World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A legbiztosabb választás a VK3601. Messze ez állja a legjobban az ütéseket, és tovább lehet menni róla Tiger nehéz ágra, és a kerülõvel a Panther közepes ágra is. A fegyverzete meg mindháromnak azonos.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mindamellett igazság vagyon Gábor szavaiban 😊
Persze, nem rossz az a 100mm-es döntött frontpáncél, de én se zengenék róla ódákat, fõleg randomban nem. Hiszen ágyúja igazán nincsen, agilitása nincsen, tehát nagyjából szemtõl szembe kell harcolni az ellenséges heavykkel, míg az E8-al legalább mocorogni/flankolni lehet.
Sosem láttam E2-tõl semmi meglepõt vagy kiemelkedõt.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem, akkor nem érdemes, hiszen az T6 század mesterséges körülményeket jelent. A hétköznapi random csatákban a T6 tankok szinte mindig T7-T8 ellen mennek, azok pedig 175-230 átütésû ágyúkkal rohangálnak.
Most a britekkel csinálják azt amit tavaly év elején a franciákkal egy kis infót képeket azt várjad egész évbe mert mire kijön vége az évnek ilyen tenderdel szépen elfogják húzni a dolgokat évekig.
Reklám kampányban meg 2havonta ígértek komolyabb peccseket ehelyett 3-4 hónap amikor kidobnak valami értelmeset 2havonta már ha csinálnak akkor is csak ilyen kisebb tessék lássék dolgokat.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
És magasan jobb a statom vele mint a két társával, meg jobban is szeretem, de az már más tészta.
nézd meg és ezután mond hogy bármi átlövi a frontpáncélt!!!!
http://data.hu/get/4783317/ShermanJumbo_erlenberg_lol_XD.rar
igaz hogy 6os század!!! de érdemes megnézni
Rengeteg mester medálom van vele hiszen 2,7 sec alatt töltött be. Játszottam vele mikor még Elite volt de sûrûn dobált T9-be így eladtam, de századozni imádtam annak ellenére hogy KV3 volt az ellen. Jah T7-T8ban már lehet szórakozni csak tudni kell hol ütöd az ellent és ha tudsz az oldalába seggébe menni akkor darálni ahogy kifér a csövön. Az állandó 34KM/h nem vészes kis emelkedõt még tartja de ha domb van akkor már lassul. Ha érdekel PM-be tudok mondani helyeket hová kell vele beállni, hogy szép kis summát keress, bár a jó csõ sokat tesz a latba szerintem.
Az M104 legénysége megy a T34-be.
A T25 AT legénysége megy a T30-ba.
Az M104-et eladom.
A KV legénysége ment az IS-be nagyrészt és vettem bele újakat.
A KV-3 legénysége ment az IS-3-ba.
Az IS-et 5k xp múlva eladom és mennek az üres helyekre a KV-3-ba.
Ha meglesz az IS-4 akkor a KV-3-ból mennek fel az emberek oda.
Valamit még akartam de nem jut eszembe. 😊
Innentõl kezdve meghagyom a játékosoknak hogy kitalálják, hogyan kell használni 😊
Ahogy mondtad, ugyanazok az ágyúk mennek fel rájuk, és ezek az ágyúk a kis pen miatt nem alkalmasak arra hogy szembõl lövöldözz vele ellenfeleket, csak arra, hogy az oldalukba kerülve lõdd szét õket. Azonban az E8al ellentétben az E2-nek nincs meg a sebessége, agilitása ehhez, a flankeléshez. Jobb a páncélzata? Nos, én úgy fogalmaznék, hogy amilyen tankok ellen majd mész, tökmindegy hogy melyikkel mész, mert mindkettõ test páncélzatát átlövi bármi. Persze az E2 a tornyon elég vastag, de el kell mondani, hogy a legjobb ágyú felrakásához fel kell tenni a nagyobbik tornyot, ami csak elöl a lövegpajzson erõs, mindenhol máshol vékonyka. Ha meg akarod tartani az alap tornyot, ami egyformán vastag mindenhol, be kell érned a gyagyibb löveggel. És hát amúgy is mindenki tudja, hogy az E2-nek csak a tornya vastag, és mindenki a testen lövi, ahol 100mm, amit bárki átvisz.
Összességében tehát nem éri meg az E2-õt választani az E8 helyett, mert az agilitás elvesztése megöli azt a tankot, és a cserébe kapott extra páncél egyáltalán nem jelentõs, ezért nem éri meg. Gyakorlatilag így is, úgy is bárki átlõ bármikor, bármelyikben ülsz is. A kérdés csak az hogy gyors vagy e mint a villám(E8) vagy lomha(E2).
E50 és T34 van, JT, E75 és IS4 meg lehetne ..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Éppen ezért érdemes a játékba beépített álcafestések közül válogatni. A kövi patchben lesznek újak, és átvariálják majd a régieket is.
Más: A skineknél az van, hogy amilyen skin-t rakok fel a saját tankomnak ugyanazzal a skinnel fogom látni az ugyanolyan típusú tankokat? Egyszerûbben megfogalmazva a játék nem kezeli külön a felhasználók skinjeit? Ajánljatok légyszives a Tiger P-hez valami skint. Amiket a neten találok azok rém gagyik. A legjobban olyannak örülnék, mint a Magyar Honvédségnél használatos M65 vagy M90-es minta.
Redmaster, ezt hétvégén folyamatosan átéltem. VK3601P, Slugger, BDR ezekrõl folyamatosan pattogott, még 2 méterrõl is.
Namost egyszerûen legyen a garázsban t34 üresen és majd ha jön a csoda, akkor egybõl az m103ba képzem õket és a t34be meg mehet valami gyengébb? fõleg, hogy a t32õmet el kell adnom ehhez, így érdekelne. meg hát csak 288%osak😊
Próbáld ki mindkettõt és megtudod 😊
E8-an minden átmegy mint kés a vajon... ha E2õt jól beforgatod nagyok ellen is elég jól véd, de távoli harcra alkalmatlan a 0.38as kis pen-û ágyuja miatt.
Egészen biztos, hogy az én bénaságom is benne van, mert sokan dícséritek... de nekem ezzel az MM-mel játszhatatlan kategória, pedig azért nem tartozom a legrosszabb játékosok közé.
VK36-osok nem vagy csak marha nehezen viszik át a frontját...
Yo mobilis... alap toronnyal kell használnod, mert a fejlesztettet szét lövi minden szembõl is.
Ha okosan gamelsz vele akkor isten egy tank! volt hogy 30 találatot kaptam szembõl (BDR G1B, T1 hvy, T50, VK3601, PZ3/4 lõtt egyszerre xd)
M4A3E8at sokkal jobban szerettem.
WoT: Nishizumi77
egyébként ha tudnak vele játszani biztos ütõs, nehezen tudtam sebezni, de az ellen olyan béna volt, hogy volt idõm kitalálni a gyengeségeit
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
ja én is kiváncsi vagyok már az új TD-kre.