World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noname23
Én még oroszt se xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Az új skillekról van már vmilyen angol vagy anyanyelvû ismertetõ? Eddig csak oroszt láttam.

#104137 http://www.masodikvh.hu/ Itt nézz szét.

popey8
Jó kis meccs volt. Bár lett volna egy pont, ahol lazán hátba tudtak volna támadni. Szerencséd, h a Jagdpanther nem figyelte a minimapot vagy túl gyáva volt kijönni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Képek alapján nem annyira elliptikus mint az M103-é. Nem tudom mennyit számítana a WoT-ban, valószûleg nem sokat. De ettõl függetlenül szemétség, már csak azért is, mert azzal az orral jobban néz ki.
Az, veszteséges is lett.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez szép meccs, gratula. Gondolom a végösszeg prém nélkül 😊

Ah, pont õ. Akkor jobb lesz, ha nem nagyon élem bele magam.
Jah, meg arról is szó van, hogy kicserélik elliptikusról síkra a homlokpáncélt.

OW nyögte be a válaszadós topikban, "turret and hull 254 and 170mm, respectively". Remélem nem kezdte már reggel az ivást.

Oddball: Honnan van az infó a T110 homlokpáncéljáról? Csak amerikai WoT fórumon találtam meg kb mint spekulációt.

Az komoly, ha tényleg olyan lesz. Effektív 276 mm-es védelem, a lencse alak nélkül. Mondjuk ettõl a teknõ eleje lehet gyenge, de azt a legkönnyebb elrejteni.
patchaou
Ez tetszett 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

noname23
Nem lesz ilyen skill nagyon szomorú leszek<#rinya>

Pl:VK45 xD instant halál számára már most is aszem a leglassabb hiába rajta +ba a szerszámos ládika.

OFF

Nem tudok ilyen magyar nyelvû oldalról. Azon kívül amit belinkeltél Cifunak is volt egy oldala amin ez le volt írva. Az még jobb is volt mint a freewebes. Annak valami bird of prey volt a neve. Már vagy másfél éve azt se találom meg.
Igen csak kellemetlen lesz a javítás képesség hiánya. Már nem is tudom melyikek voltak azok a harckocsik amilyeknél nagyon lassan javították meg a lánctalpakat. T29, T32 biztos, de talán KV-3 is. Rémlik, hogy a KT, IS-4 és IS-7 se volt ebben valami jó.
pointer4
Megvan a megoldás, nem azt a release-t kell használni amit a srác ír.
Nekem is úgy ment, de a XVM 1.4-pre1 változat fullosan jól megy. Külön színezi a 3 értéket, de a nevet alapbeállításból is az effeciency szerint.
Viszont már jól lehet editálni a config fájlt, bárki bármire átírhatja, és van vagy 5-6 árnyalat a fokozatok között, nem csak piros-sárga-zöld.

A XVM.xvmconf fájlban, a 33 sorban már ilyen parancsokat is lehet adni.

correct syntax for efficiency:
"format": "<font color='{{c:eff}}'>{{eff}}</font>",

correct syntax for rating:
"format": "<font color='{{c:rating}}'>{{rating}}</font>",

Szóval mostmár tényleg ilyen.
Igazából sztem teljesen mindegy, hogy mennyi az átütés.. Vannak olyan meccsek, amit el kell veszíteni, mert a játék szabályozza a gyõzelmi rátádat.
Van hogy a 88/L71-es ágyúval (203mm átlag pen, most nem tudom mennyi a legalja) lepattanok a merõleges lemezrõl, (pz4 oldala kemény 40 mm) de van amikor az E-75 döntött elejét átlövöm... Random az egész....

Egy a lényeg, játssz, próbáld élvezni, és ne idegeskedj. Akkor szeretni fogod.

