World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noname23
Ne aggódj már engem is betört a Wot/WG már megszoktam xD
Nem is írtam hogy azon változtassanak.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

flashpointer
TigerP-re megéri kifejleszteni 12k-ért a tornyot?

Emancipate yourself from mental slavement!

Ha nem akarsz randomot, sakkozzál 😊

Sztem kell random tényezõ a játékba, különben jogosan sírna mindenki hogy semmit sem tud csinálni a nagyobb tankok ellen.
Szinesít és érzelmekkel telivé teszi a játékot.

A randomizáció mértékén lehetne vitatkozni, de maga a véletlenszerûség nekem tetszik.

noname23
+Az is ha az adott tankot színezné eff szerint amivel játszik épp ellenem

noname23
Attól még lehetnének meg kell is én is azt mondom csak érted lehetne másképp is megoldani, hogy ne büntessenek ezzel a random célzással meg pennel hogy ez miatt fizetsz kreditet szóval elég lenne csak a javítás költségével spekulálniuk.

pointer4
De azt minek? Miért nem elég a 2 hét? Szerver leterhelésileg, ez jó megalkuvás, illetve 10.000 csata statisztikáját 1 hét alatt alig lehet befolyásolni.
Viszont, ha azt akarod követni, hogy hogyan fejlõdsz, akkor használd ezt, regeled magad az WOT ID-vel, és mostantól figyeli a napi teljesítményedet.
pointer4
De ezt a replayben nézted-e vissza? Mert az összesítésben a nem talált, az a földbe fúródó. A talált de nem sebzett, is találtként van bejegyezve, csak nem jár érte se pénz se xp.
patchaou
Az lenne az igazi, ha ez az in-game player ratings csatánként frissítene.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha jól megnézed 9 lövésem volt amibõl 7 talált 2 pattant.
pointer4
Még egy kicsit sok is az az xp érte 😄
ollie
Szóval összesen négyszer sebeztél a 240-es átlagsebzésû ágyúval, vagyis még annyit sem, mint a tankod hp-ja. Mégis, mennyi creditet akarsz ezért? Teljesen normális ez így.

Nekem is ez a bajom vele, plusz pár másodperc múlva megfagyasztja az egész gépet.

Sippie
Oks, tévedtem, mûködik😊
Azt én sem értem, hogy minek fárasztod magad, amikor annyi más dologgal is foglalkozhatnál. Például megtanulhatnál helyesen írni, mert egy magyartanár sírva kaparná le az arcát ettõl az egy mondatodtól.
Bocs, ha bunkó voltam, de ezzel ki lehet kergetni a világból.

Sippie
nem mûködik az sem. Ahogy indítom timout: 7000-et ír ki kis ablakban. Átállítottam true-ra, kijavítottam a stringet, semmi.
Attól függ, hogy milyen hk. Ha páncélvadász, vagy tüzérség, álca. Ha közepes, vagy nehéz, akkor javítás. Könnyûnél a franc tudja, talán ott is a javítás.

Ha velem lett volna, miért lõném ki?

üdv. is legénységem elérte a 100%-ot mit érdemes másodlagos képességnek felvenni?
Van végleges verzió, kb 3 órája rakta fel

Veled volt?

Sippie
hmm, nekem a pre1-es nem akar mûködni. Semmit sem ír ki
Az elõbb lõttem ki a Bison-jából. 😊

😊 érdekes lesz találkozni vele.
IS,Tigris,T29 van.Ráadásul a felettük lévõt kifejlesztettem mindet,de lehet,hogy visszaveszem a KV-t.
Én csak az orosz vonalat ismerem, de még az IS-el is lehet haladni prémium nélkül, a TD-krõl meg ne is beszéljük.
Az ojjektumot is sima accal húztam ki, igaz amikor event volt odatettem magam.

wot nick: PsychoTrooper

Sippie
dehogy értelmetlen. A KV is nehéz tank, mégis fossa a lóvét. Tessék a magas tier mellé alacsonyabbat tenni, és egyszerre húzni a kettõt, egyet ezzel, egyet azzal menni, és máris nem lesz csõdben senki.
Õszintén szólva én se értem lehet hogy nem fullos és azért szopat vagy nem tudom.105mm-es ágyú van rajta igaz nem a fullos.
bardocz
Nem vagyok wg parti, de eleg szar lenne, ha alacsony tierben alig lennenek.
<#fejvakaras>
Te valamit nagyon nem jól csinálsz.
Tegyél fel egy replay-t.

wot nick: PsychoTrooper

Van három nehéz tankom és a kevés kredit miatt nem is játszom velük.Prém nélkül értelmetlen.
Sippie
KT-val kilõtték egy stugot, azért mennyi kreditet szeretnél? 😄
Sippie
ühüm... hát shit happens.

Vereség
Csata: Swamp 2012. február 22. 14:39:32
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 188
Szerzett kredit: 11 550
 Javítás:
PzKpfw VIB Tiger II jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 12 283
A lõszerek PzKpfw VIB Tiger II jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 9 270
Na ezt nem tertom igazságosnak mert jó veszítettünk de akkor is elég kevés ez a kredit mennyiség

na jöt egy rohat frisites oszt lag lag lag999 mar kezdem uni ezt a jatekot minek farasztom magam<#levele><#nemtudom>
IS-7 prémiummal szarul játszva sem nagyon minuszos. A múltkorjában volt egy win kör 63.000 bevétel mellett 10
000 volt a nyereség, szóval azért megkérik az árát.
<#eljen>kollaborálnak<#taps>

popey8
Azt hiszem Sztálin nem is talált ki rossz dolgot. Sõt, tuti azért találta ki a politikai komisszárokat, h megszüntesse a bázison való campelést (Malinovkán)<#banplz>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem voltam akkor már itt
Orosznál: A visszaszámlálás alatt egy borízû hang bejelentené hogy az elõzõ faluban sikerült a legénységnek némi alkoholra szert tennie és még nem heverte ki. (-50% hatékonyság)
Franciák: Idõnként felvillantanák a baráti tankokat az ellenségnek. (kollaborálnak)
Németek: Megállnának üzemanyaghiány miatt a csata közepén.
Amcsik: A legénység poszttraumás kezelésére idõnként crediteket vonnának le.
Néhány ötlet hogy lehetne színesebbé tenni a játékosok káromkodási repertoárját.
Ezt is megbeszéltük tegnap. Rádvillantott a Man In Black?

IS-3-as is ennyi veszteséges?
Ezt bevezethetnék a többi országnál is, hátha kicsit alábbhagyna a campelési kedv 😄

Bele se merek gondolni hogy 1 mausnak milyen költségei lehetnek vagy 1 E-100-as-nak gondolom azok prém nélkül egy vagyonba kerülhetnek.
És miután vesztettél, ezt írná ki: "A tönkrevert elenség folytatja gyáva elõrenyomulását."

Orosszal pedig csak akkor mehetnél, ha elõtte benyomtál legalább egy fél liter vodkát.

Az oroszoknál meg kötelezõ a rush minden tankkal, aki nem dönget teljes gõzel az ellenség felé azt hátbalövi a mögötte kempelõ "baráti" IS7 😊

Random work
A franciáknál meg kör elején legyen egy fehér zászló változó, ami ha elõbukkan, automatikusan vége a körödnek.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.