World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Malinovka 2012. február 28. 9:39:29
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 2 149
Szerzett kredit: 57 058
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Bokorscout majd egy kis lövöldözés is belefért😊
Engem amcsi csak a Hellcat miatt érdekel..
Orosz meg csak ezért mert van KV-m KV-3-am meg IS-4-em 😄 XD

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
most a 7.2 jön de márciusban szerintem.
Én viszont nagyon szépen köszönöm, hogy leírtad. Nekem új volt.
Lammaer!
Ha nem esik nehezedre Pongyi hozzászólásának tartalmát is bele lehetne venni a FAQ-ba.
A másik: Bár te is írsz róla, de táblázatszerûen is lehetne csatolni a FAQ-ba a XP és kredit táblázatot, ami Stoppos mûve (104780 hozzászólás). Remélem, egyik alkotó sem kíván szerzõi jogával élni. Énnekem mindkettõ hasznomra vált. Például mivel nem vagyok prémes állandóan ezüsthiányba szenvedek, emiatt a foglalás nem nagyon izgat, mert csak elég a végén bent lenni. Vagy például, ha KV-val toppon vagyok az se bánt, ha lelövik rólam a foglalást, mert az nekem nem oszt nem szoroz (nagyon meg nem sebeznek). Neki meg had legyen XP-je, stb, stb.
de ezzel a legó-szkinnel sose fogod megtanulni hová kell lõni. sztem könnyebb anélkül.
ha kilõnek nézegesd a többieket hová kapnak lövést és ne rögtön esc.
vagy csatin is találsz olyan embert akivel be tudsz menni egy kis gyakorlóra, én is ennek köszönhetek néhány trükköt (respect 0T3P és még pár ember, aki nem jár sg-re).
¥ xfire: kistekila
http://www.2shared.com/file/mdEM1IaT/20120227_1647_usa-M4_Sherman_e.html
😄 Elsõ 3 fragem megvolt, erre látom, hogy ketten maradtunk a sok ellen. Enrageltem, aztán végül ez lett belõle <#vigyor2>#vigyor2>
(Az elején pattogok a falak között, mert a Settingsben matattam... bocs 😄 Ja, és még mindig nincs egy hónapos a fórum regem, ezért muszáj vagyok így...)
wotdb.info fontvannak a gyenge pontok. Megnezed, megjegyzed, es maris nem melegfelvonulasos a WOTod. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
WoT: Nishizumi77
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Tudnatok adni egy linket, ahol reszletesen meg lehet nezni a tankok gyenge pontjait kepeken?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Akkor legkésõbb jövõhéten elindul szerintem, onnantól 2 hét az éles kb. Legalábbis az oroszoknak 😄
WoT: Nishizumi77
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Kozben a nyomorult T-28-al felhozom a gyozelem-vereseg aranyomat lassan egalba... <#alien>#alien>
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Megszoktam, hogy ilyen esetben az ellenséges medek simán átjönnek a hegyen, és kezdetét veszi az analrape, de nem, nagy el lettek picsázva.
amúgy nem lenne jobb legóval játszanod? úgyis úgy nézki
és ha "segítséggel" (csít) tudod ezt megcsinálni, akkor most kit kell dicsérnünk? téged vagy a programot? (költõi)
¥ xfire: kistekila
Elképesztõ..
Úgy kezdtük,h a Jpanter az elsõ percben behalt az 1 személyes támadása miatt és szóvá tettem,h ez mire volt jó.
(én vok a fax,h használom a c6-ot)
Gec..fos ami a tré,h meg voltak gyõzõdve,h igazuk van.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Irány a T-54.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Volt egy pár darab KV tank nálunk<#nevetes1>#nevetes1> a gyõzelem nem volt kétséges.