World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Komolyan mondom, már röhögök kínomban, mik történnek mostanában ezzel a körülbelül 230 csatán keresztül szinte tökéletesen teljesítõ T29-cel...
-50 m-rõl mellélövök a mozdulatlan T-34-nek, ami minõ véletlen, ezután felgyújt szembõl, bár átütnie sem lett volna szabad
-3-szor sikerül mellélõnöm egy Tigrisnek, majd 4. alkalommal lepattanok róla
-2-szer pattanok egy IS-ról, ami minden lövésére 500 sebzést vert be nekem
-folyamatosan a minimális sebzést adja be, mert rendszeresen nem tudom kilõni a tier4 tankokat egy lövésbõl
-100 m-rõl szembõl, állõ helyzetbõl letrackeltem az M7 Priestet 0 sebzéssel
-és persze ki ne felejtsem az ilyen balance-okat:
És mindez csak az elmúlt fél nap termése 😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
wot nick: PsychoTrooper
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha valaki emlékszik még a PZIII ra, nyugtasson meg, hogy érdemes kínlódni vele mert állandóan kilõnék akárhová bújók vele és csupa KV meg egyébb csoda tankokkal rak össze a szerver és hát kb csupán karcolgatni tudom vele .<#gonosz3>#gonosz3>
Pedig már a T-43 is ott toporog a garázsom elõtt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Még azt se kell kifejleszteni a Tier7en, annyira OP az orosz 😄
Csak nem 28 a töltésidõ, hanem 38 sec 😄 Evvel balanszolták.
Amúgy, többet sebez a Tier6 orosz arty, mint a Tier8 as 😄
Egy arty, ha nem 1500 vagy akörül sebez beléd, akkor is leszedte a két láncodat, megölte a legénység 1-3 tagját és a modulok közül is sérült pár darab.
Ritka, de elõfordul ilyen is: löveg, ammo rack megsérült, a két töltõ és a irányzó kipurcant. Pedig "csak" melléd lõtt. Na, ilyenkor az egész meccsednek lõttek...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Erre írtam, mert azt írtad, hogy "milyen fasza arty, mert a következõ tier alap gunja van rajta"