World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy rémlik, régen olyan volt (de lehet keverem valami másik játékkal) hogy tényleg az elsõ meccset duplázta. Legyen az nyertes vagy vesztes meccs.

Azt sírt a sok töki hogy jajajajaj, vesztes meccset miért.. megcsinálták hogy jó, akkor elsõ nyertes. Erre már ez se jó, lehessen választani is.

..onnantol kezdve h nincs tobb security patch hozza, nem igazan van mirol beszelgetni az xp kapcsan. szerintem.
"kellene egy olyan opció hogy te választod ki melyik legyen a duplázott gyõztes kör"

Persze. Sõt, legyen olyan opció hogy választanod se kell, automatikusan minden tankodra kapsz 10K XP-t.

Komolyan, az emberek már egy kis véletlen szám miatt is ki vannak akadva, most már semmi poén ne legyen a játékban? Tegyük még hülyebarátabbá a játékot, túl bonyolult és változatos már így is.

"addig minden programot kompatibilisnek kell csinálni rá "

Nincs ilyen. Az hogy egy szoftver kompatibilis e az XPvel vagy nem, kizárólag az adott szoftver készítõjén múlik. A Microsoft nem parancsol a PCs piacnak úgy mint mondjuk a Sony a Playstation esetében (PSre csak olyan játék jelenhet meg, ahol a készitõ elõzõleg kiváltja a licencet rá a Sonytól plusz kiadás elõtt a Sony ellenõrzi is a terméket).

Windowsra bármi kijöhet, akár én is írhatok egy szoftvert és terjeszthetem. Hogy az most meg e XPvel vagy nem, az az én döntésem, nem az MSé.

Esetleg arra gondolhatsz, hogy az MS meddig támogatja az XP-t. Azaz meddig lesznek hozzá frissítések, meddig hívhatod a supportot segítségért. Ez viszont asszem már tavaly megszûnt.

Ha ennyire megy a vita az OPról akkor csak egy felvetés. Hallott már vki olyanról, hogy XP-nek 2012.decemberéig van lincese? Ami azt jelenti hogy addig minden programot kompatibilisnek kell csinálni rá utána meg nem lesz kötelezõ?

Hogy dögölnének meg ezek a szemét fraglopók! Hiába van 1k feletti átlag xp-m és 2k feletti átlagsebzésem a T32-vel, egy tetves topgunt nem lehet összehozni, mert mindig van valami mocsok, aki úgy gondolja, hogy nem kell nekem az a 6. kill! Most is egy egész oldalt lenyomtam egyedül Abbey-n, majd a bázisukon találkoztam egy Tiger P-vel. Beleálltam az oldalába, lebontottam 5%-ra úgy, hogy sebezni sem tudott. Ekkor jön a büszke T-34-85 és megszerzi elsõ killjét... állítom ezt már direkt szemétségbõl csinálják, ha õk már ûberbénák, más se kapja meg azt a gané plecsnit <#levele>

Bocs a kirohanásért, de ez már a nagyon sokadik eset és baromira tele van a hócipõm velük...

darki81
kellene egy olyan opció hogy te választod ki melyik legyen a duplázott gyõztes kör, és nem rókáznánk össze magunkat amikor megduplázza vagy meg5szörözi a semmit 😄

#105745 én is rábasztam most egy ilyen miatt, hogy nem tudtam bemenni a fedezékbe, mert a hegy lábánál lévõ kis homokdomb széle nem engedett át, pedig ott tolószékkel meg daruval és akár kombájnnal is átmegyek 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Iszonyat mázlival lett nekem is. Arctic Region, az egyik top tank voltam. Bal oldalt kezdtünk, elmentem alul, gondoltam kihúzom õket a hátrébb lévõknek. Egy ferdi volt mögöttem, meg volt hátul egy arty. A ferdi sajnos nagyon hülye volt, ahelyett, hogy hátrébb megállt volna, eljött velem, így oldalba kapta egy orosz TD. Egy darabig visszatartottam a szembejövõket, de a ferdi elkezdett nagyon kopni, úgyhogy meg kellett fordulnom a ruszki TD-re. Akkor szembõl meg is indultak keményen. Egy IS, egy tigris2, meg valamelyik a nagyon idegesítõ francia light-ok közül. Az orosz TD kiesett, kilõtte az arty, a ferdinek annyi volt, ottmaradtam hármukkal szemben. Hátráltam és lõttem. A francia fost szerencsére sikerült lenyomni, mikor mellémért, az IS az pattogott keményen. És itt jött be a mázlifaktor. A tigris2 valamiért úgy döntött, hogy nem én vagyok számára a legveszélyesebb és elkezdett valakit lõni jobbra messze. Szépen lekoptattuk az artyval és kilõttem. Az IS közben játszotta továbbra is az ajtókopogtatót. Kinyírtam, felmentem a kezdõjükhöz és kilövöldöztem az ott lévõk közül még kettõt. Lett 5 killem, 160 Hp-val fejeztem be a meccset.

