World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hát ez az IS-4 kurvára nem nekem való, még a duplázót sem tudom megcsinálni vele...
Nekem HD 4850, 512-vel vígan szalad. Nem értem, ezzel miért nem? Kellene pedig.

igen:AMD Radeon™ HD 6470M 1GB DDR3
de az elõzõben is ilyesmi volt csak gyengébb 512-es
Igen, nekem pont ez a stílus jön be. Nem szeretek elõl szerepelni, inkább elbújok és sunyi mód, onnan lövöldözök. Persze én is sokszor megszívom, amikor kiszúrnak. Fps játékokban is, ahol csak lehet, sniper-ként nyomom. :)

Jól látom, hogy abban Intel HD Graphics chip van?

Nálam a Td-k támogató szerepkörre vannak,azt mondanám,h a 2.sorból segítek.
Akkor szaladok(ha tudok),ha már csak 2-3tank van,vagy fast cap.
Városban elég nehéz,de pl.Malinovkán lehet vele gyûjteni a respectet:)
Meg azért van erejük,most épp Ferdinándot tolom.Szal más játék stílust kér,mint a tankok.Ha meg rohangálni akarok,AMX13 90 fullosan vár:)

Helló mindenkinek! Lenne egy kérdésem hozzátok!
Vettem egy új gépet és nem akarja vinni a WOT-ot még alap grafikán is szaggat,de ellenben minden más nem netes játékot könnyedén elvisz még az újabbakat is.Ha lenne valami tanácsotok azt nagyon megköszönném pl hogy nem e valami beállítási gond ez vagy hasonló. Mert az elõzõ gépem fele ijen teljesítménnyel is el bírta vinni a játékot.

A Gép:HP Pavilion G6/1gb amd radeon DDR3/4gb DDR3 RAM/Intel I3 2.2ghz
Segítsetek már tiszta rozsdásak a tankjaim!!!
KÖSZI
Tudtam, köszi!
Ha valaki egy ilyent terelget, az ne elõl hõsködjön. Találjon egy jó helyet, ahonnan figyelni tud és jó a rálátása viszonylag nagy területre. No városban mondjuk ez pont cumi.
Szerintem, ha mindenki a saját dolgát gyakorolná, lehetne egy igazán ütõképes csapat. Én mindig hátul maradok úgy, hogy látótávolságban legyenek az elõttem elõrenyomuló harckocsik. Ha van nagy terület, akkor messzebbrõl segítem õket, ha nincs, akkor a hátuk mögül, vagy oldalról figyelve, hogy az ellenség töltési ideje alatt tudja tüzelni.

patchaou
Be van pipálva az, hogy a legénységet a barakkba a felszerelést pedig a depóba rakja. Nincs hely a barakkodban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nem a barrackban?
kabel15
Francia alap tankot miért nem tudom eladni. Azt írja nincs elég hely a DEPO ban.

BattleTag: kabel15#2672

Jááááááááá...:)

Nem a parancsosztás a baj.(Tõlem írjon bátran értelmeset a c6ra,vagy figyelmeztessen a térképen(ctrl+bal egérgomb a mini mapon(tudtad?))
A baj,h ne rohanjon(vagyis helyzet függõ,de ne az elején).
Csinálja azt amit te is írtál.

patchaou
Ismerünk olyat, aki T) heavyvel csak külsõ nézetbõl tolja, többnyire auto aimmal... Sõt, néhány embernek tier-6-7 környékén újdonságként hatott az egérgörgõvel való zoom.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem egy Td eleve ne osztogasson parancsot! Szépen támogassa a többieket, ez a dolga. Én is ezt csinálom.

Sokat megyek T-127-el és elég sokszor csinálnak olyat az artyk hogy elsõ vagy második vonalba rohannak elõre. Ma délbe karélián két BT-7-es fölment foglalni a bázisunk visszamentem és belelõttem mindkettõbe, utánna csak spotoltam õket tizen akárhány hp-val. Vártam mikor lövi már ki az arty õket de nem láttam sehol egyszer csak elõtûnt az ellen bázisánál az elsõ vonalba. TD módban átment a hegy mögött és csak õ jutott át ott, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek persze vesztettünk.
<#taps> Ez marha jó! Azért kemény lehetett.

<#crazya>

felém csak így lõjj dinnyével :D http://www.youtube.com/watch?v=KsOkUr-R5eo
Ja.Sajnos igen.
Kedvencem: Td-elkezd rohanni(rush?,scout?)nyomkodja a"kövessetek"-et,5sec múlva már vadúl a"segítséget"üti...(Aztán meg a mindenki fax felirat jön)

Himmelsdorfon akár még hatékonyabb is lehet, mint a normál artyzás.

Random work
Életem elsõ köre a Bisonnal nekem is ilyen volt :) nem tudtam a csuda felülnézetrõl és olyan pocsék is volt az a kör, hogy hagytam a fenébe és eladtam. Aztán késõbb megvilágosodtam... vagy egy videót vagy egy képet láttam

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem rossz taktika, alacsony Tieren szokták csinálni.
Közelrõl biztos a találat, és ha vannak társak akkor még túl is éled az elsõ lövést.

