World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen, ez a méret már mindjárt jobb 😄

Szóval megint az van amit mondok, 1 tonna cucc kész van már, de ennek lelenére örülhetünk ha augusztusban kijönnek a német TDk...

WoT: Nishizumi77

patchaou
Na benéztem, az s35ca vicces, az E-25 meg olyan mint egy légycsapó.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
A linkelt cucc már barátságos 😊 A lorraine 155 valami fantasztikus, két perce azon röhögök 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Azt hittem már hogy nálad nem az a kép jelenik meg ami nálam...kis szürke paca mi? 😄

Én is néznék nagy képeket, de sosem szoktak ennyi új tankról egyszerre berakni egész galériát...apránként majd kapunk róluk nagy képeket is, addig ez is több mint a semmi.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sunsetjoy
Egyik képnél milyen poén a név: germany brummbar 😊

Azért egy linkkel rögtön látszott volna 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Így, hogy leírtad mit is ábrázol a kép, máris más a leányzó fekvése.
Nem baszogatni akartalak az elõbb sem.
Mondjuk a garázsban nagyobbak és jobban látszanak.
Az meg hogy kicsit sem érdekel hogy milyen kis képecskék lesznek alul a gördítõsávban nem igazán érdekel, nem azokat szoktam nézegetni 😄

Eagle16
Igen, az az Uralmash.

Nazarov77: hát elképzelhetõ hogy van nagyobb kép is, én innen vettem: link

Az orosz fórumon tették ki elõször, de a fene se keresgeti ott...

Á értem köszi, így utólag nézve nagy hülyeséget kérdeztem😊.

Jagdpanther II Panther II alvázon lesz.

Tono34
Remélem a francia TD-k nem kapnak géppuska ágyút ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nagyjából látszik de azért jobb lenne egy nagy kép.

Egy némelyik igencsak jól néz ki😊. Az a jagdpanther II a KT-nak a felépítményét kapná meg? Szeretem a sima jagpanthert és remélem ez is lesz legalább olyan jó😊. Meg ha sorban nézzük a képeket, az SU-100m1-et követõ képen az URALMASH szerepel vajon?

Én csalódottságot érzek, mert megint megszellõztetnek valamit, amit nagy eséllyel fél év múlva kapunk meg, vagy még akkor se...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Eagle16
Nincs. Ezek csak ikonképek, amik a garázsban lesznek lent, meg amiket a tech-fára beraknak. De szerintem egész jól látható így is hogy mi hogy fog kinézni, vagy csak nekem van nagyon jó szemem ezek szerint? 😊

Eagle16
Na ne mondd. Nálam teljesen éles a kép...

Nagyobb kép nincs?

Német tankokhoz berakhatnának pár Magyar tankot, létrehozhatnának egy Japán ágat pár kelet-ázsiai mappal.de lehetne Britt is de egy csomó tank a ruszkiknál van mint prémium, ami sztem tök hülyeség volt a WGtõl.

Valaki egy T7 plankton?
patchaou
Ez mi? Kis szürkés tanknak látszó elmosódott valamiket látni.

Eagle16
😊

..szerintem az acelfal pont annyira nem mond semmit, mint monjuk a sniper.. egyetlen alkalommal sem jatszottam arra, h szerezzek egyet, megis van vagy 500 belole. pl m3 lee..
Nem bántani akartalak remélem vágod a borsót!
Ez is igaz.<#nyes>

wot nick: PsychoTrooper

És 81 hp-val fejeztem be a meccset.
Szerintem is arra jó az acélfal medál, hogy megmutassa, értelmesen használja a tankot valaki. Úgy nehéz ilyet szerezni, hogy az ember hátul kuksol. Oda kell tennie magát.

EmR3, oké a kép, de te itt toptank voltál. Én a VK-val egy T5-T7 csatában értem el ezt, pontosan 8. voltam a sorban. Persze, hogyha nála jóval gagyibb ellenek lõdözik akkor könnyebb szerezni ilyet.
Artman
Ez élvezetes kis csata volt 😊

szvsz acélfal:

mennyire ügyesen használod a tankod adottságait
ebbõl kifolyólag mennyire tudod behintáztatni a átlagos/szar játékosokat

csak a jó játékosok képesek ellenállni annak, hogy a beforgatott és szándékosan kintfelejtett tankodat ne kezdjék el lõni :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

22 lövést kaptam, és csak 73hp-t tudtak leszedni rólam.
Ez abszolút nem az én érdemem.

