World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az artyk dolga akkor lehet nehéz, ha felfedezik õket. Az már gubancos lehet.

Így van. A múltkor Szakeszt láttam egy usa artyban...a noob 😄

..na ne dramatizaljunk mar annyira. mar reg nem a regi vilag van, amikor oldalankent volt 6-8 darab. az egyloveses 1500hp marhar nem hetkoznapi. ugy hoyg naponta megyek 4db 8as tankkal es ket kilencessel. es meg az s50el is lenyomom a duplat. szintiszta hiszti ez mar keremszepen..
Arra nem gondoltál, hogy az S-51 ágyuja van az Objecten? ROFLMAO

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

patchaou
Az nem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
Ha másik tank lõ ki egy lövéssel az 1500HP-s tankodból az nem zavar?
Hát arra várhatsz, szerintem elõbb lesznek benne a bantu hadsereg tankjai 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Pont most tartok az S-51 nél, nem kicsit OP 😄 Annyit sebez Tier6-osként Mint a német Tier8. Pontosabban ugyan az a csõ van rajta mint a Tier7es oroszon, csak 38 sec a töltés idõ. GWPanther egy kicsit légpuska hozzá képest. Bár lomha, és csak 12 lõszer van benne.
Ahogy meglett a nagy csõ, elkezdtem mindjárt tisztelni a hatos orosz artykat 😄 Addig lebecsültem, hibásan, csak úgy néztem rá, mintha gwpanther lenne XD.
Sokszor lõttek már így ki, persze még nincs komoly járgányom, de valahogy meg kell magyaráznia az embernek saját magának is, hogy ez van. 😊

Én meg a molotov koktélt hajigáló gyalogságra, meg az éjszaki harcokra. <#circling> <#vigyor1>

wot nick: PsychoTrooper

patchaou
Én még mindig inkább az arty mentes játékmódra várok 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Olyanok mint a valós életben a sniperek. Ha a sajátunk akkor mesterlövész, ha ellenség, akkor pedig orvlövész. De amúgy mindenképpen érdemes kihúzni legalább egy 7-es artyt mindenkinek. Mivel az artyban ülve lehet a legjobban megtanulni hogy melyik pozíció honnan lõhetõ be, hol vannak az arty védett helyek stb. Ezek szerintem nélkülözhetetlen információk egy csata közben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Biztos nem, mert ugye ott sem úgy mûködik hogy gyere gombóc bekaplak.

Volt S51-em, de eladtam, mert az idõ tájt kellett a zsé az IS-re vagy az IS3-re, már nem emlékszek. De nem volt egyszerû mulatság hatékonyan használni. Remélem lesz akcióban, akkor majd vissza veszem, mert a nagy löveg még nem volt kifejlesztve rajta, pedig állítólag ég és föld a különbség. Nekem a pontosságával voltak problémáim. Nem vagyok a 30%-os találati arányhoz hozzászokva.

wot nick: PsychoTrooper

pointer4
Arról nem is beszélve, hogy nagy artykat iszonyat nehéz jól használni, nagyon türelmesnek és kitartónak kell lenni velük, hogy ne kapjon agyfasz az ember amikor már 1 perce keres célpontot, és mindig elbújik a cél orra elõl.
patchaou
Még nincs velük bajod 😊 Ha majd egy lövéssel kiszedik az 1500hp-s tankod, addigra már másképp fogsz rájuk gondolni. Fõleg ha csapattársad teszi nagy buzgalmában. Ma is kilõtte egy tankunkat saját artistánk, mert fontosnak látta az ellenfél 40 hp-s tankjára ráküldeni a malacot.

