World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nehogy azt hidd.... nem annyira pontatlan ám ez, ha megszokja az ember... M1A1- se olyan pontos, gyorsnak gyors, de pattogós és kicsit sebez...
Na azzal tuti nem tudtam volna lehozni
kv3nal kar abbahagyni az orosz agat!

a tiger p-ig eljutni nem leanyalom. az orosz ag, nagysagrendekkel kellemesebb. amugy a 200mm front szep, de a tornya loheto. kicsit bugos de nem veszes. viszont az oldala fuggoleges, nagy es papir. illetev lassu. ettol meg nagyon szeretheto joszag.

az IS viszont furgebb, papiron vekonyabb de aljas modon pattogos. a 122es pedig megfizethetetlen erzes. es persze furgebb is joszag.

igazabol kb egykategoria a ketto. a hasznaltol es a helyzettol fugg ki fog nyerni.

a sima tigris joval gyengebb mindkettonel, es az viszont kell a tigris2 eleresehez.

en a helyedbe is3-is4ig elvinnem az orosz agat, aztan kezdenek neki egy masiknak.
Szép replay volt, nagyon tetszett, bár a top Tier sokat segített. Én mondjuk képtelen lennék rá, hogy howitzert használjak, jól láthattuk a replayben azt az elképesztõ pontatlanságot. Ugyanebben a leosztásban szerintem az M1A1-el többre mentél volna, a jobb pontosság és tûzgyorsaság miatt.

Ne parázz, azon a tankon a torony már nem túl büszke a páncélvédelemre, minden tank gyenge pontja a lower hull, vagy mondjuk egyszerûen a hasa kezdete.

Ráadásul oldalról már közelít a papírhoz, de legalább dög lassú.

Nekem jobban bejön, mint a sima Tiger I, de nem kell hasra esni tõle. Egy T29, ha talál fedezéket, akkor 3 tigrist is simán feltart.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

ha kitolod és szerencsés tierbe rak, örömet is tud okozni. nagyon pattogós. FAQ-ban találsz replayeket hol kell lõni B1/B2-õt, amx-et.

Tiger P mindent szétver, ha tudja az ember, hogyan kell használni. Simán megállja a helyét Tier8 ellenfelek ellen is. Magasan a legjobb Tier7 heavy, a remek löveg és a kiválló frontpáncél miatt.

Annyi a titka, hogy meg kell próbálni legalább 200 méter távolságot tartani közted és az ellenfél között, mert a így igen kicsi a valószínûsége, hogy a sérülékenyebb tornyot találják el, ami viszonylag kis felület. És természetesen mindíg folyamatosan szembe kell állni a céllal, mert az oldala csak 80mm. Jó ha van valaki, aki fedez, és lenyomja azokat, akik megpróbálnak az oldaladba kerülni.

Feltétlenül próbáld ki, mellette a sima Tiger, az IS, de még a papírtestû T29 is egy viccnek tûnik majd.

pointer4
Az nagyon szép 😄
áh kár, AMX40el nagyon szenvedek körönként örülök ha összeszedek 100xp-t.jól lett volna ha másik tankal összegyûjthettem volna AMX 12t-re az elegendõ xpt.Köszönöm a választ!

kabel15
Sziasztok! Megfûztem egyik barátomat is hogy jöjjön játszani. Õ német tankkal akar majd menni. Megnéztük a tigriseket miket tudnak. Hát leesett az állam a TIGER (P) nek 200as elülsõ páncélzata van. Gyakorlatilag nem lehet átlõni. Most rágódok hogy én is elkezdjem e a német oldalt hogy megszerezzem a tigrist? Orosz oldalon már KV3 at nyúzom ezért nehéz lenne azt így félbe hagynom. De gyakorlatilag szét verné a Tigris az én IS tankomat mert annyival nagyobb a különbség. Szerintetek?

BattleTag: kabel15#2672

Helyesen aranyért konvertálhatsz xp-t free-be, de CSAK AZ ELIT tankokon képzõdött xp-t.