Itt az acélfal mellé egy sniper medált is kaptam.

Nekem is ilyen érzésem van😄
Az acélfal csak azt mutatja mennyire balfasz az ellenfél.

http://prohardver.hu/dl/upc/2012-03/14307_shot_780.jpg

Egísz jó' ment, csák a végin gyütt a báccsát.

Volt olyan is, hogy direkt belementem rázós helyzetekbe, hogy összejöjjön 😊 Ma észre se vettem, úgy belemerültem a játékba, a végén olvastam, hogy mit kaptam. A legtöbbször azt csináltam, hogyha elértem a medál elnyerésének feltételeit és már eldõlt a csata menete bebújtam valahová, hogy életben maradjak. De mindig rám találtak.. Két hasznos medál van, ami megmutatja, hogy mennyire teszi oda magát az ember, a szárnysegéd és az acélfal (ez az én gondolkodásomat tükrözi).

Más: Tiger P-vel kiszedtem egy 23% E-75-öt és egy 45%-os Ferdit, szerencsém volt, az E-75 lepattant rólam, a Ferdinek meg ellõttem a láncát, mögé kerültem és kergettük egymást az E-75 roncsa körül, mint a Tom & Jerrybe. Még az ellenfél is megdicsért (pontosabban kinevette a sajátjait). Persze döntetlen lett, mert elment az idõ a sok csikicsukival.
Másnak is ilyen érzése van napok óta?

thx, jó hogy nem két havonta😄

KB 2 hetente frissül magától...

Valaki nem tudja hogy az XMV mod ami kijelzi a statot, hogy lehetne rávenni a cudart hogy a saját statomat frissítse?

És hogy vadászol rá? - Ide lõjjetek kritikust! 😊))))
Nekem is van: T29, T-127, meg asszem KV-val.
<#nyes><#nyes>

..tegyel ugy mintha elmennel otthonrol, akkor bekapcsoljak, es lecsaphatsz rajuk!
Tagfelvétel a HTO-ba, Magyarország egyik legnagyobb múltú WOT klánjába!

Feltételek:
- CW képes tank, vagy ahhoz közeli T9 heavy, T8 med, T8 TD, T7 arty
- Aktivitás, részvétel a napi company-ban, CW-ben
- 18+
- TS 3 használat

Jelentkezés

<#eplus2>

Remélem akkor lesz beindítva a teszt szerver mikor nem leszek ma itthon.

Megvan életem elsõ Billotte Kitüntetése. Tudom, hogy perverz, de nagyon örülök neki. Régóta vadászom rá. A VK3601H-val értem el egy acélfal medál társaságában.
Nem arról volt szó, hogy a modok majd külön mappába lesznek helyezhetõek? Így érthetõ, ha átalakították a file rendszert.

Ja, én is átböngésztem a mappákat, login képeket meg lenyúltam mert jók 😄
Azért remélem továbbra is tudom majd lecserélni a képeket, pl a garázsom totál egyedi volt pl: Nazarov77es feliratú Löwés kép térkép helyett 😄

Most néztem a telepített a cucot, ezeknek erre van idejük? hogy átalakítsák a komplett file rendszert!! be van csomagolva minden jármüvek, guiflash minden... gg a fasszopó WG-nek...

üdv!tudna valaki segíteni? hol lehet letölteni az új verziót. a 7.1 újra leszedtem erre van valami patch orosz teszt szerverhez...lehet hülyeséget írok.tegnap hallottam errõl.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Ezek retardáltak...

De ha ment a szerver, és mûködött akkor minek kellett lekapcsolni, és tovább kotlani a kész munkán? Imádják ezt.

Vajon miért nem lepõdök meg, hogy a WG megint csak megmutatta mennyire amatõrök:

The preparatory work for 7.2 test has been done in advance however there were some technical issues and the server had been up for some time. Basically a fault of ours that players could actually jump in at that stage.