World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az elmúlt nap látványosságai azok voltak, mikor két T-50 a szó legszorosabb értelmében leállt csikicsukizni egy T29-el, illetve mikor két TD (Hetzer és Su76, mindkettõ 100%-on) nem mert letámadni egy egyedül megmaradt Wespet, így egy helyben álltak 5 percet, majd döntetlen.
Az elmúlt két játék:
1. Teamkill, magyarázat: kilõtted elõlem az ellenfelet (T7-T8 csata)
2. Platoonba T7-T3 (!), annyit csináltak, hogy a kezdõkör közepén szembefordultak egymással majd egymás mellé lõdöztek (T7-T8 csata)

Ami ma még nagy sláger, hogy a top tank ahogy meglátja az ellen scoutját bevárja és mivel elsõre nem tudja kilõni nekiáll vele szórakozni. Persze az arty nem alszik..

Mostanában csomószor úgy rak be a MM tankokat, hogy az egyik T-bõl több van. Papíron erõsebbnek tûnik, a valóságban szinte mindig kikapnak.

Ezen az eff mod nem segít. Az csak annyit csinál, hogy már elõre látod, hogy mindegy mit csinálsz, bukó lesz, ezért minden mindegy alapon is fogsz játszani...
Nekem erre a legdurvább példám az volt, mikor a mi és az ellen top tankja között 1300!!! eff pont volt a különbség az övék javára én meg mérgemben gyorsan meg is öngyilkoltam magamat. Természetesen ebbõl lett a duplázásom kb 120 xp-vel 😄
Jobb ha az ember minden csatában megpróbálja a legjobbat kihozni magából, hátha a végén pont annyin fog múlni a siker, hogy hiszel-e benne 😊

Eagle16
Eddigi legjobb csatám Is-7-tel, ha esetleg valaki mozizna egyet akkor: : (izgi volt)

Victory!
Battle: Steppes 2012. február 29. 22:02:29
Vehicle: IS-7
Experience received: 1 732
Credits received: 80 976
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Defender

Replay

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mint a legtöbbnek. Ha nem akarod megtartani, nem, de farmolásra jó.
Nem lenne rossz a lóri de üldözi a balszerencse...legutóbb is T10 csata(Is-7 kilõve+az aprónépbõl is valami)és tarartatám!!!

Top tankunk...majd 5000 csata alatt 1 topgun 730-as efficenty...ELMÉSZ A ******!!!!
De minden körben a T9-10 tankunk kill nélkül távozik,lehet újra efficenty moddal kéne játszanom hogy elõre felkészüljek a negatív mentális behatásokra.<#idiota>

M4A3E2... Frissen vettem egyet, de ekkora dobozt még nem láttam. Ott virít mindkét oldalán az "ide lõj" felirat. 😄
Amúgy érdemes kifejleszteni valamit rajta, vagy egybõl teperhetek M6-ra? (M1A1 löveg megvan)
A mai termés 45k xp a T32-be. Még egy tizest belepakoltam volna szívesen, de egyszercsak valami varázsütésre kb fél órája bekapcsolt a szopóág... Mivel széllel szemben nem érdemes, jöhet az AMX, azzal kedvére kitombolhatja magát a játék 😄

saslaca
Üdv mindenkinek!
Elnyerte a tetszésemet az IS. A kipróbáltak közül eddig szerintem ez a legjobb.

Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. február 29. 21:26:01
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 1 452
Szerzett kredit: 40 663
Csatában elért Achievement: Acélfal
Ez prémiummal ennyi.

Azt a mindenit! Egyre jobb ez a jármû. Álmomba sem gondoltam hogy ezek a francia tankok ilyen jók. A német light tankokat porig alázom vele. 5 kill
Gyõzelem!
Csata: Murovanka 2012. február 29. 21:12:56
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 134
Szerzett kredit: 27 480
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Mesterlövész

A Sherman 105-ös csöve fura dolgokra képes. Az elõbb egy Löwe tornyát lõttem el elölrõl (HE ugye) úgy hogy kigyulladt. Mik vannak.
Metalmilitiakid
Asszem nekem se lesz email... De, hogy miért olvastam össze a két kérdést, de hülye vagyok 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

180°os fordulás egy kis emelkedéssel. Tehát emelkedik 😄 Na érted...
Metalmilitiakid
Vazzeg. Most hogy megint elolvastam az increase lenne, viszont én az elõzõnél melléolvastam a speed et és decreaset nyomtam be. FFFUUUUUUUUUUUUUU

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kabel15
What happens to your plane's altitude if you perform a “chandelle? erre ti hányadikat választottátok? 😄

BattleTag: kabel15#2672

Metalmilitiakid
Én azt nyomta, ha jól emlékszem, hogy mindegyiknek voltak jó gépei, viszont a választósnál én is a Bf109 et választottam. Remélem azért még fogok kapni.

