World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig mozgékonyabb, kisebb, erõsebb a frontja képesek róla pattogni kellemes meglepetést okozva , a tornya és a rofja pedig jobb😄
Ha nem akarsz többé menni a VKval, akkor miért ne raknád át.

Plusz ha rászánsz fejenként 20K creditet, akkor csak 10
%ot buksz.

A másodlagos skillek megmaradnak, ez külön elõny.

ha medbõl medbe megy 10%

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Este végre meglesz a Tiger P, így azon gondolkodom, hogy új legénységgel vegyem-e meg, vagy áttegyem a VK-ét? Ez utóbbiak 100%-osak, így még a veszteséggel együtt is megérné. (20%-ot buknak a 100-ból, ugye?)
Valamint a plusz skill (jelen esetben a repair) megmarad nekik, vagy annak búcsút inthetek?
Bocs a hülye kérdésért, de legénységet még sosem tettem át tankok között, így ebben nincs tapasztalatom.

Néztem azért, mozgolódik-e valami a hátam mögött. Merte volna csak kidugni az orrát...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Wow. Így már szinte marketing management-i magasságokba emelkedhet az elemzésem. <#taps>

All hail to the pie chart.

FAQba van egy pár

Meglepõ módon papírforma szerint én is úgy gondoltam a T29-el jobb leszek mint a T32-vel (tekintetbe véve hogy a T29 ugyanazt tudja mint a T32 csak 1 tierrel lejebb) aztán kiderült, hogy a T32-vel jobban ment a dolog.

És ezt?

http://www.vbaddict.net/wot.php

wot nick: PsychoTrooper

Hehh, pedig ezt ismerem. 😊

http://wot-dossier.appspot.com/

Összességében a tankot én is nagyon jónak tartom, csak ez az arctámadós dolog nem jött be. Most volt vele pár gyengébb köröm, így leesett vele az effem 1668-ra, de ez sokat még nem jelent 16 csata után 😊 A T29-cel 1910 volt, mikor befejeztem 247 csata után, úgyhogy remélem legalább valami hasonlót sikerül majd produkálni a T32-vel is a végére.

Hol tudom megnézni tankra bontva az eff ratemet?

t32-nek van a legjobb tornya a játékban. bár már néha ért meglepetés ,h átlõtték a kupolát de pl ha is4-nek az arcába tolod a tankod se tud mit csinálni te viszont le tudod annyira vinni az ágyút, h ellövöd a vezetõ nyílást minden lövéssel sebzed.
máshol szembõl esélytelen, max ha dombra megy fel utánad és jó szögben van a hasa akkor ott is el tudod lõni, esetleg a dombra megy fel és a lánctalpat jó helyen nyesed meg sebzõdik õ nem tud lõni te meg igen
e75-ön a parancsnoki kupola vagy mi a hivatalos neve 😊
t32-vel 2059 t29-el 1850 az eff megnéztem és nem vagyok hûdejó player csak dombos mapon használd ki a hulldownokat ahogy illik. orosz tankok után nagyon jó érzés volt mennyire mozgatható lefelé az ágyú. õk még csak a tornyod látják te már lövöd a testüket akkor is ha õ a domb tetején van te meg épp felnézegetsz rá..
E-75-ön a kupolát lõtted, vagy hol?

egy hete lett kb meg a t34 elõtte húztam a t29-et és a t32-õt és a t29 op volt nagyon a t32-vel meg messze a legjobb effem van a tankjaim között valami 2000 és 2100 között, ezzel az archarcal kifingattam pár e75-öt bár lehet noobok voltak és nem találták el a commander "bumszlit" vagy onnan is pattantak 1-szer kétszer nem tudom.. 😄 töltésgyorsítón kívül semmit nem raktam arra a két tankra úgyhogy akkor még biztos nem voltak nerfelve.
vk4502a viszont dombon hátrafelé legyorsult mikor az arcába nyomultam.. 😊)
ctrl + klikk a minimapon a területre

Mydgard
Csao!

Egy olyan kerdesem lenne, amire nem jottem ra magamatol, hogy hogyan lehet a minimapon teruletre felhivni a tobbiek figyelmet (pl. D7-es zona)?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Én se kapcsoltam be jó ideig, de aztán rászoktam.

Egyrészt sokkal jobb mint a screenshot, másrészt olyan kicsik (max 1 mega / csata) hogy nem sok vizet zavarnak.
Harmadrézt, bekerülhetnél a FAQba egy-két jól sikerült meccsel.

Ehhez képest semmilyen hátránya nincs 😊

A szerencse fia 😊

Sippie
ammo rack, egy lövés ha mázlis.
Sippie
Nem is a csata közbeni XP-re vonatkozik. Egyébként én is lepõdtem már meg hasonlón, szerintem a skill nem befolyásolja, de mint mondottam ha az egyik katona a csatában megsérül nem fejlõdik úgy mint aki makk egészséges, lehet hogy pár csata csúszással lettek csak 100%-osak. De majd valami okos megmondja
Imént kilõtt egy ARL 44 1 lövéssel méghozzá szembõl úgyhogy életerõm 100%-on volt.Tankom Vk3601H full felszerelve, 100% legénység..Számomra felfoghatatlan ,hogy 1 lövés vagyok, talán tier 9 tankok is legalább kettõt belém durrantanak mire kipipálnak.Hol találhatott el ,hogy ilyen könnyen megpusztultam?

