World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alacsony tier nagy effbõl indult ki az egész és bár személyes vélemény de én a majdnem elite státuszig többet szívtam a kevés xp-k miatt és utána elég hamar elértem a következõ tankot mert több xp-t kerestem körönként 2-3* annyit esetekben.
a tigrisen nem nagyon válogattam hol lövöm mert 100-as tornya alja is és egy kocka az egész, ott durrantod el ahol tetszik
amióta kijaították a szándékos bugokat, azóta elég szívós a torony, de a testet kb bárhol lõheted, ha meg be van forgatva akkor az tanktól független: távolabbi rész

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Metalmilitiakid
Csak a Tiger P t kell tornyom lõni a sima tigrisnek az alját kell. A TigerP nek is lehet az alját, de a legalját kell.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ez így van, de miközben fejleszted a következõt az esetek nagyrészében több csatát mész majdnem "elite" tankkal, mint nélküle (mielõtt meglenne a következõ). Ráadásul a nagyon alacsony tier elenyészõ számban fordul elõ az összes csataszámban. Kivéve ha nem valami alacsony tierrel trollkodsz, de akkor az a tank máris nem stock.
kabel15
HAHÓ! Az én kérdéseimet nem lehet látni vagy mivan?

BattleTag: kabel15#2672

biztos, hogy nem

Puffancs avg dmg: 692 effi: 2901
PzII avg dmg: 301 effi: 2051
IS3 avg dmg: 1695 effi: 2195
E50 avg dmg: 2162 effi: 1957

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Metalmilitiakid
Nekem is valami hibát dob, hogy nem tudja megcsinálni és további infoért nézzem meg a naplófájlt

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
szép lassan már én is kapaszkodom felfele, 900 ról 1014 😄

Nem tölti le a frissitést és nem tudok csatlakozni aserverhez?? Ti nektek megy?
okos 😄 ugyan azzal a stattal, körönként 2k dmg-re állítva 1888 az effem cirka 400 plussz
ha igazságos aki kitalálta az átlag dmg a legsúlyosabb szerintem az a legfontosabb egy random csata kimentelében. ha kiosztassz 5k dmg-t körönként elég sok nyert csatád lesz 😄
Ha ezzel nézed az effed, akkor szabadon át tudod írni az értékeket és látod, hogy mi, mennyire dobja meg.
az effi súlyozó egyenletek engem pl tök érdkelnének, mert arra még nem jöttem rá, mi dobja meg igazán az összesített effit, mert nálam az elsõ 10-ben minden van T9-ig bezárólag (kevés csatás, sok csatás, OP prém, átlag T8, stb).

Most láttam egy 2200 effes játékost, érdemes rákeresni: nbarloya

67%-os winrate, 116 böllér, 381 top gun, meg hasonló sápasztó dolgok.
leírtam, elindulsz kis vackokkal és mire elite státuszban darálhatnád a veled egy szintûeket átlépsz másik tankra amivel bedob nagyobbak közé neked meg még lánctalp, ágyú egyéb nyalánkságokat kell fejlesztgetned amik nélkül nem sokat érsz
ellenben a t30 akit 2k feletti effel láttam bénázni és megnéztem a statisztikáját annyira nem találta a helyét a mapon kifejlesztette játék elején és azóta csak azzal ment. azzal a tankkal ha mesterlövész medált kapsz nyertetek kb.
"hanem fejlõdik egy ágon annak lefelé ível az eff érték"

Ezt a kijelentésedet mire alapozod?
THX!

Az EU kliens az EU szerverhez csatlakkozik. Ha az accod a NA szerveren van, nem fogsz tudni belépni vele.
szóval hova választottam bele?😄 de a lényege annyi lett volna ha valaki nem leáll kis op tankokkal aminek jó a besorolása is ezer csatákat lenyomni hanem fejlõdik egy ágon annak lefelé ível az eff érték plussz mire eléri az elite státuszt átnyargal másik tankra ahol kezdheti elõlrõl a szopóágat 😄
kell eu-s reg is hozzá
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy nem tudok csatlakozni!
Eddig az amerikai szerón simán ment, de most hogy feltettem az európai verziót hogy magyar nyelven is fusson azóta nem tudok csatlakozni!

kabel15
TIGRIS tankoknak érdemes lõni az elején az alját? Ha olyan távolságon bellûl van hogy érzek rá esélyt hogy eltaláljam ott akko oda szoktam célozni és nem a toronyra. De ahogy így nézem + lemezek vannak ott. Hol tudok nagyobb kárt okozni?

BattleTag: kabel15#2672

pzIIIA nemér mint alltime "legrosszabb tank" :-)

na ebbe pont beleválasztottál, mert a scout tankok ált átlagos vagy jobb effivel nyomulnak mint az összesített :-)

TVelvet
off
Igen töröltem, és igen nem érdekel.
on
noname23
Egyébként az efficienci szerint többet ér 5% foglalás mint az utolsó *killek behúzása úgyhogy azóta inkább azt választom.

