World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok kösz a tippet<#worship>
Szólj ha kell help, max behozom mellé a T25-öt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Már tudom mire gondolt Overlord, mikor azt mondta, most már nem lát reális esélyt a T34 elérésére 😄
Komolyan mondom, már röhögök kínomban, mik történnek mostanában ezzel a körülbelül 230 csatán keresztül szinte tökéletesen teljesítõ T29-cel...
-50 m-rõl mellélövök a mozdulatlan T-34-nek, ami minõ véletlen, ezután felgyújt szembõl, bár átütnie sem lett volna szabad
-3-szor sikerül mellélõnöm egy Tigrisnek, majd 4. alkalommal lepattanok róla
-2-szer pattanok egy IS-ról, ami minden lövésére 500 sebzést vert be nekem
-folyamatosan a minimális sebzést adja be, mert rendszeresen nem tudom kilõni a tier4 tankokat egy lövésbõl
-100 m-rõl szembõl, állõ helyzetbõl letrackeltem az M7 Priestet 0 sebzéssel
-és persze ki ne felejtsem az ilyen balance-okat:

És mindez csak az elmúlt fél nap termése 😊

Yan
KV-val meg IS-4, E-75el rak össze 😊
hidd el az sem jobb 😉

&#165; xfire: kistekila

HE lõszert kéne használni a howitzer ágyúkban (rövid csõ, nagy ürméret), az AP helyett.😉

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

De mikor én ültem su-85-be akkor a hetzer oneshotolt nem is egyszer akkor hogy van ez.
Nekem is sokszor van ilyen, de fõleg orosz tankokkal, hogy hiába találom el nem sebzõdik.
Bakker 4x találtam el a su-85-öst és 1x seggbe löttem 105mm-el és semmi nem történt 1%-ot se szedett le belõle.Nem értem miért.<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
Megindult egy KV-5 egyik irányba és az összes tank meg ment utánna, olyanok ezek mint a csirkék mikor mennek a tyúkanyó után és bujnának oda a szoknyája köré. A bázist meg nem maradt senki õrizni két Type-59 be is foglalta, szép.

<#vigyor2>

Csak addig vigyorogsz míg meg nem lát a KV.<#smile>
Na most kell leraknom a gépet mert 6 meccsem volt mindegyik vereség. Nyeretlenségi széria. Ilyenkor kell típust váltani és majd este visszatérni az eredeti tervre. Mehet a duplázós ha lesz ilyen.

Nem véletlenül ezt viszik a népek T6 századba a KV3 mellett.

wot nick: PsychoTrooper

Srácok fülig ér a szám végre. SU-100-ra megvehettem a 122-es löveget ez isten ajándéka. Egybõl 2 KV-t meg egy Churcill-t kinyírtam vele jó lesz ez. De jó volt látni ahogy a pirosszámok 390-400 damage-k szálldogáltak felfelé amikor sebeztem. Na ezért érdemes volt elkínlódni eddig. A csatát amúgy elveszítettük de nem ez a lényeg hanem a szép kis piros számok szálldogálnak felfelé.:-)

Egy Jagdpanthet a vágyam, szerintem a világ legszebben sikerült lánctalpasa.

Jó ez a 105mm-es a hetzerre<#nevetes1>
bardocz
Köszönöm, ezt nem találtam.
Most lebuktam. 😊

Amilyen tankokkal összeraknak, abból úgy sem lenne ilyen. 😊

bardocz
Bohócskint hogyan kel eltávolítani? Illetve valaki linkelt egy olyat, ahol csak szolidan kis karikákba volt belerajzolva, hogy mi van mögötte, ammorack, sofõr, stb, annak mi a neve?
patchaou
Ha szeretnél sok egylövéses killt akkor mindenképp érdemes 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintetek érdemes Hetzer-re kifejlesztenem a 10.5 cm-es löveget, vagy kavarjak a PaK-39, 7.5 cm-essel?

Amúgy meg javaslom a FAQ olvasni, ott megmondjuk a frankót mit csinálj a kis tankoddal 😊

Valahogy csak el kell jutni a MAusig. Most vagy mész PZIII-al, vagy mész PZ38-al, egykutya.