Mennyi idõ után?
kabel15
én regeltem jött is a mail. <#taps>

BattleTag: kabel15#2672

Én sem kaptam, talán azért, mert a kérdéseknél azt válaszoltam, hogy a német gépek voltak a legjobbak, meg a Bf109 a kedvenc típusom.

Én is regisztráltam de nem küldtek e-mailt<#sir>
Igen, sõt az EU-s oldalról is tudunk. :-)

http://eu.worldofwarplanes.com/

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ettõl kicsit jobban érzem magam, valahogy csak átrágom rajta magamat én is 😊
Csak már szégyelltem, hogy mért nem jönnek a killek... 😄

Megnyugtató, hogy nem vagyok vele egyedül.

noname23
Azért azt remélem felfogtad már a játékban ha te ténylegesen 6ot 100%ról kilõnél az milyen pénz összeget jelentene még ilyen low tierben is hát nem 300xp-t<#shakehead>
Attól hogy csóriknak nem jelezte a killt attól még ne szálljál el magadtól, hogy te milyen überbrutál killer mester vagy
mert elég szépen lesebezték neked és kb olyan minimum 800xp-n kéne legyél, ha te olyan hõs tettet végeztél volna el amilyennek beállítod.

Csak egy példa hogy kb értsed a dolgot ha egy pz38Na-t egy IS-t KV3at VK36-ot 100%ól kilõsz nyeréssel az 2160XP xDxDxD

Akkor mirõl beszélünk és igazából csak 3 ellen volt ami említésre méltó szóval sorry hogy most ez rajtad csattant, de qvára nem birom az ilyen atomanti szájberrambó beszólásokat hogy "én killeztem 6-7-8-9" persze ló**** az már milyen xp rekord mennyiség volna ebbe a játékban.
Már az is sok mikor valaki 2500-2800körülit postol be és az is max annyit jelent hogy 4embert képes lett volna elrakni láb alól teljesen egyedül de nem azt, hogy egymagában mindjárt felér egy fél csapattal persze mintha tényleg a többin ott se lett volna mert nem mutatta mennyit sebeztek.
Szóvel ez nem cod meg mit tudom én mivel hasonlítgatjátok össze hogy a killek másodpercenként jönnek mert itt van hogy percekig elvagytok eggyel mire összejön.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

67 meccs alatt 16 elpusztított jármû, 7 (!!!!) élve megúszott csata... 😄 Bár a végefelé (utolsó 15 csata) már jól ment, addigra nagynehezn megtanultam, hogy nincs rohanás. Általában azt csináltam, hogy vártam amíg elrednezõdnek a fronton a dolgok, aztán kerestem egy TD-t, beálltam az oldalába aztán szétlõttem. Aztán meglett az XP a következõre és adtam is el rögtön 😄
Hát én szenvedek vele mint a kutya.
Neked sikerült vele normális köröket futni? Mert én már azért adtam el idegességemben, mert annyit bénáztam vele 😊

Megvan minden hozzá. De igazából nem érdekel, nem akarok úgy rohangálni, mint egy T-50-es. Saját kategóriájában vadállat módjára lehet vele aprítani. 26 lövést kaptam egy T5-T6 csatában, több, mint 200hp-val fejeztem be így is.
Sziasztok!
Sokat olvasom a fórumot. Rengeteg okos tanácsot és hülyeséget <#vigyor2> lehet itt összeszedni.
Viszont most szeretnék egy példaértékû tettet megosztani veletek.
A megfelelõ önfeláldozás hozhat gyõzelmet.

Jó játékot!

Én pár napja fejeztem be azt, szóval pont kapóra jön az akció <#vigyor2>
ha ez nekem jött: lánctalp fent, legjobb motor: on, szóval így érzem h tetû lassú 😄
mondjuk lehet az a gond h jpantherrel nyomom (azzal farmolok) és ugyebár az gyors minden tekintetben😄
ja így h jpanthert felhoztam, a 88-sal is bajom van 😄 lassú nagyon tiger p-n...de ez megint csak azért lehet mert elég sokat nyomom jpantherral, és az ugye darál a 88-sal, míg tiger p-n meg talán ilyen 8-s rofja van, nem tudom miért de játék közben nagyon lassúnak érzem, igaz tiger p-vel napi 2-3 max 5 csatát megyek, míg jpantherral 20-25 csatát is, lehet nem éppen tesz jót 😄

köszi szépen a replayeket😊 meglesem majd õket kaja közben 😄

lehet amúgy h csak egyszerûen nem passzol ez a tank hozzám, volt már ilyen a történelemben😄 (pl. t-28....mindenki mondta h mekkora király t4-ben én egyszerûen gyûlöltem, bezzeg a lee-t meg szerettem 😄)
Szerintem vissza is veszem ma én is, március 5-ig csak összejön az a 20k xp ami még kell 😊 meg hát egyszer úgyis le kell tudni, ha Bat.Chatot akar az ember...

