World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítséget kérek! Vettem egy arty-t, gondoltam kipróbálom az érdekesség kedvéért. Valami alap amcsi szutyok. Tudom, hogy sok embernél alapból utálat tárgya, de hogy lehet ezzel eredményt elérni? Célzásnál, amikor nem látok rá az ellenre, mit csináljak? Tüzeljek nagyjából oda, ahol a kis piros ikont látom? Eddig csak akkor találtam el valamit, ha ráláttam, de ennyi erõvel harckocsiból is lõhettem volna. Van erre valami célzási technika?

Nem akarsz érteni?Te,E-75-el találkoztál velük.(Majdnem) top tank,azzal illik is menni elõre..😊
Amirõl szó volt tier6-os tank,szal azzal "keresned kell õket",vagyis menni elõre,h T10-el találkozz.Így értesz?😊
Akár maradhatsz artyt is védeni(tier6),talán a legjobb amit tehetsz.Általában úgyis van 1-2 gyors jármû.

kabel15
De nem tudom rá felrakni a tornyot mert azt írja hogy Túl nagy súly könnyítsek a tankon. De nincs rajta semmi extra.

BattleTag: kabel15#2672

Kicsit sok a piros a csapatomban!!!
http://kepkezelo.com/images/p2ur213nsxrld3dagz6.jpg

Dettó, a taktika hogy ne kapj agyvérzést. Én 8000-nél járok de vérzivatar az egész.
wmisi
igazabol 3 tankot lottem ki de az egyiket vissza adtam...😄

.. biztos csaltal h kilotted azt a kettot kozuluk! 😊
Valaki mondjon nekem AMX40-re vmi eredményes taktikot ,mert már 40 csatánál járok de még csak 4500xp van 14000hez képest.....(persze plusz amit elvertem fejlesztésekre).hihetetlen f*s ez a tank, de lehet h én nem tudok vele játszani..amúgy elég gyakran rak be olyan körökbe ahol az utolsó 3 tankok között vagyok a listán.

..ez marhara nem igaz.. en tegnap e75el pontosan 3 is7be es meg egy t32, t34 parosba futottam bele, ugy hogy marhara nem akartam volna veluk talalkozni.. himmelsdorfon kozepen atrohamoztak. vesztemre en mentem csak a hq-bol kozepre.. zero eselyem volt. es az e75 azert mozgekonyabb mint egy kv3 😊
A KV-val ki lehet fejleszteni a 107mm-es zis-6-ost és nem kell 85mm-sel bohóckodni 8-9 tierûek között. Ez nem is amerikai tank a csodafelfüggesztéssel ahova csak sovány emberek mehetnek mert különben leszakad a felfüggesztés. Ide bátran rá tudsz pakolni mindent amit elõre kifejléesztettél és ráérsz a lánctalpat fejleszteni utoljára.
Mondjuk én is így jártam a héten mert elõsször az IS-en kifejlesztettem az IS-3-at és csak utánna mentem a fegyverre meg a motorra. Abból az okból hogy ha véletlenül jönne a 7.2 akkor eladom az IS-t és veszem a T30-at. Úgy hogy kedden megvettem az IS-3-at az ötszörözõk miatt és stock állapotban mentem 19 kört még a jobbik 122-est sem raktam rá mert sajnáltam rá a pénzt. A 20. körbe már felraktam a BL-9-et (volt pár 10 ezer freem) és a 30.-ba meg most jön a torony. Ha nem lett volna az ötszörözõ akkor én sem megyek stockkal de így 19 körbõl 4 gyõzelem sikerült a stock IS-3-mal. 😊
wmisi
elso meccsem az AMX 13 90-el...szep csapat szep MM...😄

Na,ja azért a start után igencsak keresni kell a kontaktot,h T10-el találkozz.De általában rengetegen így vannak,pedig vhol olvastam anno(talán FAQ?),h a köv.tank stock-ént rosszabb,mint az elõzõ fullosan).
Azt már csak megjegyzem,h ilyenkor amit lehet megveszek rá.Távcsõ,ventillator,álca,stab.,vagy ami kell...De ilyenkor meg az van,h"Nem vok prém,nincs pénzem".Akinek nem inge...
Úgyhogy az van,h én vok a balfék,h ezeket a hsz-eket elolvasom...

