World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na azzal tuti nem tudtam volna lehozni
a tiger p-ig eljutni nem leanyalom. az orosz ag, nagysagrendekkel kellemesebb. amugy a 200mm front szep, de a tornya loheto. kicsit bugos de nem veszes. viszont az oldala fuggoleges, nagy es papir. illetev lassu. ettol meg nagyon szeretheto joszag.
az IS viszont furgebb, papiron vekonyabb de aljas modon pattogos. a 122es pedig megfizethetetlen erzes. es persze furgebb is joszag.
igazabol kb egykategoria a ketto. a hasznaltol es a helyzettol fugg ki fog nyerni.
a sima tigris joval gyengebb mindkettonel, es az viszont kell a tigris2 eleresehez.
en a helyedbe is3-is4ig elvinnem az orosz agat, aztan kezdenek neki egy masiknak.
Ráadásul oldalról már közelít a papírhoz, de legalább dög lassú.
Nekem jobban bejön, mint a sima Tiger I, de nem kell hasra esni tõle. Egy T29, ha talál fedezéket, akkor 3 tigrist is simán feltart.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Annyi a titka, hogy meg kell próbálni legalább 200 méter távolságot tartani közted és az ellenfél között, mert a így igen kicsi a valószínûsége, hogy a sérülékenyebb tornyot találják el, ami viszonylag kis felület. És természetesen mindíg folyamatosan szembe kell állni a céllal, mert az oldala csak 80mm. Jó ha van valaki, aki fedez, és lenyomja azokat, akik megpróbálnak az oldaladba kerülni.
Feltétlenül próbáld ki, mellette a sima Tiger, az IS, de még a papírtestû T29 is egy viccnek tûnik majd.
BattleTag: kabel15#2672
Emancipate yourself from mental slavement!
"Én használtam 88-assal és 105-össel is, és nem vagyok benne biztos, hogy ez utóbbi jobb... Hiába 320 a dmg a 105-ösnél, én azt vettem észre, hogy nagyon ritkán adja be a teljes sebzést, inkább úgy 250-260 körül van, de annyit meg tud a 88-as is."
A másik az, hogy ha nincs prémiumod, a 105-ös eléggé viszi a pénzt.
Csak egy kicsivel jobb a sebzése viszont a lõszer a többszöröse ha jól emlékszek. De ki kell fejleszteni, mert a ferdin szükség lesz rá.
wot nick: PsychoTrooper
[HUN]Kami*, kiskami*
Emancipate yourself from mental slavement!
Majd kérek véleményt!!!
De amikor az artynak 4× egymás után mellé lövök akkor lécci csukjátok be a szemeteket!!! XD
http://data.hu/get/4780722/M4_Sherman_azta_qva..._boeltkolob..rar
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha van replay, szívesen megnézném 😊
Csata: Erlenberg 2012. február 27. 11:58:09
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 4 764 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)(ez lett az exp rekordom: 2382)
Szerzett kredit: 59 809
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Megszálló, Kolobanov Kitüntetés
-hát ez nagy kemény volt xD XD (L) M4 (L)
régebben én is felnéztem párszor, de csak a vicc kedvéért 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Egyébként én is remélem, hogy a hátralévõ cirka 100 csata alatt még csak összejön 1-2 😊
Pedig én is úgy tudtam hogy az MS már elhagyta az XPt.. 😊
Meg lesz az elõbb utóbb, és sokkal jobb érzés lesz hogy nem tolta senki se a tolókocsidat hanem magad gurultál fel a dombon.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
csak a magad nevében beszélj 😄
VanDaal - Én ha látom hogy valaki 5 killnél jár akkor maximum lesebzem neki a hatodikat, de ki nem lövöm 😊 És Én sem vagyok boldog amikor kilövik elõlem a hatodikat, fõleg ha az az utolsó. Ja, vagy behúzzák a zászlót.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"On April 8, 2014, all support for Windows XP, including security updates and hotfixes, will be terminated"