World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szert tettem egy orosz könyvre, ami szovjet önjáró lövegeket mutat be. Pár érdekesség is szerepel benne. Egy kis összefoglaló.
Tárgyalja a KV-6, KV-7 típusokat. SU-100Y-t. Az SU-100Z-t, ami valami olyasmi bunker romboló lett volna mint a KV-2, csak két toronnyal, a kisebbikbe valami seprûnyél löveggel. Természetes ír az SU-152, illetve ISU-122/152 típusokról illetve azok alverzióiról a 122 mm BL-9/S-26, 130 mm S-26, 152 mm BL-8/10 löveggel szereltekrõl (ezek kepeinél többnyire rossz az azonosítás). Olvashatunk az Object 704-rõl, Object 268-ról (T-10 alvázas önjáró löveg). Természetes szerepel benne a két agymenés is a 2B1 Oka és a 2A3 Kondensator 2P is. Ezekrõl a típusokról nem raknék be képet, nem részletezném õket, interneten is van róluk anyag.
Ír az SU-14-rõl, ebbõl is volt vagy 3-4 változat. A WoT-ban az SU-14-2 szerepel. Ebbe a valóságban csak 152 mm-es löveg volt beépítve. Object 212 is benne van, ebbe is csak 152 mm-es löveg volt. S-51-rõl is van egy kis információ.
Szerepel benne az Object 261 is. Valamiért Object 715 névet is írnak mellé. 1947-es a prototípus. A fegyverzete 152 mm M-31 löveg. Aztán egy másik IS-7 alvázas önjáró löveg az Objetc 263, ami szinte ugyanúgy néz ki mint a 261. A fõ különbség a löveg a 263-asnak 130 mm S-70A típusú lövege volt és 1950-51-es évjáratú. Mindkettõrõl csak van kép, de csak a makettekrõl (egyik se jutott tovább) WoT-bõl tudjuk hogyan néznek ki.
Két érdekesség ami szerintem elég ritka:
ISU-130. IS-3 alvázas, nem egyezik meg a másik ISU-130-al. 1945-ös fejlesztés, szerintem csak papíron létezett és a régebbi 130 mm B-13 löveggel szerelték volna fel.
Végezetül: Oddball, megtaláltam azt az SU verziót is amit egyszer a Flakturmmokkal kapcsolatban említettél: 1942-es agyszülemény a 203 mm-es tarackkal szerelt SU. Na ez az igazi troll. Jaj, hogy néz ki. 😄
kép
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IS garázs 😄 Legalább ennyi örömöm van a biztos vesztes csatában.

De gondolom nem az elsõ ilyen ügyes csapat volt ma, hogy inkább szartál bele, mikor betörtek hátul 😄
De am te ki vagy? 😛
Más - Gondolkodtam rajta, hogy könyörgök kegyelemért, de inkább örömöt okoztam egy kissebnek. Balfasz csapat replay
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lehet ennyi volt ebbõl a modból, pedig nagyon hasznos, ha már láttam pl hogy az ellen KT-ja 1500hp-s akkor már lõttem is telibe a tornyát 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az AMX-13-75 elméletileg hiába t7, az MM besorolása a Lorraine 40t-nél is magasabb.
Bár, meg kell jegyeznem, hogy nyilván ott is akadnak kivételek, foxbat88 például teljesen normálisnak tûnik itt a fórumon, és õ is GLA tag.
Gyõzelem!
CsataMountain Pass 2012. március 2. 22:47:48
JármûIS-3
Szerzett tapasztalat: 1 690
Szerzett kredit: 43 867
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Pusztító, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A baj csak az, hogy egy IX-es több elõnnyel bír egy VIII-assal szemben, mint egy VI-os az V-össel szemben.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
http://data.hu/get/4797167/20120302_1808_ussr-IS-4_monastery.wotreplay
Jött hozzám, hogy az egyik klántagunk beszólt neki (HTO). Gratuláltam neki miután megnéztem a replayt. Ekkora isten barma...
Egy LOG:
Freedomb (19:51:55) a csatáról van replay
Freedomb (19:52:02) hogy küldjem?
