World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vhogy nem tudok azonosulni azzal a tankkal, fullos már, de lassú mint a tetû, és nem tom, azt hittem de jó lesz majd ha fullos lesz, és majd akkor pattogok világba és lesz fasza 88-som is.....erre stug 3-ból 3x átlõ, meg bármilyen tank szinte....próbáltam mozgatni a testet, próbáltam h csak állok elõtte stb stb 😄 nem azt mondom h nem pattog, mert bl-10 meg ilyenek is pattantak már, de t7 csatába sokszor csak nézek h milyen tankok lõnek át....😄 (ja és nem állok kint a map közepén h na most sorozzatok mert tiger p-be vagyok😄) vannak szép élményeim vele, de vhogy nem érzem azt h na ezzel a tankkal menne 😄
t29-t imádtam, élvezet volt a játék vele, IS-el se volt rossz, igaz ott csak 100-sal mentem, mert nem volt elég kredit, nem mertem megkockáztatni a 122-st...😄
de erre mar lehetett reggelni szelesebb korben
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Mondom hogy a legjobb T7, sõt ez már T7,5 😄
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. február 29. 16:43:37
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 235 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2)
Szerzett kredit: 72 318 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 600)
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az oroszok öntvényekben jobbak voltak bármelyik nemzetnél, de ezek hõkezelésével nekik is adódtak problémáik. Hengerelt acélban se lehettek rosszak. Harckocsiknál keményebb lemezeket alkalmaztak, mint mások. Igaz a felületkezelt acéllemezeket (Face Hardened vagy FH a jelölésük) nem alkalmaztak.
Vereség
Csata: Westfield 2012. február 29. 15:57:00
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 365
Szerzett kredit: 62 682
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés
Mi a jó életet csináltak ezek 14-en egész csata alatt?
A Löwe is a 3 killjébõl 2-t úgy lopott, konkrétan láttam, és az egyiket elõlem.
A 8 killem között ott a 4 top tanjkuk, ebbõl 2 100%-rõl, 1 kb 60%-ról, 25 lövésbõl 23 találat és még így is vesztünk... hát már nemigaz...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Nyugodj meg, te is nálam, ha már arra nem veszed a fáradságot, hogy több oldalon utána nézz valaminek és utána még sértõdöttet játszol.
A páncélminõség bevezetése jó lenne de megvalósíthatatlan. Mivel a típusok nem egy adott évhez kötöttek. Például a Párduc 1943-ban és 1945-ben is gyártásban volt, jelentõs különbségek lehetnek a páncélzat minõségében. Most akkor hogyan döntenék el melyik évjáratot kapná aki megveszi. Ugyanez igaz a Shermanra, T-34-re, stb.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lengyelül... bazz ekkora lámákat..
Jól néz ki ez a Tas TD is. Kicsit gyanús, hogy csak oldalnézeti kép van róla és olyan harckocsi az alapja amit nem tudtak még tesztelni se.
Nem tudom honnan szedted ezt az adatsort, de több olyan érték is van amelyik rossz. Se a torony oldala, hátulja se a test oldala, hátulja nem volt ilyen erõs. Az meg külön érdekes, hogy a harmadik sorban lévõ (turret side and rear, and hull front)-nál a hull front mi. Az hogyan kerül oda? Ez alapján nem lehet eldönteni, hogy a hull front 200 mm vagy 220 mm...
A torony frontjára a legtöbb helyen azt lehet olvasni, hogy 220-240 mm. Viszont van egy képem, aminél végig 220 mm van megadva. Sajnos a kép alapján nem derül ki, hol van a metszõ sík, lehet hogy kicsit arrébb tényleg 240 mm lenne az érték és így mindkét adat jó.
A lövegen semmi olyat nem erõsítettek amit a más tier 10-es löveg nem kapott volna meg. Az a ~+20 mm-nyi átütés amit Gunslinger írt valóban megvan. De az összes tier 10-es löveg kb ugyanennyit kap az átütéséhez. Némelyik sokkal többet. A löveggel kapcsolatban az egyedüli buff az APCR lövedék, mivel ilyen nem volt. Legalábbis nem maradt fenn róla adat. De a többi tier 10-es lövegnél is van olyan, amelynél szintén nemlétezõ APCR vagy HEAT lövedék van.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
ami buffot kapott az a pontosság
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
460 mm (18 in) (in the area of the mantlet)
250 mm (9.8 in) (mantlet)
240 mm (9.4 in) (turret front)
220 mm (8.7 in) (turret side and rear, and hull front)
210 mm (8.3 in) (turret front behind the mantlet)
200 mm (7.9 in) (hull front)
190 mm (7.5 in) (hull side and rear)
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Amúgy a wotdb oldalon nézegettem ezt az E100-at, hogy mégis hol lehetne "még" átlõni szembõl, mert eddig én a sarkánál, ahol az eleje átmegy az oldalába tettem meg, annak ellenére, hogy itt nem is jelzi. Ez hiba, vagy ott tényleg nem lehetne átlõni és csak szerencsém volt?
Ahol viszont a motort vagy zölddel a sebezhetõ pontot mutatja az alján ott mindig lepattantam.
Thx
A KV-val 48% a winrate-em, a Pz4-el 60%.
a 4-es tankok kb 1 lövés.
továbbá sebzel tier 9-ig, meg talán 10-ig is 😄
a pz4 az nekem elit volt, de csak a kis tankokkal bírtam, a nagyobbakkal meg csak akkor ha nem lõttek rám 😊
hasonlítsd össze a 2 tank adatait, annyi hogy a kv lomhább és a végsebessége is kevesebb tízen párral, de a kv-n minden más fényévekkel jobb 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★