Igen így gondolom és megmagyarázom neked. Mert nagyon sokszor nem ferr a küzdelem. Magamat jó játékosnak tartom csak az esetek 90%-ban a stock fegyver van a kezembe nyomva és "nesze harcolj a 4 Tierrel magasabb ellen" Neked ez lenne a fer dolog? Mert sajnos ez a játék így van kitalálva. IS-3 ban ülve tegnap 3-szor belelõttem Stock löveggel az IS-4-be mind lepattant õ meg visszalött a sokat hangoztatott s-70-vel...na egy ilyen után ki az aki nem akarna revansot venni? de legyenek a feltételek egyenlõek. Az egymás elleni küzdelmek sem egyenlõek akkor az arty miért legyen az? Az is sumák dolog ha te engem leterítessz mondjuk azért mert jobb a fegyvered. Akkor az arty is lehet ugyanolyan sumák szemét dolog. Én ezt tartom igazságosnak. Mindíg az arty-t bántsátok pedig arról nem írtok mikor a T-50 jön felém és tehetetlenül nézem ahogy kínyír. Az igazságtétel? Egy lövésem van rá ha nem sikerül végem artyban ülve.

Érdekes, hogy mennyire máshogy állnak hozzá az emberek ehhez. Szinte pszichológiai kérdés. 😊 Valaki úgy gondolja, hogy ellene van, én úgy, hogy a csapattársai mellett és ezért nem tudok rájuk haragudni, mert ez viszont normális. 😊

Ha a a mi oldalunkon szar a tüzérség, az ellenfélén meg jó, akkor nagyon tudom utálni. 😊

De pl tegnap El Halufon lövével felmásztam a szokott hegyre, (A2-3 környéke) ahol mindig támad az ellen, és semmit nem csináltam, csak spottoltam az artynak. Ha kidugtam volna a nózim, mint ahogy egy t-32 tette mellettem, meg egy TD, xarrá lõnek. Így viszont szinte egy lövés nélkül szereztem valami 1200 Xp-t. Néha kimetem ellõttem felettük, hogy hátha azt hiszik marha béna vagyok és rámnyomulnak.

Azért ennyire nem általánosítanék, a legtöbb jó játékosnak van valami nagy artyja is.

Általában ennyire utálják a tüzérséget? Nekem nincs velük bajom azért, mert ez a saját csapattársaik támogatására van. Legalábbis én így gondolom.

pointer4
Még sose artyztál ugye? 😄
😊

Én miután kilõttek még egy kicsit bent maradok és azt szoktam nézni ha valakit nagyon felidegesítek, mert sokszor eltaláltam pld. nem lõ e a kilõtt tankomba bele még egyet mérgesen, volt már rá példa hogy belérúgtak a mozdulatlan kilõtt harcjármûvembe. Azt észrevettem ha valakitõl lekapok vagy 400 Damage-t az rögtön felém indul meg ez amolyan õsztönös reakció lehet, a vadállatot mindenkibõl ki lehet hozni:-))

Hát az akkor egy roppant fair küzdelem lesz, ha tüzérségi löveget veszel. 😄

De most komolyan, artykkal a játék leggyengébb játékosai játszanak. Aki semmilyen más területre nem elég jó, az artyzik.

És amikor béna vagy és tank-tank elleni küzdelemben alulmaradsz, akkor az artyval veszel revansot? Úgy, hogy a célpont tankok vissza se tudnak lõni rád, te meg teljes biztonságból lövöldözöl? Érdekes hozzáállás. <#levele>

Remélem nem boxolsz, mert ha kiütnek a ringben majd úgy veszel revansot érte hogy hazafelé menet jól összeversz néhány öregasszonyt. <#hehe>

Egy igazi hõs vagy. <#idiota>

Azért 34 évesen már nem veszem komolyan, nem dõlök kardomba tõle, csak azért volt furcsa, mert én autó szimulátoroztam régen online és ott nagyon komolyan betartatják a szabályokat, teljese fair a küzdelem.
Úgy látom, kell nekem egy tüzérségi üteg. 😊

Elsõ gyõzelem lehetett, mert dupláztam. <#nevetes1>

Elméletileg lesz olyan mód, amiben 4 tankot dobsz csatába egymás után. Persze hogy mikor és tényleg-e azt sosem lehet tudni. 😊

Battlefieldbe csináltuk azt hogy gyorsan életre tudtál kelni egy másik ponton és futottam vissza a helyre ahol és aki kilõtt azonnal "megtorolni".Ezt itt nem lehet megtenni pedig de jó lenne.