Ezt felrakom Lammaer, ha nem gond. Na ilyen az, amikor a hátunkon cipeljük a meccset. AMX-nek csak sikerült egyet pont a lövegpajzsára lõnöm. Van itt minden, bázismentés, hegyet mászó hevi-tömeg.

letöltés

popey8
OFF
Éppen most akartam utána nézni vminek ezen a weboldalon, lehet vki ismeri is: http://hadaszat.freeweb.hu/cikk/loszer/loszer.htm
Sajnos azt tapasztaltam, h megszûnt vagy talán elköltözött az oldal. Pedig nagyon átláthatóan voltak rendszerezve a lõszerek és páncélok típusai a kezdetektõl. Nem tud vki ajánlani valamilyen alternatívát? Wikit már néztem, de ott csak angolul van fent shell(projectile) címszó alatt, de inkább anyanyelven kellene vmi.
ON

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

noname23
Én meg arra gondolok hogy nincs repkitted mert a legtipikusabb, hogy a láncot lövik el legtöbbször vagy csak egyszerûen mivel egy van belõle a csatavégéig nem húzza ki mert ellõhetnek sok minden mást is.
Szóval elég rossz hátrány ha csak ott állsz mozdulatlanul majd még tovább mert pl:nem tudod a frontod forgatni, ha az ellen oldalba lõ vagy vissza bújni a fedezékbe és
ha már sokan állítják, hogy a rammer baromi sokat számít a kb fél másodpercével hát akkor ez majd mennyit fog mert ha jól tudom +25%ot ad az összes úgy mint a szerszámos láda?

patchaou
Az elõzõ belinkelt meccsen ha több AP-t viszek akkor lett volna 10 kill 😊
IS-3 Malinovka
Az elején amíg vissza nem fordulok érdemes tekerni. A bázisunknál 2x sebességgel meg ilyen cod-os fragmovie érzésem volt 😄
És ide is sok HE-t vittem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Talán a "gyors" játék miatt halok sûrûn 😊 Nem tudom ezzel mire gondoltál, de azért jól esett 😄

Az ELITE ahogy látom nem birtokol területet😊 Ahogy az ELIT sem amiben vagyok 😞 Tier 10-em nincs, így én csak vésztartalék szoktam lenni, ha mennek a nagyok cw-re.

Sippie
Hm, bár már látom más van leírva a honlapon, hát az érdekes.
Sippie
õõõ, elvileg a régi skilleket nem bántják, régebben úgy volt hogy a katonák kapnak +1 lehetõséget fejleszteni a mostani 2 mellé, szóval összesen lehet 3, annak akinek már fullos a legénysége. (de lehet hogy fals infó)
Én olyan tipikus szitukról beszélek mint mondjuk meddel befogalni a hillt...

Ha egy ellen lõ, ráérsz repskill nélkül is megvárni mig felmegy a lánc.

Szituáció függõ, ha gang-bang party van /3-4 csõ mered rám/, akkor persze rögtön visszacsapom. Sokszor megszívtam az elhamarkodott lánc javítást, aztán a következõ benyalt találat, ami elvitte a racket nagyobb bosszúság volt.
noname23
Azért nem mindegy hogy az ellen töltési idején belül felteheted a láncod vagy megvárod még betölt aztán újra leszedi és így megy még ki nem lõtt és tegyük fel, hogy csak 1 ellen lõ városi pályán ahol be szerettél volna fordulni rá.

Hát, sztem top tier medek kivételével elég ritka az a szitu, hogy ráérsz csak úgy megvárni a javítgatást. Elõbb lõnek szét minthoogy repkit nélkül megjavítsd a láncot.

Az vicces lesz,ha megszûnik a javítás és a lánc miatt el kell lõni a repair kitet vagy ácsorogni fél percig.
noname23
Akkor a régi skillekkel mi lesz?
Teljesen megszûnik a camo, repair és fire?
vagy ezek mellé kapjuk majd õket ami érdekes lesz mert az utcsó 3. soha nem sikerült még egyik tankon se hát akkor hogy akarnak 5. skillt is.

Pales27
Azt olvastam, hogy a járgányok személyzetének lesznek új képességei (nem csak tûzoltás, álcázás, rejtõzködés). Mit tudtok arról, hogy azok a személyek akiknél már van kifejlesztve 1-2 képesség azoknál megváltoztatható lesz vagy az új képességeket csak akkor lehet használni ha eléred a következõ 100%-ot? Ha nem lehet változtatni mi történik akkor, ha nem választok képességet? Az emberek fejlõdnek tovább? És ez mikorra várható?
Ne etesd a Trollt. A kissrácnak halvány lila gõze sincs a haditechnikáról vagy a tankokról. Többször járt már itt, nem kell vele foglalkozni, senkinek sem vitapartner.

noname23
Hát simán nem tudnák megoldani mert azok HEAT rendszerre épültek ami olyan fegyvereket jelent ami kb 500-800mm színtiszta acélt képes átégetni probléma mentesen szóval ég és föld a különbség ezért nem is lesz belerakva sose.