Remek ezért inkább nem játszol tovább és nem szerzel több xp-t hanem gyorsan lehúzod a rolót grat hozzá fõ az elf mutatód nehogy a csapat jól érezze munkája gyümölcsét és letudja szüretelni a pár száz méterre lévõ kemper brigádot.

pl😛rohorovka D1 E1

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

de mondjuk menj a pz38na-val 1000 meccset és megnézem nõ-e az effed
ilyet még nem láttam de érdekes, az m2 pl k/d javításra tökéletes 2-es hármas tankok ellen rak be dögivel, a marder besorolása nem tudom milyen de az is elég op 😊 foglalni védeni lehet azokkal is m2 spotolásra is ideális szóval elvileg csak az átlag dmg-d esik le velük az meg ki tudja mennyit számít 😄
darki81
😄😄
hát nem tudom hogy ezért regelnének e ujj accot 😊

#107173 olvasd el mit írtál, és felejts el 😊
<#wave>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nah...megvan az is 3 ^^
Ne tessék Láma bácsit csalogatni, õ már az én klánom kabalája<#vigyor>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Asszem AuRéL-44-el megbocsájtható a 2000 XP alatti örömködés. <#vigyor0>

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. március 3. 12:27:53
Jármû: ARL 44
Szerzett tapasztalat: 1 807
Szerzett kredit: 48 945
noname23
Most ezzel keményen megfenyítetted szerintem el is gondolkozott és rájött hogy te lepontoztad xD.
Pontversenynek meg semmi értelme bárki csinálhat magának több accot amivel szanaszét pontozhatja a másikat vagy magát.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

bardocz
Nem érzem annyira jónak, mint az IS-3-at, konkrétan szarabb vele a statom sokkal, pedig ugyan olyan csatákba kerül majdnem, és sokkal többször vagyok top.
darki81
inkább maradtál volna kussban mint eddig, mert az ilyen hozzászólást szerintem senki sem szereti!
szidni meg csak te szidsz! <#wink>
na jó én is: hülye troll<#vigyor1><#levele>

(legközelebb ha hozzá szeretnél szólni a topikban, javaslom ne rossz indulatból tedd!)

Te igen. De a mondanivalóm leginkább a kezdõkre volt kihegyezve 😊

Puffancsot t3-as TD-vel ementálivá lövöm, nagyon célozgatni sem kell.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mondjuk azt érdekesnek találom (és most semmi flémkeltési szándékom sincs), hogy szidták a type-tulajokat a kedvezõ MM besorolás miatt, meg hogy alacsonyabb tierû ellenfelek ellen játszanak meg blabla, de az alacsony tierû prémtankok (jellemzõen a puffancs és a pz38 valami)nem szúrja az efféle jogvédõk szemét. Annak ellenére, hogy azokkal lehet igazi mészárlást rendezni, igazi kezdõk között. Ráadásul mindig topok.

Különben kis tierü tankokkal nem nehéz játszani értem ezt egy PzII-re.
Azzal nagyon sok Top Gun-t össze lehet szedni, mert abban a tierben egy elég jó tank, szóval azzal könnyebb mint egy t8-9-10-es tankal játszani....

Pont tegnap Lakeville pályán futottam össze egy grogz nevû játékossal, akinek a 63%-os gyõzelmi aránya mellé 2050 körüli efficiency járult. A poén az egészben, hogy õ top tankokkal (Patton, E50) csak átlagos teljesítményt nyújtott, ellenben több ezer lejátszott csatája volt kis tierû tankokkal, így M2-vel és Marder II-vel.

Szóval gyakorlatilag mindegy milyen tierû tankkal játszol, mert ha jól megy, akkor magas lesz az efficiencyd. 😊

darki81
IS-3 raplay

elõször tölténypazarlás az E-75 ellen, utána meg a bosszú az E-75 ellen 😄
ezután meg vereség, mert ezek a suhancok nem voltak képesek belelõni egyik csínytevõ kisfiúba sem <#vigyor1>
így hát nem értem vissza<#falbav><#vigyor1>

Igen, kompatibilis, nem zavarják egymást. Bár személy szerint leszoktam már az effis cuccról, elkeserítõ volt, hogy elõre meg lehetett mondani nagy bizonyossággal a csata kimenetelét.

Nem, nem akarja indítani a wotot õ. Valami programot indít el, ami logolja az eredményeidet, a wotot külön kell indítani.

bedy68
Bele nyugodhatsz <#puszi>

Gördülő kövön nem nő moha

Nem ismertem köszi. Komatibilis eme termék az onlie rating moddal? (tutod, ami szinezi az embereket a játékban).

Ha jól látom indítgatni akarja a WOTot, de azt az online rating miatt paraméterekkel kell, amit ez a mod ugye nem tud.

Melyikben vagy most benn?

csak akkor nem lehet a bénára fogni
Az efficienci nézi: - átlagsebzést csatánként, minnél nagyobb legyen,
- a bázisfoglalást és a védést ez is jó ha nagyobb,
- nézi a kilõtt és felderített tankokat, minnél több annál jobb,
- nézi az átlag szintedet ez viszont akkor jó ha minnél kissebb.
A fenti adatokból csinál valami számot és elosztja az átlag tank szinteddel. Nem tudom hány tizedesig számol de ha a tank szinted átfordul egy magasabb értékre akkor jó csatáknál is csökkenhet az érték. Ha már sok csatát mentél akkor sokára fog megint ilyet csinálni és addig sokat tudsz fejlõdni. Én úgy csinálom hogy mindig megyek KV-val és T-127-el ami lefelé húzza a szintet viszont a többi értéket felfelé (a T127 a sebzést nem) így folyamatosan nõ az értékem amióta figyelem ( 1,5 hónap alatt 1067-rõl 1135-re). Egyébként az efficienci szerint többet ér 5% foglalás mint az utolsó kill behúzása úgyhogy azóta inkább azt választom.
Egy átlag játékoshoz (50% win rate pl:én) képest egy jó játékos (55%) minden 20. meccén tud olyat nyújtani hogy rajta fordul meg a meccs. Ha egy béna (45%) helyett raknánk be egy jó játékost (55%) akkor is 10-bõl kilencszer ugyan az jönne ki eredménynek.
Jó nekem a mostani, szeretnek 😄