A 107 az egy nagyon jó ágyú, még a KV3-on is. De nem közelharcra, hanem sniperkedni. Nekem sokáig az volt rajta, még akkor is, mikor már megvolt a 122-es. Mondjuk eladtam végül az egészet a francba. Nem nekem való az orosz ág.

noname23
Ezen nincs semmi gyanus pont a weak pontokat lõtte el xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

kabel15
Mást meg nem lehet átrakni Kv3 ra. Kell lánctalp torony majd utána jöhet a 122mm addig meg csak szívás. Na sebaj 1x csak meglesz. Mikor meg kilõnek megyek FUN olni M4 el 😄

a motor és a rádió azok, amiket nem kell feltétlen kifejleszteni. Akkor lehet párhuzamosan húzni két tankot. Pl: a VK3601 legnagyobb motorja a tigris közepese. Azt a VK-val húztam, de közben megvolt a tigrincs is már. A rádiót meg azt hiszem egy régrõl maradt Pz3-assal hoztam ki.

De nem 400 méterrõl, közel 45 fokos szögben beforgatva😊
I.C.ram
Azért a hasát elég sok minden átüti a KTnak.
Itt van a kép róla. Nagyon gyanús, hogy gold ammo volt.
kép
kabel15
107mm csövem van. De az még mindig kevés. 122mm már remélem fogok érni valamit. Addig meg szívás.

Pedig hajjaj...

Múltkor hármat kaptam P2 150 effektív homlokpáncéljába egymás után T5-ös Shermantól úgy, hogy hozzám képest lejjebb volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

igen, arra bocsi. "Billentyûzet botlás"

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Pales27
Jó ágyú a 105-ös, vannak akik meg se tudnak válni tõle <#nevetes1>

Engem tegnap El Hallufon KT-val lõtt át többször egymás után szintén egy KT. Én az északnyugati feljárót védtem, õ a szemben lévõt, onnan lövöldöztünk egymásra, és szerénytelenség nélkül mondhatom, remekül be voltam forgatva. Amíg én csak pattogtam róla õ szépen lemajszolt rólam vagy 60%-ot.
A 107-re gondoltál. a 122-t a KV3-on lehet kifejleszteni. Viszont a 107-es alapban nem kell a KV3-hoz. Viszont akkor mivel lõtt a KV-val???

Azt se értem, hogy miért megy neki a T10 tankoknak, mert mérget veszek rá, hogy max 3 T10 kerül randomba, 3-4 T9, a többi pedig alatta, egészen T6-ig.

Jogos.

Megfordult a fejemben, de nem hittem volna, hogy valakik (ezek szerint elég sokan) tier 7-8 tankokban is azzal lõdöznek random csatában. Még szerencse, hogy a helyzetfelismerés és a helyezkedés hiányát ez sem tudja pótolni.

így jár az, aki stock tankkal bemegy csatába. Mikor tanuljátok már meg, hogy a korábbi tankon (jelen esetben KV) ki kell fejleszteni mindent, ami a következõ tankra (KV3) jó? A KV3 motorral, 122-essel az egyik legjobb T6 tank. Azzal volt sokáig a rekordom, 8 kill, 1800 xp prém nélkül. Ezt csak az IS-4 döntötte meg 9 frag, 2155 Xp-vel. Közben ment párhuzamosan a német ág, arty, amcsi TD, meg egy kis német TD.

Gold ammo half prize

kabel15
Szenvedek rendesen a Kv-3 al. Alap felszereltséggel alap csõ motor torony :S Berak ilyen 9tier es tankok ellen pattogok engem meg 1 lövésbõl kikapnak. Most pl egy 10es tank jött velem szembe 1 lövés voltam nneki szembõl úgy hogy a tornyom szélét találta el szembõl ami ráadásul nem is merõleges.

Még a driver is lehet, igen. Azt hiszem novemberben jött egy új driver.

