World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
... azt mondd el, hogy hogyan ad tankot user usernek?
ja és már nincs meg a löwém azé kéne egy KV-5 vagy 5500 arany vagy 2500 arany
Vagy mit kell nézni?
Hogy van Löwéd? Nekem is van. Azt írd meg, azt hogyan tudom odaadni a kedvesemnek... 😊
http://worldoftanks.eu/community/accounts/501646630-balintmed/
Mert ha ez lehetséges volna, a páromnak már lenne mindenféle jó tankja... 😊
Így meg kísérgetem az M3Lee-jét vadul, valami apró csikesszel.... 😊))
ha elit tank leszel csak nagyobb ellenfelekhez dobál a gép? van valami jelentõsége az elit tanknak?
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
pedal to the metal...
SÜRGÕS!
valaki küld a gift shop-ból KV-5 öt vagy 5500 aranyat vagy 2500 aranyat!
légyszi meghálálom egy löwével !!!
köszi elõre is!!!!!!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
pedal to the metal...
Pró vagy és szeretnéd hogy mások is tudják?
Szeretnél úgy e-peent lengetni hogy ne gondolják beképzelt vagy?
Szeretnél híres lenni és egy perc alatt találni platoon társakat a játékban?
Akarod hogy egy hõsies csatáidat tizek, százak vagy akár ezrek is lássák és neved a WOTban mások számára egyet jelentsen Wittmannal?
Olyan replayeket keresünk a FAQ számára, ahol hasznos tippeket-trükköket lehet ellesni egy-egy tank használatával kapcsolatban.
Hasonlóképpen ha van egy jól bevált taktikád egy pályán, és szeretnéd másokkal megosztani, itt a lehetõség!
Olvasd el mit keresünk és hogyan juttathatod el hozzánk és ha úgy gondolod hogy van megfelelõ videód, küldd el!
Ez nagyon komoly volt, elkezdtem foglalni Batchattel, E-75 visszaért olyan 50%-nál (nem emlékszem pontosan), és egy GW-Panther roncsát kihasználva addig csikicsukiztunk, míg befoglaltam teljesen 😄 Érdemes megnézni, még én sem tudom, hogy az E-75 volt-e ilyen béna, vagy a BC gyorsaságával nem lehet mit tenni? 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Van valaki aki az amerikai szerveren van es jatszana velem platonban,
tir 5-10.
Victory!
Battle: Swamp 2012. február 18. 19:15:18
Vehicle: PzKpfw B2 740 (f)
Experience received: 959
Credits received: 27 148
Battle Achievements: Top Gun, Confederate

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ha gondolod beviszek pár tankot trainingbattleba, hogy gyakorold mit hol kell lõni
arról azért tudjál, hogy a training battleban is kiszámlázódik a lõszer
Nemrég T34-ig toltam az amerikai heavyket. És meg kell mondanom a végig használt 105 T5E1 után nem hogy pozitív, de inkább negatív élményt adott a BL9. Persze még kevés csatát mentem vele, de eddig csalódás. Penben ugye 27-el több az orosz, de már ennyi csata után is látom, hogy pont ugyanazokat ugyanott viszi és nem viszi át a két fegyver. Semmi különbség nincs. Ezen túl pedig az amerikai sokkal pontosabb, bár ugye ez minden orosz fegyvernél így van, mármint, hogy pontatlanabb, mint a többi nemzeté. Ez van kompenzálva a nagyobb sebzéssel. De annyival nem is nagyobb. Szóval fegyver tekintetében most még úgy érzem az amerikai az én kezemben jobb, mint a szovjet. Maga a tank tényleg pattogós, benne ülve is, nemcsak ellenfélként. Elõlrõl tényleg sok lövedéket legpattint a döntött páncél, ez mindenképpen jó, de ugye cserébe sokszor van ammorack, ami az amerikaiaknál szinte elõ se fordult a grind alatt. Én úgy gondolom 8-as tierben jól sikerült a kiegyensúlyozás. Királytigrisem még nincs, de a T32-õt bõven érzem olyan jó tanknak összességében, mint az IS-3-at. Nem érzem egyiket sem jobbnak a másiknál és ez jó is így.
Ezen felül azt kell mondanom, hogy a legjobb hitratiom a 105-össel van és érzésre is nekem az eddigi legpontosabb fegyver, amivel a játékban találkoztam. Vétek nem feltenni a T29-re.
Az IS-3-al kapcsolatban pedig rendkívül érdekesen alakulnak a dolgok. Hihetetlen magas xp-s köröket megyek vele, de nem teljesen tiszta, hogy miért. A nagy sebzés lehet az oka, de érzésre a T32-ben ülve sokkal jobban játszom, az IS-3-ban hülyeségeket csinálok, kilõnek korán mégis dõl az xp. Szóval érdekes tank. Lehet 200 csatával késõbb majd istenítem, mert még jól is fogok vele játszani. :-)
WoT: Nishizumi77