Ez a lyuk úgy keletkezett hogy a lövegpajzsról lepattant a gránát, de lefele pattant, és szépen átütötte a tetõt ott 😊

WoT: Nishizumi77

Nem a csata közben kapott xpre vonatkozott a kérdés.
A legénység egyszerre érte el a 100%-ot és kiosztottam nekik a skilleket.
Az eredmény a csatolt képen látható. Nem voltak csatában miutan megkaptak a skilleket. Mégis egyiknek csak 4%-ot másiknak pl 15%-ot adott a képességre.

A kérdés például: A parancsnok többet kap e ha nem firefightot hanem pl álcázást vagy repairt tanítok neki?

Velem nem fognak kiszúrni mert legvégsõ esetben kihúzom freebõl ha addig nem végeznék és akkor is lesz ingyen prémtankom 😊
WG <#action>

Replayeket nem szoktam készíteni, mert nagyon kevés olyan csatám van, ami megérné, hogy megörökítsem, és kedvem sincs folyamatosan törölgetni a sok fölösleget. De ha másnak még mûködik, akkor próbálom szerencsétlen véletlennek betudni a dolgot. Most pár csata erejéig bekapcsolom a felvételt, hátha lesz még hasonló.

Replayt adj....

A FAQban van két videó is, ahol arctámadóznak a srácok (T29el meg T32-vel is). Alapvetõen szokott mûködni a dolog...

Sippie
nos a mende mondák szerint, így akarják megakadályozni hogy a peccs elõtt még sokan kihúzzák a T34-et 😄
A T32 arctámadózásra teljességgel alkalmatlan lett, pedig mennyit hallottam róla annak idején, hogy az az erõssége 😞
Késõbb írtátok, hogy a kupoláját már lehet sebezni, na de ITT hogyan? Ráadásul 5-ször egymás után?

Direkt maradtam abban a pozícióban, mert kíváncsi voltam, hogy csak véletlen lehetett-e, vagy ennyire belegányoltak szegénybe... Teljesen egy szintben voltam a KT-vel, szóval ez sem játszhatott szerepet. Ezalatt én 1-szer lepattantam a tornya oldaláról és 3 nulla sebzéses criticalt lõttem a kupolájába...

Sippie
nem, ha valaki meghal csata közben az úgy tudom kevesebb vagy 0 fejlõdési %-ot kap.
Sziasztok!

Skillekhez kapcsolódó kérdésem lenne. Amikor a legénységem elérte a 100%-ot és egyszerre kiosztottam a skilleket azt vettem észre hogy nem egységesen kaptak bonuszt a tanult képességekre.
Lehetséges hogy adott beosztáshoz magasabb szorzót kapnak?
Crew

Random work
nem értem miért a francia tankokat nyomták és nem a angolokat, azoknak kicsit több közük volt a háborúhoz

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Akkor soha nem lessz<#nevetes1>
Elvileg 7.4ben jönnek.

WoT: Nishizumi77

Úgy tudom lesz csak kicsit késõbb. Már alig "várom" hogy legyen revolvertáras SPG, az lesz ám a csudi jó világ
(ha kihozza a WG hogy rohadjon meg, akkor én is abban fogom tolni).

Random work
jaja látom 24 óra és fél hétkor indult

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
ez csak egy napos akció nem?

jó egyébként kifejlesztette 3 tankra kütyüket, de máskor azért a duplázók adnak ennyi ponotot :\

És az új skillekrõl angolul

http://forums.goharu.com/showthread.php?t=424

Srácok.
A fransziáknál nem lesz SPG meg TD?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Nem tudom ez megér-e egy FAQ-et, nézzétek meg és döntsétek el.
Abbey-en, ha lent nem akar menni senki, akkor szerintem ez a jó taktika, fõleg ha van egy nagyszerûen játszó társ is mellé. Mindkét oldal felõl alkalmazható, sokszor szoktam így védeni több kevesebb sikerrel a feljárót.

Replay

Két a zsebcirkálóra 1-1 lövést elvétettem, de az egyiket az arty-k okosba megoldották, a másikat meg tudtam javítani mielõtt a jól játszó Tiger P-t eliminálták volna. Talán két lepattanóm volt, de szerintem jól látszik, hogy próbáltam a rám merõleges részeket lõni (IS-4-nél), illetve az aljukat.

Majd hajnali 1 után megint 😊

Elsõ meccsem ma a szutyok Tigerrel, az ötszörözés reményében, két lövést tudtam leadni, amikor a két ellenséges high tier arty egy egy lövéssel felrobbantott a térkép túloldaláról. Hû de gyûlölöm én ezeket a férgeket!

Random work
csupa szar XP jött elsõ nyertes csatárkra 😞 de már nem kell pörögnöm a témán mára legalább

DonZorro
Jó kis meccs volt!!!

Gyõzelem Ruinberg
2012. február 22. 8:42:21
Panther II Szerzett tapasztalat: 10 290 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit: + 57 955
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Elsõ csata: Komarin, én IS-4-ben... hálát adok az égnek, hogy az ellen húzta be elõbb a zászlót, mert el is bõgtem volna magam, ha ezzel ötszörözök 😊

ez volt már?

http://wot.hadjarat.hu/2012/02/uj-kepessegek/