Azt sem tudtam hogy az IS3-on körbe mindenhol ammo rack van. 😄

5 csatából 4-ben elsõ találatra azt lövik ki még szembõl is.Tiszta vicc,ezért mondom hogy kalap szar az egész program.

Van amikor mindenhonann lõnek de mégcsak meg sem sebeznek.Ennyire szélsõséges különbségek ne legyenek már.
Én tegnap Ferdit szedtem ki Grille-vel voltam egyedül védte a zászlót, egy Light tank tartotta sakkban de esélye nem volt kiszedni rám várt hogy kiüssem felülrõl sikerült is pár lövés kelett hozzá.
Más. Szoktam önfeláldózást csinálni mkor én vagyok a legesélytelenebb pld Pantherral volt ilyen sokszor hogy rárontok az Is-3-4 akárkire és amig velem kínlódik az erõs tank addig a csapattársak szétszedik, az esetek nagy részében én nem éltem túl de negyed órás csiki-csukit megoldottam az én rárohanásos taktikámmal szerintem ez hasznos volt a csapat számára.

Nem vagyunk egyformák. 😊

Van aki birka mód beletõrõdik hogy folyamatosan szopatja a gép és van aki "hangot" ad a haragjának.
Nekem birka türelmem van,de azért el tud gurulni a gyógyszerem mikor annyira látványos a szopatás.Olyankor beírom ide hogy fos meg szar a játék.(Egyébként az) 😊
Nekem azt hiszem egy sem lett 10k feletti. De amikor az E8 Shermannal csináltam egy 8k-sat, majd kiugrottam a bõrömbõl örömömben, hogy nemsokára elit lesz és búcsút inthetünk egyásnak 😊

"és próbáltam volna csalit játszani a kaptatón, hogy a lent kempelõ heviknek legyen célpontja."

Én is szoktam elõremenni, de olyat hogy a kempelõknek én játtszak csalit soha. Rühellem a kempelõket, fõleg hogy a játék nem is díjazza azt ha önfeláldozó vagy.

Platoontársakért bármikor, de randomban csak minden szökõévben egyszer, mert a kemperek többsége csak egyszerûen gyáva.

TEgnap volt ilyen, T28-ban bevetõdtem egy ISUnk elé, aki két lövés után már csak pár HPval büszkélkedhetett. Innentõl kezdve én kaptam a pofonokat helyette, amíg osztotta a sebzést, ketten tartottuk 5 ellenfél rohamát. Én a végén meg is feküdtem 😊

Ezt utáltam a hétvégében. Az elsõ gyõztes csaták majdnem mindig minimál xp-sek voltak. Az egyetlen, ahol 10 000 felett lett, a Löwe volt, ahol szinte semmit nem számít.

Ez photoshop, azzal a tankkal nem lehet ilyet 😄 Amúgy grat 😊
Én bezzeg nem tudtam volna ezt megötszörözni:

Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. február 27. 10:17:24
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 903
Szerzett kredit: 69 502
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd

Ez a délelõtti elsõ csatám, 4 kill, 6 sebzés...az éjszakai 5x körök meg persze borzasztóak lettek 😊

Sziasztok.Találtatok mostanában giveaway kódot, meglévõ accounthoz?googlbe keresgéltem megnéztem jó pár oldalt ,de legtöbb helyen már felhasználták az összeset, vagy ahol új accountotal lehet hozzá jutni azt már nem is olvastam tovább.

darki81
akkor még jó hogy az 5szörösre dobta be 😄

pointer4
Evvel a szarral, sose volt még ilyen jó 😄

Victory!
BattleErlenberg 2012. február 26. 21:17:17
VehicleARL 44 Experience received: 10 640 (x5 for the first victory each day) Credits received: 46 039
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Defender

darki81
utálom az artykat, de néha egész jó csapatmunka van ha figyelnek!
én ma 400hp-s 9-es vk tankkal spotban tartottam az E-75-öt, és addig nem mentem rá míg 100-ról leszedték az artyk olyan 15-20%-ra, utána összecsaptunk és egy gyors pontos lövéssel sikerült padlóra küldeni, és nyertünk 😊

Azért mertem bemenni, mert az artik jól együtt játszottak nálunk a többiekkel (pl. a t34-el), és mondta is az egyik, hogy medek menjetek. Így erõsen reméltem, hogy figyelnek is, ha megyek. 😊
Ritkán látok ilyen jól összehangolt játékot.
A bázisra visszérkezõ is3-at nem láttam korábban, pedig villant egyszer a minimap-en, amikor az artikat abajgattam. Ha látom, akkor én is szoktam bújni oda.

