World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mas: aki az artykon szeretne elegtetelt venni, pattanjon a T-50-es volanja moge. Legutobbi csataban kinyirtam a 4-bol 3-at, klassz kis ÓPÉ tank... 😄
Saor Alba
Stephen M. Walt a Harvard nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó professzora összefoglalta a politikai mentegetõzés 21 pontját.
Abból az elsõ a nem mi voltunk. Te még mindig itt tartasz.
Komoly mintavételi mennyiség. Meg nyilván oda fõleg a bukott köreiket teszik fel az emberek.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Szerintem ezek után nemigen érdemes vele vitába szállni. Vak emberrel se vitázik az ember festményekrõl.
Abszolút releváns és pontos statisztika <#falbav>#falbav>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ez azért enyhe túlzás, hogy finoman fogalmazzak.
Egy KT-t hol szed ki szembõl 170-es pen-el meg 240-es átlagsebzéssel?
A jelenlegi statisztika szerint 190-et játszottam pz4-el, majdnem ötszázat KV-val. Szeretem is mindkettõt, azért játszom velük, na meg a pénzkeresés miatt. Benne volt az én véleményemben is a helyzet és random faktor, viszont hidd el, ha két ugyanolyan képességû játékos nyomna tíz meccset, akkor tízbõl hétszer a KV nyerne. Ez saját tapasztalat és mások véleménye is.
Ettõl még játszhatsz nyugodtan a géppel, mert az élvezet faktora nem sokkal rosszabb, mint a KV-é. Én csak az eredményességrõl beszélek.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Nagyon jól meg lehet figyelni ha egyedül rak be csatába ilyen tankokat akkor a legtöbbször alig érnek valamit, hála a papír páncélzatnak meg a sok sügérnek aki már kihúzta õket.
Gunslinger
Szerintem se OP csak egy jó tank amit ha értelmesen, jól használnak akkor nagyon hatásos tud lenni.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha 6 megy rád akkor kb mindegy mirõl beszélünk mert bármi szétszed bármit kicsit sarkítva de ettõl még nem a tank OP és azonnal nerfelni kell hanem a WG büdösgyökér. Mert nem képes úgy megcsinálni, hogy egyenlõen ossza el a tankokat hanem bebassza egy oldalra pl a 6 type-ot a másikra meg semmit.
A franciák ellen meg roppant egyszerû lenne ha nem eszetlenül menne a csapatok nagyrésze a randomba mivel a rof-juk semmivel sem jobb mint a szemben álló tankoknak akiknek még az az esély is megvan, hogy pattanhatnak róluk míg autoloader-es tankra ez azért nem igazán jellemzõ.
A másik amikor 2v2 med/heavy aztán mindenki próbálja lõni a magáét ahelyett, hogy a másikról szedné mert az el is tudná találni.
Az kéne már megérteni, hogy attól mert egy tankból sokat rak a kretén MM egy oldalra még nem lesz a tank OP.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vagy 3 T34 az egyik oldalon a másikon meg IS4-ek, E-75-ök. Ezt lehetne ragozni még sokáig, egy a lényeg: szar az MM!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ugyaneza franciaknal. gyorstuzelo ellen egyedul nem sok eselyed van, csak csapatba. de uyge radomba nem mindig platoonba megy az ember. akkor megis, ezeken mit tanulsz meg?
miert rinya az h ha valami op, akkor azert enm lehet szolni? vagy a legszebb huzd ki enekd is lehet. tenyleg szep megoldas. ezert van 40ezer type a szervereken. marha nagy megoldas lett.
Na pá.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kéne írni egy ilyen how-to-tank összefoglalót. 😊
dolorex, én most képeztem ki erre a képességet a 3001 P-rõl, 100% még valamennyi. 80%-os ingyenes átképzéssel 84-86%-os ürgék lettek.
Továbbiakban /ignore, és ezt visszafelé is elvárom.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tegnap én is megvettem a BatChat.-et már csak a két nagyobbik motor kell a Lorraine-re, hogy elit legyen azt meg kihúzom apránként a 90-es ágyúval is. 😉
De azt ne felejtsük el, hogy a lóri jóval lomhább mint a többi franszia med és ráadásul bazi nagy célpont is.
BattleTag: kabel15#2672
Prémium nélkül körülbelül 330 csatára volt szükségem ahhoz, hogy a 980LE motoron kívül mindent kifejlesszek rajta, illetve belõle a BatChat.-et, ráadásul ez még mindig kisstílû ahhoz képest, amit az igazán jó játékosok képesek kihozni a Lorraine-bõl.
Szóval egy kis nerf ráférne. (Fõleg így, hogy már letudtam. 😛)
Vagy az arty-k vagy a Type a bétában a T-54 most meg a franciák.
Meg még a bánat tudja éppen miért szerettek vinnyogni.
Egy, meg kell tanulni ellenük játszani.
Kettõ, ki lehet húzni õket és akkor lesz nektek is OP tankotok, sehol nincs senkinek megtiltva egyik ág sem.
Sokak szerint fun, sokak szerint kibaszás mert egy értékes tank elõl veszi el a helyet.
😄