World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így késõ éjjelre egy kis OFF:

Szert tettem egy orosz könyvre, ami szovjet önjáró lövegeket mutat be. Pár érdekesség is szerepel benne. Egy kis összefoglaló.

Tárgyalja a KV-6, KV-7 típusokat. SU-100Y-t. Az SU-100Z-t, ami valami olyasmi bunker romboló lett volna mint a KV-2, csak két toronnyal, a kisebbikbe valami seprûnyél löveggel. Természetes ír az SU-152, illetve ISU-122/152 típusokról illetve azok alverzióiról a 122 mm BL-9/S-26, 130 mm S-26, 152 mm BL-8/10 löveggel szereltekrõl (ezek kepeinél többnyire rossz az azonosítás). Olvashatunk az Object 704-rõl, Object 268-ról (T-10 alvázas önjáró löveg). Természetes szerepel benne a két agymenés is a 2B1 Oka és a 2A3 Kondensator 2P is. Ezekrõl a típusokról nem raknék be képet, nem részletezném õket, interneten is van róluk anyag.

Ír az SU-14-rõl, ebbõl is volt vagy 3-4 változat. A WoT-ban az SU-14-2 szerepel. Ebbe a valóságban csak 152 mm-es löveg volt beépítve. Object 212 is benne van, ebbe is csak 152 mm-es löveg volt. S-51-rõl is van egy kis információ.

Szerepel benne az Object 261 is. Valamiért Object 715 névet is írnak mellé. 1947-es a prototípus. A fegyverzete 152 mm M-31 löveg. Aztán egy másik IS-7 alvázas önjáró löveg az Objetc 263, ami szinte ugyanúgy néz ki mint a 261. A fõ különbség a löveg a 263-asnak 130 mm S-70A típusú lövege volt és 1950-51-es évjáratú. Mindkettõrõl csak van kép, de csak a makettekrõl (egyik se jutott tovább) WoT-bõl tudjuk hogyan néznek ki.

Két érdekesség ami szerintem elég ritka:
ISU-130. IS-3 alvázas, nem egyezik meg a másik ISU-130-al. 1945-ös fejlesztés, szerintem csak papíron létezett és a régebbi 130 mm B-13 löveggel szerelték volna fel.

Végezetül: Oddball, megtaláltam azt az SU verziót is amit egyszer a Flakturmmokkal kapcsolatban említettél: 1942-es agyszülemény a 203 mm-es tarackkal szerelt SU. Na ez az igazi troll. Jaj, hogy néz ki. 😄
kép

Rettenetesek ezek a gyári skin-ek. De jó, hogy nem látom õket.

darki81
bohóc 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Megnyertük :o Amúgy kösz 😄 Megszállt az ihlet
Akkor ez egy príma kezdés volt 😄😄, az a baj,(bár valószínûleg bennem van egy kis túlzott összeesküvés-keresési vágy) de úgyvettem észre, hogyha nagyon szarul kezdek mikor leülök játszani, az igen erõsen így is marad jópár csatáig :/
darki81
ez jó ez a kép 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

patchaou
Nemrég értem haza, délután dõlt az xp és a kredit platoonban. Most ez volt az elsõ csatám.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

IS garázs 😄 Legalább ennyi örömöm van a biztos vesztes csatában.

Hát elég érdekes replay, igy az elején, én rávágtam volna, hogy sima ügy, jobb tankokat kaptatok.
De gondolom nem az elsõ ilyen ügyes csapat volt ma, hogy inkább szartál bele, mikor betörtek hátul 😄
Én elküldök bárkit a k***** a********-ba ha kell! Aki normális azzal én is normális vagyok! Így vagyok az életben is.... nem szarozok 😊
Látnál játék közben miket írok! XDDDDDDD
De am te ki vagy? 😛
patchaou
Szerintem a modnak nincs hozzá köze.

Más - Gondolkodtam rajta, hogy könyörgök kegyelemért, de inkább örömöt okoztam egy kissebnek. Balfasz csapat replay

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem eleve más vinyón van, vagyis hát partíción, (az nem tudom mennyire számit másik vinyónak, elvileg igen tán 😄) és 100%ban kidob, és tizesjére se tudok belépni abba :/

Lehet ennyi volt ebbõl a modból, pedig nagyon hasznos, ha már láttam pl hogy az ellen KT-ja 1500hp-s akkor már lõttem is telibe a tornyát 😄
patchaou
Én használok, kicsap de nem minden csatából. VIszont van egy észrevételem is. A minap másik vinyóra kellett a win-t és a wot-ot is raknom. Pár napig egyszer sem dobott ki, most viszont megint elkezdte.

Ja amúgy, aki overtargermarkert használ nem tapasztalt hibákat? Pl. hogy kicsapja a játék minden csatából?
patchaou
Ja, ha valaki elkezd az mellett kardoskodni, hogy a stat semmit nem mond el a játékosról, akkor Õt nyugodt szívvel hozom fel ellenpéldaként.