NH3CL (19:52:11) data.hu
NH3CL (19:52:16) ide reg nélkül fel tudod tölteni
Freedomb (19:52:30) ok megpróbálom
NH3CL (19:52:37) aztán a linket elküldöd itt nekem én leszedemm és megnézem , csak mondd meg kb hány percnél volt a probléma
Freedomb (19:53:50) http://data.hu/get/4797167/20120302_1808_ussr-IS-4_monastery.wotreplay
Freedomb (19:54:09) beszólt az is3 avval kezdõdik...
NH3CL (19:54:36) azonnal megnézem, utána visszajövök
NH3CL (19:54:37) pill
NH3CL (20:02:29) re
NH3CL (20:02:42) na koma, megnéztem a replayt
NH3CL (20:02:54) maradjunk annyiban, hogy én ezt a replayt elrakom oktatóvideónak
Freedomb (20:03:14) te nem lõsz arra, aki beszól?
Freedomb (20:03:35) mióta kiderült, h a feljelentõsdi nem él, lassan visszatérek rá
NH3CL (20:03:37) én nem
NH3CL (20:04:03) javaslom, hogy ne dicsekedj ezzel
NH3CL (20:04:15) tényleg noob vagy, gratulálok a csapatodnak
NH3CL (20:04:20) további kellemes játékot, szia
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Na ezt mondjátok meg, ilyet hogy hoz össze az MM?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hát ez valami óriási...minden csatát élvezek vele, azt is amit elbukunk 😄
Hihetetlen egy járgány. Nincs semmi páncélzata, de akkorát üt hogy csak na...fél csapatokat lehet vele leamortizálni. A Lorraine is jó volt, de ez még annál is jobb. Ennél hasznosabban még nem költöttem el 3 millió kreditet ebben a játékban.
Statom ilyen vele eddig:
És ezzel csináltam meg a 10.000. killemet is, nem tudom mi lehetett, talán egy GW-Panther azt hiszem...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mod nélkül megy prímán, nem tudom mi lehet a baj, a legfrissebbet használnám, de nem akarja az igazságot 😞
Akinek van ötlete szivesen fogadom 😄
Visszatérek a BL-10-hez... A mai meccsen egy IS-7 jött volna fel a hegyre, ill. fel is jött, mert még csak az alját sem lõttem át. Aztán megpróbáltam megint, és semmi.. Na közöltem a társakkal, hogy bukó a kör, már el van döntve.. 15-1-es vereség....
Másik meccsen meg az IS-7 seggérõl pattogott..
Ennyit a BL-10-rõl...
Új T10 Német nehézharckocsi, maga a jármû átlõhetetlen lesz, de a parancsnoki kupolát könnyen eltalálhatóvá tették :-)
Türelmetleneknek: 5. perctõl
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://www.youtube.com/watch?v=u5p3KCli6YM&feature=related
Emancipate yourself from mental slavement!
Tekintve,h 30k xp csak,a JTiger kifejlesztése meg 176k.De persze menni is kell,nem mindegy mennyi idõ alatt érek oda ahova belátom a pálya 1 részét.
Volt már olyan érzésem,h ha lett volna jobb motor,tuti 4-5sebzés more,mert hamarabb odaérek.Szal thx a választ.
Ferdi a legrosszabb?😊Az jó lenne,mert nekem bejön.Már csak a 2.motor kell és fullos lesz,az ágyúja is elég jól osztja a szeretetet.
Az orosz ág,most hanyagolós,de nincs elfelejtve,su-100nál vagyok.
Az elõbb cooperateben voltam isu-val,én sebeztem,õ meg gyakorlatilag kilõtte😊
Biztos jó lehet az ide lõjetek az USA td-vel😊
Apropó JTiger is van?Az is érdekelne,mik a vélemények,arra legalább a Tiger ág miatt már megvan a motor😊
nem tudom már melyik raplay..
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
De izibe, mert 7.2-ben már nem tudom bebizonyítani hogy ez a TE hibád volt, nem a T34-é 😊
kedves lammaer, sajnos nem volt annyi idõm hogy beírjam, mert egybõl megindult mögé kerülni seggel 😊
kielégített a válasz? vagy még jön valami? 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★