World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B2

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha nem jön be az E2, megigérem kipróbálom rögtön az E8at!😊

Renegade:ebbõl még nem sikerült rájönnöm.talán Hetzer?😊

egyébként miért van rajtad még mindig elakadásjelzõ? ennek nem kellett volna pikpak elévûlnie?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ezen mi a hülyeség?írd le mert nagyon érdekel.mindent össze lehet hasonlítani mindennel.

Többen is mondták hogy az E8 a jobb, nem csak én. De te tudod, bár ha javasolhatok valamit, fejleszd ki mindkettõt mielõtt eladnád az M4 Shermant. Így ha csalódsz az egyikben, kipróbálhatod a másikat, mindkettõ olcsó és sokszor vannak leárazva. És ugyebár más más ágon vezet tovább mindkettõ.

Kérdés😊 le vagyok maradva az IS-4 az megy T-10-be valamikor(0.7.3) vagy marad?

Mert karbantartják vazze!!!!

patchaou
De ez még mindig hülyeség 😊 Nekem jól farmolt mindkettõõ, de ismerek olyat aki csak szenvedett a pzIV-el.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Ma játék közben volt valami üzenet, hogy leállás vagy mi lesz, de az idõpont már akkor sem stimmelt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azért kell összehasonlítani mert mindegyik remek farmoló, de sztem a Pz4 jobb.sokak szerint fordítva.ezért akarom kipróbálni a KV-t ,hogy kiderüljön számomra kinek van igaza.

azaz! b2 mindent visz.
popey8
Engem tegnap egy ojjekt lõtt ki full hpról ammo rack-kel. Jól lenerfelték az IS-3-mat. Régen ilyen nem volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

a WOT-nak miért nem megy a honlapja????? ezt a képet dobja ki :
http://worldoftanks.eu/
patchaou
Szerintem az ötödik 😊

hát a puffancs :-))

..nics olyan h jobb.. masra valo mindketto.. e8 jo med. imadnivalo, aki szereti ezta stilus. e2 inkabb heavy.
patchaou
Nem értem miért kéne egy heavyt egy mediummal összehasonlítani.

Igen, a 200+-os pen nyilván a PzIV-ekre ment le a randomtól. :-)

darki81
a t1-ht lesz utána, ami szerintem a 2-ik vagy talán a 3-ik legjobb tier5-ös tank!<#wink>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

ezt te állítottad egyedül, ha jól emlékszem.veled ellentétben talán 3an is azt mondták a E2 jobb😊

jaj tényleg Hetzer, el is feledkeztem róla pedig az tényleg remek tank.T-28ra kiváncsi leszek mert indítottam egy KV ágat is ,hogy bizonyítsam magamnak PzIV jobb mint a KV😄

Renegade:és meik tank lenne az?

pedig hosszútávon kijön a statisztika :-)

Tegnap azt tárgyaltuk ki, hogy összességében az E8 sokkal jobb nála. 😄

A múltkor megnéztem és a Pz38na-al tök jók az eredményeim. Fogalmam sincs hogy csináltam, alig vártam, hogy átverekedjem magam azon a xaron.

patchaou
T-28, Hetzer

Ba**hatom az esélyeimet, ha a random nem úgy akarja.

pedig a játék legjobb tankja is T4 :-)

A T40 egy álom, bára z ugye TD 😊

próbáld ki az AMX40-et😊vagy Pzkpfw 38nA...azok is igazi fostalicskák.még jó tier 4.-tankal nem találkoztam....

Random work
szerintem (remélem) bármi jobb lesz a Lee után 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pedig T6 szovjettel már igen csak jók az esélyeid (44,5%), hogy átvidd oldalról az egeret

Tegnap 3* lõtték el az IS-3asomon az ágyút. És a fejlesztett tornyot is olyan szépen lõtték át több alkalommal is ugyanazon a pályán szembõl hogy az már is volt vicces.
és M4 Sherman?az is hasonló lesz?remélem nem....igazából E2 miatt indultam el, tegnap kitárgyaltuk ,hogy E2 remek tank😊

AMX-13-75-el én is lõttem ki IS-7-et oldalról, a görgõknél lõttem, az összes lövésem átment (három asszem), a replayt sajna már töröltem, mert csak a nagyon jó csaták visszajátszásait tartom meg, két-három hetente törlöm a többit, ez volt eddig a legkisebb tankom amivel IS-7-et lõttem ki.