[HUN]Kami*, kiskami*

én nem mertem volna beszaladni, de jó húzás volt :-)
a végén meg nem kell kõrözni, mert nincs arty, olankor érdemes beállni a parancsnoki állás mögé, ha már olyan hülyék voltak, hogy nem bontották le induláskor, hiszen átlagos vagy ügyetlen játékosok hajlamosak belelõni, ahelyett, hogy kerülnék, így az elsõ tiszta lövés mindenképpen a tied :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem is néztem milyen kitüntetéseim vannak nem erre hajtok. Alapvetõen a játék élményre megyek meg arra hogy jól betaláljak nálam erõsebbeket. Pld. imádom ha elkapok pár jó lövésre mondjuk egy Löwét, még ha a végén tudom hogy el bukom a csatát de az a pár jó találat amit be tudtam vinni az örömmel tölt el. Vagy hétvégén amint megvettem a SU-152 és az alap löveggel az elsõ csaták egyikében egy T-29-et oldalba kaptam durr neki 700 damage-t levittem na ez élmény volt és azóta is eszembe jut jó érzés volt. Pedig annak a lövegnek kicsi a penje de hát oldalába elég volt és átment.

darki81
felnyomtam egy raplayt IS-3 funoknak 😊
adhatott volna egy vadállat medált 😄
az egyik tier6-ra sajnáltam a lõszert, és tolatgattam - nekimentem 😄
a végén meg ha egy utcával elõbb fordulok be én hülye, akkor kapok top-gunt, de mindegy így is jót mulattam 😊

Szevasztok!
Sikerült megvennem végre a Stug-ot. Eléggé szenvedek vele, mert alap cuccokkal elég nehéz túlélni egy csatát úgy, hogy még hasznos is legyek a csapatnak, ezért kevés pontot kapok, nagyon lassan megy a fejlesztés. Pont tegnap volt, hogy ketten maradtunk egy Wespe-vel és nekem kellett volna felderíteni a másik oldalon megmaradt 3 játékost, de gyenge volt a rádióm, ezért ez nem sikerült. Nem látta õ, amit én. Ki is lõttek, a 3 ellenfél tökéletes kereszttüzébe kerülve.
Azért jó ez a Stug, nem adom fel. 😊

Nekem sem tetszettek ezek a replay-ek. Amikor nincsen még egy-két hasonló tier-û med a saját csapatban, akkor én is meg szoktam gondolni, hogy felmegyek-e a hegyre egyedül. A kommunikáció alapján valamennyire gondolkodó csapat volt ez, úgyhogy én valószínûleg bizakodó lettem volna, és próbáltam volna csalit játszani a kaptatón, hogy a lent kempelõ heviknek legyen célpontja. A matek és a gyenge oldal kihasználása tényleg jó a végén, én mostanában kezdtem meglátni ezeket a lehetõségeket.
A saját (relatíve kevés) tapasztalatom alapján a gyõzelem általában a támadó játékot játszó csapaté ezen a pályán. Ritkán jön össze a gyõzelem a védõknek, amikor már sikerül lerobogni a hegyrõl a másik csapatnak.

Mostanában volt egy jó meccs, amikor egész jó egymásra figyelõ játék ment, és nekem is volt egy jó megmozdulásom: replay. Magamhoz képest egész jól ment. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

Látom neked van Billotte kitüntetésed, kettõ is. Én erre vadászom de még nem sikerült megszereznem. Van valami tipped?
Igen ezen a néven hozzátéve a 7238-at.

Én sajnálok 10-10 aranyakat erre, inkább kidobom. 3 ilyen cuccot dobtam ki (mindhárom totál felesleges volt), 2 repeszállót + 1 felfüggesztés növelést. Amióta megszabadult a Type -500kg-tól azóta mégjobban repeszt, néha már engem is zavar annyira gyors. Ezen a néven játszol?
Én a hétvégén lecseréltem a SU-100-at SU-152-re Az AMX 12t-t az AMX13 75-re. Grille személyzetem elérte a 100%-ot. Majdnem azt mondom ez is egy jó farmolós tank lett a Grille. A Hummel nekem eddig nem igazán jött be nem vagyok elájulva tõle. IS-3-am harcol a BL9-es löveg megszerzéséért. Panther 2-nek már csak az E-50 kifejlesztése a cél hát az még jócskán odébb van 120K Xp kell az rengeteg. De legalább már van ütõs lövegem amivel már élmény a harc. Kíhúzom ezeket arany átváltás nélkül. Van tarcsiban 100 arany félretéve de azok kellenek felszerelést leszedni.