Jaaj .....hmmm az elso korben i-5el mentem me262 hg es la-15ok ellen ,haaat rovid volt

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Már ellepték a játékot az AMX 12t-k... készülnek holnapra.
Március 1.én kezdõdõ special:

50% on the vehicles AMX 13 75 and AMX 13 90

To discover or re-discover the tanks described above.
3 days of Premium Account for the price of 1 day PA, 7d PA for the price of 3d of PA

To earn more experience at low prices.
х3 XP for the first victory

To earn even more experience. Not only with you AMX of course.

link

WoT: Nishizumi77

Nem lesz lassú, csak kell a lánc meg a legnagyobb motor. Alap motorral nagyon csiga csak.

sanya01
Ha még egyszer valaki azt találja mondani, hogy nem létezik "szopóág" és befolyásolt MM, akkor személyesen pofozom fel! 😄DDD

Szia,

Mellékelt linken láthatsz Tiger P replayeket, sorbarendeztem neked, felülrõl lefelé, killek száma alapján. 12 killrõl indul...
Talán kezdj ezzel. 😊

A térképek melletti zöld ikonra kattintva tudod õket letölteni.

Egyébként ajánlom az oldalt mindekinek. Ide a fórumra linkelte be valaki néhány napja/hete, onnan tudok róla én is.

http://wotreplays.ru/index.php/site/index/tank/281/nation/2/level/7/sort/frags.desc
Gottfried
Ilyenkor azért felmerül a kérdés hogy a többiek mit csináltak ??
(Szinte mindet 100%-ról lõttem ki)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

patchaou
Még nekem sem küldtek 😞

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem is a Tiger P az egyik kedvencem, a legtöbb csatát is ezzel játszottam.

Mi ez a testet a sarkon trükk? Olyasmi, hogy mindig szembe kell állni az ellennel?

Más. Ajánlottátok nekem a T6-os VK tankot. Elsõ csatámban berakott T9-esek közé, utolsó voltam a sorban. De amikor szembetaláltam magam egy Jagdtigerrel és az elsõ lövése lepattant tudtam, hogy jól fogok vele járni. Kicsit lassúnak találom, de a páncélzata kárpótol ezért.
ha ugyanaz a metodika, mint a WOT-ban, akkor ha alfás és bétás is vagy rögtön + 2 közepes prém jármûvel kezdesz

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

En most kaptam kb 2 oraja a mailt, vmi 950mb meg csak az egesz game.... :-(

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

popey8
Nekem még nem volt, így nem tudok értékelhetõ tanácsot adni. Azért tudom, h a testet a sarkon kitolós trükkel kell kihasználni. Ja és a tornyon lévõ parancsnoki kupolát kis túlzással még a Loltraki is átlövi<#vigyor>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mennyire mások vagyunk. 😄
Én ki nem álhattam a T29-est, azt hogy állandóan tereptárgyakat kell keresni hogy eldugjam a papír testét, meg a pontatlan és sokáig töltõ 105öst. El is adtam a fenébe.

Ezzel szemben a Tiger P-nek minden percét élveztem, prém nélkül egy hét alatt kihúztam vele a VK4502A-t, mert hihetetlenül élvezetes volt vele játszani. A Tier7 legjobb ágyúja, és nagyon jó páncélzat, amíg nem tudtak az oldalamba kerülni, nemigen bírtak velem soha. Tényleg Tier 7,5 inkább, szerintem durván felette áll a másik háromnak.

Én regeltem, de nem kaptam e-mailt.....

popey8
Én is kipróbálnám, de nem szeretek félkész játékkal játszani (igaz a WoT is az volt mikor elkezdtem). Az alfa nekem még túl kezdeti stádium. Majd, ha béta lesz, akkor megsasolom. Biztos a WoW is jó player szopatós játék lesz, mint a WoT😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mond nekik akkor hogy gyorsabban válogassák a jelentkezõket 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

az izgalom teszi, csak botok ellen tudok menni mert nem rak be az qrva mm senkit