Td-re gyakorolt:)?

Biztos TD-nek érezte magát.

No én ennyire hülye nem vagyok. Akkor inkább lapulok és várok. :)

Random work
láttam szombaton egy arty-t aki szintén nem tudhatott a felülnézetrõl, beállt kempelni a frontvonalra :( ilyenkor azért kicsit szomorú vagyok

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

<#taps>

Aha, értem.
Tudom, hogy nem egy közönségdíjas kaszt, de ez van. :) Attól még nálam is a TD a favorit. :)

Volt egy ismerõsöm, aki az elsõ 3 tieren úgy jutott keresztül, hogy nem tudott a felülnézeti képrõl.

Szerintem pénz kereséshez vannak jobb tankok is.
Arra figyelj Tier VI alatt nincs splash damage, tehát csak akkor sebzel ha eltalálod a célt.

Bocs az értetlenkedésért, én azt hittem, az valami automata célzáshoz van.

Mindenkinek köszönöm, este jól ki is próbálom. Itt a melóhelyen nem megy a játék, a másik boltban szombaton......ott igen. :)

"Mûholdképnek mondanám",felülrõl matchbox nézetbõl látod a csatát.
Nekem át van variálva a billentyûzet(nem shift).Most hírtelen azt mondanám"sniper"mod,annak a billentyûzet kiosztását keresd a beállításnál.
Azt tudnod kell,mindenki utálja az artykat.
Persze mindenkinek van,csak nem vallja be:)

Ezt magyarázza mindenki. Nyomd meg a shiftet. Azzal elõjön a felülnézeti kép. :)

bardocz
Ezt nem is kell elvárni, megteszik maguktól :D
:) Feléd majd dinnyével lövök.
Csak pénzgyûjtögetés a cél vele, nem akarom én ezt az ágat teljesen kifejleszteni.

Mindegy.Értem amit írsz,te is amit én,mégis párhuzamosan beszélünk.
Ha nem rohansz csúcsékként nem találkozol top heavyvel.Ezt akartam írni.
Azt meg csak nem várja el senki,h tier6 ugorjon neki az E-100,mausnak.

Felülnézetes? Nincs. Szóval hallgatom kolléga! <#smile>

StephenKing
Én a KV3-al csak a 107-es ágyút használom az dupla olyan gyors mint a 122mm-es és csak kicsivel marad el a páncélátütése a nagyobb ágyútól.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

..ertettem elsore is amit mondasz, ennek ellenere nem ertek vele egyet. az esetek jelentos reszeben elindulsz egy iranyba, es a veletlenben mulik kivel talalkozol. kiterni altalaban nem lesz eselyed. vagy beszorulsz valahova vagy mert nincs mozgekonysagod, sebessegeged egy heavyben. plane kv3ban. a medeknel, scoutoknal ki lehet terni, ott mindez megvan.

a kv3 viszont olyan lassu h ha nem indulsz egy iranyba sosem ered ela csatat, ha kivarod a felderitest. mire odaersz nem maard semmi, es nem tudsz loni, nincs xp. a kempesels sem megoldas szerintem. ha attornek a nagyok akkor ugyis ledaralnak. ha jonnek a scoutok, ahhoz viszont lassu a torony, lassu a gep. a scout nem tud kiloni, de az ellenfel tarackja igen.

en a kollega helyeben egy masik nala nagyobb lassu heavyhez csatlakoztam volna. de h mikor fut bele majd a masik tier10be, csak a veletlenene mulik majd.
patchaou
Reméltem hogy senki nem árulja el neki :)

Megvan a felülnézetes kép?

Okés, köszi, úgy nézem, tényleg ezt kell alkalmaznom.

kabel15
Lehet velem van a baj. Túlságosan elkényelmesedtem KV val. Mentem TOP tank ként 1-2 lövésbõl döglött mindenki. KV3 al meg barak ilyen közép mezõnybe vagy még hátrébb és itt meg pattogok.

BattleTag: kabel15#2672

noname23
"már 40 csatánál járok de még csak 4500xp van 14000hez képest....."

Szerintem már mindent tudsz xD Hogy jó nagy szopás az mm miatt
Saját tier-jében elég jó lenne a páncélja miatt, de sajna nem oda rakja feljebb meg már az a sebesség és az a satnya páncél átütés nagyon kevés.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Köszi, azt hittem, van még valami ezen kívül. Az automata célra tartást valahogy nem kedvelem, de lehet, hogy itt ez lesz a kizárólagos megoldás.

Próbálj a következõ körben nyomni egy shif-et.
Meg fogsz lepõdni.

Nyomd meg a shiftet.

Tegnap megvettem a pantert, na arra még egy álcahálót sem sikerült felaplikálni, amígy ki nem fejlesztettem a lántalpat. :)

Stockkal kellett menni, nem volt mese. Viszont annyira nem volt szenvedõs, csak úgy kellett menni vele, mintha szüz lányt hm-hm..

Én csak a dupla köröket mentem vele,így lett meg az amx12.Még ez is büntetés volt.
Ha nagy ritkán te vagy a top.akkor jó,de az kb 15/1eset.