
ha elit tank leszel csak nagyobb ellenfelekhez dobál a gép? van valami jelentõsége az elit tanknak?
Sziasztok. Van valakinek valami infója arról hogy meg fogják-e piszkálni a francia tankok MM besorolását a 7.2-es peccsben és ha igen mennyire? Kissé unalmas már BDR-el egyfolytában E75-ök ellen menni.
elég amatõr próbálkozás 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Bozony ám! 😊 És az 57mm-s géppuska meg gyorsan lebontja. T5 easy8-a... 😄

pedal to the metal...

Sziasztok!
SÜRGÕS!
valaki küld a gift shop-ból KV-5 öt vagy 5500 aranyat vagy 2500 aranyat!
légyszi meghálálom egy löwével !!!
köszi elõre is!!!!!!
Köszi, de bétával együtt már 12000 meccs van a hátam mögött úgyhogy tudom mit hol kell lõni, csak utálom amikor a játék ilyen nyilvánvalóan eldönti, hogy melyik csapat nyerjen.
TVelvet
Lájk
tényleg, az olyan kis pörgõs, na az körbe tudja udvarolni gondolom :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem hencegésképpen, de mikor fullos lett a t-34 em és rájöttem mit kell ellene játszani, akkor pont annyi KV-t öltem meg 1v1-ben, amennyivel összefutottam. Hangsúlyoznám, csak 1v1-ben ès csak a t-34-el sikerült ez a bravúr. Biztos szerencsém volt és csak hozzám hasonlóan láma ellenfelekkel akadtam össze. 😉

pedal to the metal...

Ugyanezt ugyanígy eljátszottam én is 13-75-el KT ellen😛 Én egy KV roncsát használtam. Tök jól lehet szivatni a nagyokat franciákkal😊
Nyilván ha van az US-en már Tier 10ese is, akkor nagyon szivesen átreggel az EU szerverre 😊

Fizetett hirdetés

Pró vagy és szeretnéd hogy mások is tudják?
Szeretnél úgy e-peent lengetni hogy ne gondolják beképzelt vagy?
Szeretnél híres lenni és egy perc alatt találni platoon társakat a játékban?
Akarod hogy egy hõsies csatáidat tizek, százak vagy akár ezrek is lássák és neved a WOTban mások számára egyet jelentsen Wittmannal?

Itt a megoldás!

Olyan replayeket keresünk a FAQ számára, ahol hasznos tippeket-trükköket lehet ellesni egy-egy tank használatával kapcsolatban.
Hasonlóképpen ha van egy jól bevált taktikád egy pályán, és szeretnéd másokkal megosztani, itt a lehetõség!

Olvasd el mit keresünk és hogyan juttathatod el hozzánk és ha úgy gondolod hogy van megfelelõ videód, küldd el!

E-75 szanaszét szívatása
Ez nagyon komoly volt, elkezdtem foglalni Batchattel, E-75 visszaért olyan 50%-nál (nem emlékszem pontosan), és egy GW-Panther roncsát kihasználva addig csikicsukiztunk, míg befoglaltam teljesen 😄 Érdemes megnézni, még én sem tudom, hogy az E-75 volt-e ilyen béna, vagy a BC gyorsaságával nem lehet mit tenni? 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Regelj át EU-ra, tele van Magyarral.
Kikelll írni magamból mert SZÁTB@SZ AZ IDEG!!!!! Hát mekkora egy sz@r már ez az ruszki ágyú!!!!!!!!! Egy fos!!! IS3 még nem bl9 csak az IS topja, még csak 80% a crew de akkor is!!!! Mennyi a penje? 170-175? KÉTSZER pattatam Tigrisrõl 10! méterrõl szembõl... T29-el én 90-eset használom gazdaági okokból (megy gyorsabb is pontosabb is) annak 160! a penje de még 200+-os lövések is mint kés a vajon ugy mennek át rajtaMondjuk 5bõl 1 nem megy át de akkor már csodálkozok. Közelrõl meg érsd 20 méteren belül MINDIG átmegy. Ez a sz@r meg KÉTSZER pattan. Másik csata Kb 20 méterre tõlem T32, megállok, karikát teljesen betölti az oldalával, na mondom most jól oldalbab@szom a korábbi 500HP sebzésért erre a lövésem elveszik? Eltûnik? Nem is tudom mi lett vele, de el azt nem találtam. Egyszerûen agyhúgykövet kapok ettõl az ágyútól. Hihetetlen h mikrõl lenempattan. Olyanokról pattan amirõl 160-nal nem pattanok le. Óriási csalódás eddig. Egyszerûen már nem merek lõni, nem bízom ebben a sz@rban. Közvetlen közelrõl is képes pattanni vagy mellémenni.
Meg persze, ebben benne van a fogyócikk is. Mondjuk 19h-óta gyakorlatilag mindegy mivel megyek, vagy mit csinálok.... .
A tiger II nálam ma jól hozott. Értem ez alatt, hogy nem volt mínuszos. Egészen 19.00-ig utána, mintha átkapcsoltak volna valamit, szopóágra tett, mindenrõl pattog, legfeljebb kritikus sebzést okoz, 0hp levétele mellett. Innen szoktak kezdõdni vele, a -10000-körök, attólk függõen, mennyit lövök. Hozzáteszem, legénység 270%-os.....
Sziasztok
Van valaki aki az amerikai szerveren van es jatszana velem platonban,
tir 5-10.
1-5 ezer minuszba jövök ki vele van hogy több ritkán plusszos
bardocz
Ilyenek ezek a T8 heavyk prém nélkül, hacsak nem vagy kiemelkedõen jó.
Nem túl gyakran, de megesik :-)

Victory!
Battle: Swamp 2012. február 18. 19:15:18
Vehicle: PzKpfw B2 740 (f)
Experience received: 959
Credits received: 27 148
Battle Achievements: Top Gun, Confederate

Nem tudom ki hogy van vele de nálam a tigerII igen csak deficites.
irigykedsz, mi, mert a te szüleid bölcsibe vittek a többi gyerek közé, nem pedig a gépet nyomkodtad 3 évesen :-)

De durva! De neki van pénze és megvette. Elindult aztán rájött sose ér el Tier 8-ig.

