World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt sírt a sok töki hogy jajajajaj, vesztes meccset miért.. megcsinálták hogy jó, akkor elsõ nyertes. Erre már ez se jó, lehessen választani is.
Persze. Sõt, legyen olyan opció hogy választanod se kell, automatikusan minden tankodra kapsz 10K XP-t.
Komolyan, az emberek már egy kis véletlen szám miatt is ki vannak akadva, most már semmi poén ne legyen a játékban? Tegyük még hülyebarátabbá a játékot, túl bonyolult és változatos már így is.
Nincs ilyen. Az hogy egy szoftver kompatibilis e az XPvel vagy nem, kizárólag az adott szoftver készítõjén múlik. A Microsoft nem parancsol a PCs piacnak úgy mint mondjuk a Sony a Playstation esetében (PSre csak olyan játék jelenhet meg, ahol a készitõ elõzõleg kiváltja a licencet rá a Sonytól plusz kiadás elõtt a Sony ellenõrzi is a terméket).
Windowsra bármi kijöhet, akár én is írhatok egy szoftvert és terjeszthetem. Hogy az most meg e XPvel vagy nem, az az én döntésem, nem az MSé.
Esetleg arra gondolhatsz, hogy az MS meddig támogatja az XP-t. Azaz meddig lesznek hozzá frissítések, meddig hívhatod a supportot segítségért. Ez viszont asszem már tavaly megszûnt.
Bocs a kirohanásért, de ez már a nagyon sokadik eset és baromira tele van a hócipõm velük...
#105745 én is rábasztam most egy ilyen miatt, hogy nem tudtam bemenni a fedezékbe, mert a hegy lábánál lévõ kis homokdomb széle nem engedett át, pedig ott tolószékkel meg daruval és akár kombájnnal is átmegyek 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
5 csatából 4-ben elsõ találatra azt lövik ki még szembõl is.Tiszta vicc,ezért mondom hogy kalap szar az egész program.
Van amikor mindenhonann lõnek de mégcsak meg sem sebeznek.Ennyire szélsõséges különbségek ne legyenek már.
Más. Szoktam önfeláldózást csinálni mkor én vagyok a legesélytelenebb pld Pantherral volt ilyen sokszor hogy rárontok az Is-3-4 akárkire és amig velem kínlódik az erõs tank addig a csapattársak szétszedik, az esetek nagy részében én nem éltem túl de negyed órás csiki-csukit megoldottam az én rárohanásos taktikámmal szerintem ez hasznos volt a csapat számára.
Van aki birka mód beletõrõdik hogy folyamatosan szopatja a gép és van aki "hangot" ad a haragjának.
Nekem birka türelmem van,de azért el tud gurulni a gyógyszerem mikor annyira látványos a szopatás.Olyankor beírom ide hogy fos meg szar a játék.(Egyébként az) 😊
Én is szoktam elõremenni, de olyat hogy a kempelõknek én játtszak csalit soha. Rühellem a kempelõket, fõleg hogy a játék nem is díjazza azt ha önfeláldozó vagy.
Platoontársakért bármikor, de randomban csak minden szökõévben egyszer, mert a kemperek többsége csak egyszerûen gyáva.
TEgnap volt ilyen, T28-ban bevetõdtem egy ISUnk elé, aki két lövés után már csak pár HPval büszkélkedhetett. Innentõl kezdve én kaptam a pofonokat helyette, amíg osztotta a sebzést, ketten tartottuk 5 ellenfél rohamát. Én a végén meg is feküdtem 😊
Én bezzeg nem tudtam volna ezt megötszörözni:
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. február 27. 10:17:24
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 903
Szerzett kredit: 69 502
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd
Ez a délelõtti elsõ csatám, 4 kill, 6 sebzés...az éjszakai 5x körök meg persze borzasztóak lettek 😊
Victory!
BattleErlenberg 2012. február 26. 21:17:17
VehicleARL 44 Experience received: 10 640 (x5 for the first victory each day) Credits received: 46 039
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Defender
én ma 400hp-s 9-es vk tankkal spotban tartottam az E-75-öt, és addig nem mentem rá míg 100-ról leszedték az artyk olyan 15-20%-ra, utána összecsaptunk és egy gyors pontos lövéssel sikerült padlóra küldeni, és nyertünk 😊
Ritkán látok ilyen jól összehangolt játékot.
A bázisra visszérkezõ is3-at nem láttam korábban, pedig villant egyszer a minimap-en, amikor az artikat abajgattam. Ha látom, akkor én is szoktam bújni oda.
[HUN]Kami*, kiskami*
a végén meg nem kell kõrözni, mert nincs arty, olankor érdemes beállni a parancsnoki állás mögé, ha már olyan hülyék voltak, hogy nem bontották le induláskor, hiszen átlagos vagy ügyetlen játékosok hajlamosak belelõni, ahelyett, hogy kerülnék, így az elsõ tiszta lövés mindenképpen a tied :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
adhatott volna egy vadállat medált 😄
az egyik tier6-ra sajnáltam a lõszert, és tolatgattam - nekimentem 😄
a végén meg ha egy utcával elõbb fordulok be én hülye, akkor kapok top-gunt, de mindegy így is jót mulattam 😊
Sikerült megvennem végre a Stug-ot. Eléggé szenvedek vele, mert alap cuccokkal elég nehéz túlélni egy csatát úgy, hogy még hasznos is legyek a csapatnak, ezért kevés pontot kapok, nagyon lassan megy a fejlesztés. Pont tegnap volt, hogy ketten maradtunk egy Wespe-vel és nekem kellett volna felderíteni a másik oldalon megmaradt 3 játékost, de gyenge volt a rádióm, ezért ez nem sikerült. Nem látta õ, amit én. Ki is lõttek, a 3 ellenfél tökéletes kereszttüzébe kerülve.
Azért jó ez a Stug, nem adom fel. 😊
A saját (relatíve kevés) tapasztalatom alapján a gyõzelem általában a támadó játékot játszó csapaté ezen a pályán. Ritkán jön össze a gyõzelem a védõknek, amikor már sikerül lerobogni a hegyrõl a másik csapatnak.
Mostanában volt egy jó meccs, amikor egész jó egymásra figyelõ játék ment, és nekem is volt egy jó megmozdulásom: replay. Magamhoz képest egész jól ment. 😊
[HUN]Kami*, kiskami*
(Természetesen az itt megosztott teljesítmény önmagamhoz képest rulez csak)
WoT: Nishizumi77
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
T32 12-szer pattant az IS-4-rõl hála a random folyamatos minimum pennek, és igen, tudom hol kéne lõni...
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Szeretnék kérdezni egy dolgot a 7.2 es update-el.
Ha van t34 esem akkor az megmarad mint premium tankom, vagy lecserélik M103-erre?
Ergó azt szeretném tudni hogy sajna még csak t32 esem van de ha gyorsba kifejlesztem megveszem akkor nem kell majd késõbb premiumként megvennem.
Köszönöm!
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Szóval még mindig kitartok amellett hogy a gép dönti el kit tudunk kilõni. 😄
(tudom hogy nem nagy dolog de már nagyon vártam :-))
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. február 26. 23:47:15
Jármû: Object 704
Szerzett tapasztalat: 863
Szerzett kredit: 33 681
Csatában elért Achievement: Egérfogó
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!