😄DDDD akkor ügyes volt 😄
patchaou
Azon kívül, hogy szarrá offolta a topicot nem sok mindent. Ha õ volt a csapatodban a top, akkor kikaptatok. T8-9 nehéz tankkal autoaim/külsõ nézet szarásig, stb...

Én nem olyan régóta olvasom ezt a fórumot, az a matyashun miket csinált?😄
Néhanapján büszkeség önti el a szívem, amikor belegondolok hogy a leghírhedtebb magyar játékos (alias matyashun) az én klánomban kezdte a karrierjét 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Minden Magyar klánnak megvannak a maguk mentálisan kissé visszamaradott egyedei. A nagyképû beszòlongatòs személyekrõl nem is beszélve.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Elírtam, a 13-90-re gondoltam, az a t7. Velük látom a leggyakrabban az ilyen eltoszott MM formációkat.

Ritka nagy egy seggfej ez a gyerek. Ahogy vezet, én is rákérdeztem volna az elmeállapotára.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezt úgy hozta össze az MM, hogy nem tud mit kezdeni egy t10 csatában olyan gyökér platoonokkal, amiben t8 tankok hoznak be t5 kispajtásokat mókázni, ilyenkor ilyen barom módon kompenzál és általában legfölül, nem egyedi eset sajnos.
Az AMX-13-75 elméletileg hiába t7, az MM besorolása a Lorraine 40t-nél is magasabb.

Annó Matyashun is GLA-s volt, aztán láttuk mit tudott....illetve hogy mit nem. De azóta kirakták. Fura egy klán lehet.

Bár, meg kell jegyeznem, hogy nyilván ott is akadnak kivételek, foxbat88 például teljesen normálisnak tûnik itt a fórumon, és õ is GLA tag.

Kezdem megszeretni az IS-3-at.

Gyõzelem!
CsataMountain Pass 2012. március 2. 22:47:48
JármûIS-3
Szerzett tapasztalat: 1 690
Szerzett kredit: 43 867
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Pusztító, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
Az 😄 és csak azért mert beszóltak neki képes volt kilõni 2 tankot és bukni a csatát 😊 Aztán meg nagy pofával jött hozzám, hogy mit képzel a HTO-s gyerek, hogy le idiótázza 😊

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Kb. amennyi tier elõnyt adott felül, annyit vett el alul.

A baj csak az, hogy egy IX-es több elõnnyel bír egy VIII-assal szemben, mint egy VI-os az V-össel szemben.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nem semmi gyerek. Mért nem írt vissza neki valamit, de nem egybõl lövöldözni. <#wow3>
A GLA klán büszkesége:
http://data.hu/get/4797167/20120302_1808_ussr-IS-4_monastery.wotreplay

Jött hozzám, hogy az egyik klántagunk beszólt neki (HTO). Gratuláltam neki miután megnéztem a replayt. Ekkora isten barma...

Egy LOG:
Freedomb (19:51:55) a csatáról van replay
Freedomb (19:52:02) hogy küldjem?
NH3CL (19:52:11) data.hu
NH3CL (19:52:16) ide reg nélkül fel tudod tölteni
Freedomb (19:52:30) ok megpróbálom
NH3CL (19:52:37) aztán a linket elküldöd itt nekem én leszedemm és megnézem , csak mondd meg kb hány percnél volt a probléma
Freedomb (19:53:50) http://data.hu/get/4797167/20120302_1808_ussr-IS-4_monastery.wotreplay
Freedomb (19:54:09) beszólt az is3 avval kezdõdik...
NH3CL (19:54:36) azonnal megnézem, utána visszajövök
NH3CL (19:54:37) pill
NH3CL (20:02:29) re
NH3CL (20:02:42) na koma, megnéztem a replayt
NH3CL (20:02:54) maradjunk annyiban, hogy én ezt a replayt elrakom oktatóvideónak
Freedomb (20:03:14) te nem lõsz arra, aki beszól?
Freedomb (20:03:35) mióta kiderült, h a feljelentõsdi nem él, lassan visszatérek rá
NH3CL (20:03:37) én nem
NH3CL (20:04:03) javaslom, hogy ne dicsekedj ezzel
NH3CL (20:04:15) tényleg noob vagy, gratulálok a csapatodnak
NH3CL (20:04:20) további kellemes játékot, szia

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Legalább örülj, hogy a jó oldalra kerültél <#nevetes1>
Eagle16
ja és szeretném még berakni egy képet az eddigi legrosszabb balance-ról amit eddig láttam a játékban. (nagyon elvertük õket természetesen)

Na ezt mondjátok meg, ilyet hogy hoz össze az MM?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Nos, ha kérdezték hogy van-e kedvenc tankom eddig azt mondtam hogy nincs. Mind szeretem. De megvettem a batmobilt 😊

Hát ez valami óriási...minden csatát élvezek vele, azt is amit elbukunk 😄
Hihetetlen egy járgány. Nincs semmi páncélzata, de akkorát üt hogy csak na...fél csapatokat lehet vele leamortizálni. A Lorraine is jó volt, de ez még annál is jobb. Ennél hasznosabban még nem költöttem el 3 millió kreditet ebben a játékban.

