World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz ha rászánsz fejenként 20K creditet, akkor csak 10
%ot buksz.
A másodlagos skillek megmaradnak, ez külön elõny.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Valamint a plusz skill (jelen esetben a repair) megmarad nekik, vagy annak búcsút inthetek?
Bocs a hülye kérdésért, de legénységet még sosem tettem át tankok között, így ebben nincs tapasztalatom.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
All hail to the pie chart.
http://www.vbaddict.net/wot.php
wot nick: PsychoTrooper
vk4502a viszont dombon hátrafelé legyorsult mikor az arcába nyomultam.. 😊)
Egy olyan kerdesem lenne, amire nem jottem ra magamatol, hogy hogyan lehet a minimapon teruletre felhivni a tobbiek figyelmet (pl. D7-es zona)?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Egyrészt sokkal jobb mint a screenshot, másrészt olyan kicsik (max 1 mega / csata) hogy nem sok vizet zavarnak.
Harmadrézt, bekerülhetnél a FAQba egy-két jól sikerült meccsel.
Ehhez képest semmilyen hátránya nincs 😊
WoT: Nishizumi77
A legénység egyszerre érte el a 100%-ot és kiosztottam nekik a skilleket.
Az eredmény a csatolt képen látható. Nem voltak csatában miutan megkaptak a skilleket. Mégis egyiknek csak 4%-ot másiknak pl 15%-ot adott a képességre.
A kérdés például: A parancsnok többet kap e ha nem firefightot hanem pl álcázást vagy repairt tanítok neki?
WG <#action>#action>
A FAQban van két videó is, ahol arctámadóznak a srácok (T29el meg T32-vel is). Alapvetõen szokott mûködni a dolog...
Késõbb írtátok, hogy a kupoláját már lehet sebezni, na de ITT hogyan? Ráadásul 5-ször egymás után?
Direkt maradtam abban a pozícióban, mert kíváncsi voltam, hogy csak véletlen lehetett-e, vagy ennyire belegányoltak szegénybe... Teljesen egy szintben voltam a KT-vel, szóval ez sem játszhatott szerepet. Ezalatt én 1-szer lepattantam a tornya oldaláról és 3 nulla sebzéses criticalt lõttem a kupolájába...
Skillekhez kapcsolódó kérdésem lenne. Amikor a legénységem elérte a 100%-ot és egyszerre kiosztottam a skilleket azt vettem észre hogy nem egységesen kaptak bonuszt a tanult képességekre.
Lehetséges hogy adott beosztáshoz magasabb szorzót kapnak?
Crew
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
WoT: Nishizumi77
(ha kihozza a WG hogy rohadjon meg, akkor én is abban fogom tolni).
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
jó egyébként kifejlesztette 3 tankra kütyüket, de máskor azért a duplázók adnak ennyi ponotot :\
http://forums.goharu.com/showthread.php?t=424
A fransziáknál nem lesz SPG meg TD?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Abbey-en, ha lent nem akar menni senki, akkor szerintem ez a jó taktika, fõleg ha van egy nagyszerûen játszó társ is mellé. Mindkét oldal felõl alkalmazható, sokszor szoktam így védeni több kevesebb sikerrel a feljárót.
Replay
Két a zsebcirkálóra 1-1 lövést elvétettem, de az egyiket az arty-k okosba megoldották, a másikat meg tudtam javítani mielõtt a jól játszó Tiger P-t eliminálták volna. Talán két lepattanóm volt, de szerintem jól látszik, hogy próbáltam a rám merõleges részeket lõni (IS-4-nél), illetve az aljukat.
Gyõzelem Ruinberg
2012. február 22. 8:42:21
Panther II Szerzett tapasztalat: 10 290 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: + 57 955
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
http://wot.hadjarat.hu/2012/02/uj-kepessegek/