Nos, a hétvégén összekempeltem IS-3-al 102278xp-t, valamint olyan 3 milla pénzt amibõl vettem két kiegészítõt ezért valamivel kevesebb, mint 2 millió van. 3-szor döntöttem szerzett xp-ben egyéni rekordot. Nem, nem rokonom egy WG-s se 😊
(Természetesen az itt megosztott teljesítmény önmagamhoz képest rulez csak)
Hát én a 120as ágyúval simán kilyukasztom az IS-4et szembõl, és nem csak a smileynél. Persze ha nincs nagyon beforgatva, meg elõfordul spontán lepattanás, mert miért ne? De amúgy vinnie kell.

WoT: Nishizumi77

Mindenki azért játszik ezzel a játékkal mert nincs más ehez hasonló játék. Én is szoktam fikázni mert mérges vagyok ha gyakran rajtam kívül álló okok miatt vagyok vesztes, az bánt. Ha zsinórban 10-szer vesztek akkor is belekezdek egy 11-be mert tudom ha jön egy jó játékélményt nyújtó csata akkor felülírja nálam az elõtte elszenvedett dolgokat. Olyan ez mint amikor csajozik az ember. Átmégy mondjuk több könnyen felejthetõ nõn-csajon de ha megtalálod az igazit akit nagyon szeretsz akkor az odáig vezetõ utat elfeledet és azt mondod megérte várni rá mert az az egy feledteti az elõtte lévõket amik mondjuk csalódások voltak.

Nektek is ideiglenes szerverkarbantartás van?
Nem értem itt sokan miért játszanak a játékkal,ha állandóan csak fikázzák.Írjál jobbat magadnak,vagy keress mást.Szerintem nemcsak nekem szúrja ki ez a dolog a szememet.Állandóan csak ez van fórumban,így szar,úgy szar stb. senki nem kényszerít rá,hogy ezzel játszon valaki is.De ez tényleg röhej,hogy csak a sírás rívás megy állandóan.
popey8
Nekem is csinálja. Ez biztos vmi új bug. Nem elég, h a MM egy rakás szar és a random isten állandóan "bábozik" velünk, még új bugokat is kapunk. Egyre jobb lesz. Most komolyan elvárják, h emberek százezrei fizessenek ezért?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten
Szerencses kimenetelu gyozelem...

<#alien>

Saor Alba

De én meg 10-bõl 8-szor át tudom általában.

Sippie
Másnak nem csinál olyat a játék, hogy kezdésnél nem indul el elsõre, kétszer kell megnyomnom a mozgás gombot hogy reagáljon
Sippie
T32?na ne szórakozz, nekem a T34-em nem tudja átlõni az IS4et szembõl.
Egész hamar sikerül hozni az 5x köröket... csak épp olyanok h még duplázónak is szégyellném õket 😞
T32 12-szer pattant az IS-4-rõl hála a random folyamatos minimum pennek, és igen, tudom hol kéne lõni...

Nagyon szépen köszönöm a gyors és egyértelmû választ!<#bee1>

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Most visszamentem az orosz haevy ágra,de ha megjön végre valamikor a 7.2 akkor lehet,hogy ismét megveszem a VK-3601-et és folytatom,de nagyon elegem lett a mínuszos körökbõl...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Sippie
mindkettõ lesz, prém T34 is (a tervek szerint) és M103-at is megkapod, szóval érdemes minél elõbb kifejleszteni és megvenni!
Sziasztok!

Szeretnék kérdezni egy dolgot a 7.2 es update-el.
Ha van t34 esem akkor az megmarad mint premium tankom, vagy lecserélik M103-erre?
Ergó azt szeretném tudni hogy sajna még csak t32 esem van de ha gyorsba kifejlesztem megveszem akkor nem kell majd késõbb premiumként megvennem.
Köszönöm!

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Pedig magasan a legjobb T6 medium tank a német ágon. Az utána jövõ Tiger I-nél is jobb egyébként. Német heavy vonalon a durvulás a TigerII-vel kezdõdik, a másik ágon meg a Tiger P borzasztóan erõs.

Én nem szerettem...el is adtam és nagyon jól esett,pedig szerettem volna kipróbálni a tigriseket,de ilyen áron nem kell.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Gottfried
A VK3601 a BL10-em lövéseit is többször benyeli. Jó kis tank,szerettem vele menni de most ellenfélként már nem annyira szeretem. :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Annál is inkább mert a tiger2-öt meg simán kilõttem szembõl. 2x lõttem rá,mindkétszer vagy 400-at sebzett.

Szóval még mindig kitartok amellett hogy a gép dönti el kit tudunk kilõni. 😄
Gottfried
Megvan az elsõ egérfogóm. :-)
(tudom hogy nem nagy dolog de már nagyon vártam :-))

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. február 26. 23:47:15
Jármû: Object 704
Szerzett tapasztalat: 863
Szerzett kredit: 33 681
Csatában elért Achievement: Egérfogó

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

popey8
Érdekes, a VK3601-gyel nekem is van jó pár ilyen élményem mostanában.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png