Sziasztok

Ha valaki emlékszik még a PZIII ra, nyugtasson meg, hogy érdemes kínlódni vele mert állandóan kilõnék akárhová bújók vele és csupa KV meg egyébb csoda tankokkal rak össze a szerver és hát kb csupán karcolgatni tudom vele .<#gonosz3>

Megint annyit van szó az arty-ról hogy lehet nem lesz meg a ferdim, mert elherdálom a pénzt az S51-re.
Pedig már a T-43 is ott toporog a garázsom elõtt.

patchaou
Most volna értelme is számomra, mert 3 tankot is fejlesztgetek, bár egy nappal kitörölhetem, fõleg ha valami gyors zászlóbehúzós 2 lövéses csatát szoroz meg. Amikor legutóbb volt akkor sikerült egy elit tankkal 2600 xp-t megszorozni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Már elfelejtették, no para. Kár spanolni magunkat vele...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Eagle16
Facebook-on megvan a 200.000. like, jöhet az 1 napos 5x szorzó az elsõ nyertes csatára 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
A legjobb az amikor a meglõtt elkezd ezután noobozni 😊

SPG is kap levonást csapattárs sebzéséért.
Nem tudtam nem röhögni, mikor egy amcsi "tommy sütõ" berontott közénk, miközben épp egymásra lõttünk egy T-34-el. Elõször õ kapta el, majd én a Pz4-el kilõttem egy századmásodperccel késõbb.

..mondjuk az meg a fejlesztok hibaja, h ez az spgkre nem vonatkozik.. buntetlenul lehet esz nelkul lovoldozni..
patchaou
Bocs, büntetést fizet nem kárpótlást 😊

patchaou
Nem csak artyval fordul ez elõ. Volt már hogy vártam, hogy betöltõdjön a lövedék, vagy hogy összeszûküljön a célkereszt. És az istenbearma beugrott egy tarkólövésért az s-70 elé. Egy kezemen össze tudnám számolni hányszor gurultam olyan csapattárs elé aki épp célzott. Bocsánatot is kértem, mivel nem Én hanem õ fizet kárpótlást.

pointer4
De nem az alap csöve van, a csúcs csövük is ugyan az.
Még azt se kell kifejleszteni a Tier7en, annyira OP az orosz 😄
Csak nem 28 a töltésidõ, hanem 38 sec 😄 Evvel balanszolták.
Amúgy, többet sebez a Tier6 orosz arty, mint a Tier8 as 😄
Nem tugok ma játszani a pingem 6-7-999-es nem tudom mitörtént mert nem megy semmien letöltés se semmi.
Persze nem is rád gondoltam, hanem ellenpéldát mondtam, amikor nem az arty a fasz, hanem a tanker...

patchaou
Értem. De ha össze vagyok akaszkodva legalább egy fél perce az ellennel akkor legyen szíves az összes artysta mással foglalkozni. Nem vagyok idióta, ha látom a piros nyilat és hogy az arty jelölget, akkor nem gurulok oda.

És ha van egy csöpp esze, akkor lövés után megy máshova, mert az utóbbi idõben az artyk elsõsorban egymásra vadásznak.

Mighty
Ammo rack robbanás elég ritka.

Egy arty, ha nem 1500 vagy akörül sebez beléd, akkor is leszedte a két láncodat, megölte a legénység 1-3 tagját és a modulok közül is sérült pár darab.

Ritka, de elõfordul ilyen is: löveg, ammo rack megsérült, a két töltõ és a irányzó kipurcant. Pedig "csak" melléd lõtt. Na, ilyenkor az egész meccsednek lõttek...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Figyelni kell a markert, amit az arty lõ annak nem kell a közelébe menni. Tegnap nekem is leállt az egyik csapattárs patton (-1MP-) pattogni, hogy láma vagyok mert sebeztem. Csak azt felejtette el a kedves kolléga, hogy amikor Õ odament a Löwehez már repült a lövedék. Persze Én vagyok a láma, természetes, ne zavarja hogy jelöltem is a lövés elõtt, hogy azt fogom lõni 2 sec-en belül.

Mighty
Feltéve, ha az ellen arty nem a megszokott helyekrõl lövöldöz, hanem átpozicionál máshova. Na ilyenkor baszhatod az "arty védett" helyedet...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

patchaou
Amúgy a béna artystáktól már jobban félek mint az ügyesektõl. Elõfordult nem egyszer, hogy rámentem az ellenre, mivel mást nem tudtam fedezékül használni az arty ellen. Gondoltam csak nem lõ amíg tapadós bolerót járok a csapattársával. Persze tévedtem. Ilyenkor megesik hogy nem csak az ellen artyja zúz mindkettõnket, hanem a saját is.

"Pontosabban ugyan az a csõ van rajta mint a Tier7es oroszon, csak 38 sec a töltés idõ."

Erre írtam, mert azt írtad, hogy "milyen fasza arty, mert a következõ tier alap gunja van rajta"

Anno bétában megtettem. Mondjuk nem mentem el 7-es szintig, de pár játék után pontosan tudja az ember, hogy melyik pályán hova kell állni a tankkal. Kivéve, ha valami masztersznájper van, aki marhára tud pozícionálni. Az tud meglepetéseket okozni.

..amikro a huyleseg demagogiaval parosul, isteni kombinacio 😊
patchaou
Nálam már odáig fajult a dolog, hogy csupán azért ölöm le a tankokat, hogy átérjek a túloldalra a férgekért 😊

pointer4
Igen, ezt írtam. ???