Statom ilyen vele eddig:

És ezzel csináltam meg a 10.000. killemet is, nem tudom mi lehetett, talán egy GW-Panther azt hiszem...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Volna egy pici problémám: használtam eddig az overtargermarket címû modot, hogy lássam pontosan mennyit sebzek és kinek mennyi hp-ja van, ma újraraktam a rendszerem, felrakom a wot-ot, rárakom ezt a modot, és kivág minden csatából, be se tudok lépni :S
Mod nélkül megy prímán, nem tudom mi lehet a baj, a legfrissebbet használnám, de nem akarja az igazságot 😞
Akinek van ötlete szivesen fogadom 😄
Egyetértek. Bár 2 nappal ezelõtt voltam CW-n, ott az elsõ meccsen nem voltam, csak a másodiktól, átlõttem mindent. (BL-10) A harmadik meccs totál bukás, mindenki mellélõtt, mellettem 50m-re a bokorból tüzelt 3 tank, és egyik sem látszott.
Visszatérek a BL-10-hez... A mai meccsen egy IS-7 jött volna fel a hegyre, ill. fel is jött, mert még csak az alját sem lõttem át. Aztán megpróbáltam megint, és semmi.. Na közöltem a társakkal, hogy bukó a kör, már el van döntve.. 15-1-es vereség....
Másik meccsen meg az IS-7 seggérõl pattogott..
Ennyit a BL-10-rõl...

Humiariból:

Új T10 Német nehézharckocsi, maga a jármû átlõhetetlen lesz, de a parancsnoki kupolát könnyen eltalálhatóvá tették :-)
Türelmetleneknek: 5. perctõl

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Á köszönöm szépen =) Anno hallottam a Zimmeritrõl, de az réges-rég volt, teljesen el is felejtettem. Köszi 😉
I.C.ram
Itt olvashatsz róla bõvebben:

http://en.wikipedia.org/wiki/Zimmerit
I.C.ram
anti-mágneses bevonat, hogy ne tapadjanak rá a mágneses aknák, amiket a gyalogság dobált (amcsik) a tankok oldalára.
Valaki esetleg tudja milyen szerepe van a rücskös felszínnek a páncélon? Erre gondolok egészen pontosan:

http://www.youtube.com/watch?v=u5p3KCli6YM&feature=related
I.C.ram
T28-am nincs, de szembõl is simán átlövöm a kupolát. Ferdinek van a legjobb ágyúja. Gyors, pontos, nagyon üt. Sokkal jobban szeretem mint a BL10-et, amivel néha még 100 méterrõl is mellé megy. BL10 is pattog csomószor. Pattantam vele már T-34 seggérõl is. Meg én sokkal lomhábbnak is érzem az ISU-t.
Na pont ez a lényeg:"Jól gyorsul,fordul".Köszönöm.

flashpointer
A 122mm d-25t és a 122mm d-25t löveg között tényleg csak az az 1 lövés per perc meg 10kiló különbség van? O_o

Emancipate yourself from mental slavement!

Azért van,amikor nem megyek sokat(Sand River).Tervbe volt véve a 2.motor.
Tekintve,h 30k xp csak,a JTiger kifejlesztése meg 176k.De persze menni is kell,nem mindegy mennyi idõ alatt érek oda ahova belátom a pálya 1 részét.
Volt már olyan érzésem,h ha lett volna jobb motor,tuti 4-5sebzés more,mert hamarabb odaérek.Szal thx a választ.

I.C.ram
Mindenképpen érdemes. Sokkal mozgékonyabb lesz tõle. Végsebessége alacsony, de jól gyorsul, fordul.
A kisebbet ráraktam,mert az csak 12k.Mintha használna az a +60hp is,de lehet csak bemesélem.
Ferdi a legrosszabb?😊Az jó lenne,mert nekem bejön.Már csak a 2.motor kell és fullos lesz,az ágyúja is elég jól osztja a szeretetet.
Az orosz ág,most hanyagolós,de nincs elfelejtve,su-100nál vagyok.
Az elõbb cooperateben voltam isu-val,én sebeztem,õ meg gyakorlatilag kilõtte😊
Biztos jó lehet az ide lõjetek az USA td-vel😊
Apropó JTiger is van?Az is érdekelne,mik a vélemények,arra legalább a Tiger ág miatt már megvan a motor😊

darki81
azóta már mentem vagy 20 kört, szóval hagyjuk <#beka2>
nem tudom már melyik raplay..

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Replayt, hadd lássam mennyi idõd lehetett volna beírni.

De izibe, mert 7.2-ben már nem tudom bebizonyítani hogy ez a TE hibád volt, nem a T34-é 😊

darki81
NA! NANA! 😄
kedves lammaer, sajnos nem volt annyi idõm hogy beírjam, mert egybõl megindult mögé kerülni seggel 😊
kielégített a válasz? vagy még jön valami? 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Mi a franc van már megint?Annyi az arty,mint égen a csillag.Minden meccsen 6-8,az elõbb 11 volt.Egyszerüen játszhatatlan néha a játék.