Csatánként 5% xp az, amit arany nélkül is elkölthetsz, a többit aranyárban mérik 1arany/25tp.
Kifejlesztettem egy tankomon minden lehetséges modult, elit tank minõsítést kapott a tankom és azt írja ,hogy felgyorsíthatom a személyzet fejlõdését ,illetve a szerzett tapasztalatot átkonvertálhatom szabad tapasztalattá, ám nem engedi, csak arany ellenébe.Én úgytudtam ,hogy aranyal bármikor átalakíthatom...mindenhogyan csak aranyal lehet?köszi

Ha bírod a száraz, totálisan tényekre szorítkozó, adatokkal megspékelt háborús irodalmat akkor tetszeni fog.
..csakis a szivoszal. a 130as atutessel nem sokat fogsz erni, raadasul a panther majdnem annyira mozgekony mint egy heavy..
Nekem szívószál van, és tetszik.
Hát hátulrol-oldalról simán egylövésezel vele PZ4-et PZ3/4-et T34-et Stug3-at Su85-öt ha yol meglövöd.... 😊
flashpointer
köszi a gyors válaszokat, tényleg kell a ferdihez is a nagyobb most látom, úgyhogy ezzel kifejlesztem, aztán majd meglátom =)

Emancipate yourself from mental slavement!

De akkor én is kérdezek, megvan nemsokára a Panther. A jól bevált 88-as ajánlott, vagy a szívószál? Ez utóbbival ritka hülyén néz ki a hk, de a tûzgyorsaság és az átütés magáért beszél.

Kifejleszteni mindenképpen jobb a JP-n, mint majd késõbb kelljen azt is a Ferdin. Hogy használni is érdemes-e, az már attól függ, hogy állsz kredit ügyileg, és melyik löveggel érzed jobbnak a teljesítményed.

Pár napja ezt választoltam ugyanerre a kérdésre.

"Én használtam 88-assal és 105-össel is, és nem vagyok benne biztos, hogy ez utóbbi jobb... Hiába 320 a dmg a 105-ösnél, én azt vettem észre, hogy nagyon ritkán adja be a teljes sebzést, inkább úgy 250-260 körül van, de annyit meg tud a 88-as is."

A másik az, hogy ha nincs prémiumod, a 105-ös eléggé viszi a pénzt.

Kifejleszteni megéri, hogy ne a Ferdinandnál kelljen szüttyögni vele. Felrakni tök felesleges rá.

Ha keresni is akarsz a jagdphaterrel akkor hagyd fenn a 88-ast.
Csak egy kicsivel jobb a sebzése viszont a lõszer a többszöröse ha jól emlékszek. De ki kell fejleszteni, mert a ferdin szükség lesz rá.

wot nick: PsychoTrooper

Szép volt, nem sokon múlt, amikor bekerítettek. Jó ez a 105-ös, ha topnak dob be, és közel lehet menni az ellenhez. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

flashpointer
Jagdpanterhez megéri kifejleszteni a 10.5ös löveget vagy jó a 88-as?

Emancipate yourself from mental slavement!

Most jól el is olvasom õket. 😊

nem is néztem állást csak a végén xD de yo volt.... 😊
Szerintem én 3:12-es állásnál tuti belementem volna valami baromságba idegességemben. Jó kis adrenalin rush lehetett, a sírból hoztad vissza 😊

Számvéber könyv van itthon: SS páncélosok Normandiában, A keleti hadszintér és Magyarország 1943-1945.
Közkívánatra!!!! 😄
Majd kérek véleményt!!!
De amikor az artynak 4× egymás után mellé lövök akkor lécci csukjátok be a szemeteket!!! XD

http://data.hu/get/4780722/M4_Sherman_azta_qva..._boeltkolob..rar
replayt, replayt, replayt

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A 105-össel használod? HE nerf elõtt én is nagyon szerettem, de akkoor inkább eladtam, hogy a kellemes emlékek maradjanak meg. Ilyen használható maradt volna?
Ha van replay, szívesen megnézném 😊

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2012. február 27. 11:58:09
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 4 764 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)(ez lett az exp rekordom: 2382)
Szerzett kredit: 59 809
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Megszálló, Kolobanov Kitüntetés

-hát ez nagy kemény volt xD XD (L) M4 (L)
darki81
oda inkább kd-t javítani jártak, mert tele volt medickel, továbbá sok pontot adott, és jó móka volt 😄
régebben én is felnéztem párszor, de csak a vicc kedvéért 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

32% az XP piaci részesedése a 2012 januári adatok szerint. Egyszerûen ezt nem hanyagolhatják, akármennyire is a hátuk közepére kívánják már azt az oprendszert a microsoftál.