OT3P, ember. Végignéztem a replayt. Te hihetetlenül gyorsan játszol.
Köszönöm a segítséget, megértettem a kérdésre adott válaszaitokat. Ill. ez már nem kérdés többé. Az ELITE hogy áll a CW-ben? Utoljára ott tartottam, hogy Horvátországban voltak.
jó összekevertem a nap elsõ gyõztes csatájának a szorzójával!
Aztán majd jól kilõ az arty az elsõ percben és jön a 7,5*100=750 xp 😄

Milyen 2 * 5?

A prémium +50%....

Azaz: alapcredit * 1.5 * 5

bardocz
Prémiumnak másfeles szorzója van, nem kettes...
a honlapon nem azt írták hogy 22.-tõl 23.-ig lesz az 5×rös nap? ez nálunk idõben mikor lesz? ha rányomom a prémiumot is az már 2×5= 10es szorzó!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
és az eddigi kódokat hol lehet megnézni? amúgy találtam párat de regisztrálni kell érte 3× meg ilyenek!
Ne, mivel az ágyú ami éppen fenn van az a mérvadó.

Az egyetlen ami nem változik, az a test páncélzat, azt nem lehet fejleszteni. A motor, a toronypáncélzat meg az ágyú az attól függ, mi van felrakva.

Sippie
a tank alap értékeit sztem senki nem nézi, nem is érdemes, úgyis megváltozik amint másik: tornyot, ágyút, motort, lánctalpat, rádiót raksz rá, ami azért a legtöbb esetben már a megvásárlás után megtörténik. Inkább a tech-treeben a részleteket érdemes olvasgatni, külön a tornyok adatiat, ágyúk adatait stb.
darki81
van egy megfigyelésem:
este 21:00-tól nem lehet ezzel a játékkal játszani, egyszerûen nem lehet túlélni egy csatát sem!
ma is így van, múltkor is így volt meg elõtt, és holnap is így lesz ...

<#alien2>

(kicsit túloztam, de az tény hogy kilenc után megérkeznek a nagymenõk 😄)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nagyon szép kör volt gratula😊 Gondolom legközelebb nem viszel magaddal ennyi HE-t😊
ezt vágom lammaer. ne foglalkozzak akkor azokkal az értékekkel amik a tank alaptulajdonságainál olvasható?
nem bosszantani akarlak titeket, de énnekem ez az elsõ olyan játék amivel pár órával többet foglalkoztam (leszámítva a PES focikat, de ott nem kell ilyenekkel foglalkoznom)
Zsir akkor egyszerû: jobb klikk az ágyúra, és minden egyes ágyúnak saját penetration és damage áértéke van. Amelyik ágyút felteszed, a tankod olyannal lõ.

nem, az nem jelent problémát
Senki nem személyeskedik, ha elolvastad a FAQt és az nem volt kielégítõ, szívesen veszem a kommenteket.

De azért az hogy mit jelent az átlag, nehogy már egy 31 évesnek problémát jelentsen....

Bugi Misi
nem tudom engem kilõttek 1 ként xd szembe jött a Top 5 tank és nem húztam sokáig

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

õõ 31 éves vagyok, és totál nem a matematika pályán mozgok. a humán közelebb áll hozzám. Kérlek személyeskedésbe ne menjünk bele. Az életnek vannak olyan területei amihez ti értetek jobban és van amihez meg én. Ehhez spec. nem nagyon értek. Azért kérdezek.
Elolvastam többször is. Hidd el, azért regisztráltam be ide mert ezekre tényleg nem találok választ sehol sem. Azt is el tudom simán képzelni, hogy az én értelmezési képességemmel van baj.
A 104101-es választól már kezdek kapisgálni valamit.
Megpróbálom máshogy feltenni a kérdést: Ha veszek egy tankot, akkor a tulajdonságai között szerepel két érték: alap sebzés, alap átütõ erõ. Ez hogyan változik a más löveget teszek rá?