World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hittem, ismered 😊
a krediten kívül gyakorlatilag mindent meg tudsz nézni benne, igen klassz kis kiegészítõ.
(Esetleg nincs vmi mod amivel ki lehet menteni az eredményeket? )
Battle: Arctic Region 2012. március 3. 10:16:20
Vehicle: IS-4
Experience received: 4 185 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 52 109
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Kolobanov's Medal, Sniper
Egyik IS-ünk ajánlotta, hogy vegyek inkább biciklit<#taps>#taps>
prém nélkül
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Igen, a 40 szerintem teljesen jó érték az átlag nettóra, de szégyenszemre már volt bukó köröm is vele (igaz, egy prém nélküli idõszakomban)
No, a loggerben megnéztem az utolsó type-körömet:
1588 xp, 1671 sebzés, túléltem, 17/20 találati arány, 1 spot, 3 killre adott a rendszer 80.000 kreditet.
Persze, mint minden statisztika ez is torzíthat, mert hát ugye nincs tökéletes megoldás. És persze mindenkinek van rossz meccse, én is csinálok néha egetverõ hülyeséget, hiába vagyok zöld.
De globálisan: zöldektõl sokkar töbször látni elfogadható és ertelmes megmozdulásokat mint pirosaktól. Megint, nagy számok törvénye.
Ez nem jelenti azt hogy pirosnak ne lehetne egy meccsen 7 killje, vica versa azt sm jelent hogy a zöldnek meg ne lehetne nulla és ne halhatna meg elsõként a meccs elsõ percében 😊
elég sok a csürhe banda, ahol bepakolnak tier 6 században 5-ös tankokat is, de van hogy kisebbeket!
de volt hogy egy csürhe bandával játszottam, akik kört csak 3-4 klántag volt, és olyanokat gyõztünk le, akik csak klántagokból álltak!
szóval ha egy erõs klán játszik, szerintem az 10-8-at nyer! <#vigyor1>#vigyor1>
Amióta bejött figyelem és nem tudom eldönteni mi alapján értékel.
Jómagam szépen növelem a gyõzelmi, kill, xp arányomat az érték meg alig növekszik de volt már, hogy 5-6 gyõztes kör alatt amikor csináltam is valamit nem csak megnyerték nekem még csökkent is.
Másoknál meg azt látom, hogy a sötétzöld player akkora balfaszságokat képes csinálni meg kempelni a kör végéig, hogy csak meresztem a szemem.
Azt tudom, hogy figyeli a foglalást/védést/spottolást, nade ennyire nem súlyozhatná túl mert azért csak nem ezek a legfontosabb momentumok egy csatába.
Természetesen egy ügyetlenebb játékosból is lehet ügyes, csak többet kell gyakorolnia, mint egy tehetségesebbnek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szerintem nem, mivel a századok azok századok ellen játszanak ugye, nem random csürhe ellen.
Ergo: az ellenfél is keményebb és szervezettebb, azaz statisztikailag ugyanott vagy.
Értsd: winrate (csürhe vs csürhe) = winrate (company vs company).
A tigris nem olyan kivételes, átlagtank.
Emlékezz majd szavaimra amikor letoltad a 200+ meccset vele, nem lesz az 59% 😊 (kivéve ha globálisan 59% körül vagy, mert akkor igen, de nem a tank miatt hanem miattad)
Platoonozásnál nálunk alapszabály, hogyha az összes platoontag meghal, akkor automatikusan Exit Battle és megyünk mással egy kört.
Az idõ XP és credit.
WoT: Nishizumi77
csak ez nem fog bekövetkezni, mert úgy alacsonyabb lenne a bevételük!
#107122 többször volt már hogy csak 2-en éltünk haverral mert ezek egybõl elhaltak, védtük a zászlót szedtük a hp-t és nem bírtunk el velük, de sokszor majdnem meg néha igen! 😄
Tegnap óta meg van a maus, és amikor egyedül mentem vele, mindenki otthagyott, gondolták egyedül lefogom, és többször volt olyan hogy közrezártak és nem segített senki.
Húzzák a zászlónkat és én megyek vissza egyedül..
sok sok sok rengeteg olyan köröm volt hogy azt kellett mondanom hogy ezt nem hiszem el.
megbeszéltük haverral hogy ha kilõnek ne nézzünk más játékost, mert egyszerûen olyan dolgokat mûvelnek hogy hihetetlen..
az meg hogy valakinek kevesebb a killje mint a csata száma, az azt is jelentheti, hogy minden kis húgy tankot kipróbált és szenvedett vele, amiken olyan ágyú volt rajta, hogy egy nagyobb tank seggén sem sebzett semmit 😄
aki csak 1 ágat húz elõször, és utána vesz egy tier 8-as prémium tankot, annak már más képet fog mutatni a statisztika, mint olyannak aki a szarokkal is játszik.
persze vannak sokan akik megveszik és azzal sem boldogulnak, mert nem tudnak taktikásan helyezkedni, és nem tudják mit hol szabad lõni, és mikor.
nekem 3 973 csatám volt eddig, és 3 388 killem.
ha kihagyok tankokat akkor teljesen más lenne a statisztika.
a gyõzelmi arányom meg 47%
47%-os aránnyal is hoztam le csatákat, volt hogy 1vs5-ben vagy 2vs 8ban.