Nem azt várom, hogy "szivességbõl" hagyják meg a már lebontott tankot, hanem csak azt, hogy ha már egyedül bontom le, legalább ne lopják el az orrom elõl low hp-ról, fõleg ha az lenne a 6.
Egyébként én is remélem, hogy a hátralévõ cirka 100 csata alatt még csak összejön 1-2 😊

Hát, akkor azoknak sincs igaza akik leírták az XPt a biztonsági frissítések hiánya miatt.

Pedig én is úgy tudtam hogy az MS már elhagyta az XPt.. 😊

Eredetileg 2009 volt az otthoni kiadás támogatása, most az új dátum 2014 április. Addig érkeznek rá ingyenes biztonsági frissítések.

Az nem is igazi topgun ahol csak úgy odaadják a fraget 😊 Az kb olyan mint Battlefieldben a knife meg pistol only szerverek, csak hogy meglegyen a késelõs meg pisztolyos medál.

Meg lesz az elõbb utóbb, és sokkal jobb érzés lesz hogy nem tolta senki se a tolókocsidat hanem magad gurultál fel a dombon.

Igen, még szerencse. De szegény T32 igazán megérdemelné, hogy legalább 1 topgun legyen az adatlapján, ha már eddig ezzel a tankkal megy legjobban a játék.

patchaou
Ja, bocs. Azt azt tudtam hogy van itt pár WG bérenc, de most már látom hogy a MS is beépítette az embereit 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igen, bennem is van annyi, hogy hadd kapja már meg, ha megdolgozott érte. De sajnos a többség nem ilyen empatikus, mint ahogy a "civil" életben sem...

Éppen az ilyenek miatt van az, hogy a játék nem a fragek, hanem a kiosztott sebzés után adja az XP-t. A fragek száma max azok kevés kitüntetéseknél számít, amit akkor kapsz meg, ha kinyírsz X tankot az adott meccsben. A kitüntetéseknek pedig semmi relevanciájuk nincs, azon kívül hogy nézegetheted õket.

Jah bocs erre gondoltam. Csak mikor nekem küldte nagybátyám az xp-t akkor abban volt egy ilyen füzet és abban volt hogy az Xp-t nem fogják támogatni 2012.dec után.

"egy forintot sem fizet nekünk senki"

csak a magad nevében beszélj 😄

patchaou
Feltétlenül szükséges volt ezt megint elõhozni? Aki ragaszkodik a zikszpéhez az használja egészséggel. Nem akarok senkit sem meggyõzni arról hogy mit használjon, egy forintot sem fizet nekünk senki azért hogy meggyõzzük az xp-seket arról hogy váltsanak. Nem tök mindegy, hogy a másik ki mit használ?

VanDaal - Én ha látom hogy valaki 5 killnél jár akkor maximum lesebzem neki a hatodikat, de ki nem lövöm 😊 És Én sem vagyok boldog amikor kilövik elõlem a hatodikat, fõleg ha az az utolsó. Ja, vagy behúzzák a zászlót.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

pointer4
"Ez photoshop, azzal a tankkal nem lehet ilyet 😄 Amúgy grat 😊"

Köszi, lebuktam 😄
Viszont biztos hogy nincs hozzá security update.... most nézem WIKI azt írja 2014-ig lesz. Esetleg változott azóta az MS álláspontja?

"On April 8, 2014, all support for Windows XP, including security updates and hotfixes, will be terminated"

Ez jogos, egyetértek.