Azoktól kérdezném, akik tapasztaltabbak nálam KT-val, hogy régen is így át tudták lõni a frontját más tier8 tankok? Mert míg csak ellene harcoltam, ez nem tûnt fel. Lehet nem figyeltem eléggé a beforgatásra, mert a tornyát így is át tudják lõni, de azért nem voltam velük teljesen szemben. A lyukak egy másik KT-tól, egy P2-tõl és egy T25-tõl származnak.

Rammer lesz.
noname23
Lehet a driverek vagy a peccsek hatása de mindig változó különbséget tapasztalok a két platform között mára már azért nálam nincs olyan nagy elõnye az Xp-nek mint anno bétában mikor 138-170ms-on toltuk ezért nem kizárólag csak Xp-zek van amikor BF3 után lusta vagyok újra indítani a gépet, hogy csak a wot miatt váltsak ilyenkor marad a Win7 x64.

😄DDD
A játékon is állíthattak valamit, mert leesett az fps az elmúlt hónapokban. Mondjuk az nvidia beállításaival nem mókoltam és újrahúztam a 7-est pár hónapja.

pointer4
"You know your team is bad when you get the Scout award on your GW Tiger."

kép
Valaki esetleg kapható t6-os grindelésre este úgy 8 után?

..nekem ha jol remlik rammer van rajta. de a tavcso sem tunik rossz valasztasnak. a tiger p-nek eleve eleg jo 420m latotavolsaga van, ha erre jon meg plussz akkor az jol johet a sniperkedeshez. mondjuk ez stilusfuggo szerintem. ha kozelharcra mesz, akkor inkabb rammer. ha sniperkedes akkor tavcso. jo eselyel scoutolni nem fogsz vele, bar ki tudja 😊 nekem tiger2vel van egy scoutom 😊
noname23
OFF:
Mondjuk ez kicsit ilyen skatulyázás de legyen bár nekem azért nem egy elavult gépem van mégis xp-n játszom a wotot mert nekem jobban futott ott ahogy összehasonlítottam persze ez nem mindenkinél lesz igaz ezért nem is ajánlom.

Érdemes a Tiger P-re távcsövet felrakni? Van rajta ventillátor és töltésgyorsító. Egy szabad hely maradt. Mi menjen arra?
igen, csak ilyen melysegekbe mar nem akartam belemenni 😊

en mindket tankot szeretem.
noname23
IS-nek van egy 72°-os front páncélja ott pattogni szokott meg a tornyon az oldaláról ha nem középen találjuk el.

Tiger P ágon van a Pz IV, amely az egyik legjobb farmoló, nem rossz az az ág, egyedül a 38nA ami hihetetlen gagyi, de a többi tank elég jó (Pz 38t tier3ban sztem a legjobb).IS-el nem játszottam de tier 5 tankok is szépen át tudják ütni (fõleg oldalt és hátul).

pointer4
Ez igaz, felhasználás függõ.
Én pl már csak azért sem használok XP-t, mert még a desktopot se tudná megjeleníteni 😄 Ahhoz is minimum Vista kell 😄 Pedig ez nem egy nagy óhaj sóhaj...
akkor hajra! platoonba lehet a legjobban karomkodni 😊

viszont ne add el a kv3at, mert lassan (fel év 😛) jon majd az orosz heavy tree revizio!
darki81
a gyengébb gépekre xp 32bit, az erõsekre meg win7 x64 😊
kb ennyi elég is ebbõl a témából 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

noname23
OFF:

Még az nv se írta le az xp-t most csinálták nem rég a 295.73 WHQL drivert xD
Aki már örült a markában hogy elvan temetve annak még várni kell.

Amúgy én nem szeretnék egyik oldalra se beállni nem ez volt a célom egyszerûen döntse el mindenki maga hogy mi a jó neki, de ne úgy hogy dogmatizál és boszorkány üldözést csinál a másikból hanem utána lehet nézni nem egy nagy feladat hogy objektíven eldönthessük.
Természetesen nem mindenkinek lesz egyformán jó ez vagy az ilyen tökéletes recept nem létezik.

kabel15
Igen csak barátom most kezdi a németet és jó lett volna együtt játszani.