(szerintem akiknek igazán jó az arányuk, azok században játszanak a saját csapatukkal)
A prémiumos is tudja, ha nyer akkor többet kap. Miért nyugodna bele bárki a kevesebbe, ha lehet több is.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Fõleg amióta van ugye ez a mod, aki piros annak szar a winrateje, akinek zöld annak meg jó. MINDEN esetben.
(és igen, efficiency alapján színeztetek 😊 )
A fiúktól úgy hallom, ennyire azért nem zöld a fû.
100K-t nyerés esetén hoz ha NAGYON jó vagy... az a szám amit te keresel úgy tudom 40K... de majd megmondja valami helyi prém noob 😊
A magas efficiency meg a parádés stat nagyrészt annak köszönhetõ ha az ember minimum platoon-ba vagy században megy nagyon sokat.
Egyedül játszva lehetek akár milyen pro ha a játék úgy dönt, hogy nekem most nem kell nyerni és berak 10-14 balfasz mellé mert egyedül nem lehet megnyerni a kört.
Természetesen mindig vannak kivételek de nem ez a jellemzõ.
És ha rajtam múlik meg jönnek még új ágak, akkor egy darabig nem is lesz (olyan tankkal amin már nincs mit fejleszteni nem megyek, max napjában 1-2 kört)
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. március 3. 9:49:59
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 2 400
Szerzett kredit: 81 276
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Védõ
WoT: Nishizumi77
Van amúgy sok értelmes ember is, csak õket kell megtalálnod.
Prém tankosokkal meg ne foglalkozzál, a három T8 prémtank majd 100,000 kreditet hoz vereség esetén is minden csatánál. Azokkal nem teljesítmény pénzt csinálni. Fõleg a Typeal.
mit ad isten, akiknek gyenge az efficiencyje, gyengék a statjai azoknak meg alacsony a winratje
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
szerintem ezt ne nézd senkinél..
ez kb 90%-ban a szerencse dolga!
Tegnap valahogy nagyon napja volt mindenkinek. Mountain Passon játszottam objecttel, elõször az artynk próbált leszedni rólam egy amx 13-90-et, amit már detrackeltem, és telibe vágott, majd a saját is4-ünk lõtt véletlenül hátba, miközben tartottuk a hidat. Nem bántom õket, mert elnézést kértek, meg minden, és látszott h nem direkt hülyék, csak valahogy a negatív hullámok..😊
Pl. ezt is triplázhatta volna, de neeem....
Tiger P és a hûséges sziklája (mellékszereplõ: egy IS, ellenfél meg vagy 4-5 tier7-8). Bekapott találat 14.
Nem a legjobb helyzet volt, pár lövést ki is kerülhettem volna, még szerencse a tigerp koponyája. Azért az érdekes, hogy ennyien voltak, és paráztak 2 tier7 tanktól... ha lerohannak fél perc alatt szétkapnak minket, mint hülyegyerek a képeskönyvet 😊
Tiger P szikla
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. március 3. 7:41:55
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 4 017 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 777
Csatában elért Achievement: Acélfal
az elsõ ruinbergen a komplett csapatot noobozta, mert lövés nélkül halt meg, de a foglaló ellenfélhez visszaértem e100-al. Nyertünk, de azért érvénybe lépett a tegnap leírt egyik pont (ha meghalsz, akkor a csapat noob).
a második himmelsdorfon közvetlen közelrõl beletrafált a t34-embe (nem tudom, miért nem vettem észre, lehet elbambultam), a lövészem halott, löveg kaputt és a kapás-válaszlövésem elkerülte sajnos. Ennek annyira megörült, hogy elkezdett oltani 😊
a harmadik ismét csapattárs, úgy gondolta, hogy t34-el én az õ magánhasználatú spottere vagyok...amit még el is tudtam volna fogadni, ha nincs a túloldalon 3 gw tiger...mert ugye borsos teendõi között egy-egy countert nem tudott megejteni.
Jó fej srácok ezek, na 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az "S",hát nem használhatatlan, de folyton érzõdik rajta, hogy átmeneti tank, "baby-IS". Lényegében közepes páncélzat összeházasítva egy böszme nagy, de pontatlan és nagyon lassan töltõ löveggel, megfejelve hevinek erõs, mednek átlag alatti mozgékonysággal.
Szóval mednek és hevinek is vhogy kevés. Akkor érzi a legjobban magát, ha tud egy csapat t7/8 saját hevit vagy med-csapatot támogatni, de magában hamar otthagyja a fogát, néha még saját tier medekkel szemben is, mert annyira lassan tölt újra, vagy mert sikerült átlag alatt sebezni. Ilyen szempontból kicsit olyan, mint a T30, zorall ágyú, viszont újratöltés közben hamar szétkapják. Nagyon sok xp-t kap, ha több lövést is be tud vinni nála magasabb szintû ellenfeleknek.
Nem próbáltam, mert csak átrohantam rajta, de szakaszban sztem nagyon erõs tud lenni a tierjében egy gyorsan tüzelõ, hasonló tempóban közlekedõ meddel, pl Jumbo/VK3601, ilyesmi.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!