300 csata alatt 55kill Löwével? Az emberes 😊

Csataszámhoz kellene kötni a prémium tank birtoklását, ez már szánalom.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nekem van, szeretem... 😊

milyen kód ez? 😄
Jó idõzitettél
darki81
most volt egy olyan köröm hogy 1 enemy elbújt, a többi meghalt! gyorsan berongyoltam zászlót húzni és a másik 2 társam is utánam, amire végigment a csík, pont láttam hogy 1 másodperc van hátra, és nyertünk 😄 ha 1 mp-vel késõbb kezdjük húzni akkor döntetlen 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Vannak ilyen körök hogy pattog minden, én a múltkor egy KV tornyát lõttem oldalról lórrival 232 átlag pen, 7%-on volt és 3lövésem pattant róla zsinórba, de olyan is volt hogy artyról pattant 2 lövés egymás után szembõl ami szintén megmagyarázhatatlan,de néha elõfordul...
Sziasztok azt a német updates kódot honnan lehet megszerezni?
nem wotoztam mikor ezek lezajlottak és egy kedves ismerõstõl kaptam a t127 +1nap prémiumot
valaki említette a német tech tree updates kódot, ha a helyett 1 napos prem + asszem t127 vagy miféle tankos code-ot aktiváltam akkor az updates még használható vagy obi van kenobi?😊 elõre is kössz a választ 😊
milyen néven vagy bent?
ha gondolod beviszek pár tankot trainingbattleba, hogy gyakorold mit hol kell lõni

arról azért tudjál, hogy a training battleban is kiszámlázódik a lõszer

Nálam is volt ilyen probléma de nekem akkor az egerem mondta be az unalast
vinki1
Sziasztok.Mindenkinek nagy a ping a jatekban vagy csak nekem szarakodik ma?ping999 es meg sem mozdul,eddig nem volt.Pont ma raktam be a valentin kodot-erre szarakodik.

A napokban írtam a hivatalos fórumra éppen:

Nemrég T34-ig toltam az amerikai heavyket. És meg kell mondanom a végig használt 105 T5E1 után nem hogy pozitív, de inkább negatív élményt adott a BL9. Persze még kevés csatát mentem vele, de eddig csalódás. Penben ugye 27-el több az orosz, de már ennyi csata után is látom, hogy pont ugyanazokat ugyanott viszi és nem viszi át a két fegyver. Semmi különbség nincs. Ezen túl pedig az amerikai sokkal pontosabb, bár ugye ez minden orosz fegyvernél így van, mármint, hogy pontatlanabb, mint a többi nemzeté. Ez van kompenzálva a nagyobb sebzéssel. De annyival nem is nagyobb. Szóval fegyver tekintetében most még úgy érzem az amerikai az én kezemben jobb, mint a szovjet. Maga a tank tényleg pattogós, benne ülve is, nemcsak ellenfélként. Elõlrõl tényleg sok lövedéket legpattint a döntött páncél, ez mindenképpen jó, de ugye cserébe sokszor van ammorack, ami az amerikaiaknál szinte elõ se fordult a grind alatt. Én úgy gondolom 8-as tierben jól sikerült a kiegyensúlyozás. Királytigrisem még nincs, de a T32-õt bõven érzem olyan jó tanknak összességében, mint az IS-3-at. Nem érzem egyiket sem jobbnak a másiknál és ez jó is így.

Ezen felül azt kell mondanom, hogy a legjobb hitratiom a 105-össel van és érzésre is nekem az eddigi legpontosabb fegyver, amivel a játékban találkoztam. Vétek nem feltenni a T29-re.
Az IS-3-al kapcsolatban pedig rendkívül érdekesen alakulnak a dolgok. Hihetetlen magas xp-s köröket megyek vele, de nem teljesen tiszta, hogy miért. A nagy sebzés lehet az oka, de érzésre a T32-ben ülve sokkal jobban játszom, az IS-3-ban hülyeségeket csinálok, kilõnek korán mégis dõl az xp. Szóval érdekes tank. Lehet 200 csatával késõbb majd istenítem, mert még jól is fogok vele játszani. :-)

Lag lehet vagy valami szerver hiba, lehet a túlterhelés miatt. Nekem is elõfordult már ilyen néha.

WoT: Nishizumi77

Köszi 😛 mondjuk ez mind úgy jött össze, hogy 4 napot játszottam premmel (valentin + a német build-es kód) 0 battle in palton és kb 10-12 battle with company.
bardocz
Miután betöltött az ágyú, mi a faszért nem tudok kapásból lõni? Már rég zöld a célkereszt, de vagy négyet kell kattintanom, mire lõ.
Gratula