Maust meg T-43-al, ami legkisebb volt, azt anno a seggén keresztül sikerült, elõtte az oldalával próbálkoztam és úgy hogy nem rám figyelt 5-bõl 5 nem ment át ott, pedig nagyobb a penje a D10T-nek, mint a Zis-6-nak.

Eagle16
A görgõk mögötti rész, végig.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sunsetjoy
Nem találkoztam olyannal, aki összességében jól nyilatkozott volna róla. Nekem 2x volt meg, mert T1 és shermi is ki volt rajta pörgetve, de szintén ócsárolom 😊

Az meg hogy felülre kerüljön, ritka eset ám...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

a 100mm-s a görgõk között van, vagy még felettük?

patchaou
Ha felülre kerül akkor igazi kaszás, de amúgy tényleg kaki.

Eagle16
Az Is-7 oldalának 3 része van. Van a legfelsõ, ami döntött, 150mm. Ott nem nagyon lehet átlõni. Alatta van egy rész ami 90 fokos, 150mm. Az mögött spaced armor van, elnyel mindent. És ez alatt van a 100mm vastag 90 fokos rész, ott akármi sebzi.

A Maus oldala sem gyenge egyáltalán, elképesztõen könnyen lehet átlõhetetlenné varázsolni akár egy 10-20 fokos elforgatással is. És a Maus ugye helyben tud fordulni.

Az Is-7 oldala meg jóval kisebb célpont, így a kettõ egyensúlyban van.

M3 Lee egy darab kaki sztem.Vagy van valakinek pozitív tapasztalata vele kapcsolatba?Igaz még alap a tank, de néztem a löveget szinte semmivel nem jobb.

144-es pennel nevetve? wow, egyébként mennyi a nevetve? mondjuk 90%? errõl szvsz csinálhatnátok videót, több embert érdekelne

is7 oldalát amx1375 nevetve lõdözte át
biztos, hogy nem, ahogy a 33% is túlzó, de egy ügyes matekos megmondja, hogy mennyi rá az esély, de biztos nem 0,2% :-)

Tudtommal az IS7 oldalát nem tudod mindenhol átütni (talán az elsõ görgõk fölött?) alacsony penes ágyúval, míg az egér 3 tank méretû oldala szemüveg nélküli magas diopriás embereknek sem kihívás :-)

Ja igen, a füstöt ki kellett kapcsolni. 😊

De most egy samsung rf510-esem van és a high beállítást az sem szeresse.

185-ös páncél, nekem a legnagyobb sikerem 1vs1ben egy tigrissel elkövetett egér alázás volt, mondjuk kellett hozzá egy nagyon ügyetlen játékos :-)

Eagle16
Kíváncsi lennék gyakorlatban hányszor sikerült 😊 500 csatából 1x mi? 😄

Nekem az Is-7 100mm 90 fokos oldalát lõtte át egy ARL-44 a 160-as átütésû 90mm-es ágyúval...micsoda OP dolog ez az Is-7...szerintem azt a részét még egy Pz IV is átlövi.

Tono34
T60-on sûrûn leesett az fps, most T61-en jobban megy, de a lövések utáni füstöt ez se bírja.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Vicces egyébként, hogy sokkal szebben kinézõ játékok futnak gyönyörûen, a wotot meg le kell vennem mediumra, lowra, ha nem akarom, hogy a pusztában beszaggasson. A pusztában, ahol van két bokor, meg némi homok. Ráadásul betában még nem volt ilyen probléma. Ott egy IBM T60-as gépen ati kártyával elment lowban. Csak a game boostert kellett elindítani, ha nem akartam 1 perccel a meccs kezdete után beérni.

darki81
hát, azért annyira nem pihe puha az oldala 😊

darki81
az a T-50-2 az LOL 😄