Sippie
arty pföjj 😛
ja eve-ben nekem is megvan a mai napig 4 acc. elég sokat is érnek. 2 éve kb semmit nem játszottam velük, de nem lennék képes eladni õket. kicsit a részemmé váltak. beteges?😊

Ne vedd komolyan ezt az egész online játékvilágot. Elõször én is leizzadtam hogy lõnek és reagálnom kell rá, kilõttek, megviselt a dolog, beleéltem magam. Támadás jött felém a vérnyomásom az egekbe felment tisztára rosszul voltam...aztán hozzáedzõdik az ember és ma már van úgy hogy egy fõ irányba egy tankra gyúrok azzal hajtok és amikor kilõttek a tank meg bentmaradt a csatában kiszállok megyek be egy másik tankkal de azt úgy kezelem hogy csak "bedobom" a játékba nem akarok negyed órát se játszani mert várom ki a fõ tankot. Erre remek dolog az arty. 1.Megnyugszol 2. Revansot tudsz venni a fél percel azelõtti események miatt 3. Jókat tudsz röhögni ahogy fentrõl lekapod õket...4. Más világ mintha egy másik tankos játékba csöppennél bele.

Sippie
Mármint a tankod bent marad a játékban, és kilõhetnek.
Régen megkárosítottad, mert ha kiléptél felrobbant a tankod, de most már bent marad mozdulatlanul, mintha afk lennél és megkapja a kilövésért járó összes pontot, pénzt.

Sippie
az utóbbi peccsekben már nem elvileg, a tankod ugyanúgy megmarad, te viszont a maximális javítási költséget fizeted (még akkor is, ha egyébként olcsóbban megúsznád)
patchaou
Sok volt a panasz az ilyen kilépegetõs "játékosokra". A dezertálókat végre ugyanúgy lehet lõni mintha ott lennének.

Csak akkor amikor nem rám fokuszál az emberke lesbõl lerohanni 😊jobb mint a T30-l 1600 -t rákölteni. Ennyi nem lesz a javítási költség...

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Tényleg jobb az amikor TD vel melléd ér egy csigazabáló és akkor ott malmozol hogy lõjön már ki mert te sosem fogod.
Ha ilyenkor kilépek akkor az ellent megkárosítom?
(Vagyis csak annyi XP meg creditet kap amennyit addig sebzett rajtam)

Nekem csak simán rossz érzés, ha eltaposnak. Inkább lõjenek ki, az kevésbé megalázó. <#nevetes1>

Lehet hogy a netszolgáltatójánál van. Vagy a helyi villamosmûveknél 😊

Én is így vagyok... van egy rakás accountom (NavyFielden legalább 5, Anarchy Online-ban 3, Eve Online-ban 2, Atlantia Online-ban is 2) mindenfelé, de én se hírdettem meg még egyetse.

Lehet hogy soha az életbe nem megyek már be vele, de mindíg fenntartom a jogot hogy egyszer hátha...

Nem tudok róla hogy karbantartás lenne
Mert a 100HPs tank is ugyanúgy lõ mint a fullos. Azé 😊

Persze ha hamarabb le tudod rammolni mint hogy betöltesz akkor oki, de ha spórolni akarsz, és amíg odaérsz hogy rammold belédlõ egyet, a repair költséggel már el is buktad azt (valószinüleg többszörösen) mint amit megspóroltál azon az egy lövésen.

Karbantartás van?
Eagle16
Több TP járt érte, de több kredit nem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tegnap volt az elsõ nap hogy erre gondoltam játék közben, melyik tankot lõjem, választhattam a halálom elõtt volt még egy lehetõségem lõni SU-100-al voltam KV és Panther között az utóbbiért több TP jár és kredit de ezt csak gondolom. Körbe vettek, utolsó ember voltam és gazdaságossági számítást futtattam le.

Sajnos már nem. Az oroszokat átverte, de az idõvel õ sem bírt.

Aha, így értem az okot. <#worship><#hamm>

Tudna érdekeseket mesélni az öreg, az tuti.

Persze, 100 hps tankra minek pazaroljak egy lövést amikor az 1000+ kredit

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos